סמיר פרהוד
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: סמיר פרהוד
אתה אמור לדעת יותר טוב ממני מה הן עובדות ומה לא.
"פרסומים" לא נכנס תחת הקטגוריה של עובדה עד שהיא מוכחת בצורה כזאת או אחרת.
ובוא
היחיד פה בפורום שמשחק אותה מקורב ויודע יותר מכולם זה אתה. אני לא מקורב לאף אחד, בטח לא במועדון שלנו. ממש לעיתים רחוקות אני יודע משהו בוודאות של 100% ולכן אני עומד על כך.
לא פעם אתה בא ושותל פה "ידיעות". אז אולי טוב שכל המקורבים שלך הלכו הביתה, אולי תחזור להיות אוהד בלי אינטרס, בלי עסקנות ופולחן אישיות ונבחן את זה בהמשך מי צדק ומי טעה.
מוטב עד אז לא לרוץ ממקום למקום לנסות להצית שריפות.
ובחייאת די להתבכיין. סותמי פיות, נו באמת. יש גבול לחוסר מודעות.
ובוא
היחיד פה בפורום שמשחק אותה מקורב ויודע יותר מכולם זה אתה. אני לא מקורב לאף אחד, בטח לא במועדון שלנו. ממש לעיתים רחוקות אני יודע משהו בוודאות של 100% ולכן אני עומד על כך.
לא פעם אתה בא ושותל פה "ידיעות". אז אולי טוב שכל המקורבים שלך הלכו הביתה, אולי תחזור להיות אוהד בלי אינטרס, בלי עסקנות ופולחן אישיות ונבחן את זה בהמשך מי צדק ומי טעה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
shovalb9 כתב: ↑27 יוני 2024, 11:51אני מבין את מה שאתה אומר. מצד שני אפשר לטעון שכל שחקן שהתקדם פשוט קיבל את הבמה או את הקבוצה שמתאימה לו, וזה יכול להיות ברמת קבוצה אחרת, או הרכב אחר, או עמדה אחרת או אפילו בזמן בשנה אחר.
נגיד אפשר לטעון שחלאליילי לא התקדם, אלא פשוט קיבל במה, אבל זה לא נכון - כל משחק משפר שחקן, לדעתי השיפור קטן עד ללא קיים לא בגלל הגיל אלא שבדרך כלל בגיל 35, שחקן כמו ויטור למשל - חווה הכל בכדורגל שלנו, אז בלתי אפשרי במקומו להתקדם. אם אני מתעלם מהדעיכה הפיזית שלו, אם אתה שם את ויטור בליגה טובה יותר אבל שהוא עדיין יכול לתפקד שם - הוא ישתפר. אם ויטור למשל לא היה נפצע, וממשיך לחו"ל, הוא יכל להתקדם הרבה יותר בקריירה ובכדורגל שלו, בגילאים 28+
בדומה לטוני למשל מה היה קורה אם טוני היה נשאר פה, הוא היה מפתח קריירה פחות טובה והכדורגל שלו היה פחות משתפר, ולטעון שטוני לא השתפר מאז שעזב זה בעיניי לא נכון.
העניין הוא שאם יוצאים מפורמה, למשל בגלל פציעות (לדעתי חוסר מקצוענות), צהובים/אדומים ואפילו החלטות רעות במשחק שמובילות לספסל שם היכולת להתקרב לתקרה של השחקן באמת נמדדת. במקרה של יוספי וחטואל, הייתה להם התקדמות קטנה ביכולת שלהם, וכן הם מביאים בלי קשר יותר קבלות, כדי שיתקדמו באמת הם צריכים ללכת לחו"ל לקבוצה שבה יקבלו הזדמנות. אוסטריה תפורה על שניהם.
מסכים איתך זה דברים שונים, אבל במציאות מאוד קשה לבודד את זה לכדי יכולת בודדת, שאגב פה אני לא חושב שירדתי לסוף דעתך, כי אני מאמין שאפשר לשפר כל יכולת אולי בשחקן. כמה אפשר לשפר את זה בשחקן בודד תלוי באותו שחקן ובמיליון גורמים שקשורים בו, החל מגנטיקה, למנטליות שלו, לשכל שלו וליכולות קוארדינציה שלו בכללי, ובפועל לכמה באמת הוא עובד על לשפר את זה וכמה לאחר שעבד לשפר את זה, כמה הוא נבחן על זה בזמן אחר.
שמח שפתחנו דיון פילוסופי בזמן שבילנקי מועמד![]()
יש דברים שאפשר לשפר ויש כאלה שלא.
יוספי מבחינת כדורגל, סט האיכויות, הוא אותו יוספי. רק בהפועל חיפה קיבל את המושכות, קיבל אישור לבעוט גם מאה פעם מרחוק לשער במשחק, קיבל קרדיט להיות באנקר בהרכב, בחלק מהזמן גם היה על פנדלים, היה על נייחים כל העונה, אז שם הוא מקסמם את האיכויות שיש לו וראינו אותם גם כאן בחלק מהתקופות, רק שכאן הלחץ גדול יותר, הנושא המנטלי שונה כי הוא שחקן בית וכי הציפיות הם אחרות לגמרי ואתה לא יכול לבעוט בכל פעם שאתה רוצה לשער ואתה לא תפתח כל משחק ואתה לא תקבל את כל הנייחים.
חטואל עשה כאן שיפור, אבל עדין הוא בעייתי בכושר הגופני ומאוד פציע כי ההתנהלות שלו היא חובבנית (במקום לעשות שיקום שנה שעברה אחרי הניתוח טס למקסיקו).
סטיאנוב עשה כאן שיפור, ועדין הוא ליד ולא על זה, עדין צריך לעשות עוד שיפור כדי באמת להיות מה שהוא יכול להיות מבחינת הנתונים שלו.
ראיתי את פרהוד בחצי הגמר מול מכבי פתח תקווה. הוא היה טוב, עשה דברים יפים, דווקא נראה שחקן ששווה השקעה, אבל מצד שני כן היה מפוזר ולא היה קליני מול השער ולא יודע כמה זה משהו שאפשר לשפר בגילו (בטח אם יצא השנה להשאלה ויחזור אלינו כשהוא כמעט בן 25).
דרך אגב, יש להם שם עוד שני שחקנים מעניינים, שי מוסינקו הקשר האחורי והמגן סאלח חוסיין (מגן מאוד התקפי, בקו של 5 יכול להיות מאוד מעניין, בקו 4 יותר בעייתי).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
Melikson24 כתב: ↑27 יוני 2024, 11:55אתה אמור לדעת יותר טוב ממני מה הן עובדות ומה לא.
ובוא
טוב שאתה כותב שאתה שמח שברדה הלך הביתה (טוב לדעת שאני מקורב שלו

- Melikson24
- Title: CrazyRed
אז אתה גם לא חזק בהבנת הנקרא. יפה.
אני חושב שהצגת לכל חבריי הפורום מי מדבר מפוזיציה בכל החודשים האחרונים.
אני חושב שהצגת לכל חבריי הפורום מי מדבר מפוזיציה בכל החודשים האחרונים.
לא רלוונטי. לא דיברתי על תקציב.
מתקנים, כלים וצוות.
אגב, שם יש (לפחות) פי שתיים קבוצות מאצלנו, אז סביר שהתקציב יהיה יותר גדול (וגם ההכנסה באופן ישיר).
רק אהבה תנצח...
למה יש פי שתיים קבוצות? בחירה של המועדון... מכל מיני שיקולים.
לא חושב שכסף הוא שיקול בעניין הזה, כל קבוצה שנפתחת מכניסה כסף לדעתי לפחות כמו שהיא עולה (מינימום 20 ילד * 3500 +-)
רק אהבה תנצח...
אני מניח שמתקנים זה שיקול משמעותי - אין מספיק מתקנים בב"ש ובשונה ממקומות אחרים (כמו מכבי פ"ת), חשוב למחלקה לתת לפחות חצי מגרש לכל קבוצה לאימונים ולא לרדת לרבעי מגרש.
אנשי צוות איכותיים חסרים באזור הדרום, ככל שתידרש לגייס יותר תצטרך להתפשר על איכות.
גם חומר שחקנים לא מספיק טוב לייצר יותר מקבוצה אחת (אלא אם כן תתחיל לפעול כמו מכבי פ"ת ולדוג עם רשת במקום עם חכה) וכנראה שלא רוצים קבוצה שנייה שתישא את השם של המועדון ותשחק בדרג פחות מהכי טוב.
יכול להיות שגם כסף הוא שיקול במחשבה לעומק, בגלל הקושי האחרון כדי לפחות מספר קבוצות בשנתון אולי תצטרך להחזיק פחות ילדים בקבוצה ואז ההכנסה נמוכה יותר וההוצאה די זהה.
מניח שאלה השיקולים בגדול
אנשי צוות איכותיים חסרים באזור הדרום, ככל שתידרש לגייס יותר תצטרך להתפשר על איכות.
גם חומר שחקנים לא מספיק טוב לייצר יותר מקבוצה אחת (אלא אם כן תתחיל לפעול כמו מכבי פ"ת ולדוג עם רשת במקום עם חכה) וכנראה שלא רוצים קבוצה שנייה שתישא את השם של המועדון ותשחק בדרג פחות מהכי טוב.
יכול להיות שגם כסף הוא שיקול במחשבה לעומק, בגלל הקושי האחרון כדי לפחות מספר קבוצות בשנתון אולי תצטרך להחזיק פחות ילדים בקבוצה ואז ההכנסה נמוכה יותר וההוצאה די זהה.
מניח שאלה השיקולים בגדול
רק אהבה תנצח...
א. ספר קיבל את אותו קרדיט שיוספי קיבל בהפועל חיפה. נקודה למחשבה האם שווה השארה (שווה 1.2 מיליון יורו זה כסף על הרצפה).Sir Alex Ferguson כתב: ↑27 יוני 2024, 12:11יש דברים שאפשר לשפר ויש כאלה שלא.
יוספי מבחינת כדורגל, סט האיכויות, הוא אותו יוספי. רק בהפועל חיפה קיבל את המושכות, קיבל אישור לבעוט גם מאה פעם מרחוק לשער במשחק, קיבל קרדיט להיות באנקר בהרכב, בחלק מהזמן גם היה על פנדלים, היה על נייחים כל העונה, אז שם הוא מקסמם את האיכויות שיש לו וראינו אותם גם כאן בחלק מהתקופות, רק שכאן הלחץ גדול יותר, הנושא המנטלי שונה כי הוא שחקן בית וכי הציפיות הם אחרות לגמרי ואתה לא יכול לבעוט בכל פעם שאתה רוצה לשער ואתה לא תפתח כל משחק ואתה לא תקבל את כל הנייחים.
חטואל עשה כאן שיפור, אבל עדין הוא בעייתי בכושר הגופני ומאוד פציע כי ההתנהלות שלו היא חובבנית (במקום לעשות שיקום שנה שעברה אחרי הניתוח טס למקסיקו).
סטיאנוב עשה כאן שיפור, ועדין הוא ליד ולא על זה, עדין צריך לעשות עוד שיפור כדי באמת להיות מה שהוא יכול להיות מבחינת הנתונים שלו.
ראיתי את פרהוד בחצי הגמר מול מכבי פתח תקווה. הוא היה טוב, עשה דברים יפים, דווקא נראה שחקן ששווה השקעה, אבל מצד שני כן היה מפוזר ולא היה קליני מול השער ולא יודע כמה זה משהו שאפשר לשפר בגילו (בטח אם יצא השנה להשאלה ויחזור אלינו כשהוא כמעט בן 25).
דרך אגב, יש להם שם עוד שני שחקנים מעניינים, שי מוסינקו הקשר האחורי והמגן סאלח חוסיין (מגן מאוד התקפי, בקו של 5 יכול להיות מאוד מעניין, בקו 4 יותר בעייתי).
ב. לגבי חטואל אתה צודק, לכאורה הבן אדם מטומטם ובזמן ליגה גם בילה לפנות בוקר בתא עם וייפ ביד. לכאורה. פשוט מתבזבז כי הוא כזה ממזר ברחבה וגם יודע לרגש.
ג. קליניות ובעיטה אפשר לשפר אם מתאמנים על זה מספיק, חוץ מזה זה הרבה שכל של להרים את הראש ולכוון לפינה, וקצת ממזריות של לעבור את השוער/לזרוק אותו. אם יש לו שכל של כדורגל זה לא יעצור אותו. מצד שני אם הוא חמור של קו כמו ג'אבר,איסמיאל ריאן, מוחמד שכר ושות' אני איתך בספק אם יוכל להשתפר. חובת ההוכחה עליו. יש גם את עניין המנטליות כמו ספורי שזה בנפרד לשכל.
ד. הם צעירים השחקנים שציינת?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Sir Alex Ferguson
shovalb9 כתב: ↑27 יוני 2024, 14:31א. ספר קיבל את אותו קרדיט שיוספי קיבל בהפועל חיפה. נקודה למחשבה האם שווה השארה (שווה 1.2 מיליון יורו זה כסף על הרצפה).
ב. לגבי חטואל אתה צודק, לכאורה הבן אדם מטומטם ובזמן ליגה גם בילה לפנות בוקר בתא עם וייפ ביד. לכאורה. פשוט מתבזבז כי הוא כזה ממזר ברחבה וגם יודע לרגש.
ג. קליניות ובעיטה אפשר לשפר אם מתאמנים על זה מספיק, חוץ מזה זה הרבה שכל של להרים את הראש ולכוון לפינה, וקצת ממזריות של לעבור את השוער/לזרוק אותו. אם יש לו שכל של כדורגל זה לא יעצור אותו. מצד שני אם הוא חמור של קו כמו ג'אבר,איסמיאל ריאן, מוחמד שכר ושות' אני איתך בספק אם יוכל להשתפר. חובת ההוכחה עליו. יש גם את עניין המנטליות כמו ספורי שזה בנפרד לשכל.
ד. הם צעירים השחקנים שציינת?
שי מוסינקו בן 22. סאלח חוסיין בן 27.
שי מרגש
סאלח מעייף, יעבור לריינה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
זה צריך להיות הפוך.nitsande כתב: ↑27 יוני 2024, 13:38אני מניח שמתקנים זה שיקול משמעותי - אין מספיק מתקנים בב"ש ובשונה ממקומות אחרים (כמו מכבי פ"ת), חשוב למחלקה לתת לפחות חצי מגרש לכל קבוצה לאימונים ולא לרדת לרבעי מגרש.
מניח שאלה השיקולים בגדול
אין מספיק מתקנים? צריך לדאוג לזה אם זאת האג'נדה.חצי מגרש לכל קבוצה? אז מקימים או משתמשים יותר במתקנים הקיימים.
אין מספיק אנשי מקצוע איכותיים בדרום? לא
מתחבר לזה. המצב לא השתנה יותר מדי גם כשהיו פה הספרדים. לא חושב שכל בני משפחת לוזון לדורותיהם שמאמנים בפתח תקוה או האשדודים למיניהם, יותר טובים.
גם אנשי מקצוע אפשר לפתח ולהשביח.
בסופו של דבר צריכה להיות דרך וצריך להיות חזון שאליו הדרך תוביל.
לא חושב שזה מה שקרה אצלנו במועדון.
במבחן התוצאה, בכל מה שקשור לפיתוח התוצרת המקומית- די נכשלנו!
לא מבין למה תקציבים זה כזה אישיו במחלקת נוער.
זה מערכת אחרת. מתקנים זה יקר אבל זה העירייה בכלל.
אני אולי מדבר שטויות, אבל בעיניי תשומת הלב, רמת התכנים, והסטנדרט המקצועי שאתה מעמיד עם אג'נדה ברורה מנוער ועד ילדים הרבה יותר חשובה מעוד 100 אלף שקל.
נוכחתי לדעת שלא מעט מחלקות נוער טובות, הן טובות כי הן פשוט מפתות את המוכשרים בגילאי 14-16 לבוא.
וזה לא כסף גדול, זה כן רצון ואנרגיות לרדוף אחרי נערים כאלה.
אנחנו לא מדינה ענקית שצריך איזה רשתות סקאוטינג מתקדמות שיתורו את הארץ, מניח שהשמות החמים די ידועים לכולם.
השאלה היא כמה אנחנו במשחק המאבק על אותם נערים וכמה אכפתיות יש לנושא.
כשירדנו רשמית לדרג ב' של הליגה, אני גם לא מוצא סיבה שלא נשלב יותר שחקנים כאלה ונבטיח דקות לטאלנטים מוכשרים כדי למשוך.
לא להפוך למכבי פ"ת, אבל אין סיבה שבסגל של הפועל ב"ש בתקציבים הנוכחיים לא יהיו איזה 2-3 אנדר 21. בהינתן שהם מספיק מוכשרים.
רמת מאמנים באזור זה טיעון קביל למשכורות והשקעה, אפשר לפתור את זה אולי בהכנת מסלולי לימוד רלוונטיים עם מוסדות שונים, אבל גם כאן, זה יותר תשומת לב ואנרגיות מאשר קאש.
אני אולי מדבר שטויות, אבל בעיניי תשומת הלב, רמת התכנים, והסטנדרט המקצועי שאתה מעמיד עם אג'נדה ברורה מנוער ועד ילדים הרבה יותר חשובה מעוד 100 אלף שקל.
נוכחתי לדעת שלא מעט מחלקות נוער טובות, הן טובות כי הן פשוט מפתות את המוכשרים בגילאי 14-16 לבוא.
אנחנו לא מדינה ענקית שצריך איזה רשתות סקאוטינג מתקדמות שיתורו את הארץ, מניח שהשמות החמים די ידועים לכולם.
כשירדנו רשמית לדרג ב' של הליגה, אני גם לא מוצא סיבה שלא נשלב יותר שחקנים כאלה ונבטיח דקות לטאלנטים מוכשרים כדי למשוך.
לא להפוך למכבי פ"ת, אבל אין סיבה שבסגל של הפועל ב"ש בתקציבים הנוכחיים לא יהיו איזה 2-3 אנדר 21. בהינתן שהם מספיק מוכשרים.
רמת מאמנים באזור זה טיעון קביל למשכורות והשקעה, אפשר לפתור את זה אולי בהכנת מסלולי לימוד רלוונטיים עם מוסדות שונים, אבל גם כאן, זה יותר תשומת לב ואנרגיות מאשר קאש.
הכסף הזה לא קונה אוויר, הוא קונה בדיוק את התכנים, הוספת ילדים, אנשי המקצוע ושעות האימון שכולם מדברים עליהםyossi כתב: ↑28 יוני 2024, 10:02לא מבין למה תקציבים זה כזה אישיו במחלקת נוער.