הצוות המקצועי
Re: הצוות המקצועי
כמה קלאסי שכל אלו שמתלוננים למה אלונה לא משנה את מערך הסקאוטינג הכושל לדבריהם יתלוננו גם כשהיא תעשה את השינויים.
בסוף לא צריך לחפש כמות של אנשי צוות, צריך איכות.
ככה נראה מסע רדיפה אחר הבעלים.
מה שכן מאוד כואב לראות שאנחנו מאבדים אנשים שחיו ונשמו את הפועל באר שבע מגיל ילדות, החל מאסי דרך מלי ועד אליה.
תחושה מתמשכת שהמועדון מאבד מזהותו. נקווה שלפחות מקצועית נראה מהמהלכים האלו תועלת.
מה שכן מאוד כואב לראות שאנחנו מאבדים אנשים שחיו ונשמו את הפועל באר שבע מגיל ילדות, החל מאסי דרך מלי ועד אליה.
תחושה מתמשכת שהמועדון מאבד מזהותו. נקווה שלפחות מקצועית נראה מהמהלכים האלו תועלת.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 21 יוני 2024, 11:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
פוטר ?Sir Alex Ferguson כתב: ↑21 יוני 2024, 10:33דודו עזריה, כמו אליניב ברדה, פוטר מהמועדון לאחר 12 וחצי שנים, פוסט הסיכום שלו:
![]()
וואו , לא ידעתי שהיה עובד מועדון .
לא הוזכר מעולם באף מקום כחלק מהצוות המקצועי .
תמיד היה מתחת לרדאר .
פוטר זו קונוטציה שלילית שקורית אחרי כישלון .
אולי סיימו את ההעסקה שלו / לא האריכו חוזה ... לא יודע מה היה הסטטוס שלו .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
צריך לומר ביושר שהוא לא ממש פגע בשנים האחרונות.
מצד שני, בכלל לא בטוח שמישהו אחר היה מצליח יותר בתנאים דומים.
חבל לי שזה במקום ולא בנוסף.
כל הנושא הזה צריך לעבור רוויזיה ודי ברור שיסתפקו בשינוי המינורי הזה, ראש בראש.
מצד שני, בכלל לא בטוח שמישהו אחר היה מצליח יותר בתנאים דומים.
חבל לי שזה במקום ולא בנוסף.
כל הנושא הזה צריך לעבור רוויזיה ודי ברור שיסתפקו בשינוי המינורי הזה, ראש בראש.
שינויים זה מבורך, מחכה לראות איזה מערך יבנו.Itay כתב: ↑21 יוני 2024, 11:54כמה קלאסי שכל אלו שמתלוננים למה אלונה לא משנה את מערך הסקאוטינג הכושל לדבריהם יתלוננו גם כשהיא תעשה את השינויים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רצינו לראות את המערכת גודלת ומשתדרגת.Itay כתב: ↑21 יוני 2024, 11:54כמה קלאסי שכל אלו שמתלוננים למה אלונה לא משנה את מערך הסקאוטינג הכושל לדבריהם יתלוננו גם כשהיא תעשה את השינויים.
כמו עם ברדה, קיבלנו תחליף זול יותר ופחות מנוסה.
כל הניסיון להפוך את השינויים שעוברים עלינו כשדרוג מקצועי (נעזוב לרגע את הפגיעה הקשה בזהות) כאילו הביאו כאן איזה צוות זר רחב סטייל מכבי בתקופת סוזה, איביץ׳, בוס וכדומה זה זלזול באינטליגנציה שלנו.
מזכיר לי בינואר בזמנו שהסבירו לי למה להביא את מרמנטיני על זוסואה זה שינוי מבורך ועוד מלא דברים דומים שמתעלמים מהעובדה שבמציאות אנחנו פשוט מביאים זול יותר או פחות מנוסה או פחות טוב ומנסים דרך כל מיני סיסמאות של שינוי להראות שזה משהו מבורך כשהמגמה ברורה…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא אני ולא אתה ולא אף אחד יכולים כבר עכשיו לקבוע האם השינויים יתגלו כשדרוג או שנמוך, את זה רק ימים יגידו.Sir Alex Ferguson כתב: ↑21 יוני 2024, 12:21רצינו לראות את המערכת גודלת ומשתדרגת.
כל הניסיון להפוך את השינויים שעוברים עלינו כשדרוג מקצועי (נעזוב לרגע את הפגיעה הקשה בזהות) כאילו הביאו כאן איזה צוות זר רחב סטייל מכבי בתקופת סוזה, איביץ׳, בוס וכדומה זה זלזול באינטליגנציה שלנו.
מזכיר לי בינואר בזמנו שהסבירו לי למה להביא את מרמנטיני על זוסואה זה שינוי מבורך ועוד מלא דברים דומים שמתעלמים מהעובדה שבמציאות אנחנו פשוט מביאים זול יותר או פחות מנוסה או פחות טוב ומנסים דרך כל מיני סיסמאות של שינוי להראות שזה משהו מבורך כשהמגמה ברורה…
נקודתית השינוי בנושא הסקאוטינג (על הנייר לפחות) הוא שדרוג, אני לא מכיר את כפיר וולפסון אך מדברים שנאמרו עליו מדובר באיש צוות מאוד מוערך.
- Sir Alex Ferguson
וולפסון הוא לא הסיפור כאן.
מכבי תל אביב גם עם גולדהאר, ספרה עשר שנים בלי אליפות.
ואז הם החליטו ללכת על שינוי, לא בסיסמאות, לא בהחלפת אדם באדם, אלא בשינוי אמיתי.
מינו את קרויף למנהל מקצועי, והלכו על צוות אימון זר עם גארסיה (שאיתו הגיע צוות שלם כמו חואן טוריחו מאמן הכושר, רובן מרטינז עוזר המאמן וכדומה. כשסוזה החליף את גארסיה במכבי צירפו לקיים את איגנסיו נאצ'ו טוראנו שהיה עוזר מאמן נוסף).
כלומר הייתה כאן הגדלה של הצוות הקיים במועדון והוספת איכות מקצועית.
לדבר על שינוי רק כי פרסונאלית החליפו אדם באדם זה לא רציני.
אם כבר, הייתה כאן הזדמנות גדולה להוסיף על הקיים את וולפסון, והעלות הכלכלית לא הייתה משמעותית, אבל שוב אצלנו לא רוצים להגדיל את המערך הקיים.
מי שלא מבין את הצעדים האלה והמשמעויות שלהם, ולזה ששוב לא מעוניינים לעשות שינוי והגדלת המערך אצלנו בצורה אמיתי, ממשיך לטמון את הראש בחול...
אתה שוב מערבב רגש עם מקצועי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑21 יוני 2024, 12:21רצינו לראות את המערכת גודלת ומשתדרגת.
לצד הצלחות עם זרים אדירים (שחלקם היו מזל אדיר, מישהו אמר רומריו פירס?).
לסקאוטינג שלנו היו לא מעט נפילות של שחקנים שלא שידרגו בשיט במקרה הטוב או פלופים במקרה הרע.
רשימה ארוכה של זרים שלא קשורים לענף הגיעו לפה.
דודו היקר פועלו מוערך מאוד, אבל גם שם הרענון לגמרי מתקבל על הדעת.
- Sir Alex Ferguson
ReDo כתב: ↑21 יוני 2024, 13:14אתה שוב מערבב רגש עם מקצועי.
לצד הצלחות עם זרים אדירים (שחלקם היו מזל אדיר, מישהו אמר רומריו פירס?).
לסקאוטינג שלנו היו לא מעט נפילות של שחקנים שלא שידרגו בשיט במקרה הטוב או פלופים במקרה הרע.
רשימה ארוכה של זרים שלא קשורים לענף הגיעו לפה.
דודו היקר פועלו מוערך מאוד, אבל גם שם הרענון לגמרי מתקבל על הדעת.
הבנתי.
מקודם הסיסמא הייתה "שינוי" עכשיו זה "רענון".
במילים אחרות, אנחנו נמשיך לעשות את אותם הדברים, עם אותה כמות של כוח אדם, ועם אותו ניהול, ונצפה לתוצאות אחרות רק כי החלפנו X ב Y (ואני מתעלם לרגע מהאנשים עצמם, ובכוונה לא הבאתי כאן את מה שאוהדי נתניה כתבו על וולפסון כדי להימנע מלהפוך את זה לאישי למרות שגם כאן הכיוון ברור).
טוב.
כנראה שעוד לא חלחלה ההבנה שאתה לא מכבי ת״א, אם אלונה מעמידה לבניית צוות מקצועי x כסף אז גולדהאר מעמיד 4x.Sir Alex Ferguson כתב: ↑21 יוני 2024, 13:08וולפסון הוא לא הסיפור כאן.
מינו את קרויף למנהל מקצועי, והלכו על צוות אימון זר עם גארסיה (שאיתו הגיע צוות שלם כמו חואן טוריחו מאמן הכושר, רובן מרטינז עוזר המאמן וכדומה. כשסוזה החליף את גארסיה במכבי צירפו לקיים את איגנסיו נאצ'ו טוראנו שהיה עוזר מאמן נוסף).
אם כבר, הייתה כאן הזדמנות גדולה להוסיף על הקיים את וולפסון, והעלות הכלכלית לא הייתה משמעותית, אבל שוב אצלנו לא רוצים להגדיל את המערך הקיים.
מי שלא מבין את הצעדים האלה והמשמעויות שלהם, ולזה ששוב לא מעוניינים לעשות שינוי והגדלת המערך אצלנו בצורה אמיתי, ממשיך לטמון את הראש בחול...
ועדיין עם כל הצוות הרחב,האיכותי והמדהים שלהם שאתה רואה בבנייה שלהם דוגמה ומופת הם עדיין איבדו 6 אליפויות מתוך ה-10 האחרונות ועוד לא מעט תארים בדרך, אין מועדון שהוא יותר כושל בניהול מקצועי ממכבי ת״א.
ואם לחזור אלינו, גם בדור הזהב הכוורת של בכר הייתה מצומצמת אבל איכותית, שוב נאמר שמה שחשוב זה האיכות ולא הכמות.
ובזה אסכם את דבריי, מרגיש שהדיונים האלה חסרי תכלית, גם אם מחר מוריניו יבוא כעוזר מאמן אתה תגיד שאלונה מביאה איש מקצוע שהחליף קבוצות כמו גרביים ולא יציב כבר תקופה.
- Sir Alex Ferguson
Itay כתב: ↑21 יוני 2024, 13:23כנראה שעוד לא חלחלה ההבנה שאתה לא מכבי ת״א, אם אלונה מעמידה לבניית צוות מקצועי x כסף אז גולדהאר מעמיד 4x.
ועדיין עם כל הצוות הרחב,האיכותי והמדהים שלהם שאתה רואה בבנייה שלהם דוגמה ומופת הם עדיין איבדו 6 אליפויות מתוך ה-10 האחרונות ועוד לא מעט תארים בדרך, אין מועדון שהוא יותר כושל בניהול מקצועי ממכבי ת״א.
ואם לחזור אלינו, גם בדור הזהב הכוורת של בכר הייתה מצומצמת אבל איכותית, שוב נאמר שמה שחשוב זה האיכות ולא הכמות.
ובזה אסכם את דבריי, מרגיש שהדיונים האלה חסרי תכלית, גם אם מחר מוריניו יבוא כעוזר מאמן אתה תגיד שאלונה מביאה איש מקצוע שהחליף קבוצות כמו גרביים ולא יציב כבר תקופה.
זה מאוד פשוט. יש מצב קיים, כמו בכל השנים האחרונות, גם כשברדה, מליקסון, עזריה ואסי היו איתנו, אני משקף את העובדה שהמצב הקיים הוא לא מספיק מקצועי בשביל המטרות שאנחנו מציבים והשאיפות שלנו.
ואתם בכל פעם עסוקים בלנסות להפוך את המציאות לוורודה, לנסות לשנות אותה, לנסות להסביר למה המצב הקיים הוא נכון או בריא או למצוא סיבות להגן על הניהול הקיים.
וחשוב לי להבליט, זה לא רק העובדה שלפי מה שפורסם התקציב השנה הולך לרדת/להישאר כמו בשנה שעברה אחרי המכירות, אלא שגם את התקציב הקיים אפשר לחלק בצורה אחרת שתעזור לנו למקסם את עצמנו יותר ונתתי דוגמא עם תקרית השכר הקשיחה ואפשר לתת עוד דוגמאות.
אחרי כמה וכמה כישלונות, חלק מהכותבים הבינו שאנחנו כבר לא בשנת 2015, ומה שהספיק אז (וגם אז כלל כמה צירופי מקרים/דברים שאני בספק שיחזרו בעתיד) כבר לא מספיק היום, ואפילו הם טענו שצריך להגדיל את הצוותים הקיימים.
ואז מגיע הקיץ הנוכחי, ולכאורה מוסיפים עוד איש מקצוע לצוות הקיים, רק כדי לגלות שהוא לא בתוספת אלא במקום, ואותם כותבים ממש שדיברו על החשיבות בהגדלת הצוות המקצועי פתאום משתמשים בסיסמאות כדי להסביר גם הפעם למה זה בסדר.
אז כמו בכל השנים האחרונות, כשנפרדנו מבכר, ונפרדנו מאסי, ונפרדנו מברדה, ועכשיו גם מעזריה, אני אכתוב שתהליך קבלת ההחלטות אצלנו הוא לא נכון ושאין שום הסקת מסקנות, שום הפקת לקחים, ואם כבר שאנחנו אפילו הולכים אחורה בזמן שאחרות הולכים קדימה.
ושוב אני כותב, מלבד איבוד הזהות המקומית של המועדון בשנים האחרונות, אין שום שינוי בשים האחרונות, בדיוק להפך, מפספסים קבוע הזדמנויות להשתפר ולהתקדם.
אני פה עם משה , לא צריך לשנות או לרענן את נושא סקאוט , ממש לא יהיה רע להוסיף עוד סקאוט לדודו במקום להחליף אותו במישהו אחר .
אפשר היה להוסיף לדודו , לפעמים מה שסקאוט X יראה סקאוט Y לא יראה , והיה יותר נחמד אם היו עוד זוג עיניים שרואות שחקנים , להזיק זה לא היה מזיק .
אפשר היה להוסיף לדודו , לפעמים מה שסקאוט X יראה סקאוט Y לא יראה , והיה יותר נחמד אם היו עוד זוג עיניים שרואות שחקנים , להזיק זה לא היה מזיק .
שוב פעם אתה מכוון למקומות הלא נכונים לדעתי עם הפרשנות שלך .Sir Alex Ferguson כתב: ↑21 יוני 2024, 13:08וולפסון הוא לא הסיפור כאן.
לצערך על הפרצוף של קרויף אלונה לקחה 3 אליפויות עם כל המיליון שבע מאות אלף אנשי מקצוע פער .
אתה תגיד לה איך לנהל ? חחח
ולא רק אליפויות .
אתה עוד לא הפנמת שזו הגברת , זו דרכה וזה מה שיש ( ויש המון ) .
היית ואתה עדיין תקוע בדשא של השכן .
עכשיו בטח תגיד לי שבשנים ההם שיחק לנו המזל והסתדרו הכוכבים .
אז בהצלחות אלה הכוכבים והמזל ששולטים וכשלא - זאת אלונה .
אגב 1 - גם להפ' ירושלים יש 5 אנליסטים וראינו לאן זה הוביל אותם .
המדד הכמותי לא קובע . קובעת איכות העבודה .
אגב 2 - תתפלא , אבל אני מסכים עם רוב שאיפותיך להצלחות .
על הפרשנות שלך לדברים - פחות .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
הם יהיו שניים, כפיר ורן בנימין (לפחות ככה הבנתי)
- Sir Alex Ferguson
לצערי?4 לב אדום כתב: ↑21 יוני 2024, 14:02שוב פעם אתה מכוון למקומות הלא נכונים לדעתי עם הפרשנות שלך .
לצערך על הפרצוף של קרויף אלונה לקחה 3 אליפויות עם כל המיליון שבע מאות אלף אנשי מקצוע פער .
אתה תגיד לה איך לנהל ? חחח
ולא רק אליפויות .
אתה עוד לא הפנמת שזו הגברת , זו דרכה וזה מה שיש ( ויש המון ) .
היית ואתה עדיין תקוע בדשא של השכן .
עכשיו בטח תגיד לי שבשנים ההם שיחק לנו המזל והסתדרו הכוכבים .
אז בהצלחות אלה הכוכבים והמזל ששולטים וכשלא - זאת אלונה .
אגב 1 - גם להפ' ירושלים יש 5 אנליסטים וראינו לאן זה הוביל אותם .
המדד הכמותי לא קובע . קובעת איכות העבודה .
אגב 2 - תתפלא , אבל אני מסכים עם רוב שאיפותיך להצלחות .
על הפרשנות שלך לדברים - פחות .
איבדת את זה לגמרי צפריר.
מה שאני עשיתי בשביל הפועל באר שבע אתה לא תעשה גם עוד הרבה מאוד שנים...