סמיר פרהוד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

Re: סמיר פרהוד

שליחה על ידי 4 לב אדום »

הראל כתב:
26 יוני 2024, 19:38
אתה חייב לשחרר את המילה הכוללת תקציב , כי היא מתורגמת להמון דברים ולא רק לקבוצה הבוגרת.
בוא נסכם שנכליל את זה ונקרא לזה תקציב הקבוצה הבוגרת ופה זה הרבה פחות מה70 מיליון .
אבל זה נכון לכל עונה .
כל עונה תקציב הקבוצה הבוגרת הוא מרכיב אחד מהתקציב הכללי .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

חושב שהתקציב נטו, התקציב הפורמלי פחות חשלום התחיבויות לכל מיני שחקנים שכשלו, יגדל הקיץ משמעותית.
לא מכיר (כרגע) תשלום לשחקנים שעזבו.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

הראל כתב:
26 יוני 2024, 19:38
אתה חייב לשחרר את המילה הכוללת תקציב , כי היא מתורגמת להמון דברים ולא רק לקבוצה הבוגרת.
בוא נסכם שנכליל את זה ונקרא לזה תקציב הקבוצה הבוגרת ופה זה הרבה פחות מה70 מיליון .
וכשאמרו שהתקציב בעונת 2018 היה 80 מיליון שקלים זה לא היה כולל את שאר הדברים?

זה דיון מגוחך. במיוחד אחרי שקיבלתם את המספר מהבעלים.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

היה גם 80 אבל הוא לא באמת היה תקציב של 80 בשכר שחקנים.

קיבלנו גם מהבעלים הבטחה להתמודד על כל התארים , בוא נראה איך זה יהיה השנה.
ב20 ליולי כבר המבחן הראשון.
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אלה בדיוק שני השיקולים שעומדים על כף המאזניים.

האם להשקיע עוד 3-4 מיליון (לפחות) כל שנה בנוער ולקוות לשירות תוך 5-10 שנים, וגם אז לך תדע כמה יצאו לך מספיק טובים ועל כל זה אפשר להוסיף את המסחרה שממשיכה בגילאים האלה.
אז למרות כל ההקשעה יכול להיות שדווקא את היהלומים ייקחו לך.

מצד שני, השקעה מינימלית בנוער ורכישה של כל מיני פוטנציאלים צעירים מליגות נמוכות באותם מיליונים.

היא מאמינה בגישה השנייה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

nitsande כתב:
26 יוני 2024, 19:57

האם להשקיע עוד 3-4 מיליון (לפחות) כל שנה בנוער ולקוות לשירות תוך 5-10 שנים, וגם אז לך תדע כמה יצאו לך מספיק טובים ועל כל זה אפשר להוסיף את המסחרה שממשיכה בגילאים האלה.

מצד שני, השקעה מינימלית בנוער ורכישה של כל מיני פוטנציאלים צעירים מליגות נמוכות באותם מיליונים.

היא מאמינה בגישה השנייה.
הגישה השנייה לא הוכיחה את עצמה מעולם, הראשונה משתלמת למועדונים הרבה יותר.
כדאי גם לזכור שאתה לא הולך לשוק שונה כשאתה בוחר בגישה השנייה, אתה סך הכל מנסה לחפש בתוך השאריות אחרי שהסחורה הטובה נחטפה במסגרת הגישה הראשונה. אתה הולך לאלו שלא הצליחו כשהם בגילאים יותר מבוגרים בכמה שנים (את הכוכבים של הנוער אתה אמור להוציא מהתנור בגיל 17-18) ורק אז מתחיל איתם תהליך של לפתח,

שמישהו ייתן לי סיבה אחת להעדיף את השני על הראשון שהיא לא כלכלית גרידא. אפשר לחשוב גם מה אנחנו מקבלים בתמורה בבוגרת, כשאלו היו השחקנים הטובים בשוק אף אחד לא דיבר מילה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Melikson24 כתב:
26 יוני 2024, 19:34
זה מדהים.
אלף פעם אמרתי שהתקציב רק עולה כל קיץ - טענת אחרת(יחד עם אי אילו "יודעי דבר" עלק). לגיטימי, לא מאמין לי.

ואז באה בעלת הבית ונקבה במספר, תקציב של כמעט 70 מיליון שקל, ואתה תמשיך לכתוב כאילו התקציב ירד בקיץ הקודם.

ואז כותב את המילה אג'נדה על משתמשים אחרים. היקום קורס לתוך עצמו.
נתחיל מזה שאני לא מאמין לה ולא סומך עליה.
גיבוב המספרים הזה שהיא זרקה בהצהרה שלה, ללא שום הקשר, נראה ונשמע מפוצץ. לא יודע כמה הוא אמיתי. לא מאוד מסובך לשחק עם מספרים.

בכל מקרה, שכר השחקנים התחיל בעונה הקודמת על סדר גודל של 35 מיליון ש״ח. בהמשך קוצץ ל-30. כשישבה עם ברדה על חידוש חוזה הודיעה שהיא מתכננת לקצץ עוד ובנקודה הזאת הוא ביקש לחשוב ומשם העניינים הסתבכו.
אלה הפרטים שאני מכיר מאנשים שיודעים קצת יותר ממך, אז תרשה לי להמשיך להקריס את היקום לתוך עצמו בזמן שאנחנו מתחזקים בשחקני רוחב של שקל תשעים. תודה.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

ראיתי מה הם יודעים :D

הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:
26 יוני 2024, 20:32
הגישה השנייה לא הוכיחה את עצמה מעולם, הראשונה משתלמת למועדונים הרבה יותר.
כדאי גם לזכור שאתה לא הולך לשוק שונה כשאתה בוחר בגישה השנייה, אתה סך הכל מנסה לחפש בתוך השאריות אחרי שהסחורה הטובה נחטפה במסגרת הגישה הראשונה. אתה הולך לאלו שלא הצליחו כשהם בגילאים יותר מבוגרים בכמה שנים (את הכוכבים של הנוער אתה אמור להוציא מהתנור בגיל 17-18) ורק אז מתחיל איתם תהליך של לפתח,

שמישהו ייתן לי סיבה אחת להעדיף את השני על הראשון שהיא לא כלכלית גרידא. אפשר לחשוב גם מה אנחנו מקבלים בתמורה בבוגרת, כשאלו היו השחקנים הטובים בשוק אף אחד לא דיבר מילה
אני דגלתי יותר מכולם בגישה של לרכוש מבחוץ.
המציאות השתנתה. אנחנו כבר לא משכיבים סכומים, מביאים את הבררה של הבררה. במקביל הכדורגל הישראלי עשה קפיצה מבחינת כוח השיווק שלו. שחקנים נמכרים במחירים יפים מאוד. האפשרויות בפנים הולכות ומתמעטות.
היום הרבה יותר משתלם לטפח מחלקת נוער מבעבר.
אין מנוס מלשנות גישה, אלא אם יש כוונה לחזור להשקיע בשחקנים טובים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nitsande כתב:
26 יוני 2024, 19:57

היא מאמינה בגישה השנייה.
אתה מכיר את הנוער שלנו מקרוב, הוא נחות לדעתך בבסיסו מהנוער במרכז או בצפון? יש סיבה שלא יצליחו אם ישקיעו בהם כאן כמו שמשקיעים בהם שם (אפילו לא כמו מכבי תל אביב, אלא כמו מכבי פתח תקווה נניח)?

באיזה גישה אתה אישית מאמין?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הפועלעולה כתב:
26 יוני 2024, 18:38
בגלל זה יש סוג של מעקב ולא סתם מביאים. בניגוד לשחקני נוער לשחקנים האלו יש יתרון של 2000-5000 דקות בכדורגל בוגרים גם אם זה בלאומית ואפילו ליגה א'.
ברור שהמצב האידאלי יהיה לגדל שחקנים מהבית, לחנך אותם מגיל צעיר לשחק כמו שאתה רוצה וכו' וכו' אבל יש רצוי ויש מצוי.

ויש גם חיסרון.
בדיוק דיברתי על זה אתמול עם אדם מהתחום כשניהלנו דיון על פרהוד.
מצד אחד הוא אחרי פריצה ושיפור בשנתיים האחרונות (כמובן יחסית למה שהיה לפני, משחקן של שני שערים בראשון לציון בלאומית, לשחקן של 24 שערים בכפר קנא בליגה א' ו-10 שערים בנוף הגליל בשנה שעברה), מצד שני הוא בן 24, אם באמת יושאל השנה אז יחזור אלינו במקרה הטוב בגיל 25, ואלה כבר גילאים שהשחקן מעוצב וקשה מאוד לשפר אותו.
נגיד פרהוד הוא מאוד מהיר אבל לא קליני מול השער, ולכן יכול להיות מה שאתה רואה זה מה שתקבל ולא בטוח שזה יהיה מספיק טוב להפועל באר שבע.

וזה מחזיר אותנו לדיון על חטואל, שהגיע בגיל צעיר יותר (22), ברדה שיפר ועיצב אותו, אבל זהו, עכשיו הוא כבר בגיל שהוא לא יכול להשתפר יותר משמעותית, מי שרואים זה מה שמקבלים, וזה גם מה שטענתי בדיון שלו כשאמרו שאם ישפר את זה וישדרג את זה הוא יהיה ככה וככה והסברתי שבגילו זה כבר לא יקרה.
גם סטויאנוב, חתם בגיל 21, שדרג עצמו בהשאלה בנס ציונה, לדעתי השנה גם עשה התקדמות יחסית לשחקן שהיה כשהגיע מכפר סבא, אבל זהו, שעון החול שלו מבחינת היכולת להשתפר לאט לאט נגמר, בהרבה דברים (קליניות מול השוער) מה שיש היום זה מה שנקבל. אם לא יעזוב לבולגריה נצטרך לקבע אותו על עמדה, לנסות לשפר אותו כמה שאפשר, אבל גם איתו, זה לא שאפשר עכשיו לקחת אותו כפרויקט לכמה שנים טובות.

בניגוד לזה, תחשוב על גאנח שרק חודש קודם חגג 20, הוא כמו דף חלק, כבר בשנה שעברה ראינו את השדרוג תחת ברדה ויש לו עוד לפחות שנתיים שבהם אפשר לעצב אותו וזה יתרון של שחקני בית שלרוב נמצאים אצלך בגיל צעיר יותר ואתה לא מקבל את המוצר המוגמר....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
26 יוני 2024, 21:36
נתחיל מזה שאני לא מאמין לה ולא סומך עליה.
גיבוב המספרים הזה שהיא זרקה בהצהרה שלה, ללא שום הקשר, נראה ונשמע מפוצץ. לא יודע כמה הוא אמיתי. לא מאוד מסובך לשחק עם מספרים.

בכל מקרה, שכר השחקנים התחיל בעונה הקודמת על סדר גודל של 35 מיליון ש״ח. בהמשך קוצץ ל-30. כשישבה עם ברדה על חידוש חוזה הודיעה שהיא מתכננת לקצץ עוד ובנקודה הזאת הוא ביקש לחשוב ומשם העניינים הסתבכו.
אלה הפרטים שאני מכיר מאנשים שיודעים קצת יותר ממך, אז תרשה לי להמשיך להקריס את היקום לתוך עצמו בזמן שאנחנו מתחזקים בשחקני רוחב של שקל תשעים. תודה.

לפי הפרסום בערוץ הספורט תקציב שכר השחקנים התחיל בסכום של 39 וירד ל-30, אז היא יכולה לטעון שהתקציב הוא 68 מיליון שקל - כשזה מה שאושר בבקרה, אבל אם הפרסום בערוץ הספורט נכון (אם הולכים לפי אלונה אז התקציב ההתחלתי בקיץ היה 37 מבחינת שכר שחקנים) אז בפועל כבר מתחילת השנה התקציב ירד ל-59 מיליון אם הולכים לפי ערוץ הספורט ו - 61 לפי אלונה וזאת כבר ירידה לעומת השנים הקודמות...

תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

Sir Alex Ferguson כתב:
27 יוני 2024, 09:45
אתה מכיר את הנוער שלנו מקרוב, הוא נחות לדעתך בבסיסו מהנוער במרכז או בצפון? יש סיבה שלא יצליחו אם ישקיעו בהם כאן כמו שמשקיעים בהם שם (אפילו לא כמו מכבי תל אביב, אלא כמו מכבי פתח תקווה נניח)?

באיזה גישה אתה אישית מאמין?
הילדים שלנו ממש לא נחותים, הבעיה ידועה.
היא מתחילה באזור ילדים ב/א כשקבוצות אחרות מתחילות לפתות אותם אליהם.
אין שום סיבה שלא יצליחו וכבר ציינתי שיש השקעה לא מבוטלת בכלל במחלקה היום, לא פחות מרוב המחלקות בארץ.
אני אפתיע אותך, במכבי פ"ת למשל אין כלים או מתקנים יותר טובים ממה שיש אצלנו, רק תדמית יותר טובה.

לא רלוונטי באיזה גישה אני מאמין, אני לא מחליט וזה לא כסף שלי.

בדבר אחד אני בטוח, אפשר לייצר מחלקה לא רעה בכלל שמייצרת כשרונות גם בלי להגדיל את ההשקעה במחלקה כמעט בכלל.
ואני אחזור על זה שוב, לדעתי כרגע מתחילים לבצע פעולות שיקחו את המחלקה למרומות טובים יותר
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Sir Alex Ferguson כתב:
27 יוני 2024, 09:59
ויש גם חיסרון.
בדיוק דיברתי על זה אתמול עם אדם מהתחום כשניהלנו דיון על פרהוד.
מצד אחד הוא אחרי פריצה ושיפור בשנתיים האחרונות (כמובן יחסית למה שהיה לפני, משחקן של שני שערים בראשון לציון בלאומית, לשחקן של 24 שערים בכפר קנא בליגה א' ו-10 שערים בנוף הגליל בשנה שעברה), מצד שני הוא בן 24, אם באמת יושאל השנה אז יחזור אלינו במקרה הטוב בגיל 25, ואלה כבר גילאים שהשחקן מעוצב וקשה מאוד לשפר אותו.
נגיד פרהוד הוא מאוד מהיר אבל לא קליני מול השער, ולכן יכול להיות מה שאתה רואה זה מה שתקבל ולא בטוח שזה יהיה מספיק טוב להפועל באר שבע.

וזה מחזיר אותנו לדיון על חטואל, שהגיע בגיל צעיר יותר (22), ברדה שיפר ועיצב אותו, אבל זהו, עכשיו הוא כבר בגיל שהוא לא יכול להשתפר יותר משמעותית, מי שרואים זה מה שמקבלים, וזה גם מה שטענתי בדיון שלו כשאמרו שאם ישפר את זה וישדרג את זה הוא יהיה ככה וככה והסברתי שבגילו זה כבר לא יקרה.
גם סטויאנוב, חתם בגיל 21, שדרג עצמו בהשאלה בנס ציונה, לדעתי השנה גם עשה התקדמות יחסית לשחקן שהיה כשהגיע מכפר סבא, אבל זהו, שעון החול שלו מבחינת היכולת להשתפר לאט לאט נגמר, בהרבה דברים (קליניות מול השוער) מה שיש היום זה מה שנקבל. אם לא יעזוב לבולגריה נצטרך לקבע אותו על עמדה, לנסות לשפר אותו כמה שאפשר, אבל גם איתו, זה לא שאפשר עכשיו לקחת אותו כפרויקט לכמה שנים טובות.

בניגוד לזה, תחשוב על גאנח שרק חודש קודם חגג 20, הוא כמו דף חלק, כבר בשנה שעברה ראינו את השדרוג תחת ברדה ויש לו עוד לפחות שנתיים שבהם אפשר לעצב אותו וזה יתרון של שחקני בית שלרוב נמצאים אצלך בגיל צעיר יותר ואתה לא מקבל את המוצר המוגמר....
לא מסכים עם ההסתכלות שלך הגילאים כעובדה מוגמרת. לא חסר דוגמאות של שחקנים שעושים קפיצה בגיל 25+ אפילו 30+ וזה כי הם פחות פופולריים, עד לנקודה זו קיבלו פחות הזדמנויות.
אני כן מסכים שלגיל יש פאקטור משמעותי על שווי שוק, כלומר הרבה יותר קשה לקדם שחקן כזה החוצה אבל זו לא המטרה.

חטואל לא התקדם השנה כי הוא לא מקצוען.
הוא כן עשה קפיצה משמעותית בגיל 24. גם יוספי. אם זו התקרה שלהם, זה כי הם שבעו מלהתקדם אבל זו דעתי.
סטויאנוב כן עשה התקדמות מסוימת, וגם הוא טורטר ב6 עמדות שונה במהלך העונה.
פרהוד תאורטית יכול לעשות עונת זאהי אחמד בליגת העל/לשבת אצלנו בספסל ולחזור ולהשתלב בסגל שנה הבאה. מהירות לשחקן התקפה ישראלי זה קריטי ולא היה אצלנו את זה למעט יוני שקיבל קרדיט רחב בגלל זה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מסכים שלגיל אין פקרטור , זה הכל תלוי בשחקן עצמו.
זהבי פרץ מאוחר וגם מודריץ , הכל תלוי בשחקן עצמו .
תמונה

שלח תגובה