אליאל פרץ
אליאל פרץ
כבר כמה חלונות שהוא מוזכר בהקשר שלנו
א. מה אתם חושבים עליו?
ב. הוא יותר 50:50 או יותר AM ?
א. מה אתם חושבים עליו?
ב. הוא יותר 50:50 או יותר AM ?
- ForeverRed
Re: אליאל פרץ
קשר התקפי.
לא שחקן רע. יכול להיות רכש מצוין לכל קבוצה 4-14.
למי שמתיימר לרוץ בצמרת? פחות.
לא שחקן רע. יכול להיות רכש מצוין לכל קבוצה 4-14.
למי שמתיימר לרוץ בצמרת? פחות.
קשר התקפי לכל דבר. סוג של חלוץ שני אפילו.
עם הכדור הוא מצוין ויודע לתת מספרים, בלי הכדור הוא כמעט ולא קיים. גם ממה שאני זוכר מדובר בשחקן איטי.
נתן עונות יפות בקפריסין ואוסטריה, גם בחדרה ולקראת הסוף בהפועל חיפה הוא היה טוב ועדיין לא חושב שזה שחקן שאנחנו צריכים. פוטנציאלית יוספי כמה רמות מעליו.
שים אותו בבית"ר/הפועל חיפה ואני חותם עליו כשחקן של 15 גולים/בישולים, בטופ 3? אני הרבה פחות בטוח. הוא צריך קבוצה שתהפוך אותו לבאנקר ותביא לו הנחות על משחקים חלשים וגישה נרפית.
צריך לזכור גם שיש לנו כרגע שחקנים בהתקפה כמו עומאר, בדש, חטואל, אפילו גנאח. אי אפשר עוד עונה עם קישור התקפי של צבים שאף אחד לא עושה תנועה לעומק.
עם הכדור הוא מצוין ויודע לתת מספרים, בלי הכדור הוא כמעט ולא קיים. גם ממה שאני זוכר מדובר בשחקן איטי.
נתן עונות יפות בקפריסין ואוסטריה, גם בחדרה ולקראת הסוף בהפועל חיפה הוא היה טוב ועדיין לא חושב שזה שחקן שאנחנו צריכים. פוטנציאלית יוספי כמה רמות מעליו.
שים אותו בבית"ר/הפועל חיפה ואני חותם עליו כשחקן של 15 גולים/בישולים, בטופ 3? אני הרבה פחות בטוח. הוא צריך קבוצה שתהפוך אותו לבאנקר ותביא לו הנחות על משחקים חלשים וגישה נרפית.
צריך לזכור גם שיש לנו כרגע שחקנים בהתקפה כמו עומאר, בדש, חטואל, אפילו גנאח. אי אפשר עוד עונה עם קישור התקפי של צבים שאף אחד לא עושה תנועה לעומק.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Clock End Stand כתב: ↑13 יוני 2024, 11:59הוא שחקן אדיר לסטנדרטים של הארץ. דפק אצלנו מספרים יוצאי דופן בחדרה, באחת העונות היה בחוץ איזה חודשיים וסיים עם מספרים שאילו היה לובש חולצה אחרת הוא היה מזמן בנבחרת.
מה שכן, הוא קצת כבד ואיטי, והייתי בספק אם הוא יכול להצליח בליגות דרג ב׳ באירופה. ההופעות שלו באוסטריה הפתיעו אותי.
oranfud כתב: ↑13 יוני 2024, 11:59למכבי חיפה?
ראיתי את אליאל פרץ הרבה. לא היילייטים בשער השבת אלא משחקים מלאים וגם לא מהטלויזיה אלא מהיציע במשחקים של חדרה.
הוא כלום, בלוף. שחקן אגואיסט, לא עושה הגנה, לא איזה יכולת טכנית שיש מה לדבר עליה, לא מוביל כדור.
הוא פשוט בנוי דיי טוב פיזית וכל הזמן רץ להתקפה ובועט בכל הזדמנות אז פה ושם מבקיע פה בליגה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אולי קוז'וך רוצה אותו להשתמש בו כ50:50 שמצטרף קדימה כמו מאור לוי תחתיו בפ"ת.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מאור לוי לפעמים גם שיחק כקיצוני שמאלי.Melikson24 כתב: ↑13 יוני 2024, 12:39אולי קוז'וך רוצה אותו להשתמש בו כ50:50 שמצטרף קדימה כמו מאור לוי תחתיו בפ"ת.
לא חושב שמדובר באותו שחקן, אלא ב״10״.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יכול להיות וכלפי כהרגלו יורה לכל הכיוונים וכבר 4-5 שחקנים פוטנציאלים לשחק בעמדה הזאת ומתישהו הוא יפגע באחד מהם.Melikson24 כתב: ↑13 יוני 2024, 12:39אולי קוז'וך רוצה אותו להשתמש בו כ50:50 שמצטרף קדימה כמו מאור לוי תחתיו בפ"ת.
גם מאור לוי לפני שקוז'וק הגיע היה בעיניי שחקן איטי ורך שפתאום הפך לשחקן אחר כשקצת הזיזו אותו אחורה. אותו דבר גורדנה באשדוד.
אני חושב שלפרץ כן יש יכולות טכניות טובות אבל רוב הזמן הוא מתחבא ולא משקיע מספיק בעבודה בלי הכדור.
הנה סרטון מהעונה שלו בקפריסין: https://www.youtube.com/watch?v=qlF2pZI ... roGoalpost
אם מביאים שחקן כזה צריך להיפרד מבדש. הדגש בהתקפה צריך להיות על מהירות ואתלטיות, ראינו כמה זה חשוב בעונה האחרונה.
במשחק האחרון של הנבחרת התמקדתי בו , דווקא שחקן די נחמד ומאוד מעניין.
הוא יותר 10(קשר התקפי) מאשר ה50-50 כזה , הוא מצטרף יפה מקו שני וגם בורח נכון לאגף שצריך.
הוא יותר 10(קשר התקפי) מאשר ה50-50 כזה , הוא מצטרף יפה מקו שני וגם בורח נכון לאגף שצריך.
לאן נתקדם עם שמות כאלה?
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אז אחרי שהיה נדמה שיהיה מלפפון נצחי
פרץ סגר בהפועל באר שבע ויחתום בימים הקרובים
פרץ סגר בהפועל באר שבע ויחתום בימים הקרובים