לדברים שאתה כותב כרגע אני בהחלט יכול להתחבר,אכן תקופה שמעלה סימני שאלות רבים.sumsum כתב: ↑14 יוני 2024, 05:43התגובה של ארגון האוהדים היא תגובה על כרסום הולך ומתמשך בדמותו של המועדון ובאובדן אנשי מקצוע/מועדון מוכחים שהיו בשר מבשרה ורקמה חיה של המועדון שהביאו אותו לגדולות (אסי ואליניב) ואט ואט מטואטאים החוצה ובמקומם מובאים אנשי מקצוע שהם במקרה הטוב (!) סימני שאלה במקום סימני קריאה.
החשש הוא אמיתי, בטח שאין תשתית מסודרת למועדון בכל הקשור לעתיד מקצועי.על פי פרסומים מעט מאוד אנשים עושים הרבה מאוד עבודה וזה החשש שאתה רואה אנשי מקצוע אדירים כמו אסי ואליניב שלכל הפחות ישנת בשקט שמדובר באנשים שנותנים את חייהם למועדון וליבם וכוונותיהם אך ורק לטובת המועדון בכל רגע נתון, ובמקומם שכירי חרב שהיום כאן ומחר מובטלים בבית (יתכן ולא, אבל החשש כאן) ואין תחתיהם נסיון מוכח והצלחות בטח ובטח שלא. אז וואללה יש חשש ויש כרסום תמידי בתחושת הבטחון של האוהד באר שבעי בכוונות הבעלים (כמדומני לא הייתה בלא מעט משחקים של המועדון השנה, שלא לדבר על מעט מאוד נוכחות ברשתות החברתיות כמו פעם) שנותן תחושה של חוסר בטחון וחוסר וודאות בנוגע לאן היא לוקחת את המועדון הזה. האם זה ידעך חזרה לתקופת טרום אליניב ברדה? אם המועדון ישדד מערכות ויהפוך ליותר מקצועי (פחות נראה לי ואופתע מאוד אם זה אכן מה שיהיה). הקהל רואה את יריבותינו לצמרת גדולות ומתרחבות ואנחנו. מתרפקים על 2016-2015 שמספרים לנו שהתקציב הוא אותו תקציב והפער הוא אותו פער. רק שאנחנו ברמות שכר לא רחוקות מ2015, והיריבות שלנו גם מייצרות תשתית נוער ענפה וגם משלמות פי 3 מ2015.
אז יספר לי כבודו למה התגובה של הארגון ׳תלושה׳. יש לנו אלף ואחת סיבות להיות מודאגים, מאוד מודאגים.
אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
אוקיי, אז מה אתה מציע?sumsum כתב: ↑14 יוני 2024, 05:43התגובה של ארגון האוהדים היא תגובה על כרסום הולך ומתמשך בדמותו של המועדון ובאובדן אנשי מקצוע/מועדון מוכחים שהיו בשר מבשרה ורקמה חיה של המועדון שהביאו אותו לגדולות (אסי ואליניב) ואט ואט מטואטאים החוצה ובמקומם מובאים אנשי מקצוע שהם במקרה הטוב (!) סימני שאלה במקום סימני קריאה.
החשש הוא אמיתי, בטח שאין תשתית מסודרת למועדון בכל הקשור לעתיד מקצועי.על פי פרסומים מעט מאוד אנשים עושים הרבה מאוד עבודה וזה החשש שאתה רואה אנשי מקצוע אדירים כמו אסי ואליניב שלכל הפחות ישנת בשקט שמדובר באנשים שנותנים את חייהם למועדון וליבם וכוונותיהם אך ורק לטובת המועדון בכל רגע נתון, ובמקומם שכירי חרב שהיום כאן ומחר מובטלים בבית (יתכן ולא, אבל החשש כאן) ואין תחתיהם נסיון מוכח והצלחות בטח ובטח שלא. אז וואללה יש חשש ויש כרסום תמידי בתחושת הבטחון של האוהד באר שבעי בכוונות הבעלים (כמדומני לא הייתה בלא מעט משחקים של המועדון השנה, שלא לדבר על מעט מאוד נוכחות ברשתות החברתיות כמו פעם) שנותן תחושה של חוסר בטחון וחוסר וודאות בנוגע לאן היא לוקחת את המועדון הזה. האם זה ידעך חזרה לתקופת טרום אליניב ברדה? אם המועדון ישדד מערכות ויהפוך ליותר מקצועי (פחות נראה לי ואופתע מאוד אם זה אכן מה שיהיה). הקהל רואה את יריבותינו לצמרת גדולות ומתרחבות ואנחנו. מתרפקים על 2016-2015 שמספרים לנו שהתקציב הוא אותו תקציב והפער הוא אותו פער. רק שאנחנו ברמות שכר לא רחוקות מ2015, והיריבות שלנו גם מייצרות תשתית נוער ענפה וגם משלמות פי 3 מ2015.
אז יספר לי כבודו למה התגובה של הארגון ׳תלושה׳. יש לנו אלף ואחת סיבות להיות מודאגים, מאוד מודאגים.
לשרוף את המועדון? כי זה מה שהארגון רמז
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא לעשות כלום, לטמון את הראש בחול, כי זאת הגברת, זאת השורה התחתונה בכל ההודעות שלך לא?
גם אם הביקורת נכונה ומדויקת, וגם אם אנחנו הולכים לעתיד פחות טוב, זה מה שיש כי זה האופי שלה, ואנחנו צריכים להשלים עם זה ולשתוק כי זאת היא וזה לא ישתנה.
זאת השורה התחתונה שלך בעצם והיא די מבטלת כל שיח או ביקורת בונה או ניסיון לשינוי...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אז הוא שואל... מה לעשות, לדעתך?Sir Alex Ferguson כתב: ↑14 יוני 2024, 10:20לא לעשות כלום, לטמון את הראש בחול, כי זאת הגברת, זאת השורה התחתונה בכל ההודעות שלך לא?
גם לי כואב
גם אני רוצה לעשות משהו בנידון
אני גם רוצה להביע את המחאה שלי על המקרה עם ברדה, על ההתנהלות, ה"שושו" התמידי במועדון שלנו
מה אתה מציע?
אני רציני לגמרי, אחי
- ForeverRed
1+Sir Alex Ferguson כתב: ↑14 יוני 2024, 10:20לא לעשות כלום, לטמון את הראש בחול, כי זאת הגברת, זאת השורה התחתונה בכל ההודעות שלך לא?
גם אם הביקורת נכונה ומדויקת, וגם אם אנחנו הולכים לעתיד פחות טוב, זה מה שיש כי זה האופי שלה, ואנחנו צריכים להשלים עם זה ולשתוק כי זאת היא וזה לא ישתנה.
זאת השורה התחתונה שלך בעצם והיא די מבטלת כל שיח או ביקורת בונה או ניסיון לשינוי...
כדי להציע הצעות חייב לעבור משלב ההאשמה .
באופן אישי - הצעתי לפני כמה ימים בפוסט אחר כאן שמי שמקורב למועדון יכול לארגן אולי מפגש ראשוני ( בתקווה שיהפוך לפורום קבוע ) עם ההנהלה שבה נשאל שאלות לא מתוך רצון לתת בראש או ללמד את המועדון איך לעבוד .
אלא לבוא ממקום של איך עובדים היום , איך אפשר לסייע , שיח פורה וכנה של מה מונע מאיתנו לעשות קפיצת מדרגה בהרבה תחומים .
בעיקר ליצור דלת פתוחה ושקיפות מול המועדון .
זה מאוד חסר .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אני לא כתבתי את זה בשום נושא.Sir Alex Ferguson כתב: ↑14 יוני 2024, 10:20לא לעשות כלום, לטמון את הראש בחול, כי זאת הגברת, זאת השורה התחתונה בכל ההודעות שלך לא?
אני שואל אותך ואת אלון וכל מי שמצביע על אותם פערים ידועים,
מה אתם מציעים?
מה תכנית העבודה?
רק אהבה תנצח...
אחי... אתה טומן את. הראש בחול
להזכירך בנוסף לפוסט היו קריאות לחרם מנויים
רק אהבה תנצח...
אני חושב שיש וצריך להיות איזון בין קהל למועדון. למועדון אין זכות קיום ללא קהל ולמועדון אין זכות קיום ללא בעלים (במסגרת תחרותית בעידן המודרני). לא כל דבר צריך להסתיים במשחק סכום אפס. להביע דיעה/מורת רוח שהיא מבקרת בעיקרה את התנהלות המועדון בנושאים שונים (וברוך השם יש נושאים שיש סביבם עננה או סימן שאלה וקריאה). אין רצון לפגוע באיש ובו בעת בכל פעם שישנה טענה/ביקורת/טרוניה לגבי התנהלות המועדון היא נתפסת כ׳כפיות טובה׳ במקרה הטוב או ׳רצון להחריב׳ את המועדון. לא זה ולא זה המצב. אין אחד כאן שלא מעלה על נס את פועלה של משפחת ברקת למען המועדון, הקהל, העיר והקהילה. לעתים הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות.
נתחיל בשקיפות שהחלה בפוסט של אלונה לגבי השקעתה במועדון, צעד מבורך ולא שמישהו חשב שהיא גרושניקית או לחילופין לא משקיעה במועדון. מצד שני, יש תחושה בקרב הקהל שהציפיות או השאיפות של המועדון אינן עולות בקנה אחד עם מועדון שבאמת רוצה ועושה מהלכים להשיג את השאיפות המוצהרות הלכה למעשה בכל טרום עונה. מחלקת נוער מפוארת הינה בסיס לכל דבר ועניין למועדון הישגי עם שאיפות ארוכות טווח.
אני לא בטוח שכלללל הקהל ככללו יתמוך בהקטנת תקציב הקבוצה הבוגרת למען מחלקת הנוער מחד, ומאידך ברור לכל בר דעת שללא תשתית נכונה ומבוססת יהיה קשה לשמר ואפילו להבליח עם תארים ברמת הבוגרת בטח בהיווצרות פערים תקציביים אל מול היריבות שלנו. בכל תחום, בתשע מתוך עשר שנים תקח אליפות זו עם התקציב גבוה ביותר. רצף הזכיות שלנו היה זכר לצבר החתמות שנוצרו הזדמנויות פז לגיוס שחקנים מהשורה הראשונה. דבר שלא קורה אצלנו מאז 2018, ולדידי, גולת הכותרת של ׳יש מאין׳ שהצלחנו לחבר בשנות הזהב שלנו היו כאשר היו פרסונות במועדון שידעו בזמנו לחבר ולמשוך את הסגל החד פעמי הזה והיום אט אט נעלמו ואינם עוד במועדון (בדגש על אסי רחמים, אליניב ברדה ודודו עזריה בתחום הזרים). זהות ומחויבות הינם אבני יסוד בכל מועדון השואף להישגיות כמו גם יציבות מקצועית (בדגש על מקצועית). לא נאמר שלא ניתן לבצע שינויים אך הקהל היה רוצה שקיפות בנושא הזה (אני מניח). מין ׳לאן פנינו מועדות׳.
אני חושב שברמת בליל השמועות שאופף את המועדון זה מתבקש, להסיר סימני שאלה ולהציב סימני קריאה. שזה יקרה כמו שהיינו חדי קרן בתמיכתנו הבלתי מסויגת בבעלי המועדון ונרתמנו אין ספור פעמים למען המועדון והבעלים מתוך אהבה כנה ללא לקיחת הישגי המועדון ויקיריו ופועליו כמובן מאליו דורשת סימביוזה ויחס הדדי גם ברמת השקיפות.
לא יודע אם כולם מתחברים לנוסח הדברים אבל זו דעתי, והיא לא חייבת לשפוך את התינוק עם המים בכל פעם שיש רצון לשמוע יותר, לחדד, ולהפריך מחד שמועות ולטעת תקוות מחודשות בקרב הקהל שרואה שחיקה מתמשכת ביכולות המועדון למשוך שחקנים ישראלים בכירים מחד, וברמת השיח סביבו כקנדידט לא רק בעיני עצמו כמתחרה הישגי גם ברמת הסגל וגם ברמת הביצוע.
אחת הטרוניות הגדולות שאני שומע למשל, ששנים של מקום שני ושלישי, שלבי בתים וגביעים הם לא מספיקים, ואני טוען שאלה הישגים היסטוריים ברמות תקציב נמוכות משמעותית מהמתחרים שלנו בעוד שלהם מחלקת נוער ענפה והישגית שמצמיחה שחקני בית כמו פירות הדר אחרי הגשם. ואנחנו...אם מפספסים חלון בזרים/ישראלים אנחנו בעצם עומדים אל מול שוקת שבורה ויתכן גם קריסה מקצועית. וחבל שאנחנו לא מספקים תחושת קיימות מבוססת עם מקצועיות שנראית לעין החל מהמסד ועד לטפחות.
סיימתי.
קודם שהמועדון יתחיל בשקיפות של השחקנים הפצועים שלנו.
שחקן מסוים נפצע ורק אלוהים יודע מתי יחזור , בכל מקום נורמלי אתה יודע בערך לכמה זמן השחקן ייעדר , בהפועל באר שבע זה סוג של חידון התנ״ך העולמי.
שחקן מסוים נפצע ורק אלוהים יודע מתי יחזור , בכל מקום נורמלי אתה יודע בערך לכמה זמן השחקן ייעדר , בהפועל באר שבע זה סוג של חידון התנ״ך העולמי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
+1000sumsum כתב: ↑15 יוני 2024, 08:04אני חושב שיש וצריך להיות איזון בין קהל למועדון. למועדון אין זכות קיום ללא קהל ולמועדון אין זכות קיום ללא בעלים (במסגרת תחרותית בעידן המודרני). לא כל דבר צריך להסתיים במשחק סכום אפס. להביע דיעה/מורת רוח שהיא מבקרת בעיקרה את התנהלות המועדון בנושאים שונים (וברוך השם יש נושאים שיש סביבם עננה או סימן שאלה וקריאה). אין רצון לפגוע באיש ובו בעת בכל פעם שישנה טענה/ביקורת/טרוניה לגבי התנהלות המועדון היא נתפסת כ׳כפיות טובה׳ במקרה הטוב או ׳רצון להחריב׳ את המועדון. לא זה ולא זה המצב. אין אחד כאן שלא מעלה על נס את פועלה של משפחת ברקת למען המועדון, הקהל, העיר והקהילה. לעתים הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות.
נתחיל בשקיפות שהחלה בפוסט של אלונה לגבי השקעתה במועדון, צעד מבורך ולא שמישהו חשב שהיא גרושניקית או לחילופין לא משקיעה במועדון. מצד שני, יש תחושה בקרב הקהל שהציפיות או השאיפות של המועדון אינן עולות בקנה אחד עם מועדון שבאמת רוצה ועושה מהלכים להשיג את השאיפות המוצהרות הלכה למעשה בכל טרום עונה. מחלקת נוער מפוארת הינה בסיס לכל דבר ועניין למועדון הישגי עם שאיפות ארוכות טווח.
אני לא בטוח שכלללל הקהל ככללו יתמוך בהקטנת תקציב הקבוצה הבוגרת למען מחלקת הנוער מחד, ומאידך ברור לכל בר דעת שללא תשתית נכונה ומבוססת יהיה קשה לשמר ואפילו להבליח עם תארים ברמת הבוגרת בטח בהיווצרות פערים תקציביים אל מול היריבות שלנו. בכל תחום, בתשע מתוך עשר שנים תקח אליפות זו עם התקציב גבוה ביותר. רצף הזכיות שלנו היה זכר לצבר החתמות שנוצרו הזדמנויות פז לגיוס שחקנים מהשורה הראשונה. דבר שלא קורה אצלנו מאז 2018, ולדידי, גולת הכותרת של ׳יש מאין׳ שהצלחנו לחבר בשנות הזהב שלנו היו כאשר היו פרסונות במועדון שידעו בזמנו לחבר ולמשוך את הסגל החד פעמי הזה והיום אט אט נעלמו ואינם עוד במועדון (בדגש על אסי רחמים, אליניב ברדה ודודו עזריה בתחום הזרים). זהות ומחויבות הינם אבני יסוד בכל מועדון השואף להישגיות כמו גם יציבות מקצועית (בדגש על מקצועית). לא נאמר שלא ניתן לבצע שינויים אך הקהל היה רוצה שקיפות בנושא הזה (אני מניח). מין ׳לאן פנינו מועדות׳.
אני חושב שברמת בליל השמועות שאופף את המועדון זה מתבקש, להסיר סימני שאלה ולהציב סימני קריאה. שזה יקרה כמו שהיינו חדי קרן בתמיכתנו הבלתי מסויגת בבעלי המועדון ונרתמנו אין ספור פעמים למען המועדון והבעלים מתוך אהבה כנה ללא לקיחת הישגי המועדון ויקיריו ופועליו כמובן מאליו דורשת סימביוזה ויחס הדדי גם ברמת השקיפות.
לא יודע אם כולם מתחברים לנוסח הדברים אבל זו דעתי, והיא לא חייבת לשפוך את התינוק עם המים בכל פעם שיש רצון לשמוע יותר, לחדד, ולהפריך מחד שמועות ולטעת תקוות מחודשות בקרב הקהל שרואה שחיקה מתמשכת ביכולות המועדון למשוך שחקנים ישראלים בכירים מחד, וברמת השיח סביבו כקנדידט לא רק בעיני עצמו כמתחרה הישגי גם ברמת הסגל וגם ברמת הביצוע.
אחת הטרוניות הגדולות שאני שומע למשל, ששנים של מקום שני ושלישי, שלבי בתים וגביעים הם לא מספיקים, ואני טוען שאלה הישגים היסטוריים ברמות תקציב נמוכות משמעותית מהמתחרים שלנו בעוד שלהם מחלקת נוער ענפה והישגית שמצמיחה שחקני בית כמו פירות הדר אחרי הגשם. ואנחנו...אם מפספסים חלון בזרים/ישראלים אנחנו בעצם עומדים אל מול שוקת שבורה ויתכן גם קריסה מקצועית. וחבל שאנחנו לא מספקים תחושת קיימות מבוססת עם מקצועיות שנראית לעין החל מהמסד ועד לטפחות.
סיימתי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מדהים.sumsum כתב: ↑15 יוני 2024, 08:04אני חושב שיש וצריך להיות איזון בין קהל למועדון. למועדון אין זכות קיום ללא קהל ולמועדון אין זכות קיום ללא בעלים (במסגרת תחרותית בעידן המודרני). לא כל דבר צריך להסתיים במשחק סכום אפס. להביע דיעה/מורת רוח שהיא מבקרת בעיקרה את התנהלות המועדון בנושאים שונים (וברוך השם יש נושאים שיש סביבם עננה או סימן שאלה וקריאה). אין רצון לפגוע באיש ובו בעת בכל פעם שישנה טענה/ביקורת/טרוניה לגבי התנהלות המועדון היא נתפסת כ׳כפיות טובה׳ במקרה הטוב או ׳רצון להחריב׳ את המועדון. לא זה ולא זה המצב. אין אחד כאן שלא מעלה על נס את פועלה של משפחת ברקת למען המועדון, הקהל, העיר והקהילה. לעתים הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות.
סיימתי.
אם אני מזקק את הדברים שלך אני מוצא שתי נקודות עיקריות (תקן אותי אם אני טועה)
1. תקצי יותר משאבים לנוער (מהקיים)
2. אל תרמי אותנו ותגידי שהשאיפה היא להילחם על תארים.
על זה אני אומר,
1.
א. כמו שציינת לא כל הקהל יתחבר לגישת ההשקעה בנוער על חשבון הבוגרים וכמות הביקורות והבכי שיהיו פה עם יקרה לשבור את שיאי שחרור ברדה.
ב. הגברת לא מאמינה בזה כמוך, היא חושבת שהשקעה בבוגרים יותר יעילה מהשקעה מלמטה.
אפשר לטעון אחרת אי אפשר לכפות עליה לחשוב כמוך
2.
א. אם הכל יהיה בדיוק אותו דבר מבחינת השקעה וגישה אבל בתחילת העונה היא תגיד שהמטרה היא מקום באירופה זה ירצה אותך?
ב. גם במקרה כזה כמות הביקורות וחרם מינויים הלכה למעשה יהיו הדעה הבולטת בקרב הקהל הרחב.
רק אהבה תנצח...
ניצן ידידי, אתה מתעקש לקחת את זה לעימות ואני מסרב בתוקף לגישה של ׳הכל או כלום. היא לא קיימת בשום מערכת יחסים בטבע.
אי אפשר לחפש שחקנים בליגה לאומית כמודל ולהגיד לי שאנחנו רצים לאליפות.
זה לא מתכתב עם הדברים ולא משנה מי אומר אותם. להיפך, ראיה מפוקחת תביא לשאיפות ריאליות גם בקרב הקהל ויסיר לחץ מיותר מהמועדון שכל עונה בלי תואר היא כשלון (תקציב שלישי בליגה לא לוקח תארים בצורה ריאלית בשום ליגה בעולם). למה שהפועל באר שבע על כל תוצאת תיקו או הפסד בגמר גביע (משחק בודד) יהפכו עונה לכשלון וידחפו אנשים יקרים וטובים לאין שיעור ממה שמובא במקומם החוצה ולטווח הארוך נאבד זהות וכשרון כמו שהיה עם אסי ואליניב (עם כל הכבוד לגיא פרימור ולרן קוז׳וך).
בהיבט הרחב יותר מסיבות ריאליות של פחות מנויים פחות הכנסה מספונסרים והשקעה בשחקנים מהליגה הלאומית- לא ניתן ריאלית לומר ׳עונה בלי תארים היא כשלון. הרי הציפיה הכמעט בלתי הגיונית ביחס לנאמר לעיל ורמת מחלקת הנוער (למכבי פתח תקווה יותר תקציב מאצלנו?) ציפיות של להגיע לאירופה כבסיס וכל דבר נוסף הוא בונוס יפחית לחץ ויעמיד אותנו במקומנו הראוי ברמת ההשקעה (אין לי תלונה לגבי גובהה) ולא יהרוס עונה שתתחיל למשל פחות טוב מעונות של אליפות. למישהו יש ספק שבגלל הציפיות הלא ריאליות אליניב ביקש כלים טובים יותר להתמודד ולעמוד בדרישות הקהל והבעלים מבחינה ספורטיבית ? למה להוסיף עלינו מתח ולחץ מיותר שגורם להחלטות נמהרות ולעתים לא הגיוניות כמו להעדיף מאמן שפוטר מנתניה ונלחם כמעט עד למחזור האחרון נגד הירידה על מאמן שהוא בשר מבשרה של המועדון, פניה היפות של המועדון שיש לו זהות עם העיר ותושביה, סמל להצלחה בלתי מתפשרת ועטור הישגים למכביר בתקופתו כמאמן ומותג לאין שיעור גדול יותר מרן קוז׳וך? לא מצליח להבין כאלה החלטות שנראות לפחות על פניו בניתוח קר של הסיטואציה כאסטרטגיה שגויה למועדון בסדר הגודל שלנו.
בוא נעביר את הלחץ לחיפה ומכבי ת״א שאם הם מפקששים קצת הם נכנסים לסחרור ואנחנו נהיה בעמדה לנצל ולעשות עונות. הישגיות.
זה לא מתכתב עם הדברים ולא משנה מי אומר אותם. להיפך, ראיה מפוקחת תביא לשאיפות ריאליות גם בקרב הקהל ויסיר לחץ מיותר מהמועדון שכל עונה בלי תואר היא כשלון (תקציב שלישי בליגה לא לוקח תארים בצורה ריאלית בשום ליגה בעולם). למה שהפועל באר שבע על כל תוצאת תיקו או הפסד בגמר גביע (משחק בודד) יהפכו עונה לכשלון וידחפו אנשים יקרים וטובים לאין שיעור ממה שמובא במקומם החוצה ולטווח הארוך נאבד זהות וכשרון כמו שהיה עם אסי ואליניב (עם כל הכבוד לגיא פרימור ולרן קוז׳וך).
בהיבט הרחב יותר מסיבות ריאליות של פחות מנויים פחות הכנסה מספונסרים והשקעה בשחקנים מהליגה הלאומית- לא ניתן ריאלית לומר ׳עונה בלי תארים היא כשלון. הרי הציפיה הכמעט בלתי הגיונית ביחס לנאמר לעיל ורמת מחלקת הנוער (למכבי פתח תקווה יותר תקציב מאצלנו?) ציפיות של להגיע לאירופה כבסיס וכל דבר נוסף הוא בונוס יפחית לחץ ויעמיד אותנו במקומנו הראוי ברמת ההשקעה (אין לי תלונה לגבי גובהה) ולא יהרוס עונה שתתחיל למשל פחות טוב מעונות של אליפות. למישהו יש ספק שבגלל הציפיות הלא ריאליות אליניב ביקש כלים טובים יותר להתמודד ולעמוד בדרישות הקהל והבעלים מבחינה ספורטיבית ? למה להוסיף עלינו מתח ולחץ מיותר שגורם להחלטות נמהרות ולעתים לא הגיוניות כמו להעדיף מאמן שפוטר מנתניה ונלחם כמעט עד למחזור האחרון נגד הירידה על מאמן שהוא בשר מבשרה של המועדון, פניה היפות של המועדון שיש לו זהות עם העיר ותושביה, סמל להצלחה בלתי מתפשרת ועטור הישגים למכביר בתקופתו כמאמן ומותג לאין שיעור גדול יותר מרן קוז׳וך? לא מצליח להבין כאלה החלטות שנראות לפחות על פניו בניתוח קר של הסיטואציה כאסטרטגיה שגויה למועדון בסדר הגודל שלנו.
בוא נעביר את הלחץ לחיפה ומכבי ת״א שאם הם מפקששים קצת הם נכנסים לסחרור ואנחנו נהיה בעמדה לנצל ולעשות עונות. הישגיות.
גם עם זה אני לא מסכים. אין לי בעיה עם זה שאלונה מכוונת לתארים בתקציב שהוא לא ראשון בליגה, זה כדורגל בסוף. הבעיה שלי היא שהמועדון לא מתנהל כמועדון שהאופק שלו הוא לגדול.sumsum כתב: ↑15 יוני 2024, 19:49ניצן ידידי, אתה מתעקש לקחת את זה לעימות ואני מסרב בתוקף לגישה של ׳הכל או כלום. היא לא קיימת בשום מערכת יחסים בטבע.
להתאים את המעשים למילים הגדולות, לא להקטין את המילים