אני אסביר לך כמו שביקשת.
היתה פה מדיניות כושלת ומוטעית מהיסוד של ממשלות ישראל וצה"ל. זה כולל מבחינתי את כולם.
מסתבר שאחרי האסון הנורא של ה 7.10 , אנחנו צריכים צבא גדול יותר. גדול בהרבה לנוכח שלל האיומים מסביב.
לחוקק חוק שמטרתו היחידה היא הישרדות פוליטית ולעשות את הטריק הזה על החוק שהביא גנץ( התנגדתי לזה גם אז! בטח עכשיו!!!).
חיילים ממגזרים יצרניים שתורמים לחברה דרך הצבא והמיסים נהרגים פה. הבן שלי עשה 4 וחצי חודשי מילאים וקיבל לא מזמן עוד צו.
האחיין שלי משתחרר ביולי ומשאירים אותו ואת חבריו בצו 8. אין לי בעיה עם זה. ככה חינכתי אותם.
יש לי בעיה עם זה שיש כאלו שמשתמטים ואנחנו ממשיכים לממן את זה. כשהייתי חייל קרבי, בזתי לאלו שויתרו לעצמם ולא סחבו את האלונקה. אני בז לאלו שחיים את חייהם כרגיל כאשר צעירים בני גילם נהרגים.
אני בז למנהיגים שבמקום לנסות לשנות את זה, מאחזים עיניים עם טריקים מלוכלכים מתובלים בפופולויזם.
זאת דעתי. לא רעיל ולא בטיח. דואג לעתיד המדינה נטו. כל מי שהצביע אתמול בעד החוק הזה ואינו חרדי( אותם אני מבין, למה לא? הרי גם את זה הם לא יעשו והסנקציות מגיעות רק אחרי 3 שנים...) לא ממש דואג לעתיד. ואני עדין במילותיי.