ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
צריך נס כדי שהוא לא יחתום בסעודיה.
וכל מי שאומר לא להחתמת ז׳וס, כנראה שאתם לא מבינים את ההשפעה שלו על קבוצה שלמה (וכן, אני לוקח בחשבון קריז של אבי הטחול)
וכל מי שאומר לא להחתמת ז׳וס, כנראה שאתם לא מבינים את ההשפעה שלו על קבוצה שלמה (וכן, אני לוקח בחשבון קריז של אבי הטחול)
- ForeverRed
מעיד הרבה על מצב הקבוצה.8red כתב: ↑03 יוני 2024, 13:57שמישהי תאהב אותי כמו שהקהל של באר שבע אוהבים לפנטז שאיזה שחקן מזדקן שתיכף יוצא לפנסיה יחזור לקבוצה (לא באמת צריך מישהי שתאהב אותי יש לי את אשתי היקרה).
פעם זה וואקמה, פעם זה אוגו והפעם זה ז'וס. דיי תתקדמו כבר!!!
וגם אם הוא יחזור אז מה?
יהיה לו עם מי לשחק? הקבוצה תרוץ לאליפות? או שבכלל הוא יבוא לפה לעשות סיבוב ולפרוש בלי להודיע?
יש קורלציה ברורה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ברור, בוא נשאיר את עומאר שב24 הופעות כבש 2 שערים ובישל 2, אבל היי הוא כבש גולאסו נגד חיפה וסכנין. אבל להחזיר את זוס זה פרובנציאלי.
23/24 - מעורבות ב14 שערים
22/23 - מעורבות ב18 שערים
21/22 - מעורבות ב17 שערים
והכל בליגה פולנית שהיא 2 דרגות מעל הליגה הישראלית.
בסדר.
בסדר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
oren2792 כתב: ↑03 יוני 2024, 18:09ברור, בוא נשאיר את עומאר שב24 הופעות כבש 2 שערים ובישל 2, אבל היי הוא כבש גולאסו נגד חיפה וסכנין. אבל להחזיר את זוס זה פרובנציאלי.
בסדר.
מי דיבר על להשאיר את עומאר או אנא עארף מי? אל תכניס לי מילים לפה כדי לסדר לעצמך את יכולת הטיעון

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם היא חכמה, היא תלך על זוסואה בכל הכוח וגם בחוזה לשלוש עונות.
גם יעזור לה מאוד במכירת המנויים וגם כבר הוכיח שגם בקבוצה הכי אפורה בעולם הוא משדרג הכל ורק בשבילו שווה לצפות במשחקים של הקבוצה.
פלוס איתו ועם מיגל מובטח טופ 4 לא משנה מי על הקווים, גם אנטי כדורגל כמו יוסי אבוקסיס.
גם יעזור לה מאוד במכירת המנויים וגם כבר הוכיח שגם בקבוצה הכי אפורה בעולם הוא משדרג הכל ורק בשבילו שווה לצפות במשחקים של הקבוצה.
פלוס איתו ועם מיגל מובטח טופ 4 לא משנה מי על הקווים, גם אנטי כדורגל כמו יוסי אבוקסיס.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
400 אלף יורו אבל דורש בחוזה לשלוש שנים...
קח בחשבון גם 7-8 משחקים שבהם הוא לא ישחק עקב הרחקות וכמה ממורמרים בחדר הלבשה כן ?Sir Alex Ferguson כתב: ↑03 יוני 2024, 19:02אם היא חכמה, היא תלך על זוסואה בכל הכוח וגם בחוזה לשלוש עונות.
עלות-תועלת קלאסי .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
למה בפולין הוא היה מורחק 7-8 משחקים ?
או ששם יותר שמרו עליו ולא נתנו לתקשורת ולשופטים להתעלל בו סתם (כמו כרטיס צהוב שני על הוצאת כדור חופשי מהיר , וכו).
וגם עם 10 משחקים פחות מתוך ה36 הוא מוביל אותך למקום 3 קל .
או ששם יותר שמרו עליו ולא נתנו לתקשורת ולשופטים להתעלל בו סתם (כמו כרטיס צהוב שני על הוצאת כדור חופשי מהיר , וכו).
וגם עם 10 משחקים פחות מתוך ה36 הוא מוביל אותך למקום 3 קל .
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אם הולכים לבנייה מחדש אז אני נגד.
אם ממשיכים עם לופס וכו' - אז אפשר להביא לשנה/שנתיים.
אם ממשיכים עם לופס וכו' - אז אפשר להביא לשנה/שנתיים.
על יכולת מקצועית אין מה לדבר.
לגבי כל המסביב אני יכול להבין את המתנגדים.
לגבי כל המסביב אני יכול להבין את המתנגדים.
- Sir Alex Ferguson
בפולין החמיץ 10 משחקים ב-3 עונות בעקבות צבירת כרטיסים (אדום ישיר שבעקבותיו קיבל הרחקה ישירה ל-3 משחקים, ועודו 7 משחקים ב-3 עונות בעקבות צבירת כרטיסים צהובים).
באריירו לדעתי רק השנה נעדר יותר מזוסואה בפולין במצטבר בכל התקופה שלו שם...
הספיקו לי 3-4 עונות של כדורגל משעמם.
אם יש שחקן על המדף (לא יודע אם גוס באמת כזה) שאין לי ספק שהוא משדרג מקצועית את הקבוצה לוקח אותו 10 פעמים.
דפקנו חשבון לשופטים ולהתאחדות ולעומרי אפק ועמיחי שפיגלר שעבדו בלהפוך אותו למוקצה...
ראיתי לאן הגענו, כדורגל משעמם שהוביל להפסד תארים, כשלונות באירופה ומפה לשם היום אנחנו עם מאמן שפוטר מנתניה ובונה על יוספי.
שווה לספוג את השיט שזוס מביא איתו מאשר לספוג את השיט שיש לנו בלי שחקנים איכותיים כמוהו.
יותר מפריע לי שהמועדון הולך אחורה מקצועית מאשר האם יחזקאל או עמית ביטון חטפו ממנו סטירה.
אם יש שחקן על המדף (לא יודע אם גוס באמת כזה) שאין לי ספק שהוא משדרג מקצועית את הקבוצה לוקח אותו 10 פעמים.
דפקנו חשבון לשופטים ולהתאחדות ולעומרי אפק ועמיחי שפיגלר שעבדו בלהפוך אותו למוקצה...
ראיתי לאן הגענו, כדורגל משעמם שהוביל להפסד תארים, כשלונות באירופה ומפה לשם היום אנחנו עם מאמן שפוטר מנתניה ובונה על יוספי.
שווה לספוג את השיט שזוס מביא איתו מאשר לספוג את השיט שיש לנו בלי שחקנים איכותיים כמוהו.
יותר מפריע לי שהמועדון הולך אחורה מקצועית מאשר האם יחזקאל או עמית ביטון חטפו ממנו סטירה.