אתה בדיחה גדולה, מקווה שכמה שפחות אנשים פה וביציע הולכים אחריך.Sir Alex Ferguson כתב: ↑01 יוני 2024, 21:41אייל ארד השקיע הפעם.
נ.ב
שמישהו יספר לאייל ארד שבגלל שהפועל באר שבע עמותה אפשר לראות מי המרוויחים העיקרים וכמה הם מרוויחים ופרטים נוספים...
אלונה
Re: אלונה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נכון.
ויש לך אחד כזה וזה רף המשכורות.
וככה אי אפשר להתמודד לאליפות ומי שאומר אחרת משקר ויוצר ציפיות לא הגיוניות שכל מאמן שינסה לעמוד בהן יתרסק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שום בעלים בכדורגל הישראלי לא היה יוצא בהודעה כזאת כנה ורצינית.
אני זוכר היטב שמיץ גולדאהר שם ז** על כולם והעיף את אצילי ומיכה שהיו חלק מהותי מההצלחה שלו,אני גם זוכר שיעקב שחר אחרי ששלח את עטר סמל לא פחות מברדה לרעות עיזים ברמת דוד הוא לא כל כך עשה חשבון וגידמאק שזרק את אוחנה ולוני ששלח את נימני.
לפחות יש לה שחלות והיא מתייצבת מול הביקורת,מסבירה,מפרטת,מתנצלת,נותנת מספרים וכל זה שעדת הדבילים הכפוי טובה שנקראת אוהדי הפועל בש יפסיקו לכנות אותה בשמות.
חרפה בחיי.
אני זוכר היטב שמיץ גולדאהר שם ז** על כולם והעיף את אצילי ומיכה שהיו חלק מהותי מההצלחה שלו,אני גם זוכר שיעקב שחר אחרי ששלח את עטר סמל לא פחות מברדה לרעות עיזים ברמת דוד הוא לא כל כך עשה חשבון וגידמאק שזרק את אוחנה ולוני ששלח את נימני.
לפחות יש לה שחלות והיא מתייצבת מול הביקורת,מסבירה,מפרטת,מתנצלת,נותנת מספרים וכל זה שעדת הדבילים הכפוי טובה שנקראת אוהדי הפועל בש יפסיקו לכנות אותה בשמות.
חרפה בחיי.
- Sir Alex Ferguson
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אז איפה המגחכים שגיחכו כשאמרתי שהתקציב עבר העונה את ה60 מיליון שקל?
לפחות בנקודה הספציפית הזאת והחלק של השקעת בעלים - יש כאן אדם כנה אחד שמסוגל להגיד שטעה?
לפחות בנקודה הספציפית הזאת והחלק של השקעת בעלים - יש כאן אדם כנה אחד שמסוגל להגיד שטעה?
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- Sir Alex Ferguson
לא יודע מי גיחך.Melikson24 כתב: ↑01 יוני 2024, 22:24אז איפה המגחכים שגיחכו כשאמרתי שהתקציב עבר העונה את ה60 מיליון שקל?
60 מיליון בניהול הקיים לא מספיק לאליפות ואתה בעצמך אמרת את זה לא מעט ואפילו כתבת שאף אחד לא מדבר על ציפיות לאליפות (חוץ מאלונה כמובן בהודעה שעכשיו הוציאה ופרימור במהלך העונה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אחי, מה אתה מנסה לקרוא או רוצה לקרוא??
איפה ראית התנצלות? אני מצטערת? מתנצלת? סליחה? משהו מהמילים האלה? לא שזה משנה אבל אותי לימדו שככה מתנצלים
לא מסבירים למה זה בכלל בגללו (לא השאיר לה זמן מסכנה)
מקווה שהיא זו שפיטרה אותו ולא היא המופתעת בסיפור הזה
אויש נו בוא נכתוב לה מכתב שהיא תוציא מטעמה וזהו...
אלונה כידוע לא בעלים שיוצא למיקרופונים כל שני וחמישי, היא חטפה המון אש ובצדק ב-24 שעות האחרונות וטוב עשתה שיצאה לקהל לענות לו על הכל, כך היה צריך לעשות (מבלי להתייחס לתוכן הדברים).
מעתה היא הדמות שבקדמת הבמה והיא יודעת את זה, נשפוט אותה על מעשים.