אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה

שליחה על ידי שיש »

דרמה קווין אלונה
בחייאת מה היא כבר תגיד? מקווה בשבילה שלא תלכלך עליו יותר ותחפור את הבור עמוק יותר
מסיבת העיתונאים הייתה צריכה להיות משותפת לה ולו בצורה מכבדת מגיעים להסכמות על פרידה וזהו לא קרה כלום, נכשל נכשלה ממשיכים לטובת הקבוצה

שמתי לב שממש קשה לה כששמים את האמת כמו שברדה אמר השגנו מקום שלישי....יש מישהו בעולם הזה שחושב שזה לא נכון? שזה מה שאנחנו שווים?
רק לה מפריע כי זה פוגע לה בתדמית של מועדון גדול שכבפועל אנחנו סתם קבוצה בדעיכה

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

לא מדברת - "בושה, לא סופרת את האוהדים"
מדברת - "מה היא כבר תגיד", "אייל ארד פיפי-קקי"

איזה טרלול.

סמל אישי של משתמש
The Red Diamond

שליחה על ידי The Red Diamond »

משנת 2017 אני קורא בפורום הזה בהנאה.
נכנס לפורום אחרי ניצחונות לקרוא מה האוהדים חושבים.
נכנס לפורום אחרי הפסדים ומוציא זעם בקריאה.
כל מילה שנאמרת על שחקן כזה או אחר, על המאמן (לא משנה מי, קבוצת כדורגל מחליפה מאמנים), על התפאורות.
אני אישית מוחצן ולרוב לא מתבטא אלא יושב על הגדר.

אליניב ברדה הוא אגדה ואני מאוהב בו.
האיש שהגיע מבלגיה. עצם העובדה שהגיע גרמה לשחקנים בכירים להגיע בעקבותיו והשאר היסטוריה שכולה דבש ושושנים.
עבורי כאוהד (שהמשחק הראשון שאבא לקח אותו הוא הגמר ב 84 מול הפועל לוד, איזה מנחוס אני),
התקופה מאז שאליה חזר היא חלום שעד היום אני מסרב להאמין שקרה במציאות, לקחנו אליפות על מכבי ת"א הגדולה בכל הזמנים עם זהבי בשיא כוחו.
היינו אולי הקבוצה הטובה ביותר בכדורגל הישראלי ידע מאז שאני רואה כדורגל, חלום.

אבל, כל זה לא היה קורה בחיים בלי הגב' אלונה ברקת.
הגיעה משום מקום בזמן הכי חשוב למועדון, היה נראה כאילו מדובר באפיזודה חולפת אבל היא עדיין פה כמעט 20 שנה.
אנשים פה בפורום מדברים על יציבות, אלונה זאת היציבות שלנו.
מועדוני ענק כמו בית"ר והפועל ת"א עוברים טלטלות והאוהדים סובלים שם כבר מעל עשור. מדובר במועדונים הרבה יותר גדולים מאיתנו
והרבה יותר אטרקטיביים לכל רוכש פוטנציאלי.

ברגע שאני רואה שאנשים פה מאבדים כיוון ושמים את אלונה כמטרה כאילו מדובר
בגורם עויין שהשתלט על המועדון (קרה בהפועל ת"א וגם בבית"ר) אני יורד מהגדר.

זכור לי איך אוהדי הפועל פ"ת העיפו את שמיר ואני רואה מה קרה למועדון שלהם (שלא פחות גדול משלנו).
זכור לי איך אוהדי הפועל ת"א גירשו את סמי סגטל ותראו איפה הם היום (מועדון על בערך 3 רמות מעלינו)
על אוהדי בית"ר לא צריך לספר איך הם הורסים כל חלקה טובה.

אבל אנחנו, הקהל שבכל מקום אני מתגאה שאני לוקח את הילדים שלי בכיף לאצטדיון כי הקהל שלנו לא מקלל אלא רק בא לעודד.
אנחנו צריכים להיות אסירי תודה לגברת אלונה ברקת שמשקיעה מכספה וממרצה כדי שהמועדון ישאר בצמרת ושאנחנו האוהדים נוכל לחייך.
יהיו כאלו שיגידו שהניהול כושל, יכול להיות, פרימור הוא לא אסי. מפה ועד לגרש את אלונה הדרך ארוכה.

בטוח שאלונה לא החליטה שלא לממש את האופציה עם אליניב כדי להכפיל את הצער שלנו האוהדים אחרי הביזיון ביום חמישי.
כל אוהד רציונלי מבין שהעונה אליה לא סיפק את הסחורה (ושאף אחד לא יגיד לי מקום 3 ואירופה, זה סטנדרט בזכות התקציב הכפול + משאר המועדונים מקום 4 ומטה). העונה הקבוצה הסריחה את המגרש, 0 כדורגל שוטף, הכל מקרי, פעולות אישיות, מצבים נייחים סבירים פלוס. זה לא נקרא אימון.
בגמר, נגד קבוצה עם תקציב אולי רבע משלנו, לא הצלחנו לחבר שני פסים, הגענו למצב אחד בכל המשחק (מיגל ממצב נייח - כרגיל).
בגביע הכל יכול לקרות אבל אם היינו שוכבים עליהם, בועטים לקורות והשוער שלהם נתן יום גדול, ניחא. הם היו טובים מאיתנו ב 2 דרגות והגיע להם לנצח.
שלא נדבר על ההכנה הלקויה ליום הזה בכל החודש האחרון, ההרכב מול סכנין (שהיה אמור להיות משחק אימון "על רטוב" לקראת הגמר ולהריץ את ההרכב של הגמר). החודש האחרון היה חובבני מקסימום מבחינת אליה ואלונה ראתה את זה בדיוק כמונו.

הצעד היה מתבקש, אליה לא עשה את ההתקדמות שהיה צריך לעשות כמאמן.
אבי נמני פוטר מאימון מכבי ת"א
אורי מלמיליאן פוטר מאימון בית"ר ירושלים
אלי אוחנה פוטר מאימון בית"ר ירושלים
יוסי אבוקסיס פוטר מאימון הפועל תל אביב
שפיגלר פוטר מאימון מכבי נתניה
צ'אבי פוטר מאימון ברצלונה
יוהן קרוייף פוטר מאימון ברצלונה
בקנבאוור פוטר מאימון באיירן מינכן

להמשיך?

קורה, מתקדמים.

בטוח שאלונה תערוך טקס הוקרה מפואר (ברור שלא ניתן היה לעשות את זה בשישי בצהריים).

סמל אישי של משתמש
The Red Diamond

ForeverRed כתב:
01 יוני 2024, 13:27
תוסיף כוכבית של תוכן ממומן.
רואים לך.
אתה מעשן יותר מידי ידידי,
הדמיון שלך מפותח מידי לאדם סחי.

https://www.facebook.com/moshe.avraham. ... cale=he_IL

צא לחקירה ותעדכן אותנו מה מצאת.

סמל אישי של משתמש
The Red Diamond

דר אדום בנשמה כתב:
01 יוני 2024, 13:32
אני לא חסיד של אלי ז'ינו אבל איתו סיימנו 3 עונות במקום 5-4, כלכלית הוא נכנע והחל למכור אבל הוא ניסה כמה שהוא יכל, אם לא זינו כנראה היינו נעלמים, וכן הייתי נגדו בזמן המחאה אבל במחשבה מפוכחת זינו לא היה גרוע אלא היה פשוט לא מספיק מבחינה כלכלית ובגלל זה הוא מכר שחקנים, מה שגרם לרבים לצאת נגדו ובצדק שהוא לא הסכים למכור את המועדון אבל בהתחשב במי שהיה מועמד אולי הוא עשה לנו טובה
אלי להב זה סיפור מביך ונוראי, השקיע עונה וחצי ואחר כך הטביע את הספינה...
לגביי אלונה אין לי טענות הכי טובה שיכלנו לבקש אבל מבחינה ניהולית היא לא מספיק טובה, הנוער באותה רמה כבר שנים, אין שינוי אמיתי ואנחנו עדיין תלוים בזרים ושחקנים מבחוץ
אם במקביל להשקעה בקבוצה הבוגרת הייתה השקעה בקבוצות הנוער ולא חייב משהו כמו מכבי תל אביב, מכבי פתח תקווה דוגמה מעולה להשקעה בנוער שמוכיחה את עצמה אולי היינו היום עם עוד שחקני בית איכותיים וטובים ועוד כסף ממכירות של שחקני בית....
רמה גבוהה חבר.
מסכים ב 100% לגבי הכשלים של אלונה והלוואי ותשקיע (לא מכיר, היא באמת לא משקיעה?) בנוער ושיהיה לנו נוער איכותי.
עד היום אני בוכה כשאני רואה את דן ביטון במכבי ת"א ושואל את עצמי איך השחקן הכי טוב שגדל אצלנו ב 15 שנה האחרונות הוחלף בגימיק מיכאל אוחנה.
אבל אם החלופה היא איש שממש רוצה אבל אין לו יכולת כלכלית, לא תודה.
האם אני רוצה מחלקת נוער כמו של מכבי פ"ת, ברור שכן! האם אני רוצה לאהוד קבוצה אם שאיפות כמו שלהם, תהרוג אותי וזהו.
אני נשאר עם מחלקת נוער נוראית ותקציב משולש משאר קבוצות הליגה זולת המכביות (ולא הופך לשטיח נוסף שלהם שהם לוקחים כל שחקן שבא להם).

אין תחליף לאלונה, כשיהיה משהו באופק, תעדכנו (מזל שמשה חוגג כבר עשה את הסיבוב שלו).

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

די כבר !
איבדתם את זה לגמרי !
מה נהיה פה ??

אנחנו כלום בלי אלונה ...
אנחנו כלום בלי אליניב ...
היא עשתה אותו...
הוא עשה אותה ...
אני אוהד לפניך ...
לא , אני אוהד לפניך ...

מה יש לכם ??
מה זה מלחמה מי יותר חזק ? מי יותר צודק ?
ההורים מתגרשים והילדים מופקרים ?
חלאס !
זה מוביל למסלול התרסקות - תעצרו את זה !
תכבדו איש את דעתו של האחר בלי לרדת לגופו של כותב .
זכותנו לדרוש שיכבדו את הסמל הכי גדול שלנו .
זכותנו גם לומר שהוא ניפק עונה רעה מאוד .

הפועל באר שבע וטובתה מעל הכל !!!
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

4 לב אדום כתב:
01 יוני 2024, 14:17
די כבר !
איבדתם את זה לגמרי !
מה נהיה פה ??

אנחנו כלום בלי אלונה ...
אנחנו כלום בלי אליניב ...
היא עשתה אותו...
הוא עשה אותה ...
אני אוהד לפניך ...
לא , אני אוהד לפניך ...

מה יש לכם ??
מה זה מלחמה מי יותר חזק ? מי יותר צודק ?
ההורים מתגרשים והילדים מופקרים ?
חלאס !
זה מוביל למסלול התרסקות - תעצרו את זה !
תכבדו איש את דעתו של האחר בלי לרדת לגופו של כותב .
זכותנו לדרוש שיכבדו את הסמל הכי גדול שלנו .
זכותנו גם לומר שהוא ניפק עונה רעה מאוד .

הפועל באר שבע וטובתה מעל הכל !!!
באמת חרפה לכולם.
וזה עוד בפורום של אוהדים ותיקים, בוגרים, לא איזה פוסט בפייסבוק או טוקבקים באתר וואן.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

רק מציין שאפשר לבקר את אלונה על מה שהיה אתמול גם בלי זלזול וכפיות טובה בכל מה שנתנה ועשתה פה.
אי אפשר להתבאס על הדרך שבה התייחסו לאליניב ומצד שני להתייחס אליה באותה צורה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Melikson24 כתב:
01 יוני 2024, 14:20
באמת חרפה לכולם.
וזה עוד בפורום של אוהדים ותיקים, בוגרים, לא איזה פוסט בפייסבוק או טוקבקים באתר וואן.
לא רק פה. כמות האוהדים הוותיקים שכולכם מכירים שראיתי שאומרים שהם לא יקנו מנוי, מחרימים או אשכרה מפסיקים לאהוד את הקבוצה... לא יודע אם זה יותר פתטי או עלוב.

כמו הרבה דברים במועדון, ההחלטה יותר מלגיטימית אבל הדרך עקומה.
חוסר רגישות ואטימות נוראית מצד אלונה. כשזה נוגע לאנשים כמו ברדה ומליקסון שהיא יודעת טוב מאוד כמה הם חשובים לקהל ובעצמה דאגה לקדם אותם כפנים של המועדון, אני מאוד מופתע מאיך שהכל התנהל.
נחכה לשמוע מה יש לה להגיד.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

ReDo כתב:
01 יוני 2024, 14:32
רק מציין שאפשר לבקר את אלונה על מה שהיה אתמול גם בלי זלזול וכפיות טובה בכל מה שנתנה ועשתה פה.
אי אפשר להתבאס על הדרך שבה התייחסו לאליניב ומצד שני להתייחס אליה באותה צורה.
מתייחסים אליה בזלזול בגלל הדרך שבה היא התייחסה לאליניב.
זכותה להחליף מאמן, התוצאות לא היו טובות והכדורגל היה רע רוב העונה.
להיפרד ממנו בהודעה לקונית כאילו שחררו איש משק או איזה ריג'ן שהגיע לחצי עונה זו בושה וחרפה ויריקה בפנים שלו ושל האוהדים.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

נקודה מעניינת שראיתי הייתה שאליניב תכנן להוציא פוסט פרידה ראשון (כמובן אחרי שהיא בישרה לו) לפני המועדון. זה יכול להסביר את בהילות הפוסט של המועדון ולמה לא עשו את זה בצורה מסודרת עם מסיבת עיתונאים, סרטון מושקע וכו.

לא הצלחתי לאמת את זה, מה שכן ראיתי שיש תגובות לפוסט של ברדה דק ספורות אחרי ההודעה של המועדון.

לא מצדיק כלום אבל אולי יכול להסביר קצת את הדרך שזה בוצע.
נערך לאחרונה על ידי yakar ב 01 יוני 2024, 17:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

הוא בעצמו אמר שלפני כמה ימים היא אמרה לו שהיא רוצה שהוא ימשיך

ההחלטה לפטר התקבלה אחרי המשחק

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yakar כתב:
01 יוני 2024, 17:34
נקודה מעניינת שראיתי הייתה שאליניב תכנן להוציא פוסט פרידה ראשון (כמובן אחרי שהיא בישרה לו) לפני המועדון. זה יכול להסביר את בהילות הפוסט של המועדון ולמה לא עשו את זה בצורה מסודרת עם מסיבת עיתונאים, סרטון מושקע וכו.

לא הצלחתי לאמת את זה, מה שכן ראיתי שיש תגובות לפוסט של ברדה דק ספורות אחרי ההודעה של המועדון.

לא מצדיק כלום אבל אולי יכול להסביר קצת את הדרך שזה בוצע.
אני חושב שברדה חשב סופית להתפטר ואלונה מיהרה לפטר אותו לפני. בגלל זה כבר בשישי הוזמן לפגישה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שיש כתב:
01 יוני 2024, 18:03
אני חושב שברדה חשב סופית להתפטר ואלונה מיהרה לפטר אותו לפני. בגלל זה כבר בשישי הוזמן לפגישה
אליה שבור, לא חשב להתפטר אלא כבר תקופה ביקש ממנה לשדרג את המחלקות השונות במועדון (לא רק של הבוגרת, הייתי רואה אותו לא מעט באימונים של בית הספר לכדורגל כשלקחתי את הבנים שלי לאימונים) מתוך מחשבה לעתיד הרחוק.
הוא היה בטוח שמגיע להארכת חוזה ובסוף מצא את עצמו נזרק כי רצה לשפר אותנו כמועדון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שיש כתב:
01 יוני 2024, 18:03
הניחוש שלי הוא שההחלטה לעשות את זה בשישי נעשתה מטעמים תקשורתיים וזהו. רגע לפני שבת בלי 5 באוויר וכאלה ובלי יכולת לגלגל את האירוע תקשורתית.

שלח תגובה