אסף,אתה יודע איך אומרים אנשים קצת יותר חכמים ממני וממך?
"מי שלא מנסה,אף פעם לא טועה"
אתה בדיוק מאלה שאף פעם לא מנסים,אז למה שיטעו?
אני מקבל מידע ממקורות מסויימים(שאגב פורסמו גם בפורום הקאמלס ולא על ידי) ומפרסם אותם כאן בפורום מתוך הנחה שתמיד
יש סיכוי שהם לא יהיו נכונים. זה שהבאתי מידע ממקור יחסית אנונימי ולא מאתר ספורט 5/וואן/וואינט,לא אומר שאני רמאי ושאני צריך
לדחוף את המקורות שלי לתחת.
גם אם תקלל עד מחר,אני אמשיך להביא לכאן ידיעות ואני מראש אומר לך שחלק לא מבוטל מהן יהיו שגויות ולא נכונות בסופו של יום.
טוב לך? מצויין זאת המטרה... לא טוב לך? אתה מוזמן להגיב אבל בשפה שמכבדת את הפורום ומעל הכל אותך.
אם אתה בן 24 כמו שכתוב לך בפרופיל,אז תתנהג בהתאם ולא כמו ילד שמחפש לריב עם כל העולם.
כל שחקן שאתם רוצים שיבוא, מזמן כבר בסגל שהצבתי. אמן וכך יהיה
Re: סגל שחקנים של באר שבע לעונה הבאה! מה אתם אומרים?
רשמתי לך לפני עוד כמה דברים אתה מוזמן לראות אני בן 21 ולא בן 24!messiah כתב:אסף,אתה יודע איך אומרים אנשים קצת יותר חכמים ממני וממך?
"מי שלא מנסה,אף פעם לא טועה"
אתה בדיוק מאלה שאף פעם לא מנסים,אז למה שיטעו?
אני מקבל מידע ממקורות מסויימים(שאגב פורסמו גם בפורום הקאמלס ולא על ידי) ומפרסם אותם כאן בפורום מתוך הנחה שתמיד
יש סיכוי שהם לא יהיו נכונים. זה שהבאתי מידע ממקור יחסית אנונימי ולא מאתר ספורט 5/וואן/וואינט,לא אומר שאני רמאי ושאני צריך
לדחוף את המקורות שלי לתחת.
גם אם תקלל עד מחר,אני אמשיך להביא לכאן ידיעות ואני מראש אומר לך שחלק לא מבוטל מהן יהיו שגויות ולא נכונות בסופו של יום.
טוב לך? מצויין זאת המטרה... לא טוב לך? אתה מוזמן להגיב אבל בשפה שמכבדת את הפורום ומעל הכל אותך.
אם אתה בן 24 כמו שכתוב לך בפרופיל,אז תתנהג בהתאם ולא כמו ילד שמחפש לריב עם כל העולם.
אני מדבר בצורה יפה אבל אני שונא את כל השטויות האלה.
אני גם משחק פרשתי וחזרתי(מסובך) ורצו אותי הרבה קבוצות,
היית מאוד שמח לדעת מה שאני יודע.
אבל אני מעדיף לישאר אנונמי ולא לפרט על עצמי יותר מידי.
וכמו שאתה אומר שחקני בית אני תחיים שלי יתן על באר שבע.
אני יודע ואתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אבל זה רק מעצבן לשמוע דברים שלא יכולים לקרות.
Re: כל שחקן שאתם רוצים שיבוא, מזמן כבר בסגל שהצבתי. אמן וכך יהיה
תגיבו חשוב מאוד.