אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אלונה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ReDo כתב:
01 יוני 2024, 19:43
הוא לא נזרק כי רצה לשפר את פני המועדון אל תגנוב דעת.
יש פרט קטן של ארבעה הפסדים רצופים כולל גמר גביע שאתה בכוונה שוכח לציין.
כמו שכתבו פה מעליי, הדרך עקומה ההחלטה לגיטימית.
היא רצתה לחדש לו את החוזה כבר לפני כמה שבועות! הוא דרש קבוצה תחרותית! הוא דרש שינויים במועדון! בגלל זה החוזה לא הוארך.
לפני כמה ימים הייתה שיחה חיובית, ואז בגלל ההפסד בגביע החליטה לנקום בו על הדרישות שלו.
ככה נפרדים מאדם ודמות כמו אליניב? בפגישה של 50 שניות? בהודעה כזאת? וזה לא הפעם הראשונה, כל הדמויות הגדולות שהיו כאן היא נפרדה מהם בצורה מכוערת. זה האופי שלה, ולא מעניין אותה אם זה ברדה, בכר או אסי, ולא מעניין אותה טובת המועדון כי ברור לכולנו שהמאמן הבא יהיה שנמוך, מה שמעניין אותה זה האגו שלה ונתתי כאן המון סיפורים לאורך השנים ותמיד התגובה הייתה לא זה לא הגיוני שהאגו והנקמנות יהיו חזקים אצלה מטובת המועדון אבל זאת המציאות.
אפשר לחשוב נפרדה מאלישע לוי בשביל ברק בכר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

גם הקהל מכניס 15 מיליון שקל וצפונה.
מעל 10 אלף מנויים במחיר ממוצע של 1000+ זה לבדו עשר מיליון, משקלל כרטיסים, ספונסרים שמגיעים בגלל הקהל והגענו לאזור ה15.
כלומר זה חצי חצי בהערכה גסה.
לכן זה עדיין לא הצעצוע הפרטי של אלונה, ולכן גם מהיגיון בסיסי ובריא שמנותק מרגש, היא חייבת דין וחשבון לשותפים שלה.

אני ממש לא מייחל שאלונה תלך, אבל זה שהקהל ידרוש סטנדרט מזוים זה מאוד לגיטימי, בלי שום קשר לברדה.
זה הימים שאנחנו צריכים גוף רציני שייצג את האוהדים בקטע הזה ויוביל לשיח שמטרתו לעשות טוב. הארגון לצערי הוא ממש לא הכתובת, הפוסט שלו בשישי מעיד על זה בצורה שלא מותירה מקום לספק.
צריך את האנשים של פעם.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 01 יוני 2024, 20:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
01 יוני 2024, 19:56
היא רצתה לחדש לו את החוזה כבר לפני כמה שבועות! הוא דרש קבוצה תחרותית! הוא דרש שינויים במועדון! בגלל זה החוזה לא הוארך.
לפני כמה ימים הייתה שיחה חיובית, ואז בגלל ההפסד בגביע החליטה לנקום בו על הדרישות שלו.
ככה נפרדים מאדם ודמות כמו אליניב? בפגישה של 50 שניות? בהודעה כזאת? וזה לא הפעם הראשונה, כל הדמויות הגדולות שהיו כאן היא נפרדה מהם בצורה מכוערת. זה האופי שלה, ולא מעניין אותה אם זה ברדה, בכר או אסי, ולא מעניין אותה טובת המועדון כי ברור לכולנו שהמאמן הבא יהיה שנמוך, מה שמעניין אותה זה האגו שלה ונתתי כאן המון סיפורים לאורך השנים ותמיד התגובה הייתה לא זה לא הגיוני שהאגו והנקמנות יהיו חזקים אצלה מטובת המועדון אבל זאת המציאות.
אפשר לחשוב נפרדה מאלישע לוי בשביל ברק בכר.
אתה שוב לא מתייחס למה שכתבתי.
כתבתי שהדרך עקומה. לא צריך שתכתוב לי מגילות על זה.
לפני כמה שבועות שהיו שיחות זה היה לפני כמה בזיונות מקצועיים. בשכלול של הכל הגיוני שהחליטו לא להמשיך.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

yossi כתב:
01 יוני 2024, 19:59
מעל 10 אלף מנויים במחיר ממוצע של 1000+ זה לבדו עשר מיליון, משקלל כרטיסים, ספונסרים שמגיעים בגלל הקהל והגענו לאזור ה15.
לכן זה עדיין לא הצעצוע הפרטי של אלונה, ולכן גם מהיגיון בסיסי ובריא שמנותק מרגש, היא חייבת דין וחשבון לשותפים שלה.

אני ממש לא מייחל שאלונה תלך, אבל זה שהקהל ידרוש סטנדרט מזוים זה מאוד לגיטימי, בלי שום קשר לברדה.
זה הימים שאנחנו צריכים גוף רציני שייצג את האוהדים בקטע הזה ויוביל לשיח שמטרתו לעשות טוב. הארגון לצערי הוא ממש לא הכתובת, הפוסט שלו בשישי מעיד על זה בצורה שלא מותירה מקום לספק.
צריך את האנשים של פעם.
מצד אחד אני מבין מה אתה אומר. אי אפשר אחד בלי השני.
מצד שני תזכור שאם יש הפסדים כספיים(קורונה, מלחמה, סתם חוסר הצלחה) אז רק בעל הבית סופג אותם. לא אני ואתה כצרכנים.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

ReDo כתב:
01 יוני 2024, 19:38
חרפה אמיתית אני מסכים.
אבל ברגע שאתה מתייחס אליה בזלזול אחרי כל מה שהיא נתנה פה אתה לא שונה.
אני לא חושב שזלזלתי בה, ובכללי אני לא חושב שאפשר ונכון לזלזל במי ששמה פה מיליונים כל שנה.
אפשר וצריך לבקר אותה על הדרך.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אריאל2 כתב:
01 יוני 2024, 20:14
אני לא חושב שזלזלתי בה, ובכללי אני לא חושב שאפשר ונכון לזלזל במי ששמה פה מיליונים כל שנה.
אפשר וצריך לבקר אותה על הדרך.
מסכים לגמרי.
פשוט השיח ברשתות, וגם פה, יורד למקומות שהוא לא צריך להגיע אליהם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ReDo כתב:
01 יוני 2024, 20:01
אתה שוב לא מתייחס למה שכתבתי.
כתבתי שהדרך עקומה. לא צריך שתכתוב לי מגילות על זה.
לפני כמה שבועות שהיו שיחות זה היה לפני כמה בזיונות מקצועיים. בשכלול של הכל הגיוני שהחליטו לא להמשיך.
״הופתעתי, בעיקר משום שלפני מספר ימים הודיעה לי אלונה כי היא מעוניינת להמשיך״, הדברים של ברדה בהודעה שלו.
דיברו אחרי 4 ההפסדים, ההפסד בגמר והדרישות שלו גרמו לה להעזיב אותו. הצורה שבה עשתה היא בגלל האופי והאגו שלה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Melikson24 כתב:
01 יוני 2024, 20:10
מצד שני תזכור שאם יש הפסדים כספיים(קורונה, מלחמה, סתם חוסר הצלחה) אז רק בעל הבית סופג אותם. לא אני ואתה כצרכנים.
בקורונה נטשה אותנו ומינתה מפרק, הבעלים היחידי בליגה שעשה את זה!
במלחמה המדינה נתנה פיצויים.
ואל תשכח שהאוהדים שלנו ויתרו על המשחקים במנוי בתקופת הקורונה בזמן שאוהדים של קבוצות אחרות הגישו תובענות ייצוגיות כדי לקבל את הכסף שהוציאו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
01 יוני 2024, 19:59

צריך את האנשים של פעם.
אל תשכח גם מיליונים מהעירייה פלוס שימוש חינם באיצטדיון ובמתקנים (שהמועדון מפעיל בהם את בית הספר לכדורגל שהוא סופר ריווחי).

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

ReDo כתב:
01 יוני 2024, 19:43
הוא לא נזרק כי רצה לשפר את פני המועדון אל תגנוב דעת.
יש פרט קטן של ארבעה הפסדים רצופים כולל גמר גביע שאתה בכוונה שוכח לציין.
כמו שכתבו פה מעליי, הדרך עקומה ההחלטה לגיטימית.
זו בדיוק הסיבה, אם תרצה גם הראה לך הוכחה בפרטי שאליניב נלחם עד הרגע האחרון, בשבילנו.
במסיבת עיתונאים יום לפני המשחק אליניב אמר שנפגש השבוע עם אלונה שיחה טובה מאוד...
מה שהיא ניסתה לעשות, זה לגנוב דעת.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

talb55 כתב:
01 יוני 2024, 20:28
זו בדיוק הסיבה, אם תרצה גם הראה לך הוכחה בפרטי שאליניב נלחם עד הרגע האחרון, בשבילנו.
במסיבת עיתונאים יום לפני המשחק אליניב אמר שנפגש השבוע עם אלונה שיחה טובה מאוד...
אשמח לראות.

אלונה כמו הרבה מיליארדים אחרים לא אוהבים ששמים להם אולטימטום. אולי היא ציפתה שאליניב ילך איתה ולא יעמיד תנאים להמשך דרכו. אני באמת לא יודע.
אני יודע שהיא עשתה טעות חמורה. בעיני לא רק בדרך אלא גם על הויתור על ברדה.
לא יודע מה היה השיקול אבל הוא היה לקוי לגמרי. מה שכן אני לא חושב שאפשר לייחס לה שיקול זדוני כלשהו.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Melikson24 כתב:
01 יוני 2024, 20:10
אני חושב שהקשר הזה הוא גם אינטרס בעלים, ולא צריך להיות בעיתות משבר, אלא תמיד.
זה מאוד בריא, זה מאוד נכון, זה מאוד מקרב ומחזק את הקשר ואת תחושת השייכות.
בלי קשר לכמה כל אחד מביא מהבית. אם זה הקהל ואם זה בעל הבית.

פשוט אין פה תרבות, אוהדי כדורגל במדינה הזו התרגלו פשוט להיות כבשים. לא משנה כמה יתעללו בנו המנהלת, ההתאחדות, המשטרה, איגוד השופטים וכו' לעולם לא נעמוד על הזכויות שלנו.
רגילים להיות אסקופה נדרסת שפשוט תגיע בכל מחיר.

אני לא יוצא בסיסמאות של אבו עלי שהקבוצה שלנו וכו', אבל זה בסדר גם שאוהדי כדורגל יגידו "היי אני גם פה, ויש לי כמה דברים להגיד". כמובן בצורה תרבותית ומכבדת.
לכל הגופים שציינתי + וכל שכן להנהלה של הקבוצה של אוצם אוהדים, במקרה שלנו אלונה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

talb55 כתב:
01 יוני 2024, 20:28
בסוף לכל מהלך יש מכלול של סיבות. בעיניי הסיבה העיקרית היא מקצועית. יכול להיות שאתה צודק וזה תירוץ, אבל גם אם זה תירוץ זה אכבר תירוץ.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

ההחלטה לפטר התקבלה אחרי הגמר

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אני חושב שאנשים פה בעיקר צריכים לנשום ולהבין שכמו בכל זוגיות, שוק הרווקים בחוץ לא זוהר.
נכון לא מדובר בזוגיות מושלמת, יש לא מעט חסרונות,
אבל לא היינו בשוק הרווקים הרבה זמן ושכחנו את כל החרא שיש שם.

אנחנו עוד עלולים להתגעגע לימים שלא הספיק לנו מקום שלישי.

שלח תגובה