אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
10 יוני 2024, 12:18
גבר, אתה קצת מנותק.
שום דבר לא יהיה על חשבון הפועל באר שבע.
אנחנו בכלל לא באיזור חיוג הזה.

יוסי, מוסר כפול לא בבית ספרנו.
אני אשפוט את קוזוך לפי אותם מדדים שאתם שפטתם את ברדה, אעשה לו את אותן הנחות ואמתין בסבלנות לראות מה יוליד יום. מניסיוני המועט, בשלב מסוים אתם תתהפכו כמו סטייקים ותדרשו את ראשו. אני אהיה שם כדי להזכיר לכם, גם אז, שהוא בסך הכל עוד שם ברשימה ולנסות להפנות את החיצים למקומות הנכונים, כנראה שלא בהצלחה רבה. לופ שלא יגמר לעולם.
+ 1
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
גבר, אתה קצת מנותק.

אני אשפוט את קוזוך לפי אותם מדדים שאתם שפטתם את ברדה, אעשה לו את אותן הנחות ואמתין בסבלנות לראות מה יוליד יום. מניסיוני המועט, בשלב מסוים אתם תתהפכו כמו סטייקים ותדרשו את ראשו. אני אהיה שם כדי להזכיר לכם, גם אז, שהוא בסך הכל עוד שם ברשימה ולנסות להפנות את החיצים למקומות הנכונים, כנראה שלא בהצלחה רבה. לופ שלא יגמר לעולם.
מה הקשר סטייקים?
בדיוק ההיפך. אם קוזוך יראה כדורגל מסריח הוא יקבל ביקורת כמו שקיבלו אבוקסיס ולוי וגם ברדה.
כאילו מישהו פה מחפש את אליה בכוונה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
10 יוני 2024, 12:56
מה הקשר סטייקים?
בדיוק ההיפך. אם קוזוך יראה כדורגל מסריח הוא יקבל ביקורת כמו שקיבלו אבוקסיס ולוי וגם ברדה.
כאילו מישהו פה מחפש את אליה בכוונה.
אתה ממשיך להתעסק במאמנים.
זאת בדיוק הבעיה שלך והסיבה לכך שהמועדון לא יתקדם לעולם.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
גבר, אתה קצת מנותק.

אני לא מבין על איזה מוסר כפול אתה מדבר, בחיי.
את הציפיות שלי רשמתי. אם ב"ש של קוז'וך תסריח את הדשא מול אשדוד אמיד את אותה ביקורת, לי זה לא משנה מי המאמן.

ושוב, בוא נכוון את החצים לאלונה. מה עושים?
משהו פרקטי.
כבר אמרתי שאני חושב שלקהל יש זכות מלאה לדרוש מעורבות מסוימת. איך מתרגמים את זה למשהו בפועל? איך יוצרים הידברות?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
10 יוני 2024, 13:23
אתה ממשיך להתעסק במאמנים.
זאת בדיוק הבעיה שלך והסיבה לכך שהמועדון לא יתקדם לעולם.
+ 2.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

שופטים מאמן ע"פ תוצאות ויכולת מקצועית - לא בסדר.
שופטים ע"פ הדמות על הקווים ועסוקים בפולחן אישיות מביש - גאים על כך ועוד מטיפים לאחרים.

למישהו יש ספק שיש כאן אנשים שיחכו בפינה וירעילו בכל הזדמנות?
וגרוע מכך - אין לי ספק שיש אנשים שייחלו לכישלון של הפועל באר שבע.

איזה טרלול.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

חברים אתם קצת מדברים על אותו דבר. קבוצה שלא מסריחה את הדשא בכלל, משחקת כדורגל דומיננטי תמיד מול הקטנות ממנה ולא מתבזה בכלל מול היריבות זו קבוצה של אליפות למרות שלא אומרים את המילה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

על רוני לוי:
ForeverRed כתב:
18 פברואר 2022, 12:01
ציטוטים מביכים מאוד שלא צריכים להיאמר גם אם יש בהם אמת. הסגל באמת לא מספיק טוב, התוצאות באמת בלבלו חלק מהקהל, אבל מדובר במלחמה תודעתית שמטרתה להסיט את הדיון.

אין לי טענות לתוצאות של הפועל באר שבע העונה.
נטו ליכולת המבישה ולצורה שבה משחקים.
גישה של מועדון קטן שבכל יום שעובר לוקחת אותנו אחורה.

כל מי שמנסה לקחת את זה למקומות אחרים, שילך לחפש.
האוהדים לא מטומטמים.

ודבר נוסף, צריך להיות מאוד לוזר כדי לנפק ציטוטים כאלה כשאתה רק 2 נקודות ממקום ראשון.
Sir Alex Ferguson כתב:
20 פברואר 2022, 18:28
לקורא רוני ״עשינו את המקסימום ופשוט היום היה באד לאק״ לוי:
8 נקודות ב-8 המשחקים האחרונים שבאף אחד מהמשחקים לא כבשנו יותר משער אחד (רק 4 האחרונות בטבלה צברו פחות נקודות בתקופה הזאת).
על אבוקסיס:
ForeverRed כתב:
29 ינואר 2021, 09:30
"אין לנו כלים לעשות דברים מיוחדים".

הנדסת תודעה.
Sir Alex Ferguson כתב:
26 ינואר 2021, 13:05
עזבו כרגע את הכל, את החסרונות והיתרונות בסגל, את התקציב שהוא מצד אחד נמוך מחיפה ומכבי אבל מצד שני גבוה מיתר הליגה, את המיקום הנוכחי מצד אחד ואת המאזן של אבוקסיס אצלנו בליגה מאז שהגיע מצד שני, בסופו של דבר כדורגל אמור להיות הנאה.
זה הבסיס של הבסיס.
ואצלנו ברוב המשחקים אנחנו סובלים מהצפייה במשחקים של הקבוצה שאנחנו אוהבים.
וזה לא שאנחנו מצפים לטוטאל פוטבול, לרמה של מפגש קלאסיקו, אנחנו יודעים שהכדורגל הישראלי הוא לא הכדורגל הטוב בעולם, אבל אפילו את הבסיס לא רואים אצלנו. אתמול השער המקרי היה הפעם הראשונה שבעטנו למסגרת במשחק (דקה 75). הפעם השנייה הייתה גם ממצב נייח בבעיטה החופשית של ספורי (דקה 90). יתר 90 הדקות פשוט העפנו כדורים למעלה בלי כתובת, התמסרנו בין הבלמים ושחקני הגנה לרוחב ואחורה, וכמובן עשינו בונקר מפואר אחרי השער.

כמו ברוב משחקי הליגה תחת אבוקסיס, אין טביעת אצבע של מאמן, אין שיטת משחק, אין תבניות בהתקפה, אין כדורגל מאורגן, אין שטף במשחק, יש משחק שלילי מאוד וזה עוד כשיש לאבוקסיס את השחקן המלהיב בליגה.
גם אני עסקתי בעבר בהתלבטות האם זה נכון לפטר את אבוקסיס כששוק המאמנים הישראלים הוא באיכות נמוכה וכשאין לנו כסף להחתים מאמן זר, גם לי הייתה את ההתלבטות כיצד להתייחס למאמן שמצד אחד הצליח מאוד בנוק אואט (גביע המדינה והמשחקים באירופה) ומצד שני מתקשה מאוד בליגה.
אבל לאור האנטי כדורגל שלנו תחת אבוקסיס, לאור הטקטיקה ההגנתית וחסרת החיים, כל זה לא משנה. אם אבוקסיס לא ישנה את הגישה שלו ואת הכדורגל שלו, הוא צריך לעזוב, כי אם נמשיך לסבול מכדורגל לכל היתר לא תהיה משמעות.
"צביעות לא בבית ספרנו"
בברכה, סטייק

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

ReDo כתב:
10 יוני 2024, 13:59
על רוני לוי:

על אבוקסיס:

"צביעות לא בבית ספרנו"
בברכה, סטייק
אתה מודע לזה שהסיטואציות שונות, הסגלים אחרים, התקופות השתנו ואצל חלקנו התחדדה ההבנה שמאמן כזה או אחר הוא לא הבעיה, כן?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אלונה עם עוד עקיצה לאליניב מתוך דף המסרים שלה -

תמונה

נ.ב
ואם זה באמת יצא מקוז'וק, הוא חתיכת פישר...
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 10 יוני 2024, 14:16, נערך 4 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
10 יוני 2024, 14:05
אתה מודע לזה שהסיטואציות שונות, הסגלים אחרים, התקופות השתנו ואצל חלקנו התחדדה ההבנה שמאמן כזה או אחר הוא לא הבעיה, כן?
תלוי איזה בעיה.
אם הבעיה שזה שלא לוקחים אליפות ושהנוער פח אשפה - זה על ההנהלה. אם סגל נתון בתקציב שלישי בליגה נראה כמו כלום ושום דבר - זה מאמן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
10 יוני 2024, 13:27
אני לא מבין על איזה מוסר כפול אתה מדבר, בחיי.
את הציפיות שלי רשמתי. אם ב"ש של קוז'וך תסריח את הדשא מול אשדוד אמיד את אותה ביקורת, לי זה לא משנה מי המאמן.

ושוב, בוא נכוון את החצים לאלונה. מה עושים?
משהו פרקטי.
כבר אמרתי שאני חושב שלקהל יש זכות מלאה לדרוש מעורבות מסוימת. איך מתרגמים את זה למשהו בפועל? איך יוצרים הידברות?
דיברתי על עצמי.
אם בכל זאת שאלת, אז מוסר כפול זה לשפוט אנשים שונים בסטנדרטים שונים. ברדה וקוזוך. ברדה ואלונה (אתם תמיד מנקים אותה, לא משנה מה). אני לא אעשה את זה ולא אחכה לאף אחד בפינה. כן אמשיך לדבוק בעמדות שלי כמו תמיד. ואחרי שקוזוך לא ישיג יותר משברדה השיג, אמשיך לטעון שברדה מאמן טוב ממנו אבל שניהם לא הבעיה.

מה עושים? קודם כל להציף ביקורת ולהפסיק להשתיק.
זכותנו המלאה לדרוש שינוי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

ReDo כתב:
10 יוני 2024, 14:11
תלוי איזה בעיה.
אם הבעיה שזה שלא לוקחים אליפות ושהנוער פח אשפה - זה על ההנהלה. אם סגל נתון בתקציב שלישי בליגה נראה כמו כלום ושום דבר - זה מאמן.
ממש לא, יש המון גוונים בין הקטבים האלה.
אתם ישראלים מצויים עם ראש קטן. הכי קל להאשים את המאמן, שאם כבר נגעת בו ובאחרים אז הכדורגל שהוא הציג עולה עשרות מונים על קודמיו בתפקיד, באותם כלים ואפילו מתחת.

מה שקרה העונה זה טרלול ניהולי שהפך לטרלול מקצועי.
גם לטובים ביותר יש נפילות.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
10 יוני 2024, 14:12
דיברתי על עצמי.
אם בכל זאת שאלת, אז מוסר כפול זה לשפוט אנשים שונים בסטנדרטים שונים. ברדה וקוזוך. ברדה ואלונה (אתם תמיד מנקים אותה, לא משנה מה). אני לא אעשה את זה ולא אחכה לאף אחד בפינה. כן אמשיך לדבוק בעמדות שלי כמו תמיד. ואחרי שקוזוך לא ישיג יותר משברדה השיג, אמשיך לטעון שברדה מאמן טוב ממנו אבל שניהם לא הבעיה.

מה עושים? קודם כל להציף ביקורת ולהפסיק להשתיק.
זכותנו המלאה לדרוש שינוי.
1. זו אכן זכותך המלאה להציף ביקורת.
2. מסכים להגדרה למוסר כפול. משה קולע להגדרה הזו שכבר התחיל בקמפיין הצפוי שלו.
אותם זמירות בקיץ, שיפוט שונה בשל האישיות שעומדת על הקווים. לא שאני מופתע ממנו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
10 יוני 2024, 14:33
1. זו אכן זכותך המלאה להציף ביקורת.
2. מסכים להגדרה למוסר כפול. משה קולע להגדרה הזו שכבר התחיל בקמפיין הצפוי שלו.
אותם זמירות בקיץ, שיפוט שונה בשל האישיות שעומדת על הקווים. לא שאני מופתע ממנו.
לא מחכה לאף אחד בפינה.
הלוואי וקוז׳וק יהפוך לברק בכר 2, הלוואי ונראה הקיץ את הרעב של אלונה חוזר ואותה מתקנת את טעויות הניהול שלה.
כמו שראית, כשביקרו את העובדה שהחתימה את קוז׳וק כתבתי שזאת זכותה, וגם כתבתי שלצד משחקים של קוז׳וק שהוא שיחק מופקר מידי לטעמי היה את המשחק בטרנר שהוא עשה בו עבודה מצוינת מבחינה מקצועית וטקטית כמו גם במשחק הגמר.
אני מבקר לפי המציאות, פשוט כשזה קורה עם אלונה מנסים לצייר אותו כקיצוני עם פוזיציה כדי למנוע ממנה ביקורת.

שלח תגובה