אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: אלונה

שליחה על ידי הראל »

עם כל השמות שמדביקים לנו אני חושב שאנשים מתחילים להתגעגע לברדה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

גם בקורונה כשכביכול ״זרקה אותנו לקרשים״ היא לא באמת שמה אותנו על המדף ודאגה שהמועדון יהיה במצב כלכלי מאוזן פלוס 5 מיליון ש״ח אאל״ט שהיא השאירה כרשת ביטחון. שורה תחתונה היא לא באמת רצתה לעזוב אלא רצתה למזער נזקים.

אם מישהו חושב שמסתובבים בחוץ טייקונים שמחפשים איך לשרוף כל שנה 15-20 מיליון מהירושה של הילדים שלהם כדאי שירד לקרקע.

אלונה למרות כל הטעויות הנוראיות שלה היא אינטרס עליון שהפועל ב״ש צריכה לשמר. כמובן שזה לא מקנה לה אפשרות להתנהל תוך התעלמות גסה מרגשות הקהל.

בסוף צריך לזכור טוב מה שברדה דאג להגיד לא פעם בחודש האחרון וזה שאסור לקחת כמובן מאליו את העשור האחרון בו אנחנו מגיעים בדרך קבע לאירופה וקוטפים תארים פה ושם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Itay כתב:
01 יוני 2024, 20:53
גם בקורונה כשכביכול ״זרקה אותנו לקרשים״ היא לא באמת שמה אותנו על המדף ודאגה שהמועדון יהיה במצב כלכלי מאוזן פלוס 5 מיליון ש״ח אאל״ט שהיא השאירה כרשת ביטחון.

אם מישהו חושב שמסתובבים בחוץ טייקונים שמחפשים איך לשרוף כל שנה 15-20 מיליון מהירושה של הילדים שלהם כדאי שירד לקרקע.

אלונה למרות כל הטעויות הנוראיות היא אינטרס עליון שהפועל ב״ש צריכה לשמר. כמובן שזה לא מקנה לה אפשרות להתנהל תוך התעלמות גסה מרגשות הקהל.

בסוף צריך לזכור טוב מה שברדה דאג להגיד לא פעם בחודש האחרון וזה שאסור לקחת כמובן מאליו את העשור האחרון בו אנחנו מגיעים בדרך קבע לאירופה וקוטפים תארים פה ושם.
ברדה גם אמר שהכי חשוב זה להגיע שוב ושוב למעמדים האלה ולהיאבק על תארים כי כשאתה נאבק על תארים באופן קבוע לפעמים אתה מפסיד אבל לפעמים אתה גם זוכה.
כרגע זה מרגיש שאנחנו עושים את הדרך ההפוכה מהדרך שעשינו ביום שברדה חזר.
זה לא שאלונה הלכה על חזרה של בכר או הולכת עכשיו על צוות זר עם השקעה כספית, היא כניראה הולכת על מימר שהוא בובה על חוט וממש לא שדרוג לברדה בשום אספקט חוץ מזה שיגיד על הכל אמן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:
01 יוני 2024, 19:59
גם הקהל מכניס 15 מיליון שקל וצפונה.
מעל 10 אלף מנויים במחיר ממוצע של 1000+ זה לבדו עשר מיליון, משקלל כרטיסים, ספונסרים שמגיעים בגלל הקהל והגענו לאזור ה15.
כלומר זה חצי חצי בהערכה גסה.
לכן זה עדיין לא הצעצוע הפרטי של אלונה, ולכן גם מהיגיון בסיסי ובריא שמנותק מרגש, היא חייבת דין וחשבון לשותפים שלה.

אני ממש לא מייחל שאלונה תלך, אבל זה שהקהל ידרוש סטנדרט מזוים זה מאוד לגיטימי, בלי שום קשר לברדה.
זה הימים שאנחנו צריכים גוף רציני שייצג את האוהדים בקטע הזה ויוביל לשיח שמטרתו לעשות טוב. הארגון לצערי הוא ממש לא הכתובת, הפוסט שלו בשישי מעיד על זה בצורה שלא מותירה מקום לספק.
צריך את האנשים של פעם.
מדוייק כרגיל

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ההבדל בין פלייאוף עליון לתחתון הוא ה15 מיליון שהיא שמה? או שזה ההבדל בין מקום שלישי לרביעי חמישי?

הבעיה שלי היא הניהול וזו לא כפיות טובה לבקש שקיפותוניהול טוב יותר
לא מבקש שתביא יותר כסף ולא שתשקיע יותר אם לא בא לה או שאין לה, שתגדיר עם המאמן הבא שהיעד הוא מקום באירופה וזהו משם נתקדם

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

Sir Alex Ferguson כתב:
01 יוני 2024, 20:59
ברדה גם אמר שהכי חשוב זה להגיע שוב ושוב למעמדים האלה ולהיאבק על תארים כי כשאתה נאבק על תארים באופן קבוע לפעמים אתה מפסיד אבל לפעמים אתה גם זוכה.
כרגע זה מרגיש שאנחנו עושים את הדרך ההפוכה מהדרך שעשינו ביום שברדה חזר.
זה לא שאלונה הלכה על חזרה של בכר או הולכת עכשיו על צוות זר עם השקעה כספית, היא כניראה הולכת על מימר שהוא בובה על חוט וממש לא שדרוג לברדה בשום אספקט חוץ מזה שיגיד על הכל אמן.
ימים יגידו.
היא עשתה נזק גדול אך אני רוצה להאמין שהוא בר תיקון.

סמל אישי של משתמש
MELI

שליחה על ידי MELI »

אוהדים יקרים,

ביום שישי קיבלתי את ההחלטה הקשה ביותר שלי במועדון בקשר להמשך דרכו של אליניב ברדה, האגדה וסמל המועדון. כולכם יודעים היטב שהקשר ביני לבין אליניב הוא הרבה יותר מקשר בין בעלי קבוצה למאמן וקודם לכן גם כאיש צוות וכקפטן. אליניב כתוב באותיות זהב בדפי ההיסטוריה של המועדון ולא בכדי.

לצערי במהלך החודשים האחרונים ובמיוחד לאחר ההודעה על אי הארכת החוזה, הלכו והתעצמו ברשתות ובכלי התקשורת השונים מספר טענות נגד המועדון ונגדי באופן אישי.

1- הבעלים הקמצנית הפסיקה להשקיע במועדון ולכן הצוות המקצועי לא מקבל תנאים להצליח ומוציא מים מהסלע.
2- בתקציב כזה אי אפשר להתחרות עם מכבי תל אביב ומכבי חיפה.
3- הגיע הזמן שהבעלים תלך הביתה.

ולעובדות:

1- הפסקתי להשקיע?

אני לא אוהבת לדבר על גודל ההשקעה שלי במועדון, אבל הפעם אחרוג ממנהגי.

ב- 3 העונות האחרונות הזרמתי למועדון כסף חי מהבית בסך של 58 מיליון ₪, מתוכם 22 מיליון ₪ רק בעונה האחרונה, שהייתה מהגבוהות בחמש העונות האחרונות.

בשתי העונות האחרונות השקענו 15 מיליון ש"ח ברכישת שחקנים כנגד 9 מיליון ש"ח ממכירות שחקנים, שהכספים מהן עתידים להתקבל רק בשנתיים הבאות.

לא רק שלא הפסקתי להשקיע, האמת היא הפוכה.

תקציב המועדון בעונה האחרונה עמד על 68 מיליון ש"ח, כאשר 37 מיליון ש״ח מתוכו הוקצו לשכר שחקנים וכללו גם פיצויים לשחקנים שלא התאימו מקצועית.

זהו התקציב השלישי בגובהו בליגה ונמצא בפער מאלו שתחתיו, כולל ממכבי פ״ת, לה הפסדנו בגמר, ובאופן כללי הוא שווה בדיוק לממוצע המועדון בעשור האחרון.

ההפסד בגמר הגביע הוא לא רק הפסד של תואר, אלא הפסד של הזכות החשובה לשחק בליגה האירופית, דבר שיש לו משקל עצום מקצועית, כלכלית וגם פגיעה בדירוג המועדון.

2- עם תקציב כזה אי אפשר להתחרות מול הגדולות?

תקציב השחקנים שלנו לאורך העשור האחרון תמיד היה כמחצית משל מכבי ת"א ומכבי חיפה, גם בשנות האליפות הגדולות שלנו, ובזה שום דבר לא השתנה מהותית. עם התקציבים האלו זכינו בעשור האחרון בשלוש אליפויות, שני גביעים והעפלנו ארבע פעמים לשלב הבתים של הליגות האירופאיות.

מבחינתי, רוח המועדון שלנו ש"הכול אפשרי" תמיד עשתה את ההבדל.

פערי התקציב היו ונשארו מה שהם. חשוב שתדעו שהפועל באר שבע מתחילה כל עונה בפער שלילי של כ-20 מיליון ש"ח רק בהכנסות מכרטיסים, וזה לפני הפערים בהכנסות מחסויות ומהמפעלים האירופאיים בשנים האחרונות. זה תמיד יהיה הפער שנצטרך להתמודד איתו והפער הזה צומצם לא פעם בעבר באמצעות רוח המועדון, האמונה, הקהל האדיר שלנו ובחירות מדויקות יותר של שחקנים.

ולא, אני ממש לא מתכוונת להקטין ציפיות. שחקנים ואנשי צוות מקצועי בהפועל באר שבע באים לפה כדי להתמודד על כל התארים, להסתכל לכל קבוצה בלבן שבעיניים וללכת עד הסוף. כך היה וכך תמיד יהיה בתקופתי. אני לא מאמינה בשאיפה לבינוניות.

3 - "תשימי את הקבוצה על המדף".

במשך 17 שנה שאני הבעלים של המועדון, לא קיבלתי ולו הצעה אחת מאף רוכש או שותף פוטנציאלי.
לעולם לא אאחז בקרנות המזבח ואני מתחייבת שכל מי שיגיע וירצה ברצינות את זכויות הניהול יקבל מועדון מסודר ונקי מחובות.

השקעתי ואמשיך להשקיע את מיטב אהבתי, מרצי וכספי בכדי להסב לכולנו רגעי אושר וגאווה גם בעתיד.
אני אוהבת את הפועל באר שבע ותורמת את חלקי באהבה גדולה.

לפני סיום, רבים מכם לא אהבו את העיתוי וההודעה הלא מכבדת ואתם צודקים, אלא שהעיתוי נגזר ממועד האופציה שפקעה ביום שישי ה-31.5. גם את ההודעה הלקונית לא רציתי ולא דמיינתי. היא נכפתה על המועדון מאחר שאליה היה נסער מההחלטה ובתוך כך בחר שלא להוציא הודעה משותפת, כפי שמגיע לו ולכם ועימו ועימכם הסליחה.

לסיכום, ההחלטה לא להמשיך עם אליה הייתה ההחלטה הקשה ביותר שקיבלתי במועדון, אבל תפקיד של מנהל הוא תפקיד מאתגר שמחייב אותנו לקבל החלטות גם כשהן לא פופולריות.

כולנו יודעים ששום פוסט ושום מלל אינם יכולים להודות או לסכם את תרומתו של אליניב להפועל באר שבע. אליה היה ויישאר אגדת מועדון והדלתות תמיד יהיו פתוחות בפניו בעתיד.

בשבוע הבא יהיה מאמן חדש על הקווים ואני מתחייבת להעמיד לו את אותה התמיכה, המקצועית והכלכלית, שקיבלו קודמיו בתפקיד.

אסיים בתפילה לשובם של חטופינו ולשלומם של חיילנו. מי יתן ונדע ימים טובים יותר.

בשורות טובות,
שלכם,
אלונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

MELI כתב:
01 יוני 2024, 21:41
אוהדים יקרים,

ביום שישי קיבלתי את ההחלטה הקשה ביותר שלי במועדון בקשר להמשך דרכו של אליניב ברדה, האגדה וסמל המועדון. כולכם יודעים היטב שהקשר ביני לבין אליניב הוא הרבה יותר מקשר בין בעלי קבוצה למאמן וקודם לכן גם כאיש צוות וכקפטן. אליניב כתוב באותיות זהב בדפי ההיסטוריה של המועדון ולא בכדי.

לצערי במהלך החודשים האחרונים ובמיוחד לאחר ההודעה על אי הארכת החוזה, הלכו והתעצמו ברשתות ובכלי התקשורת השונים מספר טענות נגד המועדון ונגדי באופן אישי.

1- הבעלים הקמצנית הפסיקה להשקיע במועדון ולכן הצוות המקצועי לא מקבל תנאים להצליח ומוציא מים מהסלע.
2- בתקציב כזה אי אפשר להתחרות עם מכבי תל אביב ומכבי חיפה.
3- הגיע הזמן שהבעלים תלך הביתה.

ולעובדות:

1- הפסקתי להשקיע?

אני לא אוהבת לדבר על גודל ההשקעה שלי במועדון, אבל הפעם אחרוג ממנהגי.

ב- 3 העונות האחרונות הזרמתי למועדון כסף חי מהבית בסך של 58 מיליון ₪, מתוכם 22 מיליון ₪ רק בעונה האחרונה, שהייתה מהגבוהות בחמש העונות האחרונות.

בשתי העונות האחרונות השקענו 15 מיליון ש"ח ברכישת שחקנים כנגד 9 מיליון ש"ח ממכירות שחקנים, שהכספים מהן עתידים להתקבל רק בשנתיים הבאות.

לא רק שלא הפסקתי להשקיע, האמת היא הפוכה.

תקציב המועדון בעונה האחרונה עמד על 68 מיליון ש"ח, כאשר 37 מיליון ש״ח מתוכו הוקצו לשכר שחקנים וכללו גם פיצויים לשחקנים שלא התאימו מקצועית.

זהו התקציב השלישי בגובהו בליגה ונמצא בפער מאלו שתחתיו, כולל ממכבי פ״ת, לה הפסדנו בגמר, ובאופן כללי הוא שווה בדיוק לממוצע המועדון בעשור האחרון.

ההפסד בגמר הגביע הוא לא רק הפסד של תואר, אלא הפסד של הזכות החשובה לשחק בליגה האירופית, דבר שיש לו משקל עצום מקצועית, כלכלית וגם פגיעה בדירוג המועדון.

2- עם תקציב כזה אי אפשר להתחרות מול הגדולות?

תקציב השחקנים שלנו לאורך העשור האחרון תמיד היה כמחצית משל מכבי ת"א ומכבי חיפה, גם בשנות האליפות הגדולות שלנו, ובזה שום דבר לא השתנה מהותית. עם התקציבים האלו זכינו בעשור האחרון בשלוש אליפויות, שני גביעים והעפלנו ארבע פעמים לשלב הבתים של הליגות האירופאיות.

מבחינתי, רוח המועדון שלנו ש"הכול אפשרי" תמיד עשתה את ההבדל.

פערי התקציב היו ונשארו מה שהם. חשוב שתדעו שהפועל באר שבע מתחילה כל עונה בפער שלילי של כ-20 מיליון ש"ח רק בהכנסות מכרטיסים, וזה לפני הפערים בהכנסות מחסויות ומהמפעלים האירופאיים בשנים האחרונות. זה תמיד יהיה הפער שנצטרך להתמודד איתו והפער הזה צומצם לא פעם בעבר באמצעות רוח המועדון, האמונה, הקהל האדיר שלנו ובחירות מדויקות יותר של שחקנים.

ולא, אני ממש לא מתכוונת להקטין ציפיות. שחקנים ואנשי צוות מקצועי בהפועל באר שבע באים לפה כדי להתמודד על כל התארים, להסתכל לכל קבוצה בלבן שבעיניים וללכת עד הסוף. כך היה וכך תמיד יהיה בתקופתי. אני לא מאמינה בשאיפה לבינוניות.

3 - "תשימי את הקבוצה על המדף".

במשך 17 שנה שאני הבעלים של המועדון, לא קיבלתי ולו הצעה אחת מאף רוכש או שותף פוטנציאלי.
לעולם לא אאחז בקרנות המזבח ואני מתחייבת שכל מי שיגיע וירצה ברצינות את זכויות הניהול יקבל מועדון מסודר ונקי מחובות.

השקעתי ואמשיך להשקיע את מיטב אהבתי, מרצי וכספי בכדי להסב לכולנו רגעי אושר וגאווה גם בעתיד.
אני אוהבת את הפועל באר שבע ותורמת את חלקי באהבה גדולה.

לפני סיום, רבים מכם לא אהבו את העיתוי וההודעה הלא מכבדת ואתם צודקים, אלא שהעיתוי נגזר ממועד האופציה שפקעה ביום שישי ה-31.5. גם את ההודעה הלקונית לא רציתי ולא דמיינתי. היא נכפתה על המועדון מאחר שאליה היה נסער מההחלטה ובתוך כך בחר שלא להוציא הודעה משותפת, כפי שמגיע לו ולכם ועימו ועימכם הסליחה.

לסיכום, ההחלטה לא להמשיך עם אליה הייתה ההחלטה הקשה ביותר שקיבלתי במועדון, אבל תפקיד של מנהל הוא תפקיד מאתגר שמחייב אותנו לקבל החלטות גם כשהן לא פופולריות.

כולנו יודעים ששום פוסט ושום מלל אינם יכולים להודות או לסכם את תרומתו של אליניב להפועל באר שבע. אליה היה ויישאר אגדת מועדון והדלתות תמיד יהיו פתוחות בפניו בעתיד.

בשבוע הבא יהיה מאמן חדש על הקווים ואני מתחייבת להעמיד לו את אותה התמיכה, המקצועית והכלכלית, שקיבלו קודמיו בתפקיד.

אסיים בתפילה לשובם של חטופינו ולשלומם של חיילנו. מי יתן ונדע ימים טובים יותר.

בשורות טובות,
שלכם,
אלונה
אייל ארד השקיע הפעם.

נ.ב
שמישהו יספר לאייל ארד שבגלל שהפועל באר שבע עמותה אפשר לראות מי המרוויחים העיקרים וכמה הם מרוויחים ופרטים נוספים...
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 01 יוני 2024, 21:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
אייל ארד השקיע הפעם.
שמע אתה מאבד את זה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

בום!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

תגובה מצוינת.
חבל שצריך כל הזמן להידחק לפינה כדי לדבר, להסביר, לשתף.
זאת אחת מהבעיות הגדולות של המועדון וזה אחד מהדברים הכי פשוטים לביצוע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Red Tiger כתב:
01 יוני 2024, 21:42
שמע אתה מאבד את זה
תקרא את ההודעה, לא אני זה שאיבדתי את זה.
ושוב משקרת שהמטרה היא אליפות, אל תשכחו אחרי זה להגיד שזה לא הציפיות שהיא מנסה לייצר לפני מכירת המנויים בכל עונה...

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

Sir Alex Ferguson כתב:
אייל ארד השקיע הפעם.

נ.ב
שמישהו יספר לאייל ארד שבגלל שהפועל באר שבע עמותה אפשר לראות מי המרוויחים העיקרים וכמה הם מרוויחים ופרטים נוספים...
לעולם לא הגבתי לך באופן אישי,
אבל אתה הרק לא אלונה הכי מוגזם שראיתי.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

שני סאבטקסטים בעיניי:
1. אני רוצה למכור
2. עד שאמצע למי למכור אני הולכת לעבוד על טיהור השם שלי. איך? בהחתמה שתיים מפוצצות שישדרו לכולם "אני רעבה"

מהמר על החתמת שם מפוצץ עוד השבוע.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

Red Tiger כתב:
01 יוני 2024, 21:42
שמע אתה מאבד את זה
לגמרי.
זכותה של אלונה לא להמשיך עם אליניב אחרי סיום העונה שעברנו, אני מעריך שזה גם הייתה דעת הרוב בקהל לפני ההודעה שלה.

אהבתי את הרצון שלה לפסגה תמיד, ובאמת הראיון של אליה בסוף הגמר היה לא לעניין.
חבל שאנחנו לא מצליחים לשמור על יציבות

שלח תגובה