איך אתה תמיד אוהב את הדשא של השכן.
קורנו עם 0 מספרים. ראינו שלופס ברגע שהמערך משחרר אותו הוא נשק התקפי מעולה.
זה גם שחקן שכל הקריירה היה בספרד וקבוצות צמרת ביוון, מי ישמע הבאת איזה קאריו
איך אתה תמיד אוהב את הדשא של השכן.
קורנו עם 0 מספרים. ראינו שלופס ברגע שהמערך משחרר אותו הוא נשק התקפי מעולה.
זה גם שחקן שכל הקריירה היה בספרד וקבוצות צמרת ביוון, מי ישמע הבאת איזה קאריו
מיום א׳ של לופז אני כותב עליו את אותם דברים.
זה בכלל לא קשור לקורנו, שכמו במקרה ספר, אני הרבה יותר מתחבר לשחקנים מסוגו מאשר לנגרים שלנו.
אי אפשר לבנות סגל של אנטי כדורגל ואז להתלונן על איכות הכדורגל. תחליטו מה אתם רוצים.
לופז תמיד היה שחקן בינוני מינוס, אעזוב רגע את המקצועי,
בתחושה שלי שחקנים בגיל הזה אלא אם הם אגדות בעודן בחיים כמו מיגל, לא צריכים להיות בקבוצת עם יומרות.
מיום א׳ של לופז אני כותב עליו את אותם דברים.
זה בכלל לא קשור לקורנו, שכמו במקרה ספר, אני הרבה יותר מתחבר לשחקנים מסוגו מאשר לנגרים שלנו.
אי אפשר לבנות סגל של אנטי כדורגל ואז להתלונן על איכות הכדורגל. תחליטו מה אתם רוצים.
מה אנטי כדורגל?
שחקן עם כושר ומהירות מעולים, בעיטה מצוינת, וראינו העונה שמתי שיש גם שיתוף פעולה אז אחלה מסירות וחדירה לרחבה.
וזה גם מה שסיפרו על תקופתו ביוון.
זה אחד המגנים הזרים הטובים שהיו בארץ ואתה מדבר על אנטי-כדורגל. הוא לא הבעיה של הפועל באר שבע
מה אנטי כדורגל?
שחקן עם כושר ומהירות מעולים, בעיטה מצוינת, וראינו העונה שמתי שיש גם שיתוף פעולה אז אחלה מסירות וחדירה לרחבה.
זה אחד המגנים הזרים הטובים שהיו בארץ ואתה מדבר על אנטי-כדורגל. הוא לא הבעיה של הפועל באר שבע
במכלול הוא שחקן סבבה.
כדורגלן הוא לא ולזה אני מתכוון.
מעדיף כמה שפחות כאלה בקבוצה שלי.
אבל כבר אין לי קבוצה אז חבל לכולם על האנרגיות.
מה אנטי כדורגל?
מה אנטי כדורגל?
+++
מניה בטוחה , מה השאלה בכלל ?
תן לי 11 הלדר לופז בהרכב
אני מקווה שההנהלה באמת מבינה עד כמה הוא חשוב לאור הקיץ שהולך לעבור על הקבוצה והזעזוע שהיה כאן.
הוא אחד מהיחידים העונה ששמרו על הרמה והוא בעמדה סופר קריטית.
להחליף אותו בישראלי כמו גרופר זה לייצר בעיה גדולה גם של איכות וגם של אופי.