סיכוי נמוך לעבור
גם בלי ביתיות
וגם הפסדנו ללבסקי שהיא קבוצה פחות טובה מהם
לא הייתי אומר סיכוי נמוך. 50/50. אני זוכר שנה שעברה המשחקים היו צמודים מאוד והודחנו משער מקרי בדקה ה96. זה לא שהם תפרו אותנו. מניח שהרמה תהיה זהה בין שתי הקבוצות. אתה יודע מה, בגלל הביתיות אתן לבולגרים 55/45, אבל להגיד סיכוי נמוך? הגרלנו את דינמו זאגרב ולא שמתי לב? כולה קבוצה מליגה באותה רמה כמו שלך שכנראה גם באותה רמה כמו שלך.
לא הייתי אומר סיכוי נמוך. 50/50. אני זוכר שנה שעברה המשחקים היו צמודים מאוד והודחנו משער מקרי בדקה ה96. זה לא שהם תפרו אותנו. מניח שהרמה תהיה זהה בין שתי הקבוצות. אתה יודע מה, בגלל הביתיות אתן לבולגרים 55/45, אבל להגיד סיכוי נמוך? הגרלנו את דינמו זאגרב ולא שמתי לב? כולה קבוצה מליגה באותה רמה כמו שלך שכנראה גם באותה רמה כמו שלך.
אני מסתכל איך סיימנו את העונה הקודמת... כושר נורא ואיום
והעונה כנראה בלי רכש משמעותי(זרים), בלי ביתיות... לכן לדעתי סיכוי נמוך
כמובן שלקוז'וך לא יהיו ימי חסד.
למהלך של אלונה ב 31.5 יש השלכות על העצבים והאנרגיות של הקהל כלפי המאמן והקבוצה.
אני מסתכל איך סיימנו את העונה הקודמת... כושר נורא ואיום
והעונה כנראה בלי רכש משמעותי(זרים), בלי ביתיות... לכן לדעתי סיכוי נמוך
כמובן שלקוז'וך לא יהיו ימי חסד.
למהלך של אלונה ב 31.5 יש השלכות על העצבים והאנרגיות של הקהל כלפי המאמן והקבוצה.
ושנה לפני כן סיימנו במומנטום מצויין עם גביע וקרב ראש בראש עד מחזור אחד לסיום עם אמונה שאנחנו שחקן זר אחד מלשחזר את ימי הקסם והודחנו על ידי קבוצה שזלזלנו בה. מסכים שנקודת הפתיחה היא פחות טובה, אבל גם בלי ביתיות אני לא אגיד שנגד קבוצה בולגרית אנחנו אנדרדוג מובהק. אני יותר מודאג מזה שאנחנו עם מרציאנו (כרגע) בשער ובלי גאנח. ועדיין אני לא חושב שהם פייבוריטים מובהקים.
ושנה לפני כן סיימנו במומנטום מצויין עם גביע וקרב ראש בראש עד מחזור אחד לסיום עם אמונה שאנחנו שחקן זר אחד מלשחזר את ימי הקסם והודחנו על ידי קבוצה שזלזלנו בה. מסכים שנקודת הפתיחה היא פחות טובה, אבל גם בלי ביתיות אני לא אגיד שנגד קבוצה בולגרית אנחנו אנדרדוג מובהק. אני יותר מודאג מזה שאנחנו עם מרציאנו (כרגע) בשער ובלי גאנח. ועדיין אני לא חושב שהם פייבוריטים מובהקים.
בלי גביע
הגביע היה לפני שנתיים
נכשלנו ברכש
וגם אם היינו עוברים את לבסקי, היינו עפים מול הגרמנים
איזה גביע? ומול מי הודחנו?
עונה אחריי שלקחנו את הגביע עשינו שלב בתים בקונפרנס