העניין עם ברדה נגמר ואני חושב שלא משנה מה דעתו של כל אחד על הנושא הזה,דבר אחד בטוח.
מעכשיו הכל זה על אלונה,ברגע שהיא החליטה שאליניב עוזב היא נמצאת בפרונט לטוב ולרע.
לצערו של אליניב הוא אולי הגנטלמן היחיד שנותר בכדורגל הישראלי.. מי שבאמת מכיר אותו יודע שלא רק שהוא לא אומר דברים בסגנון הזה, ככה הוא שומר גם על הקרובים שלו.
״למחלקת הנוער של הפועל ב״ש דרוש סקאוט,
משרת סטאז׳ בתור התחלה, סט אימון מלא וכל מה שנלווה בכך, חרוץ רציני חי ונושם כדורגל.
פרטים בפרטי״.
אין ספק שסט אימון מלא יביא לכאן אנשי מקצוע מהרמה הגבוהה ביותר.
אתה מודע לזה שכמעט כל (אם לא כולם) הסקאוטים ואנליסטים במחלקות הנוער ומטה הם סטאז'רים, כן?
רובם נשלפים מהקורס של ספורט פאנל בצורה שמזכירה חברת כוח אדם, מינוס המשכורת.
התחום הזה עדיין בחיתולים בכדורגל הישראלי ולכן זה גם נראה ככה.
אתה מודע לזה שכמעט כל (אם לא כולם) הסקאוטים ואנליסטים במחלקות הנוער ומטה הם סטאז'רים, כן?
מעניין אם במכבי, חיפה ופ״ת הסקאוט עובד בהתנדבות.
יש לי תחושה שלא.
מעניין אם במכבי, חיפה ופ״ת הסקאוט עובד בהתנדבות.
יש לי תחושה שלא.
מה גם שגם בקבוצה הבוגרת זה לא רחוק משם, לכאורה.
בוודאות יש אני עשיתי את הקורס הזה ועבדתי במס אשדוד ויצרתי קשרים עם אנליסיטים אחרים כמעט כולם התחילו בסטאז ובערך אחרי 4-6 חודשים אתה מתחיל לקבל משכורת שגם היא בהתחלה בסכומים נמוכים
לא הבנת, ברור שהתופעה קיימת.
השאלה אם זה כל מה שיש, או שזה לצד אנשי מקצוע שעובדים בתשלום.
לא מכיר יותר מדי כאלה בהפועל באר שבע, אם בכלל.
אשמח שמישהו יחכים אותנו.
זה לצד אנשים שמקבלים תשלום לא יודע אם לקרוא להם אנשי מקצוע אבל משכורת הם מקבלים אצלנו במועדון הכמות קטנה אם אני לא טועה 3 אנליסטים מקבלים תשלום שי שלום שמש שהתחיל בהתנדבות והיום מקבל שכר,אביחי קליף ועופר ניר שעובדים ביחד עם חברה חיצונית
בתקופת רוני לוי עבדתי במועדון ביחד עם איתי כהן שהוא חבר טוב מאוד של רוני לוי ואיתו כמעט בכל קבוצה ואחרי שהם לא הסתדרו כלכלית המועדון הכניס חברה חיצונית שבהם עבדו אביחי קליף ועופר ניר ומאז אני לא יודע מה ההתנהלות של המועדון בפן הזה