על זה כן יש לי ביקורת עליו, לא היה צריך להתפשר אבל אולי הסגלהיה קצר והיה חייב עודשחקן ויותר זול להביא זר
אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
איך אפשר להשוות מהלך של אמבפה שרק ממרצ'נדייס מחזיר את ההשקעה להימור על שחקן אלמוני מגאורגיה?
שוב אני אומר אם הייתה מנחיתה על הראש של המאמן איזה ז'וס אז הדוגמה מתאימה
כי ז'וס גם מוכר מנויים וגם יכול להביא שלב בתים באירופה ולהחזיר השקעה
אח שלי כתבת שורה ראשונה כאילו היא צינית אבל אתה לא רחוק בכלל מהמציאות זה מה שעצוב.הפועלעולה כתב: ↑11 יולי 2024, 09:44החתמה של משפחת ברקת? כאילו אלונה ואלי פתחו את האינסטט והתחילו לצפות בסרטונים של שחקן מהליגה הגיאורגית?
עומאר היה שחקן שהומלץ למועדון על ידי חברת סקאוטינג חיצונית שגם המליצה על פוקו. היה אתו מו"מ של שבוע-שבועיים ככה שהוא לא שם שעלה בדקה ה90.
גם כשקיניונס קרטע בהתחלה היו כאן קשקושים שהוא "אלתור של חוסר ברירה". כשהוא התחיל להראות טוב ועידן שגב שהמליץ עליו הפריך את הסיפור פתאום הטון השתנה.
כל עוד המאמן מאשר את ההחתמה זה לא משנה אם השחקן הומלץ על ידי דודו עזריה, חברה חיצונית, הבן של אלונה או האחות של מליקסון. וברדה אישר את כל ההחתמות.
השם של עומאר הונח על השולחן בלי שום קשר לרשימות שהיו! אני מוכן שתעלה לפה כל מי שתרצה שיגיד שאני טועה!
ואין שום קשר לאם הוא שחקן טוב או לא, ראיתי משחק שלם שלו בליגה אירופית נגד קרבאח אם אני לא טועה והוא היה הכי טוב בקבוצה שלו ואהבתי מאוד.
אבל הדרך של איך דברים מתנהלים הם שכונה וזו לא דרך מקובלת. אני יכול להסכים שיש החלטות מועדון והחתמות מועדון, אבל הן קורות כשיש מנהל מקצועי שעובד בדרך ספורטיבית מסויימת ולא בעלים שמתיימרת לחשוב שהיא יודעת ומחליטה להביא, זה מתאים לאלי זינו לא לאלונה ברקת. היא הכניסה סטנדרטים והורידה אותם בחזרה לתחתית! שמעו בגדול אין בעיה היא הבעלים, היא יכולה לעשות מה שבז*ן שלה, היא יכולה גם להחתים בעצמה 20 שחקנים, מי שזה אמור להפריע לו זה אך ורק אנחנו הקהל, אם מקובלת עליכם שיטות העבודה השכונתיות האלה אל תתלוננו אח"כ שהקבוצה לא מתחזקת כי נפלו בזרים או שאין חיזוקים או שנראים פח. ובאותה שורה אל תתלוננו על מאמנים שבאים לפה וזה מה שהם מתמודדים איתו.
אגב מה שאמרת שהומלץ ע"י חברת סקאוטינג והיה מו"מ זה לא סותר שום דבר ממה שאמרתי, אלונה מקבלת לא מעט הצעות בעצמה, דרך סוכנים וחברים למיניהם, זה לא מהיום, בשורה התחתונה אני אומר לך במליון אחוז שזה שם שהונחת ושמאותו רגע אין מה לעשות עם זה, רק להתמודד.
אז פעם השיטה הזאת עבדה, הביאה שחקנים גם לפני שהיו מאמנים (וואקמה חתם לפני שבכר בא) אבל אז זה היה וואקמה. זה כל ההבדל בין אלונה של אז להיום. אם מישהו ימצא אותה שיחזיר דחוף, התגעגעתי.
אז אני רוצה להזכיר לך שוואקמה הפך להיות מפלצת אצלנו .ran כתב: ↑12 יולי 2024, 00:35אח שלי כתבת שורה ראשונה כאילו היא צינית אבל אתה לא רחוק בכלל מהמציאות זה מה שעצוב.
השם של עומאר הונח על השולחן בלי שום קשר לרשימות שהיו! אני מוכן שתעלה לפה כל מי שתרצה שיגיד שאני טועה!
ואין שום קשר לאם הוא שחקן טוב או לא, ראיתי משחק שלם שלו בליגה אירופית נגד קרבאח אם אני לא טועה והוא היה הכי טוב בקבוצה שלו ואהבתי מאוד.
אבל הדרך של איך דברים מתנהלים הם שכונה וזו לא דרך מקובלת. אני יכול להסכים שיש החלטות מועדון והחתמות מועדון, אבל הן קורות כשיש מנהל מקצועי שעובד בדרך ספורטיבית מסויימת ולא בעלים שמתיימרת לחשוב שהיא יודעת ומחליטה להביא, זה מתאים לאלי זינו לא לאלונה ברקת. היא הכניסה סטנדרטים והורידה אותם בחזרה לתחתית! שמעו בגדול אין בעיה היא הבעלים, היא יכולה לעשות מה שבז*ן שלה, היא יכולה גם להחתים בעצמה 20 שחקנים, מי שזה אמור להפריע לו זה אך ורק אנחנו הקהל, אם מקובלת עליכם שיטות העבודה השכונתיות האלה אל תתלוננו אח"כ שהקבוצה לא מתחזקת כי נפלו בזרים או שאין חיזוקים או שנראים פח. ובאותה שורה אל תתלוננו על מאמנים שבאים לפה וזה מה שהם מתמודדים איתו.
אגב מה שאמרת שהומלץ ע"י חברת סקאוטינג והיה מו"מ זה לא סותר שום דבר ממה שאמרתי, אלונה מקבלת לא מעט הצעות בעצמה, דרך סוכנים וחברים למיניהם, זה לא מהיום, בשורה התחתונה אני אומר לך במליון אחוז שזה שם שהונחת ושמאותו רגע אין מה לעשות עם זה, רק להתמודד.
אז פעם השיטה הזאת עבדה, הביאה שחקנים גם לפני שהיו מאמנים (וואקמה חתם לפני שבכר בא) אבל אז זה היה וואקמה. זה כל ההבדל בין אלונה של אז להיום. אם מישהו ימצא אותה שיחזיר דחוף, התגעגעתי.
הוא הגיע אלינו כי אף אחת אחרת מהגדולות בארץ לא חשבה אפילו לרכוש אותו . אז כשמהלך כזה של אלונה עובד אתה מסכים ל-"שכונתיות" וכשזה לא עובד מבקרים אותה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אם הבנתי אותו נכון (ויסלח לי שמדבר בשמו), הוא מנסה להגיד שזו לא שיטת עבודה מקצועית וסדורה, יכול להצליח (והצליח בענק במקרה של טוני) אבל יכול גם (ובעיקר) להיכשל וזה מה שקורה פעמים רבות אחרות.
הבנת אותי נכון, אבל תוסיף לזה שאם היא מחתימה שחקן בסדר גודל גדול הסיכוי ליפול קטן יותר והסיכוי שהקהל יאהב את המהלך גדול יותר. הסיפור עם זר שמגיע מגאורגיה, צעיר ובלי יותר מדי מספרים זה משהו אחר.
לי אין זיכרון קצר וטוני לפני שהגיע אלינו מרעננה היה דופק לנו גולים וחלמנו שרק יגיע לפה, ריירנו עליו שנה שלמה, עשה אותו דבר גם למכבי, מי שלא ראה שזה שחקן מעל הליגה כנראה היה עיוור. מזלנו שהצלחנו להביא אותו,
היום אנחנו מבינים שזה היה נס. אגב הקהל זה שהפציר באלונה להביא אותו, אני זוכר שהיה משחק בית בסוף העונה והיא עברה ליד שער 2 בוסרמיל וכולם צעקו לה אלונה תביאי את וואקמה. לזכותה באותה תקופה ייאמר שהיא הייתה ערה לרחשי הקהל ולרצונות!
קוואנקה ? האסלביינק ? סלמאני ?
הזר מגאורגיה אתה מתכוון לעומאר ? כי היו לו מספרים נהדרים לפני שהגיע .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
מספרים בגאורגיה זה לא בדיוק משהו להתפאר בו.
לא חסרים בליגות האלה ״כוכבים״ שלא מסתדרים בליגות חזקות יותר.
בואו נודה על האמת שעד חודש אפריל לא הבנו מה עומאר רוצה מעצמו.
הוא פתאום התעורר בסמי עופר נגד חיפה אח״כ בחצי גמר וככה זה המשיך, פתאום ניהיה לו חשק לכדורגל או שהוא כבר חשב על היעד הבא וחיפש מהלכים לסרטוני וידיאו לקבוצה הבאה.
הוא פתאום התעורר בסמי עופר נגד חיפה אח״כ בחצי גמר וככה זה המשיך, פתאום ניהיה לו חשק לכדורגל או שהוא כבר חשב על היעד הבא וחיפש מהלכים לסרטוני וידיאו לקבוצה הבאה.
מזכיר לך שברדה שיחק איתו בקו שמאל רוב העונה. שחקן בלי מהירות, בלי דריבל ובלי יותר מדי נוכחות פיזית. מה הפלא שהוא לא יצליח?
אני לא בוכה על העזיבה שלו אבל אם עומאר היה נשאר הוא היה יכול לתת מספרים מעולים. שחקנים כמוהו לרוב מצליחים בליגה שלנו איפה שהשמירות האישיות הן בחצי כוח ושיש את ה3-4 אקסטרה שניות להתנהל עם הכדור.
אז אם הוא שיחק איתו באגף ובמקום שלא נוח לשחקן אז ככה הוא צריך להראות?
עזוב רגע איפה הוא שם אותו(והיו מקרים בהם הוא זז לאמצע גם) , הוא שידר חוסר חשק עונה שלמה עד אמצע חודש אפריל.
עזוב רגע איפה הוא שם אותו(והיו מקרים בהם הוא זז לאמצע גם) , הוא שידר חוסר חשק עונה שלמה עד אמצע חודש אפריל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אימראן לא כאן כי הוא לא רוצה להיות כאן.
עוד במהלך העונה הוא פעמיים ביקש לעזוב בגלל המצב הביטחוני, פעם אחת אפילו אישרו לו בדיעבד אחרי שכבר עזב את הארץ בטיסה לקחת חופשה.
תוסיפו למצב הביטחוני שתי תקריות עם אוהדים שצעקו לו קללות גזעניות, פעם אחת ליד אישתו, ותקבלו שחקן שהדיון עליו מיותר כי השילוב של המצב הביטחוני עם מה שעבר עם הקהל גרם להישארות שלו השנה להיות לא אפשרית.
אז בכל מקרה לא מדובר בפספוס כי ההחלטה לא להמשיך הייתה שלו, ולאור העובדה שכניראה המצב הביטחוני לא הולך להשתפר בקרוב, אולי אפילו להחמיר, אז אני גם לא חושב שהיינו מוציאים ממנו משהו אם היינו מנסים להשאיר אותו בכוח.
עוד במהלך העונה הוא פעמיים ביקש לעזוב בגלל המצב הביטחוני, פעם אחת אפילו אישרו לו בדיעבד אחרי שכבר עזב את הארץ בטיסה לקחת חופשה.
תוסיפו למצב הביטחוני שתי תקריות עם אוהדים שצעקו לו קללות גזעניות, פעם אחת ליד אישתו, ותקבלו שחקן שהדיון עליו מיותר כי השילוב של המצב הביטחוני עם מה שעבר עם הקהל גרם להישארות שלו השנה להיות לא אפשרית.
אז בכל מקרה לא מדובר בפספוס כי ההחלטה לא להמשיך הייתה שלו, ולאור העובדה שכניראה המצב הביטחוני לא הולך להשתפר בקרוב, אולי אפילו להחמיר, אז אני גם לא חושב שהיינו מוציאים ממנו משהו אם היינו מנסים להשאיר אותו בכוח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא הבנתי את השמות שנתת באיזה הקשר? תסביר.
אני מתכוון שכשבעלים מביאה שחקן משלה אם הוא יהיה מספיק גדול זה משהו שיתקבל אצל הקהל, כן לא בושה להגיד את זה.
אם מחר היא תחתים את ז'וסוואה כולם יהללו אותה גם אם זה על הראש של קוזוך, אם היא תביא שחקן על הראש של המאמן שהוא לא רוצה וגם אין לו רזומה זה יוצר בעיה. זה מתחבר להשוואה שלך של אמבפה בריאל.
אח אל תזלזל בליגה הזאת. זה לא מה שהיה פעם!ForeverRed כתב: ↑12 יולי 2024, 10:45מספרים בגאורגיה זה לא בדיוק משהו להתפאר בו.
יוצאים משם הרבה שחקנים לחו"ל ולראייה הנבחרת שלהם גם שהשתפרה פלאים.
מה שטוב שגם אפשר להביא משם בעלויות יחסית סבירות, יש שם 2-3 קבוצות ברמה טובה שמייצרות שחקנים על בסיס קבוע.
בהחלט יעד שהייתי ממליץ לבדוק אותו יותר לעומק מבחינת סקאוטינג. אגב הרבה שחקנים מהליגה שם שיחקו בליגות הרוסית והאוקראינית החזקות ובגלל המלחמה חזרו באמצע העונה לשחק שוב בגאורגיה.
ברמה שעד לפני כמה שנים אפילו יכולת להביא את קווארצחליה עם סקאוטינג טוב בגרושים. שחקנים עוברים משם ישירות לליגה הצרפתית וליגות מובילות בעולם.
אז כשאלונה מביאה וואקמה זה אחלה, וכשהיא מביאה קוואנקה זה חרא.
אז תנו לי לתקן, ההתנהלות לא תלויה בתוצאה הסופית כי זה יכול ליפול לפה או לשם.
מי שלגיטימי בעיניו צורת עבודה מסוימת, היא תהיה לגיטימית גם כשהיא נכשלת כי אפשר בכדורגל לעשות הכל נכון ולהיכשל, זה לא מתמטיקה.
מי שזה לא לגיטימי בעיניו, אז זה גם לא לגיטימי שמחתימים וואקמה.
לא לבקר רק שזה נכשל.
אז תנו לי לתקן, ההתנהלות לא תלויה בתוצאה הסופית כי זה יכול ליפול לפה או לשם.
מי שלגיטימי בעיניו צורת עבודה מסוימת, היא תהיה לגיטימית גם כשהיא נכשלת כי אפשר בכדורגל לעשות הכל נכון ולהיכשל, זה לא מתמטיקה.
מי שזה לא לגיטימי בעיניו, אז זה גם לא לגיטימי שמחתימים וואקמה.
לא לבקר רק שזה נכשל.