יממה כזאת גרועה. תחושה שאין הווה ואין עתיד.Melikson24 כתב: ↑31 מאי 2024, 15:57אין ספק.
חשבנו הפסד בגמר זה קשה והתעוררנו לתוך אחד הרגעים הקשים(לפחות מבחינתי) כאוהד.
אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הרגשה כאילו תקעה לנו סכין בגב.
היא ידעה כמה הוא חשוב לקהל, אז גם אם נפרדים למה לעשות את זה ככה, למה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
היה חייב להישאר במערכת כמנהל מקצועי.
מסתבר שבאגדות יש גם סוף רע.
מסתבר שבאגדות יש גם סוף רע.
לא יודע מה מניע אותה באמת שלא.Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 מאי 2024, 16:05הרגשה כאילו תקעה לנו סכין בגב.
פשוט עצוב. יש דרך גם להיפרד.
- ForeverRed
גם מהצד שלה, כזאת אישה לא חכמה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 מאי 2024, 16:05הרגשה כאילו תקעה לנו סכין בגב.
יכלה לסגור לעצמה מאמן לעשר שנים קדימה לו רק הייתה יושבת לדבר במקום לשבור את הכלים ממניעים שברורים לכולנו.
- Sir Alex Ferguson
ממי היא נפרדה יפה?
מבכר?
מראדי?
כל שחקן או איש מקצוע שעוזב אותנו כולל הכי גדולים יוצא מכאן פגוע.
כל הכסף בעולם לא יכול לקנות קלאסה ודרך ארץ.
לפני שניה לא התלוננת על הרכש והסגל?ForeverRed כתב: ↑31 מאי 2024, 16:09גם מהצד שלה, כזאת אישה לא חכמה.
יכלה לסגור לעצמה מאמן לעשר שנים קדימה לו רק הייתה יושבת לדבר במקום לשבור את הכלים ממניעים שברורים לכולנו.
- Sir Alex Ferguson
נקמה בו כי העז לבקש קבוצה תחרותית.ForeverRed כתב: ↑31 מאי 2024, 16:09גם מהצד שלה, כזאת אישה לא חכמה.
עכשיו היא תביא איזה בובה על חוט, עצוב.
יש סרטון שהוא בוכה והאוהדים באים לחבק אותו ורואים שהוא מניח עליהם את הראש ופשוט מרוסק
שבר לי את הלב
שבר לי את הלב
פה הטעות שלה הפועל באר שבע שלנו לפני שהיא שלהSir Alex Ferguson כתב: ↑31 מאי 2024, 16:15נקמה בו כי העז לבקש קבוצה תחרותית.
עכשיו היא תביא איזה בובה על חוט, עצוב.
היא לא תהיה פה וגם הבובה שהיא תביא לא יחזיק פה מבטיח לך
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
למרות שתמיד זה נראה כמו חוסר רגישות של אלונה, היה לי ברור עוד מלפני חודש שברדה לא ימשיך כמאמן.
בשורה התחתונה הקבוצה נראית רע מאוד, הגענו השנה לגמר מסדרת פוקסים שאפילו נגד טבריה בבית הם היו עדיפים בהרבה רוב המשחק וגנבנו גול.
מקווה מאוד שימצאו דרך שימשיך בכל תפקיד במועדון או שמקסימום ייצא להתאווררות של שנה ויחזור.
עם כל הרגש אני חושב שרוב האוהדים רוצים שינוי בעמדה ואם זה לא היה ברדה היו מאוד מרוצים מהשינוי.
בשורה התחתונה הקבוצה נראית רע מאוד, הגענו השנה לגמר מסדרת פוקסים שאפילו נגד טבריה בבית הם היו עדיפים בהרבה רוב המשחק וגנבנו גול.
מקווה מאוד שימצאו דרך שימשיך בכל תפקיד במועדון או שמקסימום ייצא להתאווררות של שנה ויחזור.
עם כל הרגש אני חושב שרוב האוהדים רוצים שינוי בעמדה ואם זה לא היה ברדה היו מאוד מרוצים מהשינוי.
אם הייתה הודעת פרידה מכובדת+הודעה שאליניב נשאר במערכת כמנהל מקצועי אני בטוח שהרוב היו מקבלים בהבנה את הזעזוע.clark kent כתב: ↑31 מאי 2024, 16:22למרות שתמיד זה נראה כמו חוסר רגישות של אלונה, היה לי ברור עוד מלפני חודש שברדה לא ימשיך כמאמן.
ההחלטה להוקיע אותו מהמועדון היא בגדר פשע.
אלונה צריכה לשלם על התמונות השוברות לב שיוצאות מהבית של ברדה, לא מספיק קיבלנו סכין אתמול ללב היא באה היום עם מצ׳טה לתוך הלבבות של כל האוהדים בלי יוצא מן הכלל.
די כבר עם השקר הזה של מנהל מקצועי .Itay כתב: ↑31 מאי 2024, 16:29אם הייתה הודעת פרידה מכובדת+הודעה שאליניב נשאר במערכת כמנהל מקצועי אני בטוח שהרוב היו מקבלים בהבנה את הזעזוע.
ההחלטה להוקיע אותו מהמועדון היא בגדר פשע.
אלונה צריכה לשלם על התמונות השוברות לב שיוצאות מהבית של ברדה, לא מספיק קיבלנו סכין אתמול ללב היא באה היום עם מצ׳טה לתוך הלבבות של כל האוהדים בלי יוצא מן הכלל.
בתקופת רוני לוי הוא היה המנהל המקצועי והיה כאן הכדורגל הגרוע בארץ שמה שהחזיק אותו זה התוצאות . כשהפסיקו להגיע התוצאות רוני פוטר וברדה ירד לקווים . מה גורם לכם לחשוב שזה יהיה שונה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש