אימראן אולאד עומאר - חתם ל4 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אימראן אולאד עומאר - חתם ל4 עונות

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

צריך להגיד משהו שהרבה פוחדים להגיד אותו, אבל כמו תמיד גם כשזה נוגע לקהל שלנו אני לא מתכוון להתחבא, מתחיל לצמוח אצלנו חלק, שהוא אולי מיעוט קטן אבל הוא קיים, שהוא ברמה מאוד נמוכה.
הסיבה שאימראן עוזב היא לא מעט בגלל עימות שהיה איתו כשאישתו לידו (והיה גם עם אבו עביד) אחרי הגמר כשאותו חלק קטן קרא להם מחבלים (עם אבו עביד גם הגיעו לעימות פיזי ודחיפות).
אין לזה מקום בהפועל באר שבע, ואני כמעט הגעתי לעימות פיזי אחרי הגמר אחרי שהתעמתי עם אוהד שאחרי שביקשתי ממנו להפסיק לקלל בצורה מבישה חשב שאם הוא יאיים עלי וינסה להשתיק אותי אני אוריד את הראש ואמשיך הלאה.
אסור לנו לשתוק ואסור לנו לתת לזה יד, כי אם נשתוק זה רק יגדל ורק יהפוך ללגיטימי.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 03 יוני 2024, 09:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
03 יוני 2024, 09:39
צריך להגיד משהו שהרבה פוחדים להגיד אותו, אבל כמו תמיד גם כשזה נוגע לקהל שלנו אני לא מתכוון להתחבא, מתחיל לצמוח אצלנו חלק, שהוא אולי מיעוט קטן אבל הוא קיים, שהוא ברמה מאוד נמוכה.
הסיבה שאימראן עוזב היא לא מעט בגלל עימות שהיה איתו כשאישתו לידו (והיה גם עם אבו עביד) אחרי הגמר כשאותו חלק קטן קרא להם מחבלים (עם אבו עביד גם הגיעו לעימות פיזי ודחיפות).
אין לזה מקום בהפועל באר שבע, ואני כמעט הגעתי לעימות פיזי אחרי הגמר אחרי שהתעמתי עם אוהד שאחרי שביקשתי ממנו להפסיק לקלל חשב שאם הוא יאיים אותי אני אקח צעד אחורה.
אסור לנו לשתוק ואסור לנו לתת לזה יד, גם אם נשתוק זה רק יגדל ורק יהפוך ללגיטימי.
אתה צודק. צריך לתפוס את אותם אוהדים ולהרחיק אותם לכל החיים.
יש לנו מיעוט שרק מחכה לאיזה כישלון כלשהו להוציא את כל החרא שיש להם בלב ובנפש.
אני גם לא מבין איך אין חציצה בין שחקנים לאוהדים ביציאה מהאיצטדיון.

אבל חושב שהוא היה עוזב בכל מקרה. רואים עליו בכל הזדמנות שהוא פשוט לא התחבר לפה, כנראה בגלל כל הבלאגן בין יהודים למוסלמים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Melikson24 כתב:
03 יוני 2024, 09:41
אתה צודק. צריך לתפוס את אותם אוהדים ולהרחיק אותם לכל החיים.
יש לנו מיעוט שרק מחכה לאיזה כישלון כלשהו להוציא את כל החרא שיש להם בלב ובנפש.
אני גם לא מבין איך אין חציצה בין שחקנים לאוהדים ביציאה מהאיצטדיון.

אבל חושב שהוא היה עוזב בכל מקרה. רואים עליו בכל הזדמנות שהוא פשוט לא התחבר לפה, כנראה בגלל כל הבלאגן בין יהודים למוסלמים.
לא יודע, אני יודע שהיו איתו שתי תקריות שונות שבהם תקפו אותו בגלל שהוא מוסלמי וזה מביש מבחינתי.
גם בקשר לאבו עביד, יש סרטון שרץ שרואים אותם מקללים אותו ומנסים לתקוף אותו, ואני פשוט התביישתי שאותם אוהדים הם חלק מהקהל שלי.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הסרטונים האלה באמת היו בושה וחרפה.
הבעיה שבלתי אפשרי לשלוט בכל הסחלה שיש בכל קהל. וזה תמיד צף בכשלונות.
ספציפית במקרה של עומאר, נראה שהסוף היה ידוע מראש אפילו אם כן היינו לוקחים את הגביע.
בעיניי שחקן טוב אבל הסיטואציה מורכבת מדי.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

זה הבעיה שמגיעים כמות כזו גדולה של אוהדים.
מגיעים אותם אוהדים שלא היו במשחק כמה וכמה שנים והנה מנצלים את החגיגה לפרוק את התסכול שלהם , חלקם מבוגרים שלוחים וחלקם ילדים צעירים ומושפעים.

בוסרמיליה אגב רושמים , שהמעודון לא מתכוון לשחרר שחקן שבתוכניות או לא בתוכניות בחינם , גם אם זה בגלל המלחמה , יביא הצעה כספית וישוחרר.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אני בספק אם מישהו שמגיע פעם בשנה יחכה שעה וחצי כדי לדחוף שחקן ולקלל אחר.
מהפוסט של הארגון אפשר לראות באופן מאוד ברור את הירידה באיכות האנשים שם, לא שהיה צריך את הפוסט הזה כדי לדעת את זה.
לא מאשים אותם ספציפית במקרה הזה, אבל בעיניי יש לזה קשר. תרבות אלימה של אבו עלי, גורמת גם לדברים מהסוג הזה ולנערים להיות עם רסן משוחרר כשהם רואים שזו ההתנהלות.

וכל הכבוד משה, אכן צריך להוקיע בכל צורה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Sir Alex Ferguson כתב:
אין לזה מקום בהפועל באר שבע, ואני כמעט הגעתי לעימות פיזי אחרי הגמר אחרי שהתעמתי עם אוהד שאחרי שביקשתי ממנו להפסיק לקלל בצורה מבישה חשב שאם הוא יאיים עלי וינסה להשתיק אותי אני אוריד את הראש ואמשיך הלאה.
צודק באלף אחוז
התנהגות דוחה של אנשים חסרי כבוד בסיסי לבני אדם

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

Sir Alex Ferguson כתב:
יש הרבה אפסים כאלה בארצנו. מקלקלים לכולנו.
הבת שלי העירה פעם למישהו שנהם וחטפה יריקה. היו צריכים להפריד בינינו כי לא יכולתי לשבת בשקט כשתוקפים את הבת שלי.
אבל מאותו רגע, הבבון הפסיק לנהום!
הזבלים שתקפו את אימראן ואת אבו עביד- מקומם בכלא. לא פחות.
אלו אותם הזבלים שנדחפים לתור לקניית כרטיסים או בפקקים ועוד עושים לך אצבע משולשת.
ואכן, לצערי זה קיים בכל קבוצות האוהדים ולא ייחודי לנו.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לא שאני מצדיק לרגע אלימות אך לתחושתי הרבה מאוד אנשים (כולל בתוך המועדון עצמו) ניסו לצנזר את הקהל שפשוט לא יכל עוד להכיל כדורגל רע, גישה רופסת, זלזול באוהדים שמגיעים למגרשים השונים ולא מקבלים רבע תמורה, שופטים שמזמברים אותנו בדרך קבע והמועדון שותק...

המועדון מתח את הגומי ומתח ומתח והפלא ופלא הוא נקרע לנו בפרצוף ובעוצמה, תקופה ארוכה של הכלה התפוצצה בן רגע (ובוא נראה מה צופן לנו עוד העתיד). מוטב שהמועדון ילמד מהאירוע וידע להיות הרבה יותר קשוב לרגשות הקהל כדי למנוע את האירועים האלה.

כשיש התנהלות שלא באה טוב בעין לאוהדים של מכבי,הפועל ת״א, בית״ר... אז הקהל לא מאחר להגיע למתחם אימונים ולטפס על הגדרות, ככה שיחסית אנחנו במצב טוב (ואין ספק שצריך להוקיע סוררים)

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה

שליחה על ידי אוהד בגולה »

דברים חשובים מאד, ואסור שתהיה גזענות בקהל שלנו.
אבל צריך לומר - לא צריך להתעורר רק כשזה מגיע לשחקנים שלנו, לאימראן ולאבו-עביד. הכח האמיתי של קהל טוב זה שגם כשיש נהמות וגזענות כלפי שחקנים של הקבוצה היריבה, הרוב השפוי של הקהל משתיק אותן מייד - וזה מה שהיה בשנים של ההתעוררות של הקהל של באר שבע ואני מתבייש לומר שזה כבר לא ככה. ושזה חלק מהתבהמות כללית במדינה, אבל גם אצלנו.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

זה כאילו לא משנה מה יקרה בעולם תאשימי את הארגון ואנשי הארגון.

מה הקשר מה שקרה עם אימראן לארגון? איך הסקתם שמי שקילל אותו הוא מהם? עזבו רגע שהסיפור הוא לא נכון והוא בכלל ספג ישר קללות מהמון אוהדים כשבא לצאת מהמנהרה וחזר ישר פנימה ככה שלא יודע מי המציא סיפור על אישתו ועניינים.

כנל בסיפור עם אבו עביד, על סמך מה החלטתם כבר מי עשה מה? כן קייללו אותו, כמו שקיללו הרבה אחרים לפניו(אחשלי אתה שחקן כדורגל? תקבל ותמשיך הלאה) במקום זה הסתובב לריב איתם.

בואו נשמות.. כל אחד ואחד מהשחקנים בקבוצה הזו למעט 2/3 בודדים שמקבלים קללות צריך להוריד את הראש ולעוף כמה שיותר מהר מהעיניים בטח ובטח לא להגיב לאוהדים או לנסות לריב איתם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

RedHell כתב:
04 יוני 2024, 08:11

מה הקשר מה שקרה עם אימראן לארגון? איך הסקתם שמי שקילל אותו הוא מהם? עזבו רגע שהסיפור הוא לא נכון והוא בכלל ספג ישר קללות מהמון אוהדים כשבא לצאת מהמנהרה וחזר ישר פנימה ככה שלא יודע מי המציא סיפור על אישתו ועניינים.

כנל בסיפור עם אבו עביד, על סמך מה החלטתם כבר מי עשה מה? כן קייללו אותו, כמו שקיללו הרבה אחרים לפניו(אחשלי אתה שחקן כדורגל? תקבל ותמשיך הלאה) במקום זה הסתובב לריב איתם.

בואו נשמות.. כל אחד ואחד מהשחקנים בקבוצה הזו למעט 2/3 בודדים שמקבלים קללות צריך להוריד את הראש ולעוף כמה שיותר מהר מהעיניים בטח ובטח לא להגיב לאוהדים או לנסות לריב איתם.
עם אימראן היו שתי תקריות, אחת מהם כשאישתו לידו.

מי הם שיגידו לאבו עביד מחבל?
נעזוב לרגע את העובדה שהיה לו חלק בגביע הקודם שלקחנו, מה נותן להם את הזכות לדבר אליו ככה ולא באיצטדיון עצמו אלא בחוץ כשהוא על אזרחי?

אל תנרמל התנהגות כזאת כי סרטון כזה כמו עם אבו עביד שרץ ברשתות מכתים לך את השם של כל הקהל.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

RedHell כתב:
04 יוני 2024, 08:11

אז לא הארגון, אוהדים שחיים בסרט שיכולים לקלל שחקן של קבוצה כי קנו כרטיס או מנוי
גועל נפש
בכל מקרה הארגון צריך למהר ולהוציא הודעת גינוי לדבר הזה ולהתנצל בשם הקהל בפני השחקנים כמו שמיהרו להוציא נגד אלונה.....

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מי שקרא לאבו עביד מחבל לא מכיר אותו וכנ"ל לגביי עומאר
הגזענות הזאת מסוכנת ורק חסר שנקים ארגון לה פאמיליה סטייל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

Sir Alex Ferguson כתב:
04 יוני 2024, 09:31
עם אימראן היו שתי תקריות, אחת מהם כשאישתו לידו.

מי הם שיגידו לאבו עביד מחבל?
נעזוב לרגע את העובדה שהיה לו חלק בגביע הקודם שלקחנו, מה נותן להם את הזכות לדבר אליו ככה ולא באיצטדיון עצמו אלא בחוץ כשהוא על אזרחי?

אל תנרמל התנהגות כזאת כי סרטון כזה כמו עם אבו עביד שרץ ברשתות מכתים לך את השם של כל הקהל.
איך הצלחת להבין ממני שאני מנרמל? חושב שזה גועל נפש ואסור אף פעם לאוהדים להגיע למכות עם שחקנים, בטח לא מול אבו עביד שהוא אחלה גבר.
ממה שאני שמעתי לא שראו לאבו טרוריסט ואם כן מי שאמר היה צריך לקבל כאפה במקום, אבל אם הקללות לא היו על רקע גזעני גם הוא יכל פשוט לצאת גדול ולהתעלם כשאוהדים מדברים מכאב ואפשר להבין את זה.

בסוף בכלל מה שרציתי להגיד זה שאתם רצים להאשים אנשים מהארגון או את הארגון בכל דבר, זה מעבר למטומטם כבר.

שלח תגובה