שיש פעמים שיש בעיית קליטה באיצטדיון והאפליקציה לא נפתחת, בגלל זה אני תמיד הולך עם הפיזי…
אפשר להוריד את הכרטיס לנייד, צילום מסך או להדפיס אותו.
חברים אנחנו אוטוטו בשנת 2025. אתם מצד אחד רוצים קדמה בכל הקשור למערכת כרטוס ומצד שני מתלוננים שלא תהיה אפשרות להסתובב עם כרטיס פלסטיק כאילו אנחנו בשנת 2005.
בחיי שעדיין לא הבנתי למה הנושא הזה מטלטל ככה חלק מהאוהדים. מה הביג דיל פה?
אם לא הייתי מכיר חלק מהכותבים הייתי חושב שהאנטי בפייסבוק זה בוטים. תלונות על אוטומט.
הבעיה שהמועדון מבלבל במוח.
איך כתובת המייל שנפתחה לילד בן שבע תעזור למועדון להשיג את המטרות הבאות: "אנו מעוניינים להכיר את כל בעלי המנויים שלנו ולדעת יותר טוב מי יושב בכל כיסא".
שיפסיקו למרוח את האוהדים ואולי יקבלו פחות אנטי.
אפשר להוריד את הכרטיס לנייד, צילום מסך או להדפיס אותו.
חברים אנחנו אוטוטו בשנת 2025. אתם מצד אחד רוצים קדמה בכל הקשור למערכת כרטוס ומצד שני מתלוננים שלא תהיה אפשרות להסתובב עם כרטיס פלסטיק כאילו אנחנו בשנת 2005.
מה הבעיה גם וגם? באמת שואל.
אם ההצעה היא להדפיס את הכרטיס בכל משחק בית למקרה שיהיו בעיות קליטה אז למה לא לאפשר להמשיך עם המנוי?
אם ההצעה היא להדפיס את הכרטיס בכל משחק בית למקרה שיהיו בעיות קליטה אז למה לא לאפשר להמשיך עם המנוי?
כנראה רוצים לשנות את פרוטוקול אימות הכניסה, מה שידרוש עדכון פיזי של הכרטים הפיזיים, ולא רוצים להתעסק בלשלוח לכולם כרטיס חדש. יכול להיות שרוצים לתמוך רק בכניסה דרך QR (אולי יוסיפו איזה מנגון מבוסס NFC באפליקציה)
איך כתובת המייל שנפתחה לילד בן שבע תעזור למועדון להשיג את המטרות הבאות: "אנו מעוניינים להכיר את כל בעלי המנויים שלנו ולדעת יותר טוב מי יושב בכל כיסא".
הבעיה שכרטיס מתבלה.
כרטיס פתאום מפסיק לעבוד.
אנשים מצפים שיעבוד ופתאום לא עובד, רצים לקפוץ בלאגן תארים.
למה? כ"כ קשה להתרגל למשהו הרבה יותר נוח??
לא על כל דבר חייב להעביר ביקורת.