יש חשיבות בתנאי שזה הדדי.
אם מחר בבוקר תרצה שחקן של מכבי פ״ת ולוזון אחד שלא רואה בעינים ייתן לה אותו בפחות כסף? לא.
במקרה הנ״ל לוזון בעיקר כועס על עצמו וכיאה לאדם כמוהו מאשים את כולם.
ותאמין שלי שיהיו אינטרסים משותפים שיעזרו לשני הצדדים הוא יהיה איתה,ככה עובדים אנשי עסקים, רגש מנוטרל מהעניין.
זה לא נכון עובדתית.
בין מכבי ללוזון יש סכסוך והוא חוסם לשם מעבר של שחקנים. אותו דבר היה עם ג׳קי ואשדוד.
יש חשיבות בתנאי שזה הדדי.
אם מחר בבוקר תרצה שחקן של מכבי פ״ת ולוזון אחד שלא רואה בעינים ייתן לה אותו בפחות כסף? לא.
במקרה הנ״ל לוזון בעיקר כועס על עצמו וכיאה לאדם כמוהו מאשים את כולם.
ותאמין שלי שיהיו אינטרסים משותפים שיעזרו לשני הצדדים הוא יהיה איתה,ככה עובדים אנשי עסקים, רגש מנוטרל מהעניין.
השאלה היא אחרת, האם אנשים שעשו כסף בחיים כמו לוזון, האם הם לא יעשו לך דווקא או יקפיצו מחיר או יעשו לך תמוות כשתרצה שחקן שלהם כי פגעת להם באגו?
לא מדבר על הצעה של מיליונים, אלא על שחקנים כמו מלמד שעבר אליך בעבר או איזה ירדן כהן כזה שבשבילם זה כסף קטן ואז אולי בגלל אגו לא תהיה לו גם בעיה לפוצץ עסקה כדי להכניס לך חזרה…
השאלה היא אחרת, האם אנשים שעשו כסף בחיים כמו לוזון, האם הם לא יעשו לך דווקא או יקפיצו מחיר או יעשו לך תמוות כשתרצה שחקן שלהם כי פגעת להם באגו?
לא מדבר על הצעה של מיליונים, אלא על שחקנים כמו מלמד שעבר אליך בעבר או איזה ירדן כהן כזה שבשבילם זה כסף קטן ואז אולי בגלל אגו לא תהיה לו גם בעיה לפוצץ עסקה כדי להכניס לך חזרה…
יכול להיות אני לא יודע ועדיין האינטרסים בסוף גוברים על הכל.
אומר שוב,אני לא הייתי נוהג ככה אבל אלונה מכירה את אבי יותר טוב מכולנו וגם לא שמענו את הצד שלה בסיפור.
גם איזי בזמנו עשה רעש ואלונה הרגיעה אותו.
הם יותר מתעצבנים על המאמנים יענו ״נתנו לך הזדמנות ואתה ברחת״.
יכול להיות אני לא יודע ועדיין האינטרסים בסוף גוברים על הכל.
אומר שוב,אני לא הייתי נוהג ככה אבל אלונה מכירה את אבי יותר טוב מכולנו וגם לא שמענו את הצד שלה בסיפור.
גם איזי בזמנו עשה רעש ואלונה הרגיעה אותו.
הם יותר מתעצבנים על המאמנים יענו ״נתנו לך הזדמנות ואתה ברחת״.
שים לב מה שכתבתי, זאת זכותה לפעול כפי שעשתה. גם עכשיו וגם במקרה בכר ואיזי.
אני פשוט חושב שלפעמים עדיף להיות חכם ולא צודק, כי בביצה שלנו עדיף לשרוף כמה שפחות גשרים עם מועדונים אחרים.
מה זה עובדתית? היית חלק מהמו״מ?
עזוב אותך הכל זה כסף, וחוץ מזה לוזון לא מעוניין למכור כוכבים שלו בארץ ואם כן תשים חבילה.
אתה סתם מתחכם עכשיו.
לא הכל זה כסף. לוזון אמר שהוא לא יעשה עסקים עם מכבי, לדעתי אפילו יש ציטוטים כאלה.
לאורך השנים הם מודרו גם משחקנים של אשדוד.
תפתח גוגל, תמצא בעצמך.
אתה סתם מתחכם עכשיו.
לא הכל זה כסף. לוזון אמר שהוא לא יעשה עסקים עם מכבי, לדעתי אפילו יש ציטוטים כאלה.
לאורך השנים הם מודרו גם משחקנים של אשדוד.
תפתח גוגל, תמצא בעצמך.
עם מי לוזון כן עושה עסקים?
אף קבוצה בליגה לא מוכנה לשים את הסכומים שהוא דורש.
נקודה למחשבה לקוזוך.
רועי גורדנה בנבחרת משחק יותר כ 50-50 מאשר ה6 האחורי שכרגע מבצע אותו נטע לביא.
גורדנה עושה את זה בצורה טובה מאוד עם הובלת הכדור שלו, והדריבל שלו .
הוא מצטיין של הנבחרת הזו ומצטיין המחצית ה2 במשחק כולו .
מהתחלה טענתי שגורדנה חייב להיות קדמי יותר , הוא לא מתאים לשחק את ה6 האחורי לבד , צריך להביא לו איזה 6 כזה שיודע לנהל משחק מאחור , לחלץ כדורים , וגם לתת את הפס הזה ששובר קו לחץ והוא כשחקן 50-50 יוציא התקפה קדימה , בדיוק מה שקורה במשחק כרגע בנבחרת .
האימון הראשון ב23.06 הוא לא ממש חייב להגיע לבית האדום
לא יודע אחי ...
זה כרגע ג׳וב חייו .
אם זה הייתי אני , הייתי נותן עבודה בראבאק ומנצל כל דקה אפשרית במיוחד שאנחנו מתחילים בקונפרנס שאין מקום לטעויות ועוברים בסמי עופר בטוטו . אין מקום לשאננות או החלקות בתחילת עונה כזו חשובה .
במיוחד אחרי פתיחת העונה הזוועתית הקודמת .
ה- money time כבר התחיל .
הוא צריך "לישון" בבית האדום ולהכין את העונה .