אלונה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: אלונה
חח ימותו ולא יתנו 12 זרים לקבוצה.
קברניטי הכדורגל דואגים לאינטרסים של עצמם ולא בקידום הכדורגל הישראלי.
בתור התחלה שיגדילו ל8-9 ללא שום התניות כי אין פאקינג כדורגלנים ישראלים להביא.
קברניטי הכדורגל דואגים לאינטרסים של עצמם ולא בקידום הכדורגל הישראלי.
בתור התחלה שיגדילו ל8-9 ללא שום התניות כי אין פאקינג כדורגלנים ישראלים להביא.
- Melikson24
ובדיוק קורא את התגובה של עוזי מור מנכ"ל מכבי חיפה להצעה.
עוזי מור אמר באותו עניין לגבי הזרים כי: "גם אם נגדיל את מספר הזרים חייבים תקנה שתחייב שיהיו על המגרש 5 שחקנים ישראלים".

עוזי מור אמר באותו עניין לגבי הזרים כי: "גם אם נגדיל את מספר הזרים חייבים תקנה שתחייב שיהיו על המגרש 5 שחקנים ישראלים".

סיכה ראשונה שמקווה שתוכנס בבועת הכדורגלן הישראלי .
כל פלוץ פה דורש סכומי עתק .
מי שטוב - ישחק ויתוגמל בהתאם .
כל פלוץ פה דורש סכומי עתק .
מי שטוב - ישחק ויתוגמל בהתאם .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
לחיפה ומכבי שהזרועות שלהן פרוסות בכל מקום אין בכך אינטרס ולכן אני די פסימי שההגדלה שאלונה מציעה אכן תקרה, הם מבחינתם מחזיקים בתקציבים הכי גדולים ובקהלים הכי גדולים ולכן ״נוח״ להם שהשוק יחסית סגור כי תמיד תהיה להם עדיפות אצל השחקנים וכמובן שגם יש להם את האמצעים הכלכליים שלקבוצות אחרות אין.
אין להם שום אינטרס לקדם מהלך שיכול להרים פה את רמת התחרות.
הצעד הזה של אלונה מראה שגם היא מבינה שאין כלום בשוק המקומי וחבל לנבור בו, כל ההשקעה והמשאבים של המועדון חייבים להיות מנותבים לסקאוטינג טוב ושיפור מחלקת הנוער, אין פתרון אחר.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 28 יוני 2024, 15:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מה ??????Itay כתב: ↑28 יוני 2024, 15:09לחיפה ומכבי שהזרועות שלהן פרוסות בכל מקום אין בכך אינטרס ולכן אני די פסימי שההגדלה שאלונה מציעה אכן תקרה, הם מבחינתם מחזיקים בתקציבים הכי גדולים ובקהלים הכי גדולים ולכן ״נוח״ להם שהשוק יחסית סגור כי תמיד תהיה להם עדיפות אצל השחקנים וכמובן שגם יש להם את האמצעים הכלכליים שלקבוצות אחרות אין.
שחר ומיץ׳ מנשקים את הברקתים שהעלו את זה .
הם כבר מזמזמים את ההמנון של הצ׳מפיונס חביבי
אם שחר ומיץ היו רוצים זה כבר היה קורה מזמן, ולראייה הם גם לא תמכו בהצעה של אלונה ואלי.
להם לא מזיז לזרוק מיליונים על כל הקאסות והמלדות למיניהם, הם יודעים שבסוף מי שמחזיקה את השלד הישראלי הכי טוב זו הקבוצה שגם ככל הנראה תהיה האלופה.
- Melikson24
מה שמעניין אותי זה האינטרס שלנו .
אנחנו בנחיתות תקציבית . הדרך לאזן את זה כל עוד אלונה פה ( וההצעה שלה מוכיחה שהיא מתכוונת להישאר פה עוד הרבה זמן ) היא כספים מאירופה . כספים מאירופה יגיעו משלבי בתים .
הדרך לשם , בתור התחלה , עם כל הצער שבדבר היא דרך הזרים כי הישראלים פה חיים בלה לה לנד עם המשכורות וסכומי ההעברה .
צמצום פערי ההכנסות יביאו להשקעות גדולות יותר גם בזרים וגם בנוער .
לנו - התוכנית הזאת מעולה .
מכבי תל אביב הציעה את זה כבר לפני עשר שנים. אלונה התנגדה.
אם אני צריך לנחש, מה שגרם לה לשנות את דעתה זה שמכבי חיפה חזרה ומשלמת כסף גדול לישראלים.
להביא עשרה אפריקאים לא עולה כסף.
אם אני צריך לנחש, מה שגרם לה לשנות את דעתה זה שמכבי חיפה חזרה ומשלמת כסף גדול לישראלים.
להביא עשרה אפריקאים לא עולה כסף.
הצעה הגיונית אבל גם מבלי הרבה מחשבה מעבר להצלחה מקצועית שלנו.Itay כתב: ↑28 יוני 2024, 14:54במהלך ישיבת ראשי הכדורגל אלונה ואלי הציעו להעלות את מספר הזרים ל-12. תחילה טען אלי (וצדק לטעמי) כי הכדורגל בארץ יתקדם לרמות של אירופה רק אם יהיו 20 זרים בקבוצה אך הוא מוכן להתפשר על 12.
הזוג ביקש כבר העונה להעלות את מספר הזרים ל-8.
אין ספק שהכמות חייבת לגדול, לא ייתכן ששחקנים שנותנים פה משחק וחצי טובים יעלו אוטומטית מיליון יורו וצפונה, זה נהיה בלתי הגיוני ורק מגדיל את הפערים בין הגדולות לקטנות מה שהופך את הליגה עם הזמן למשעממת ונטולת סיכויים להפתעות.
מה שכן חבל שאלונה רוצה להגדיל את מכסת הזרים ובפועל אנחנו מביאים זרים למקצוע.
הנה מחשבה שמגובשת אצלי כבר זמן מה, מוזמנים להתפלפל מה יכול להיות ומה בחיים לא צריך לעשות/יקרה כדי שהכדורגל יתקדם, ולמנהלת יש המון כוח בנושא:
אני חושב שזר שמשחק כאן רצוף 3 שנים ומעלה - צריך לא להחשב יותר כזר. מבחינת נבחרת אם מראה זיקה לארץ כמו ויטור אז בטח. אין סיבה שעלי מוחמד/סאבוריט (שנתן ראיון אחרי אליפות של גבר על וגם שיבח אותנו) לא יקבלו את הבונוס הזה. אני חושב שמיסוי זר כישראלי אחרי 5 שנים מגביל את הליגה מבחינת הזרים הגדולים ביותר שדרכו כאן - כדוגמת טוני, שרי ואפשר ללכת עוד אחורה. זה דוחה את הזמן בו השחקן גדול על הליגה.
בקרת תקציבים חייבת לקום לתחיה - סגל קבוצה צריך להיות כ50-75% ממחזור הקבוצה (למשל בולגריה 60%, צ'כיה 75%). זה מונע פאדיחות כמו בית"ר וסכנין כל עונה מתפללים שהאשראי יעבור.
אני חושב שצריך להיות הגבלת החתמת זרים לעונה במקום מגבלת זרים. (כמו באיטליה מבחינת שחקנים מחוץ לאיחוד האירופי - 2 בעונה) - ימנע את הרכבת זרים ויגדר את הכישלון המקצועי של קבוצות.
אני חושב שצריך להיות כאן חובת רישום בסגל משחק של שחקנים מתחת לגיל 19/21 (כמו בויילס מתחת לגיל 19 - 2 חובה)
אני חושב שצריך להיות הגבלת השאלות של קבוצות - עד 5 לקבל ולתת בעונה. מונע מהמכביות tanking ומונע מקבוצות תחתית להיפגע משמעותית אם בא שנתון גרוע כדוגמת מכבי יפו שהתרסקה.
אני חושב שנושא האצטדיונים (שבאחריות העיריות) צריך לקבל הגבלת רישום שתואמת לתקנון רישום של UEFA מטעם המנהלת וכל אצטדיון בארץ יחויב לעמוד בקטגוריה 3 (אירוח עד שלב הפלייאוף) בשנתיים הקרובות, במיוחד אלו שמעפילות לאירופה אחרת ישדד מהן הזכאות להתחרות באירופה, וקטגוריה 4 לכל אצטדיון בליגת העל תוך 5 שנים. מבחינת גודל קטגוריה 3 זה מינימום 4500 מקומות, וקטגוריה 4 זה מינימום 8000 מקומות. זה כן אומר שינוי משמעותי בגודל המגרש (מקומות כמו גרין/י"א), כמויות ומיקום עמדות הצילום, תאורה, חדרי הלבשה ראויים, חדר למסיבת עיתונאים ועוד הרבה דברים קטנים שמשפרים בהרבה את חווית האוהד מבלי ששמים לב.
עוד דבר בנושא, אני חושב שצריך להעמיד רף הגעה למשל 80% הגעה ואם קבוצה לא הגיעה אליו צריכה לקבל קנס. שתחלק כרטיסים בחינם שתמצא דרך. אין סיבה שלא יהיה אצטדיונים מלאים - וכן התפרעויות צריכות להמשיך לקבל עונש גבוה וגם הגבלת משחקי חוץ גדולים זה לדעתי רעיון טוב כי עלויות האבטחה בשחקים וחווית האוהד שרוצה להביא ילדים ונשים נפגעת. גם האלימות מצטמצמת ככה. אם כבר משמעת, צגריך להחזיר מצלמות לאצטדיונים שיתפסו מתפרעים/מעשנים ולחלק להם קנסות לפי מס' מושב.
אני גם חושב שמבחינת הטיפול במשמעת היה שיפור השנה. הדרך הייתה עקומה כמו תמיד.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אתה מציע תכנית סדורה ומקיפה שנוגעת בתחום מכל מיני זויות. מסכים עם רוב הדברים, לגבי חלק קטן אני לא בטוח מה אני חושב. תכנית מרשימה מבחינת עומק המחשבה!
לצערי במדינת הכאן ועכשיו בכל תחומי חיינו, אין מנהיגות אמיתית בכדורגל שתהיה חפה מאינטרסים ותסתכל על טובת הכדורגל לטווח ארוך.
לצערי במדינת הכאן ועכשיו בכל תחומי חיינו, אין מנהיגות אמיתית בכדורגל שתהיה חפה מאינטרסים ותסתכל על טובת הכדורגל לטווח ארוך.
מנסים לקדם שבעונה הבאה יהיה אפשר 6 זרים על המגרש בו זמנית על חשבון זר בנוער
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בעיקר מלמד שהיא לא מעוניינת להגדיל את ההשקעה בנוער…Itay כתב: ↑28 יוני 2024, 15:09לחיפה ומכבי שהזרועות שלהן פרוסות בכל מקום אין בכך אינטרס ולכן אני די פסימי שההגדלה שאלונה מציעה אכן תקרה, הם מבחינתם מחזיקים בתקציבים הכי גדולים ובקהלים הכי גדולים ולכן ״נוח״ להם שהשוק יחסית סגור כי תמיד תהיה להם עדיפות אצל השחקנים וכמובן שגם יש להם את האמצעים הכלכליים שלקבוצות אחרות אין.
הצעד הזה של אלונה מראה שגם היא מבינה שאין כלום בשוק המקומי וחבל לנבור בו, כל ההשקעה והמשאבים של המועדון חייבים להיות מנותבים לסקאוטינג טוב ושיפור מחלקת הנוער, אין פתרון אחר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שמע במקרה של פתיחת השוק הישראלי במשהו שדומה להצעה שלה כל התמונה משתנה בהקשר הזה. אתה תוכל למקד את המאמץ בסקאוטינג בלבד