אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yakar

Re: אלונה

שליחה על ידי yakar »

RedRock כתב:
01 יוני 2024, 22:32
אני רואה פה שהיא אומרת סליחה על זה שהוא אשם
עמכם הסליחה על זה שאליה היה נסער וגזר על המועדון להוציא הודעה
על מה היא צריכה להתנצל חוץ מזה? מותר לה להחליף מאמן, היא גם לא צריכה להתנצל על זה. הדרך הייתה עקומה, והיא מסבירה למה עשתה את זה ככה, ומתנצלת על הדרך.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

yakar כתב:
01 יוני 2024, 22:35
מעדיף פי מיליון בעלים שמשקיע סכום כסף יפה מהכיס כל שנה, ושואף להיות הטוב ביותר, מאשר בעלים כמו כץ שפליאוף עליון זה הישג יפה בשבילו.
אף אחד לא אמר שחייב 100 מיליון כדי להתמודד על האליפות ולהיות קבוצת צמרת. 60 מיליון (התקציב השלישי בגודלו) אמור להספיק לך בשביל להיות קבוצת צמרת ולנסות להתמודד על הפסגה.

היא חושבת, שעם עבודת צוות מצומצמת (צוות מקצועי והנהלתי מצומצם בהרבה מהמכביות) ותקציב שמושקע בעיקר בשחקנים, אפשר לצמצם פערים.
היא חושבת וכבר כמה שנים טועה לא תשני?
ומה זה לנסות להתמודד? איך? במה אנחנו מצמצמים פערים?

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

שיש כתב:
01 יוני 2024, 22:39
היא חושבת וכבר כמה שנים טועה לא תשני?
ומה זה לנסות להתמודד? איך? במה אנחנו מצמצמים פערים?
הייתה עונה שניסתה לרכוש שחקנים זרים בכסף גדול (סלמאני) ונכוותה מזה. לצערי הדרך הכי טובה לצמצם פערים זה שלב בתים באירופה, ההפסד בגמר הרחיק אותנו מזה.

להזכירכם היא סגרה את הסגל מאוד מוקדם בתחילת העונה, וכולנו ריירנו על זה (חלק גדול מהכעס הוא שחיכינו תמיד לסגירת סגל מאוד מאוחר)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yakar כתב:
01 יוני 2024, 22:35
מעדיף פי מיליון בעלים שמשקיע סכום כסף יפה מהכיס כל שנה, ושואף להיות הטוב ביותר, מאשר בעלים כמו כץ שפליאוף עליון זה הישג יפה בשבילו.
אף אחד לא אמר שחייב 100 מיליון כדי להתמודד על האליפות ולהיות קבוצת צמרת. 60 מיליון (התקציב השלישי בגודלו) אמור להספיק לך בשביל להיות קבוצת צמרת ולנסות להתמודד על הפסגה.

היא חושבת, שעם עבודת צוות מצומצמת (צוות מקצועי והנהלתי מצומצם בהרבה מהמכביות) ותקציב שמושקע בעיקר בשחקנים, אפשר לצמצם פערים.
נמאס לי מהשקרים ומהספינים.
חודשיים כולם כאן מסבירים לי שאף אחד לא מדבר ומצפה לאליפות ואז שוב הודעה על ציפיות לאליפות שכולנו יודעים שהיא שקר ולא ריאלית.
אז היא תמכור מנויים ותשמור על המותג ומה יקרה כשהלחץ שוב ירסק אותך כי אתה לא שם? והפעם אין אליניב בפרונט אלא יהיה איזה מימר שהקהל ישחט אותו ותכנס לסחרור שמי יודע איפה יגמר.
תגידו כבר את האמת לעזאזאל, למה להציב ציפיות שברור שאתה לא עומד מאחוריהם?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

yakar כתב:
01 יוני 2024, 22:42
הייתה עונה שניסתה לרכוש שחקנים זרים בכסף גדול (סלמאני) ונכוותה מזה. לצערי הדרך הכי טובה לצמצם פערים זה שלב בתים באירופה, ההפסד בגמר הרחיק אותנו מזה.

להזכירכם היא סגרה את הסגל מאוד מוקדם בתחילת העונה, וכולנו ריירנו על זה (חלק גדול מהכעס הוא שחיכינו תמיד לסגירת סגל מאוד מאוחר)
למה הרחיק? גם בקונפרנס אנחנו בסיבוב השני המדורגים עד הבתים, נחכה ונראה מי יגיע לפה בקיץ , היא תצטרך לשלם לישראלים כדי לשדרג את הקבוצה כי אין סיכוי להנחית פה זרים משמעותיים בתקופה הזאת .

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

שיש כתב:
01 יוני 2024, 22:32
אנחנו שופטים אותה על מעשה שנעשה בצורה לא נעימה וזהו
היא תשנה את ההתנהלות? ימים יגידו( לא מאמין )
ואפשר גם להעריך את זה שהיא ידעה לגלות בגרות ולבקש סליחה, כמובן שזה לא מנקה אותה והכל עכשיו ורוד, הלב עוד כואב את לכתו של האיש שכל יום הסתכלתי עליו בהערצה, התחושה היא כאילו אבא עזב את הבית...

אנחנו צריכים עם כל הכאב להבין שזו כבר עובדה מוגמרת, יגיע מאמן חדש ונתקדם לפרק הבא, בסוף הסמל מעל הכל. כפי שאמרתי מעתה אלונה בקדמת הבמה והיא תישפט על פי מעשים, נותר רק לקוות שהיא תקיים את הבטחותיה ותמשיך לעשות הכל למען הצלחת הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yakar כתב:
01 יוני 2024, 22:42

איך עושים שלב בתים בלי מגן ימני ? עם קישור מפורק והתקםה של צבים?
מהבחינה הזאת אין הבדל בין אירופית לקונפרנס, אולי רק שהדחה באירופית שווה יותר

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

Marin כתב:
01 יוני 2024, 22:45
למה הרחיק? גם בקונפרנס אנחנו בסיבוב השני המדורגים עד הבתים, נחכה ונראה מי יגיע לפה בקיץ , היא תצטרך לשלם לישראלים כדי לשדרג את הקבוצה כי אין סיכוי להנחית פה זרים משמעותיים בתקופה הזאת .
אתה במרחק הגרלה לא טובה מהדחה, הsecond chance מאוד משמעותי

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מצטער, לא מסכים שזו הודעה טובה. זו הודעה שבאה להשיג שלוש מטרות - להפוך את הקהל לכפוי טובה, לנקות את עצמה מכל חלק בכישלון ולעלוב בברדה (גם אם היא כותבת עמכם ועמו הסליחה זה לא בדיוק בתום לב כשאת עוקצת אותו מספר פעמים בהודעה שלך). לרגע זה הרגיש לי כמו סינקים ממסיבת העיתונאים של אברמוב.

ואם בהתייחסות עניינית עסקינן - אף אחד לא טען שהפועל באר שבע בתקציב של הפועל חדרה או שהיא לא מביאה כסף מהבית בכלל כך שהמספרים לא רלוונטיים לגוף הטענה. ההתעסקות הנרחבת במספרים (מנותקים מקונטקסט, סימוכין והתייחסות להכנסות אגב) באה בשביל שתרגישו לרגע כפויי טובה.
גם בעניין ״כל התארים״ אלו שוב מילים ריקות לצערי (ותודה שאמרת את זה אגב, שלא יגנו על הכישלון של העונה הבאה) ואנחנו רגע לפני עונת המנויים בכל זאת. אז נכון שהתקציב שלך נמוך משל חיפה או מכבי אבל אופרטיבית לא נעשה פה שום דבר כדי לצמצם בפועל את הפער.

התייחסות להתנהלות? לא
התייחסות לשקיפות? לא
התייחסות רצינית למטרות? לא
התייחסות לנוער? לא

לסיכום,
באמת שכואב לי לכתוב את זה אבל ההודעה הזאת לא מיישבת לי שום דבר עם המציאות. לא תהיה יותר סבלנות לכישלונות, חובת ההוכחה עליה בכל רגע נתון

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

RedRock כתב:
01 יוני 2024, 22:37
אז גם לי יש הכרת הטוב
אתה לא תבטל את העמדה שלי רק כי אני בוחר להכיר טוב למי שבזכותו הגענו לאן שהגענו
מי שהחזירה לכאן את ברדה עשתה מהלך מבריק כי היא בחרה להחזיר את ברדה
זה שבזכותו אמרת לבן שלך את מה שאמרת

אתה לא תבגוד בה ואתה שם אותה מעל המועדון לפי מה שאתה אומר,
היא אגב כבר בגדה 3 פעמים בגלל קפריזות ומה לעשות שהזיכרון שלנו עדיין סבבה

היא ראויה לביקורת והיא תקבל על הראש כי כולנו שתקנו שנים בדיוק בגלל הכרת הטוב וזה הספיק לי
אין אף אדם שהוא חף מטעויות כולל אלונה שעשתה לא מעט.
יחד עם זאת היא לא בגדה באף אחד ולא השאירה כאן שוקת שבורה כמו גיאדמק בבית״ר,אברמוב בבני יהודה,טביב בכ״ס והפועל.
היא מונעת הרבה מרגש זה נכון אבל אם היא הייתה רוצה להיפטר מהפועל בש היא הייתה נפטרת מחר בבוקר.
אני לא מתחבר לדעות מהסוג שלך כי הם נוגדות את כל הערכים שלי ובהם הערך המרכזי של הכרת הטוב גם אם בן אדם עשה טעות,כי הוא עשה הרבה יותר טוב.
אני לא שם אף אחד מעל המועדון אבל היא המועדון ובלעדיה כנראה שיהיה לך מועדון אבל כזה שלא מעניין אף אחד.
עכשיו אם יש מישהו טוב יותר נא יגיע וייתן הצעה,בינתיים הכל זה דיבורים כמו חול.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
01 יוני 2024, 22:45
נמאס לי מהשקרים ומהספינים.
חודשיים כולם כאן מסבירים לי שאף אחד לא מדבר ומצפה לאליפות ואז שוב הודעה על ציפיות לאליפות שכולנו יודעים שהיא שקר ולא ריאלית.
אז היא תמכור מנויים ותשמור על המותג ומה יקרה כשהלחץ שוב ירסק אותך כי אתה לא שם? והפעם אין אליניב בפרונט אלא יהיה איזה מימר שהקהל ישחט אותו ותכנס לסחרור שמי יודע איפה יגמר.
תגידו כבר את האמת לעזאזאל, למה להציב ציפיות שברור שאתה לא עומד מאחוריהם?
בסוף אתה תלמד שלהציב מטרות וציפיות זו מצויינות .
מצויינות לעשות הכי טוב במסגרת מה שיש .
לא בתנאים של תגדילי לי תקציב
לא בתנאי ששחקן עולה 2 מיליון יורו אז הוא "שווה"
לא בתנאי ששחקן דורש 650 אלף יורו שכר אז הוא "שווה"
במסגרת מה שיש .
ומה שיש זה מספיק מכובד .
זה מה שהבעלים שלך מוכנה להשקיע .
הציפיות וההישגיות לא קשורים בשום צורה לתקציב .
הם קשורים לרצון ולרוח גם אם אין לך את התקציב הכי גדול , בסיס מנויים הכי גדול , בעלים הכי עשיר .
וכן , אלונה לא מושלמת .
תגיד - אם אתה היית הבעלים ובתחילת עונה המאמן שלך אומר שקיבל כל מה שרצה , יש תחרות על כל עמדה ובאר שבע רוצה את כל התארים ואז בסוף עונה אומר : השגנו את המטרה - אירופה . מה היית עושה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

4 לב אדום כתב:
01 יוני 2024, 23:19
בסוף אתה תלמד שלהציב מטרות וציפיות זו מצויינות .
מצויינות לעשות הכי טוב במסגרת מה שיש .
לא בתנאים של תגדילי לי תקציב
לא בתנאי ששחקן עולה 2 מיליון יורו אז הוא "שווה"
לא בתנאי ששחקן דורש 650 אלף יורו שכר אז הוא "שווה"
במסגרת מה שיש .
ומה שיש זה מספיק מכובד .
זה מה שהבעלים שלך מוכנה להשקיע .
הציפיות וההישגיות לא קשורים בשום צורה לתקציב .
הם קשורים לרצון ולרוח גם אם אין לך את התקציב הכי גדול , בסיס מנויים הכי גדול , בעלים הכי עשיר .
וכן , אלונה לא מושלמת .
תגיד - אם אתה היית הבעלים ובתחילת עונה המאמן שלך אומר שקיבל כל מה שרצה , יש תחרות על כל עמדה ובאר שבע רוצה את כל התארים ואז בסוף עונה אומר : השגנו את המטרה - אירופה . מה היית עושה ?
מאוד לא הוגן להגיד שצריך להתחרות על אליפות עם מה שיש ביחס למאמן ואז כשהביקורת מגיעה לבעלים להגיד תקציב שלישי ואיצטדיון מה אתם מצפים ממנה

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

dor69 כתב:
01 יוני 2024, 23:22
מאוד לא הוגן להגיד שצריך להתחרות על אליפות עם מה שיש ביחס למאמן ואז כשהביקורת מגיעה לבעלים להגיד תקציב שלישי ואיצטדיון מה אתם מצפים ממנה
לא הבנת אותי .
לא התלוננתי על זה או העברתי ביקורת .
אמרתי שזה מה שיש ועם זה נתמודד .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

אני חושב שיש הבדל בין לכוון ולשאוף להתמודד על אליפות
לבין ציפייה לזכות באליפות(כמו מכבי חיפה ומכבי תל אביב לדוגמא)

הרי אם המטרה תמיד תהיה מקום שלישי כי התקציב של היריבות גבוה משמעותית אז בשביל מה לה להעמיד 60 מיליון תקציב?אפשר גם ב40 לקחת כרטיס לאירופה.
כן, בשביל שנתמודד על אליפות צריך סרייה של החלטות מוצלחות, פגיעה בזרים וכימיה קבוצתית, אבל זה לא משהו לא בלתי אפשרי.

במובן הזה היא קצת צודקת אבל אני לא חושב שברדה טען באיזשהו שלב משהו אחר.

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

לא יודע משהו בהודעה הזאת לא נראלי
מרגיש שהיא ניסתה להוציא את ברדה קטן..

שלח תגובה