ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
השחקן השני ברמתו בהעברה חופשית שאפשר להביא הקיץ. הראשון היה אמבפה והבנתי שהוא כבר סגור בקבוצה אחרת
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
די ברור למה עכשיו ולא בעבר, היא חייבת למכור מנויים פלוס להוסיף ברק לקבוצה הקיימת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל ההתעלמות מהפן המשמעתי וההשפעה של הבחור בחדר ההלבשה לא נכונה.
מקצועית ברור שאין פה שאלה, אבל יש עוד צדדים בסיפור הזה.
מקצועית ברור שאין פה שאלה, אבל יש עוד צדדים בסיפור הזה.
במועדון רציני עם אסטרטגיה וראיה קדימה אתה צודק , במקרה שלנו של שליפות מהמותן זאת השליפה הכי טובה שיכולה להיות
שירביץ להם בחדר הלבשה מצידי אבל לפחות בזכותו נראה קצת כדורגל
גם החומר שיש עכשיו טוב במעט ממה שהיה בזמנו ככה שזה יוסיף יותר
בנינו פה בשנתיים שלוש האחרונות חדרי הלבשה ״בריאים״
להגיד שזה קידם אותנו? לא הייתי אומר.
אני לרגע לא מקל ראש בחשיבות של סגל מלוכד ומחובר
אך בעת הנוכחית כשהתחושה היא שהכל מתפרק מקצועית אז צריך לעשות פה ניהול סיכונים, הפועל ב״ש לעניות דעתי לא במצב לחשוב 4-5 שנים קדימה אלא היא חייבת שדרוג מקצועי בהול.
וכשאני שם על מאזניים את הסיכון לעומת הרווח שעשוי להניב לנו שחקן כמו ז׳וס אני בעד לקחת את הסיכון.
(אגב לדעתי כל השיח עליו חסר משמעות, לא רואה אותו חוזר לישראל.
אך בעת הנוכחית כשהתחושה היא שהכל מתפרק מקצועית אז צריך לעשות פה ניהול סיכונים, הפועל ב״ש לעניות דעתי לא במצב לחשוב 4-5 שנים קדימה אלא היא חייבת שדרוג מקצועי בהול.
וכשאני שם על מאזניים את הסיכון לעומת הרווח שעשוי להניב לנו שחקן כמו ז׳וס אני בעד לקחת את הסיכון.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עם חדרי הלבשה לא בריאים, אולי היינו יורדים ליגה.Itay כתב: ↑05 יוני 2024, 10:19בנינו פה בשנתיים שלוש האחרונות חדרי הלבשה ״בריאים״
אל תזלזל בזה.
- Sir Alex Ferguson
בסיטואציה הנוכחית, שהיא צריכה מצד אחד שחקן עם שם למכור מנויים, ומצד שני להראות שמקצועית היא עדין עם שאיפות, היא לא תמצא טוב יותר בסכומים האלה ולכן לדעתי הנושא המשמעתי נדחק החוצה מהסיפור…
וסרמיליה:
המו״מ עם ג׳וסוואה תקוע.
השחקן דורש חוזה ל-3 שנים בעוד המועדון רוצה שנתיים ואופציה.
בנוסף, יש מחלוקת בנוגע לסעיף התרת חוזה במקרה של אירוע אלימות.
השחקן מחזיק בהצעה מהליגה הסעודית ונראה שהוא לא בכיוון של להגיע לכאן.
המו״מ עם ג׳וסוואה תקוע.
השחקן דורש חוזה ל-3 שנים בעוד המועדון רוצה שנתיים ואופציה.
בנוסף, יש מחלוקת בנוגע לסעיף התרת חוזה במקרה של אירוע אלימות.
השחקן מחזיק בהצעה מהליגה הסעודית ונראה שהוא לא בכיוון של להגיע לכאן.
[align=center][font=Goudy Stout]Turnerya[/font]
דף הפייסבוק הרשמי של אוהדי הפועל באר שבע
http://www.facebook.com/turnerya[/align]
[align=center]
[/align]
דף הפייסבוק הרשמי של אוהדי הפועל באר שבע
http://www.facebook.com/turnerya[/align]
[align=center]
- Sir Alex Ferguson
הזוי אם היא תפיל את זה על שנתיים פלוס אופציה לעומת שלוש שנים, אם היא באמת רוצה אותו עם כל החבילה (בגלל זה גם לבקש סעיף משמעת לא רלוונטי, ידוע מה החבילה כוללת, אז או שהולכים עליה עם יתרונות וחסרונות או שלא), זה מה שידרש אחרת הוא יחפש חוזה בסעודיה שיהיה כניראה לעונה אחת אבל עם יותר כסף ממה שיקבל כאן…
שחקן בגיל שלו גם 2 עונות זה הימור לא קטן.Sir Alex Ferguson כתב: ↑05 יוני 2024, 23:07הזוי אם היא תפיל את זה על שנתיים פלוס אופציה לעומת שלוש שנים, אם היא באמת רוצה אותו עם כל החבילה (בגלל זה גם לבקש סעיף משמעת לא רלוונטי, ידוע מה החבילה כוללת, אז או שהולכים עליה עם יתרונות וחסרונות או שלא), זה מה שידרש אחרת הוא יחפש חוזה בסעודיה שיהיה כניראה לעונה אחת אבל עם יותר כסף ממה שיקבל כאן…
והסעיף משמעת לגיטימי בהתחשב איך שעזב.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לגבי שנתיים או 3 - לדעתי זה פחות משמעותי, גם אם מאמינים שהוא יתן את מה שמצפים ממנו רק שנתיים הוא עדיין שווה משכורת בפועל של 600 א' כזר (שזה בערך 350 א' של ישראלי, כמעט מה שהיינו מוכנים לשלם ליחזקאל), וזה מבלי לשבור את תקרת השכר של המועדון.
לגבי סעיפי משמעת - דווקא בגלל ההיסטוריה, כן חשוב שתהיה אפשרות להתיר את החוזה במידה ויהיו אירועים קיצוניים שיחזרו על עצמם
לגבי סעיפי משמעת - דווקא בגלל ההיסטוריה, כן חשוב שתהיה אפשרות להתיר את החוזה במידה ויהיו אירועים קיצוניים שיחזרו על עצמם