אתה משחק לי פה על הסמנטיקה (וברור שהמילים נבחרו בקפידה בשביל שתעשו בדיוק את זה) בזמן שרוח הדברים היא שהיא מבטיחה פה קבוצה תחרותית, מכוונת לכל התארים, אומרת שלא תקטין ציפיות ואף מגדילה להבליט את זה כששבה ומדגישה שהיא מאמינה שניתן להביא אליפויות גם בתקציבים האלה.
זה שזה לא ריאלי ונאמר בשביל שיקנו מנויים אנחנו כולנו יודעים. עם זאת, אשחק את המשחק שלה. זה מה שהצהרת? ככה המועדון וכל מאמן ייבחן. אני שלם עם עצמי כי זה מה שאמרתי לאורך כל העונה הנוכחית כשהוצהר בתחילת העונה שרוצים מקום אחד למעלה.
שהיא אומרת נכוון לכל התארים ומצד שני מספרת שתקציב השחקנים הוא חצי מהיריבות, אז אני אישית תופס מעצמי מספיק אינטילגנט כדי לגזור משמעויות.
לאורך העונה טענתי שמבאס אותי בעיקר שהגענו לפלייאוף ככ לא בעניינים. לא ציפיתי שניקח, אבל כן מצפה שנהיה בתמונה למקרה שהיריבות שלנו יימעדו. זו מבחנתי ההגדרה של להתמודד על כל תארים, במגבלות התקציב שלנו.
שהיא אומרת נכוון לכל התארים ומצד שני מספרת שתקציב השחקנים הוא חצי מהיריבות, אז אני אישית תופס מעצמי מספיק אינטילגנט כדי לגזור משמעויות.
לאורך העונה טענתי שמבאס אותי בעיקר שהגענו לפלייאוף ככ לא בעניינים. לא ציפיתי שניקח, אבל כן מצפה שנהיה בתמונה למקרה שהיריבות שלנו יימעדו. זו מבחנתי ההגדרה של להתמודד על כל תארים, במגבלות התקציב שלנו.
אני ואתה מבינים אותו דבר לגבי מה אפשר לעשות בתקציב הקיים, הבדל הוא שאני לא עושה את ההנחות האלה יותר. הצהירה משהו אז מבחינתי היא צריכה לעמוד אחרי המילים שלה, הזוי ככל שהמטרה תהיה. למה אני עושה את זה? כי ברגע שהמועדון יפסיק לשקר ויתחיל לתקן את עצמו באמת יהיה פה טוב יותר
אני ואתה מבינים אותו דבר לגבי מה אפשר לעשות בתקציב הקיים, הבדל הוא שאני לא עושה את ההנחות האלה יותר. הצהירה משהו אז מבחינתי היא צריכה לעמוד אחרי המילים שלה, הזוי ככל שהמטרה תהיה. למה אני עושה את זה? כי ברגע שהמועדון יפסיק לשקר ויתחיל לתקן את עצמו באמת יהיה פה טוב יותר
מה ההשפעה שלך בסופו של דבר? לא עמדה מאחורי הדברים אז?
מה ההשפעה שלך בסופו של דבר? לא עמדה מאחורי הדברים אז?
אז היא עמדה, בתנאים שונים וסביבה שונה אבל עמדה. במקרה המאוד לא סביר שבו היא תעמוד היום אני אישית אסתום את הפה.
אם כל אחד לא יגיד את דעתו כי מה ההשפעה אין שום סיבה לקיומו של הפורום הזה
אז היא עמדה, בתנאים שונים וסביבה שונה אבל עמדה. במקרה המאוד לא סביר שבו היא תעמוד היום אני אישית אסתום את הפה.
אם כל אחד לא יגיד את דעתו כי מה ההשפעה אין שום סיבה לקיומו של הפורום הזה
לא אמרתי חלילה לא להגיד את הדעה , זה חשוב
אני פשוט חושב שזה קצת חסר סיכוי
אולי צריך לכוון נניח להגדלת איצטדיון איכשהו לא יודע , במצב הנוכחי אנחנו לא במשחק
לא אמרתי חלילה לא להגיד את הדעה , זה חשוב
אני פשוט חושב שזה קצת חסר סיכוי
אולי צריך לכוון נניח להגדלת איצטדיון איכשהו לא יודע , במצב הנוכחי אנחנו לא במשחק
אחי ברגע שהמועדון יפסיק לשחק משחקים מטומטמים ויתכנן תכנית אסטרטגית נורמלית השמיים הם באמת הגבול. אם אנחנו זורמים בקריצה עם השקר שלה אנחנו מנרמלים את העובדה שהמועדון לא מעוניין לתקן כלום וזאת כבר בעיה רצינית ועוצרת את ההתקדמות של הפועל באר שבע.
לא אתן לזה יד ואני מצפה מאנשים שחשוב להם לא לתת לזה יד גם. אנחנו לא עבריינים ולא ברברים, לא נכשיל אותו לפני שנראה, לא נשרוף את המועדון ולא נזרוק לה רימוני הלם לבית. אני סך הכל משחק את המשחק שלה ואשפוט את הקבוצה והמאמן לפי הציפיות הלא הגיוניות שהיא עצמה שמה. האם זה לא פייר כלפי המאמן או השחקנים? לחלוטין (לפני הכל מצידה אגב, אני לפחות מספיק הגון כדי להודות בזה), אבל כאשר קידום הפועל באר שבע על הפרק שום דבר אחר לא מעניין
לא אמרתי חלילה לא להגיד את הדעה , זה חשוב אני פשוט חושב שזה קצת חסר סיכוי
לא מקבל את זה.
ומי שלא מבין מה זה אומר על העתיד שלנו ולא שם לב לתמרורי אזהרה הוא בבעיה גדולה.