למה להוציא את זה החוצה? בטח זה היא הוציאהSir Alex Ferguson כתב: ↑03 יוני 2024, 07:50מה זה הגיעו?
היא זרקה את הסמל הכי גדול שהיה כאן בשיחה של 50 שניות ובהודעת פרידה ששמורה לואדים מנזון, היא עשתה את המעשה המלוכלך.
לא יודע אם הדברים נכונים, אבל אם כן מציע להתעסק במהות הדברים ולא בטפל.
אלונה
Re: אלונה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מה אתה מציע? נראה שהחלטת עחד עם אליניב ללכת עד הסוףSir Alex Ferguson כתב: ↑03 יוני 2024, 08:34ברדה כבר לא עובד מועדון ולא חייב לה כלום.
אבל אתה צודק, זה העיקר, לא המשמעות של הדברים (אם נכונים כמובן) לגבי העתיד שלנו…
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אולי הוא רצה להראות לכולם שהיא לא מוכנה להשקיע ושהיא הגיעה איתו לסיכום אבל התחרטה......דר אדום בנשמה כתב: ↑03 יוני 2024, 08:41מאוד מקווה שזה פיקציה מוזר שברדה הוציא את זה והסכים לזה כי לפי ברדה הוא היה אמור להמשיך אז הוא בעצם הסכים למה שרשום...
בכל מקרה זה מרגיש כמו תחילת הסוף
ברגע שאליניב ירד מהדשא זה היהמברור שהיום הזה יגיע
חחחחח תשמע אתה כל כך עמוק בפוזיציה שאני עוד שניה מזמין לך חילוץ. אם אלונה מוציאה ככה כביסה מלוכלכת החוצה אתה כותב מגילות של ביקורת על זה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑03 יוני 2024, 08:34ברדה כבר לא עובד מועדון ולא חייב לה כלום.
אבל אתה צודק, זה העיקר, לא המשמעות של הדברים (אם נכונים כמובן) לגבי העתיד שלנו…
אבל מה אני מופתע. אחרי שמקרה בתמימות אתה מביא לנו דעות מפורומים שכוחי אל של אוהדי נתניה שמטנפים על קוזוך, ובמקרה אתה מביא לנו פה ציטוטים מערוץ הספורט שמחזקים את האג'נדה. ממש דאגה לזכות הציבור לדעת.
בקבוק השמן שלך מטפטף תסגור אותו.
אם זה נכון כל ההודעה שלה זה חארטה אחת גדולה בשביל לצאת צדקנית ולהוציא את ברדה קטן
מה זה שמן מטפטף?ReDo כתב: ↑03 יוני 2024, 08:49חחחחח תשמע אתה כל כך עמוק בפוזיציה שאני עוד שניה מזמין לך חילוץ. אם אלונה מוציאה ככה כביסה מלוכלכת החוצה אתה כותב מגילות של ביקורת על זה.
אבל מה אני מופתע. אחרי שמקרה בתמימות אתה מביא לנו דעות מפורומים שכוחי אל של אוהדי נתניה שמטנפים על קוזוך, ובמקרה אתה מביא לנו פה ציטוטים מערוץ הספורט שמחזקים את האג'נדה. ממש דאגה לזכות הציבור לדעת.
בקבוק השמן שלך מטפטף תסגור אותו.
הוא כבר שפך פח נפט והדליק גפרור
לך תכבה עכשיו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מפתיע מאוד, מביא תמונות מערוץ הספורט, שמהם ניתן ללמוד על עתיד המועדון ועל התנהלות הבעלים, ובמקום להתעסק בעיקר שוב מתעסקים בטפל, בי, בהאם זה הדלפה או לא.
תמשיכו לטמון את הראש בחול...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני לא מאמין לתמונות האלה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑03 יוני 2024, 09:06מפתיע מאוד, מביא תמונות מערוץ הספורט, שמהם ניתן ללמוד על עתיד המועדון ועל התנהלות הבעלים, ובמקום להתעסק בעיקר שוב מתעסקים בטפל, בי, בהאם זה הדלפה או לא.
אם אתה טוען שהן נכונות, אתה מאשים את ברדה בהתנהלות חמורה מאוד
- ForeverRed
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני וברדה אשמים.ForeverRed כתב: ↑03 יוני 2024, 09:08כן כי משה אשם.
לא הגברת שהציתה את השריפה עם ההתנהלות ההזויה שלה.
החוצפן הזה כמעט מת במדים של המועדון, ואז הוא נוסע עם אבא שלו כל הדרך לצהלה רק בשביל שתזרוק אותו בפגישה של 50 שניות ובהודעה שמתאימה לאיזה שמואל שיימן ששיחק כאן 5 דקות.
בנושא השני הגדילו לעשות וכתבו שברור שאלונה משקרת ואז באו בטענות למה אנחנו לא מתעלמים מהשקרים ומייצרים לעצמנו ציפיות אחרות לעונה הקרובה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
נו בחייאת מה אנחנו מפגרים? לא הבנו כבר שזה הכיוון?Sir Alex Ferguson כתב: ↑03 יוני 2024, 09:06מפתיע מאוד, מביא תמונות מערוץ הספורט, שמהם ניתן ללמוד על עתיד המועדון ועל התנהלות הבעלים, ובמקום להתעסק בעיקר שוב מתעסקים בטפל, בי, בהאם זה הדלפה או לא.
די כבר
מה אתה רוצה?
שאלונה תגיד במילים שלה אני מכוונת למקום שלישי ואולי לגנוב בתים באירופה? זה יניח את דעתך?
או שתחזיר את אליניב בחזרה ?
בהתחלה הבנתי אותך אבל אני רואה שאתה הולך רחוק מידי רק כי אליניב נפגע ולפי מה שהבאת פה גם אליניב שבר את הכלים אם אכן הדליף ופה כבר אין המועדון מעל הכל ואני לא חשוב.
וזה מה שירסק את באר שבע סופית
מלחמת אגו בין ברדה לאלונה. בהצלחה לאוהדים