גיא מזרחי
- ForeverRed
Re: גיא מזרחי
אגיד שוב, עדיף לשים 3 מיליון על בן הרוש ולא מיליון בודד על המגן המחליף של נתניה. דוגמה מובהקת לבזבוז משאבים על בנייה לרוחב.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- Melikson24
אם מכבי לא סגרה עסקה כנראה שהמחיר שלו לא 3 מיליון שקל.ForeverRed כתב: ↑30 יוני 2024, 14:21אגיד שוב, עדיף לשים 3 מיליון על בן הרוש ולא מיליון בודד על המגן המחליף של נתניה. דוגמה מובהקת לבזבוז משאבים על בנייה לרוחב.
אולי היה אפשר להוריד את הסכום משמעותית תמורת יוספי להפועל חיפה. כרגע לא נראה שבן הרוש על המדף בכלל.
כנראה גם כץ וגם השחקן מחכים להצעות מחו"ל, אחרת היה במכבי כבר.
- ForeverRed
- ForeverRed
מהראיונות של יואב כץ בזמנו אפשר להסיק שהשחקן עצמו העדיף להישאר בהפועל חיפה כדי להמשיך לקבל דקות קבועות. לא כסף מנע את העסקה הזאת.Melikson24 כתב: ↑30 יוני 2024, 14:49אם מכבי לא סגרה עסקה כנראה שהמחיר שלו לא 3 מיליון שקל.
אולי היה אפשר להוריד את הסכום משמעותית תמורת יוספי להפועל חיפה. כרגע לא נראה שבן הרוש על המדף בכלל.
כנראה גם כץ וגם השחקן מחכים להצעות מחו"ל, אחרת היה במכבי כבר.
- Melikson24
אז אתה סותר את עצמך. אם השחקן לא מעוניין מה זה משנה כמה תציע.ForeverRed כתב: ↑30 יוני 2024, 14:53מהראיונות של יואב כץ בזמנו אפשר להסיק שהשחקן עצמו העדיף להישאר בהפועל חיפה כדי להמשיך לקבל דקות קבועות. לא כסף מנע את העסקה הזאת.
בקיצור הוא לא ממש על המדף.
מיליון שקל על מגן עם פוטנציאל מכירה טוב שכבר מכיר את המאמן זה לא הרבה כסף.
כמו שאמרתי- מגן התקפי, מאוד טכני (אולי הכי טכני בליגה ביחד עם רביבו), זה שדרוג על מה שהיה בעמדה בשנים האחרונות למעט יחזקאל ובכללי קו ימין של קניונס ומזרחי אמור לעבוד אחלה. ולצד הדברים הטובים, יצטרך לשפר את ההגנה.
אגב שיחק לא מעט גם בצד שמאל.
עכשיו צריך לעבוד על המחליף. אם באמת קוזוק מתכוון ללחוץ ברמה של מגן לוחץ מגן אז דרוויש יכול להיות אחלה אופציה.
עוד שחקן אנדרייטד מסכנין שאף אחד לא מדבר עליו כי סכנין לא מעניינים.
כמו שאמרתי- מגן התקפי, מאוד טכני (אולי הכי טכני בליגה ביחד עם רביבו), זה שדרוג על מה שהיה בעמדה בשנים האחרונות למעט יחזקאל ובכללי קו ימין של קניונס ומזרחי אמור לעבוד אחלה. ולצד הדברים הטובים, יצטרך לשפר את ההגנה.
אגב שיחק לא מעט גם בצד שמאל.
עכשיו צריך לעבוד על המחליף. אם באמת קוזוק מתכוון ללחוץ ברמה של מגן לוחץ מגן אז דרוויש יכול להיות אחלה אופציה.
עוד שחקן אנדרייטד מסכנין שאף אחד לא מדבר עליו כי סכנין לא מעניינים.
- Melikson24
עבר בדיקות רפואיות.
ומי יחליף אותו בנתניה?רז מאיר. ללמדנו מי זה בלבול. יש לו אלרגיה לכל מי שלא נגר.
ומי יחליף אותו בנתניה?רז מאיר. ללמדנו מי זה בלבול. יש לו אלרגיה לכל מי שלא נגר.
- ForeverRed
אני לא סותר את עצמי.Melikson24 כתב: ↑30 יוני 2024, 14:59אז אתה סותר את עצמך. אם השחקן לא מעוניין מה זה משנה כמה תציע.
בקיצור הוא לא ממש על המדף.
היה מקבל כאן אחלה במה בשונה מהגדולות האחרות.
לגבי מזרחי, שחקנים מסוגו מטעים.
בתקצירים ודקות בודדות זה יכול להרגיש שונה מצפייה קבועה מדי שבוע. מקווה שזה לא המקרה.
חובה להעמיד לו גיבוי ראוי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אוהדי נתניה מאוד ביקורתיים עליו בצד ההגנתי.ForeverRed כתב: ↑30 יוני 2024, 15:14אני לא סותר את עצמי.
היה מקבל כאן אחלה במה בשונה מהגדולות האחרות.
לגבי מזרחי, שחקנים מסוגו מטעים.
בתקצירים ודקות בודדות זה יכול להרגיש שונה מצפייה קבועה מדי שבוע. מקווה שזה לא המקרה.
חובה להעמיד לו גיבוי ראוי.
אני עדין חושב שהוא אמור להיות הגיבוי/שחקן הרוטציה שנלחם על ההרכב הראשון, אם נסיים את הקיץ איתו ועם דדיה נהיה בבעיה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כולנו חושבים ככה.
במקרה ששאר ההגנה תורכב מלופס, ויטור ובלם זר אפשר "להמר" על שחקנים לא בשלים עם פוטנציאל כמו מזרחי, דרוויש, אלימלך וכו.
ברור שדדיה לא צריך להישאר. הוא בעצמו צריך ליזום את הפרידה אם הוא רוצה להיות שחקן פעיל בגיל 30+.
במקרה ששאר ההגנה תורכב מלופס, ויטור ובלם זר אפשר "להמר" על שחקנים לא בשלים עם פוטנציאל כמו מזרחי, דרוויש, אלימלך וכו.
ברור שדדיה לא צריך להישאר. הוא בעצמו צריך ליזום את הפרידה אם הוא רוצה להיות שחקן פעיל בגיל 30+.
אתה צודק לחלוטין, אבל ביחס לסגל של חיפה הוא ועוד איך עומק.ForeverRed כתב: ↑30 יוני 2024, 14:52אם זה מכוון אליי אז יש לך בעיה קשה באנלוגיה.
אזולאי הוא לא בנייה לרוחב בעיניי. אין קשר ישראלי טוב ממנו שאפשר להביא כרגע.
הכל יחסי בחיים ואנחנו צריכים להכיר במציאות ובמעמדנו החדש.
רק אהבה תנצח...
- ForeverRed
למכבי חיפה יש כרגע שני קשרים וחצי שגם הם בסימן שאלה. גם אם זה לא היה המצב העיקרון שאני מדבר עליו נשמר - אם כבר משקיעים אז הולכים על הטוב ביותר. או לפחות מנסים.
יש לי תחושה טובה לגביו. הוא ולופס יכולים להוות כלים משמעותיים בפריצה של בונקרים.
וכן, ממש לא אכפת לי שהוא היה "מגן מחליף" בנתניה. בואו, זה מרקו בלבול.
בהצלחה.
וכן, ממש לא אכפת לי שהוא היה "מגן מחליף" בנתניה. בואו, זה מרקו בלבול.
בהצלחה.