רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי nitsande »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 21:35
אוהד מכבי נתניה -
״"האפשרות הסבירה ביותר"...
"בהחלט מינוי מעניין"...
"סגנון משחק שונה"...

שטויות שהתקשורת האכילה אותכם, מוזמנים ללכת ליוטיוב ולראות את הסבל שעברנו עם האיש שהביא לנו תואר יחיד מ-1984.

קוזוך' פוטר אחרי 18 מ-66 האחרונות במכבי נתניה בליגה,
בחור חביב, גדל במכבי נתניה, שיחק, אימן, זכה בתואר, זה החיובי, זהו, זה הכל.
שלילי, מאיפה להתחיל.
ראיונות שלו מנותקים מהמציאות, גנב דעת מספר 1 בליגה עם רוני לוי, בני לם ואלמוג כהן, מספר 1.
ברדה היה סתם מעצבן שתוקף את המראיין ולא יודע לקבל ביקורת, זיו אריה מצחיק, קוז'וך זה אחד לאחד רוני לוי בראיונות.
עציץ של אלמוג כהן.

לוחץ כמו טיפש, לחץ רע,
הפערים בין ההגנה לקו הקישור להתקפה יהיו עצומים ויהיו פערים, אין כאן שום סגנון משחק, סתם משחק מופקר.
ההגנה הכי גרועה בליגה, בפער במכבי פ"ת.

טענו שברדה מאמן צעיר עם פוטנציאל כי זכה בגביע + אלוף האלופים, שייהנו עם קוזוך שלקח גביע + גביע הטוטו.
חטף חמישייה בסמי, רביעייה בבלומפילד ושלישייה מבית"ר ורוני לוי גם, בחצי עונה !
יותר הפסדי ליגה מניצחונות וזה בפלייאוף תחתון.
תחשבו שהיו לו רצף של מכבי נתניה + מכבי פ"ת של 19 נק' ליגה מ-78 אפשריות, אחוזי הצלחה עלובים.
מפברואר 23 עד ינואר 24 היה לו 5 ניצחונות, 4 תיקו ו-17 הפסדי ליגה !
הכל כמובן תחת אותה שיטת משחק מעולה.

במכבי נתניה בנה סגל רע, מאוד רע, לא הצליח לשמור על שער נקי.
המשחק המשפיל ביותר אולי כאוהד היה ה-6:3 בטדי עם הטיפש הזה שהפקיר אותנו שם.
עלינו לפלייאוף והושפלנו עם חמישייה ורביעייה מחיפה ולא לשכוח את השישייה בטדי.״
העיקר שאתה לא משחיר ולא רוצה לעשות רע למועדון
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dudu9998 כתב:
02 יוני 2024, 21:13
יש סוגי אנליסטים האנליסט שהיה היה בעיקר על התחום של הניתוח משחקים לפי מה שידוע לי
היו 2.
קליף אנליסט וידאו ועופר ניר אנליסט דאטא
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

nitsande כתב:
02 יוני 2024, 21:51
היו 2.
קליף אנליסט וידאו ועופר ניר אנליסט דאטא
חידשת לי על עופר ניר לא שמעתי

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nitsande כתב:
02 יוני 2024, 21:50
העיקר שאתה לא משחיר ולא רוצה לעשות רע למועדון
משתף דעה של אוהד נתניה.
לצערי כולם ככה אצל אוהדי נתניה -
״
קיבל פרס על עונה מזעזעת שנצבעה בורוד בגלל הזכיה בגביע(שמי שיראה איך עבר את מכבי ת״א יבין כמה גביע זה יותר מזל משכל)״.

נראה מה יהיה אצלנו…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 22:02
משתף דעה של אוהד נתניה.
לצערי כולם ככה אצל אוהדי נתניה -
״
קיבל פרס על עונה מזעזעת שנצבעה בורוד בגלל הזכיה בגביע(שמי שיראה איך עבר את מכבי ת״א יבין כמה גביע זה יותר מזל משכל)״.

נראה מה יהיה אצלנו…
טוב גבר,איך אני יודע שעכשיו אתה מגזים ומקצין?
אני נתנייתי,שאל אותי ואני אגיד לך בדיוק אבל בדיוק מה חושבים עליו.
אוהדי מכבי נתניה מטבעם חיים בסרט,בטוחים שהם בכלל בורוסיה דורטמונד ובדומה לאירוע של ברדה הם לא רעו בעין יפה את עניין בני לם שנחשב כאן אגדה.
קוזוק לקח את נתניה אחרי לם המופקר וייצב אותם.
מקבוצת תחתית עם הגנה מופקרת הפך אותם ויחסית במהירות לקבוצה הרבה יותר יציבה הגנתית ועם הרבה יותר תאכלס.
הדיח את חיפה של בכר בצמד משחקים,הביס את אשדוד בחצי והם היו בטוחים שהגביע אצלם בכיס רק לא לקחו בחשבון את אבוקסיס שהגביע אצלו זה משחק בית.
עלה לא טוב לגביע,ניסה להתחכם פתח בלי חלוץ וקיבל על הראש,בגמר הנוכחי תיקן.
התחיל עונה נוספת במכבי נתניה ללא העוגנים המרכזיים שלו טומאסי וקראצב ונתניה כמו נתניה הכל שם מהרגש האוהדים עשו לחץ בגלל הגמר גביע והוא פוטר ואחריו נראו הרבה יותר גרוע.
הסיבה שאלמוג כהן החליט לעזוב את נתניה היא קוזוק,החזיק ממנו מאוד ושסגל נכנע לאוהדים שם גם נגמר הסיפור.
נכון, הוא בוסר ובטוח שגם כאן יעשה טעויות ועדיין אם אני לוקח מכל הרשימה שהייתה כאן מי יש לו את הפוטנציאל הגדול ביותר להפוך למאמן רציני בעתיד זה הוא.
בנתניה מעריכים אותו לא מעט אוהדים ורובם הגדול מצטערים שעזב וזאת לאור רמת המאמנים שהגיעו אחריו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני חושב שזה מינוי לא ראוי אבל לא מתחיל איתו ברגל שמאל מהיציע, מה שכן לא תהיה לו הסבלנות הרגילה אצלנו מטבע הדברים.
חובת ההוכחה עליו, אם יעמוד בציפיות שהבעלים הגדירה (שזה אליפות תכלס, כמו שהדגשתי גם השנה כשברדה היה המאמן וקפצו עליי גם אז) הוא יקבל את כל הכבוד וההערכה שבעולם.
עכשיו נראה אם הוא מסוגל ואם היא תעמיד לו את הכלים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שיהיה בהצלחה, לו ולנו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Red Tiger כתב:
02 יוני 2024, 22:26
טוב גבר,איך אני יודע שעכשיו אתה מגזים ומקצין?
אני נתנייתי,שאל אותי ואני אגיד לך בדיוק אבל בדיוק מה חושבים עליו.
אוהדי מכבי נתניה מטבעם חיים בסרט,בטוחים שהם בכלל בורוסיה דורטמונד ובדומה לאירוע של ברדה הם לא רעו בעין יפה את עניין בני לם שנחשב כאן אגדה.
קוזוק לקח את נתניה אחרי לם המופקר וייצב אותם.
מקבוצת תחתית עם הגנה מופקרת הפך אותם ויחסית במהירות לקבוצה הרבה יותר יציבה הגנתית ועם הרבה יותר תאכלס.
הדיח את חיפה של בכר בצמד משחקים,הביס את אשדוד בחצי והם היו בטוחים שהגביע אצלם בכיס רק לא לקחו בחשבון את אבוקסיס שהגביע אצלו זה משחק בית.
עלה לא טוב לגביע,ניסה להתחכם פתח בלי חלוץ וקיבל על הראש,בגמר הנוכחי תיקן.
התחיל עונה נוספת במכבי נתניה ללא העוגנים המרכזיים שלו טומאסי וקראצב ונתניה כמו נתניה הכל שם מהרגש האוהדים עשו לחץ בגלל הגמר גביע והוא פוטר ואחריו נראו הרבה יותר גרוע.
הסיבה שאלמוג כהן החליט לעזוב את נתניה היא קוזוק,החזיק ממנו מאוד ושסגל נכנע לאוהדים שם גם נגמר הסיפור.
נכון, הוא בוסר ובטוח שגם כאן יעשה טעויות ועדיין אם אני לוקח מכל הרשימה שהייתה כאן מי יש לו את הפוטנציאל הגדול ביותר להפוך למאמן רציני בעתיד זה הוא.
בנתניה מעריכים אותו לא מעט אוהדים ורובם הגדול מצטערים שעזב וזאת לאור רמת המאמנים שהגיעו אחריו.
ואתה חושב שכאן הקהל יתן לו סבלנות? ועוד אחרי ששוב אלונה אמרה שאצלה לא שואפים לבינוניות אלא לזכייה בכל התארים?
אני חושב שאתה תמים.
ודרך אגב, הדברים נכתבו על ידי אוהדי נתניה בפורום של כדורגל ישראלי שחברים בו גם משתמשים אחרים בפורום שלנו והם אלה ששאלו את אוהדי נתניה בפורום עליו ומה הדעה שלהם עליו.
אני הבאתי לכאן את הדברים בלי סינון (המשתמשים שכותבים גם כאן וגם שם יכולים לאשר), את כל הדברים שנכתבו העברתי ואם היו כותבים דברים חיובים גם הייתי מביא לכאן כמו שעשיתי אחרי המינוי של רוני לוי.

אני באופן אישי לא מגבש דעה על מאמן עד שאני לא רואה אותו מספיק, ראיתי במשחקים מסוימים לוחץ יפה ועומד יפה כמו מולנו בטרנר וכמו בגמר גביע שלא נתן משחק ברמה גבוהה אבל כן עמד טוב טקטית, אבל מצד שני גם ראיתי אותו מתפרק כמה פעמים כולל בגמר הגביע מול בית״ר וכמו מכבי בבלומפילד ששיחק כבר בצורה מופקרת והמשיך עם הקו הגנה גבוה גם כשמכבי פירקה אותו והייתה עם ביטחון והיה יכול גם לצאת משם עם תוצאה היסטורית כי נפסלו למכבי המון שערים ומצבים של אחד על אחד חלקם על סנטימטרים ספורים.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 02 יוני 2024, 22:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 22:45
ואתה חושב שכאן הקהל יתן לו סבלנות? ועוד אחרי ששוב אלונה אמרה שאצלה לא שואפים לבינוניות אלא לזכייה בכל התארים?
אני חושב שאתה תמים.
ודרך אגב, הדברים נכתבו על ידי אוהדי נתניה בפורום של כדורגל ישראלי שחברים בו גם משתמשים אחרים בפורום שלנו והם אלה ששאלו את אוהדי נתניה בפורום עליו ומה הדעה שלהם עליו.
אני הבאתי לכאן את הדברים בלי סינון (המשתמשים שכותבים גם כאן וגם שם יכולים לאשר), את כל הדברים שנכתבו העברתי ואם היו כותבים דברים חיובים גם הייתי מביא לכאן כמו שעשיתי אחרי המינוי של רוני לוי.

אני באופן אישי לא מגבש דעה על מאמן עד שאני לא רואה אותו מספיק, את קוז׳וק ראיתי במשחקים מסוימים לוחץ יפה ועומד יפה כמו מולנו בטרנר וכמו בגמר גביע שלא נתן משחק ברמה גבוהה אבל כן עמד טוב טקטית, אבל מצד שני גם ראיתי אותו מתפרק כמה פעמים כולל כמה פעמים כמו מכבי בבלומפילד ששיחק כבר בצורה מופקרת והמשיך עם הקו הגנה גבוה גם כשמכבי פירקה אותו וייצרה ביטחון והיה יכול גם לצאת משם עם תוצאה היסטורית כי נפסלו למכבי המון שערים ומצבים של אחד על אחד חלקם על סנטימטרים ספורים.
משה כמו שאמרתי כבר זה בעיניי מינוי לא ראוי ואני הרבה יותר קרוב לדעתך אבל להכשיל אותו מראש יהיה חוסר הגינות כלפיו.
נראה ונשפוט, ברור לכל בר דעת שאורך הרוח שהיה בבאר שבע ב12-13 שנה האחרונות יתקצר דרמטית אבל עדיין לא הועבר אימון אחד.
אני הייתי כאמור מרכז מאמצים בלקבל תשובות יותר גדולות מסתם מאמן או סתם שחקנים, במיוחד לאור הטיעונים של אלונה וחוסר ההתיישבות שלהם עם המציאות.

סמל אישי של משתמש
MELI

שליחה על ידי MELI »

יש דיבור על סקאוטר שהלך עם רן גם לפתח תקווה.
מדברים על אחד האנשים המוערכים ביותר בכדורגל הישראלי.

מישהו מכיר ויכול לנתח?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

MELI כתב:
02 יוני 2024, 22:51
יש דיבור על סקאוטר שהלך עם רן גם לפתח תקווה.
מדברים על אחד האנשים המוערכים ביותר בכדורגל הישראלי.

מישהו מכיר ויכול לנתח?
כפיר וולפסון כאמור, שם מוכר בתחום. אישית לא מכיר אותו ולא מכיר הצלחות או כישלונות שלו אז לא יודע לנתח לך

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dor69 כתב:
02 יוני 2024, 22:50
משה כמו שאמרתי כבר זה בעיניי מינוי לא ראוי ואני הרבה יותר קרוב לדעתך אבל להכשיל אותו מראש יהיה חוסר הגינות כלפיו.
נראה ונשפוט, ברור לכל בר דעת שאורך הרוח שהיה בבאר שבע ב12-13 שנה האחרונות יתקצר דרמטית אבל עדיין לא הועבר אימון אחד.
אני הייתי כאמור מרכז מאמצים בלקבל תשובות יותר גדולות מסתם מאמן או סתם שחקנים, במיוחד לאור הטיעונים של אלונה וחוסר ההתיישבות שלהם עם המציאות.
אני לא מכשיל אותו אלא מנתח את הדברים כמו שאני רואה אותם. ומשתף בדעה של אוהדים שראו אותו מידי שבוע לאורך תקופה.
וברור שהמאמן כאן הוא שולי, כמו שכתבתי אם לא יהיה שינוי בניהול ואם לא תהיה הידברות אמיתית עם הקהל כדי לאחות את הקרע, אז זה פחות משנה אם זה קוז׳וק/מימר/דגו או כל מאמן גנרי אחר, הסיכוי שלו לעמוד בציפיות שאלונה הציבה ולהתמודד על כל התארים שואף לאפס.

סמל אישי של משתמש
MELI

שליחה על ידי MELI »

dor69 כתב:
02 יוני 2024, 22:54
כפיר וולפסון כאמור, שם מוכר בתחום. אישית לא מכיר אותו ולא מכיר הצלחות או כישלונות שלו אז לא יודע לנתח לך
כן את השם הבנתי, מעניין אם מישהו מכיר כאן.
יש דיבור מאוד טוב עליו ברשת

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 22:45
אני חושב שאתה תמים.

אני באופן אישי לא מגבש דעה על מאמן עד שאני לא רואה אותו מספיק, ראיתי במשחקים מסוימים לוחץ יפה ועומד יפה כמו מולנו בטרנר וכמו בגמר גביע שלא נתן משחק ברמה גבוהה אבל כן עמד טוב טקטית, אבל מצד שני גם ראיתי אותו מתפרק כמה פעמים כולל בגמר הגביע מול בית״ר וכמו מכבי בבלומפילד ששיחק כבר בצורה מופקרת והמשיך עם הקו הגנה גבוה גם כשמכבי פירקה אותו והייתה עם ביטחון והיה יכול גם לצאת משם עם תוצאה היסטורית כי נפסלו למכבי המון שערים ומצבים של אחד על אחד חלקם על סנטימטרים ספורים.
הפורום של אוהדי מכבי נתניה מורכב מארבעה אוהדים שלאחד מהם קוראים זאב רווח ממורמר קבוע,אז בוא נשים בפרופורציות.
אני חי את הרחוב הנתנייתי ״קצת״ יותר טוב.
אמרתי כבר בהתחלה שכל מאמן שיגיע יצטרך להתמודד עם קהל טעון מאוד שפגעו לו בציפור נפשו ולכן הוא מלכתחילה יצטרך להביא תוצאות ומהר.
ואני אומר שוב,קשה לי להאמין שאלונה תלך למהלך כזה מבלי לתת לו כלים להצליח זה לעשות פאוול לעצמך.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

גם אנחנו התפרקנו בבלומפילד ובסמי עופר, ולא כתוצאה מלשחק כדורגל ולנסות להפתיע אלא מעלייה לבונקר חסר תקווה והשראה.

הציפיות שלי מהמאמן החדש זה שאחרי שבכמה שנים טובות היו פרקים קצרים מדי של כדורגל, יהיה מזה יותר.
די נשבר מכדורגל פסיבי של סבל בעיניים. מגיע לאוהדים בטרנר קצת להנות מקבוצה שבאה לשחק אינטנסיבי, גבוה, לוחץ. שלא מעיפה כדורים או חיה וקיימת על נייחים, אכלנו מהשיט הזה מספיק.
ברור שהוא יצטרך גם להיות פרגמטי ולא אובר הרפתקן, כי צריך להביא גם תוצאות, ונצטרך לתת פייט גם מול יריבות עדיפות ולא להתפרק.
אבל גישה חיובית בעיניי זה הדבר החשוב ביותר.

הוא יצטרך לבנות קבוצה שתדע לשחק גם כדורגל דומיננטי, אך גם כדורגל בלי הכדור שמבוסס יותר על מעברים מהירים כי זה גם כלי מאוד נדרש בקבוצה כמו שלנו, שאין וכנראה שגם לא יהיה לה מספיק איכות לכפות את הכדורגל שלה בכל מגרש, ולא רק מול המכביות, לפעמים זה לא יקרה גם מול יריבות פחות איכותיות וצריך מענה.

שלח תגובה