Sir Alex Ferguson כתב: ↑21 יוני 2024, 13:47
זה מאוד פשוט. יש מצב קיים, כמו בכל השנים האחרונות, גם כשברדה, מליקסון, עזריה ואסי היו איתנו, אני משקף את העובדה שהמצב הקיים הוא לא מספיק מקצועי בשביל המטרות שאנחנו מציבים והשאיפות שלנו.
ואתם בכל פעם עסוקים בלנסות להפוך את המציאות לוורודה, לנסות לשנות אותה, לנסות להסביר למה המצב הקיים הוא נכון או בריא או למצוא סיבות להגן על הניהול הקיים.
וחשוב לי להבליט, זה לא רק העובדה שלפי מה שפורסם התקציב השנה הולך לרדת/להישאר כמו בשנה שעברה אחרי המכירות, אלא שגם את התקציב הקיים אפשר לחלק בצורה אחרת שתעזור לנו למקסם את עצמנו יותר ונתתי דוגמא עם תקרית השכר הקשיחה ואפשר לתת עוד דוגמאות.
אחרי כמה וכמה כישלונות, חלק מהכותבים הבינו שאנחנו כבר לא בשנת 2015, ומה שהספיק אז (וגם אז כלל כמה צירופי מקרים/דברים שאני בספק שיחזרו בעתיד) כבר לא מספיק היום, ואפילו הם טענו שצריך להגדיל את הצוותים הקיימים.
ואז מגיע הקיץ הנוכחי, ולכאורה מוסיפים עוד איש מקצוע לצוות הקיים, רק כדי לגלות שהוא לא בתוספת אלא במקום, ואותם כותבים ממש שדיברו על החשיבות בהגדלת הצוות המקצועי פתאום משתמשים בסיסמאות כדי להסביר גם הפעם למה זה בסדר.
אז כמו בכל השנים האחרונות, כשנפרדנו מבכר, ונפרדנו מאסי, ונפרדנו מברדה, ועכשיו גם מעזריה, אני אכתוב שתהליך קבלת ההחלטות אצלנו הוא לא נכון ושאין שום הסקת מסקנות, שום הפקת לקחים, ואם כבר שאנחנו אפילו הולכים אחורה בזמן שאחרות הולכים קדימה.
ושוב אני כותב, מלבד איבוד הזהות המקומית של המועדון בשנים האחרונות, אין שום שינוי בשים האחרונות, בדיוק להפך, מפספסים קבוע הזדמנויות להשתפר ולהתקדם.