אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי nitsande »

Sir Alex Ferguson כתב:
13 יוני 2024, 10:47
ואתה צריך להבין שאין ואקום בחיים.
עזוב אותנו כאן בקהילה שלנו, מה אנחנו כבר עושים? כותבים בפורום סגור של כמה עשרות כותבים ומאות קוראים?
בסוף כשאתה מתעלם ממשהו או מנסה להדחיק אותו או לעוות את המציאות כפי שאחרים כאן עושים, לא רק שאתה לא פותר את הבעיה, אלא אתה מגדיל ומעצים אותה, כי עם הזמן (בטח במועדון כמו שלנו שאין הידברות בין המועדון לקהל וגם בין המועדון לתקשורת) הדברים נצברים לאט לאט עד שהם מגיעים לנקודת רתיחה והכל מתפוצץ.
כל מי שכותב כאן ומעביר כאן ביקורת עושה את זה מתוך אהבה ודאגה למועדון, ומתוך רצון לא להגיע לאותו פיצוץ שממנו כולם יפסידו.
בסוף אנחנו בסך הכל פורום באינטרנט, ומה שנכתוב או לא נכתוב כאן לא ישנה את המציאות, מה שישנה את המציאות זה הניהול והגישה של אלונה, ואני שוב כותב, אפשר לטמון את הראש בחול עד מחר, אפשר לכתוב עד מחר "זאת הכלה" או במילים אחרות לא משנה מה היא תעשה זה מה שיש, אבל אתם צריכים להבין שאם הניהול והגישה לא ישתנו, בסוף זה יתפוצץ לנו במציאות, ולא כי אני רוצה את זה, ולא כי אני כותב את זה כאן בפורום, אלא כי כמו שאני כותב תמיד את המציאות אי אפשר לשקר...
משה, אי אפשר להדגיש מילה וחצי מהטקסט ולהתייחס אליהם אאוט אוף קונטקסט.
ציינתי את הנקודות לגביהן התייחסתי כשכתבתי זאת הכלה, מה אפשר או אי אפשר לשנות לגביהן.
אולי אני טועה אבל זאת תפיסתי. ושוב אני לא נגד ביקורת
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

nitsande כתב:
13 יוני 2024, 10:52
ציינתי את הנקודות לגביהן התייחסתי כשכתבתי זאת הכלה, מה אפשר או אי אפשר לשנות לגביהן.
אולי אני טועה אבל זאת תפיסתי. ושוב אני לא נגד ביקורת
אני לא מסכים איתך שזה אאוט אוף קונטקסט, זו התמצית של הדברים שלך. בכל פסקה ופסקה שלך אמרת במילים קצת אחרות - זה מה יש ואין לנו זכות להגיד לה על זה משהו.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

nitsande כתב:
13 יוני 2024, 10:52
יותר חשוב לברר עם משה איך יש לו זמן להגיב פה ולכתוב מגילות בכל תגובה,
אבל להגיע לפני השריקה לשמור מקום פתאום צצות לו ועדות.

:סבא בכסא:
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:
13 יוני 2024, 11:23
אני לא מסכים איתך שזה אאוט אוף קונטקסט, זו התמצית של הדברים שלך. בכל פסקה ופסקה שלך אמרת במילים קצת אחרות - זה מה יש ואין לנו זכות להגיד לה על זה משהו.
1+

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dor69 כתב:
אני אשאל את זה אחרת.
אנחנו יכולים להכריח אותה לראות במחלקת נוער השקעה אסטרטגית?
אנחנו יכולים לכפות עליה דעה שכוורת מקצועית רחבה זה הכרח מקצועי?
אנחנו יכולים לדרוש ממנה לפרוץ את תקרת השכר?

אם ענית על אחת השאלות כן אז אחלה. לדעתי אחרי כל כך הרבה זמן בכדורגל דעתה בנושאים האלה מגובשת ואיתנה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Amit M כתב:
יותר חשוב לברר עם משה איך יש לו זמן להגיב פה ולכתוב מגילות בכל תגובה,
אבל להגיע לפני השריקה לשמור מקום פתאום צצות לו ועדות.

:סבא בכסא:
:מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

nitsande כתב:
13 יוני 2024, 12:42
אני אשאל את זה אחרת.

אם ענית על אחת השאלות כן אז אחלה. לדעתי אחרי כל כך הרבה זמן בכדורגל דעתה בנושאים האלה מגובשת ואיתנה.
כרגע אומרים אמן על כל נפיחה פה אז שאין לה שום תמריץ לשנות או להשתנות.
אני גם בדעה שלקהל בהחלט יש זכות גם לדרוש את כל אחד ואחד מהסעיפים האלה אבל אסתפק בינתיים גם בביקורת רצינית וממושכת ולא לתת פעם ב.. שורה עם קריצה (והסתייגות תוך כדי) כדי לצאת ידי חובה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dor69 כתב:
13 יוני 2024, 12:54
כרגע אומרים אמן על כל נפיחה פה אז שאין לה שום תמריץ לשנות או להשתנות.
אני גם בדעה שלקהל בהחלט יש זכות גם לדרוש את כל אחד ואחד מהסעיפים האלה אבל אסתפק בינתיים גם בביקורת רצינית וממושכת ולא לתת פעם ב.. שורה עם קריצה (והסתייגות תוך כדי) כדי לצאת ידי חובה
העיקר שאנחנו מסכימים שאם הדברים האלה לא קורים לא צריך לשרוף את המועדון
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

nitsande כתב:
13 יוני 2024, 12:42
אני אשאל את זה אחרת.

אז איפה האחריות שלה כלפי קהל שרוצה יותר וקונה מנויים ומגיע בהמוניו?
שבויים על מלא בעצם, לא נקנה מנויים נניח אז ההשקעה תקטן, נקנה מנויים אז נקבל מקום שלישי

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

nitsande כתב:
13 יוני 2024, 13:07
העיקר שאנחנו מסכימים שאם הדברים האלה לא קורים לא צריך לשרוף את המועדון
אף אחד לא שרף ולא ישרוף שום מועדון. אנשים חוזרים על זה כי הם חיים בפאניקה תמידית, שיכנעו אותם שאם מבקרים את אלונה היא קמה והולכת ואז אנחנו הולכים לליגה א׳.

בלי ביקורת לא מתקדמים

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

dor69 כתב:
13 יוני 2024, 13:25
אף אחד לא שרף ולא ישרוף שום מועדון. אנשים חוזרים על זה כי הם חיים בפאניקה תמידית, שיכנעו אותם שאם מבקרים את אלונה היא קמה והולכת ואז אנחנו הולכים לליגה א׳.

בלי ביקורת לא מתקדמים
מה שאתה עושה פה זה סתם לרדד את הדיון.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ReDo כתב:
13 יוני 2024, 13:39
מה שאתה עושה פה זה סתם לרדד את הדיון.
אני לא זה שמרדד את הדיון, אני טוען נגד זה בדיוק.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dor69 כתב:
13 יוני 2024, 13:25

בלי ביקורת לא מתקדמים
אחי, תקרא שוב את התגובות לשחרור של ברדה.
דגש על הארגון
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

dor69 כתב:
13 יוני 2024, 17:02
אני לא זה שמרדד את הדיון, אני טוען נגד זה בדיוק.
“אנשים חוזרים על זה כי הם חיים בפאניקה תמידית, שיכנעו אותם שאם מבקרים את אלונה היא קמה והולכת ואז אנחנו הולכים לליגה א׳.“

רידוד של הדיון פר אקסלנס. לצייר את מי שלא מסכים איתך על משהו כפחדן (אפשר לחשוב שהמבקרים הלכו מתחת לבית שלה עם שלטים ומגפון - כולה מביעים ביקורת בפורום של שניים וחצי אנשים), זה לרדד את הדיון. לכולנו יש דעות הרבה יותר מורכבות מזה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

nitsande כתב:
13 יוני 2024, 17:29
אחי, תקרא שוב את התגובות לשחרור של ברדה.
דגש על הארגון
התגובה של ארגון האוהדים היא תגובה על כרסום הולך ומתמשך בדמותו של המועדון ובאובדן אנשי מקצוע/מועדון מוכחים שהיו בשר מבשרה ורקמה חיה של המועדון שהביאו אותו לגדולות (אסי ואליניב) ואט ואט מטואטאים החוצה ובמקומם מובאים אנשי מקצוע שהם במקרה הטוב (!) סימני שאלה במקום סימני קריאה.

החשש הוא אמיתי, בטח שאין תשתית מסודרת למועדון בכל הקשור לעתיד מקצועי.על פי פרסומים מעט מאוד אנשים עושים הרבה מאוד עבודה וזה החשש שאתה רואה אנשי מקצוע אדירים כמו אסי ואליניב שלכל הפחות ישנת בשקט שמדובר באנשים שנותנים את חייהם למועדון וליבם וכוונותיהם אך ורק לטובת המועדון בכל רגע נתון, ובמקומם שכירי חרב שהיום כאן ומחר מובטלים בבית (יתכן ולא, אבל החשש כאן) ואין תחתיהם נסיון מוכח והצלחות בטח ובטח שלא. אז וואללה יש חשש ויש כרסום תמידי בתחושת הבטחון של האוהד באר שבעי בכוונות הבעלים (כמדומני לא הייתה בלא מעט משחקים של המועדון השנה, שלא לדבר על מעט מאוד נוכחות ברשתות החברתיות כמו פעם) שנותן תחושה של חוסר בטחון וחוסר וודאות בנוגע לאן היא לוקחת את המועדון הזה. האם זה ידעך חזרה לתקופת טרום אליניב ברדה? אם המועדון ישדד מערכות ויהפוך ליותר מקצועי (פחות נראה לי ואופתע מאוד אם זה אכן מה שיהיה). הקהל רואה את יריבותינו לצמרת גדולות ומתרחבות ואנחנו. מתרפקים על 2016-2015 שמספרים לנו שהתקציב הוא אותו תקציב והפער הוא אותו פער. רק שאנחנו ברמות שכר לא רחוקות מ2015, והיריבות שלנו גם מייצרות תשתית נוער ענפה וגם משלמות פי 3 מ2015.

אז יספר לי כבודו למה התגובה של הארגון ׳תלושה׳. יש לנו אלף ואחת סיבות להיות מודאגים, מאוד מודאגים.

שלח תגובה