תקשיב אחי,אני עם אליניב באמת שהולך על ביצים מתוך הערכה עצומה אליו כשחקן ואישיות,אבל בשורה התחתונה הוא לא מאמן גבר,הוא לא.
אולי עוד שפשוף אבל כרגע הוא לא שם ואני אומר את זה בדרך מפולפלת כבר שנתיים.
40 שנה אני רואה כדורגל ולמדתי עם השנים לזהות דברים ולראות מי יש לו דרך ומי לא.
הגנתי בזמנו על אלישע כי הוא הוציא מהסגל את המקסימום ואת העובדה שב״ש שנים לא הייתה בצמרת והוא הביא אותה עם סגל אולי החמישי בטיבו בליגה,משם לקח את זה בכר.
גם על רוני לוי הגנתי כי למרות הכדורגל המזעזע הוא הוציא 100% מהסגל.
שנה שעברה הוא הצליח לעשות קסמים,השנה התרסק ואצל מאמן זה לא דבר טוב.
קודם כל שיוציא את המקסימום מזה ןאחכ נדבר על תקציבים.
שאתה בא בדרישות לבוס שלך אתה צריך לבוא עם תוצאות,ההנחות שאתה נותן לו מקורם באג׳נדה ותו לא.
וכן הוא בחר אותם והוא אמר בתחילת העונה ״קיבלתי כל מה שרציתי״
אז או שהוא משקר או שהוא נכשל תחליט
עוד דבר שחמק מתחת לרדאר.
לתמוך ברוני לוי ששיחק כדורגל מזעזע עם סגל טוב יותר מזה שיש היום, ובו בזמן לטעון שברדה, שעם אותו סגל בדיוק הפיק כדורגל טוב יותר, המציא שחקנים, הביא גביע ובהמשך נדבק לצמרת והסתכל על מכבי תל אביב מלמעלה (שנתיים ברצף) - אומר הרבה על הפוזיציה שלך.
להגיד על ברדה לא מאמן, זו אמירה חמורה שאני לא יודע אם נאמרה מתוך כעס או אמונה שלמה.
השנתיים הקודמות מוכיחות אחרת גם אם בנוכחית הוא כשל והלך לאיבוד. היו לו את כל הסיבות להגיע לשם.
שנקבל פה ברק בכר 2? אתה שומע את עצמך?
איך אפשר לשים אותם באותה שורה בכלל?
בסוף ההישגים של אליה במועדון מסתכמים בשלב בתים וגביע, בשניהם הוא צריך להודות כל יום לכפפות של גלזר.
אני מדבר על הדרך שבה בכר עזב. רצה רכש, כי לא האמינה בו לא אישרה (היה אמור להיות מפוטר כבר בגביע מול אשדוד אם שטקוס לא עוצר את הפנדל ואנחנו מודחים), ואז היה ברור שזה שאלה של זמן עד שיעזוב.
היה כאן נאום ארוך של אחד הסנגורים שלה שהיא צריכה להעניש את אליניב (ולמעשה גם את האוהדים כי אם אין רכש הקבוצה תפגע ואז גם אנחנו) על העונה הנוכחית ולא לתת לו רכש לפני שמביא הישגים בעונה הקרובה, ואני אומר בצורה הכי פשוטה, אם היא לא מחזיקה ממנו שלא תחדש לו חוזה, אם היא מחדשת את החוזה שתגבה אותו, לחדש את החוזה ולא לגבה אותו יביא לכישלון ופרידה מכוערת עם אליה כמו שהיה עם בכר וזה לא מגיע לא לאליניב ולא לנו.
תמשיך לגנוב דעת.
הביא גביע ושלב בתים מה קיבל? מגבלת שכר? ארתור בינואר אחרי שחודשיים התחנן לחלוץ?
אתמול אליה עשה עבודה גרועה אבל יש לו כלים גרועים ומוגבלים, חודשיים כתבתי כאן שאין לנו שחקני אלפא שיובילו ולכן לא הופתעתי שהתפרקנו אחרי שמיגל נפצע.
אלונה לא צריכה להביא לו רכש או לא בהתאם להאם הוא נכשל או לא, אלונה צריכה להחליט האם היא רוצה שישאר, ואם כן היא צריכה לגבות אותו, אם לא זה מה הטעם שימשיך? שנקבל כאן ברק בכר 2 שבסוף הדרך הראתה לו את הדרך החוצה וסירבה לחזק לו את הקבוצה מה שהביא לקרע בין השניים ולעזיבה?
הכלים שיש לו לא יותר גרועים ומוגבלים ממכבי פ"ת/ריינה/סכנין.
כבר חודש מהבהבות נורות אזהרה כפרומו למה שהולך לקרות בגמר הגביע ואיפה המאמן שלך?
תבוסה אחרי תבוסה מתקבלות באהלן אהלן.
ברדה ברוב המשחקים טועה במערכים ובהרכבים וגם לא מצליח לתקן תוך כדי משחק.
אמרתי כבר בעבר ואומר זאת שוב, תנסו לנתק את האהבה לברדה (גם אצלי הוא יהיה לנצח חקוק בלב) ותשפטו אותו בעיניים אובייקטיביות. אם מדובר בסילבס ולא ברדה אנשים פה תולשים לו את הגבות על מה שהעיניים רואות.
עוד דבר שחמק מתחת לרדאר.
לתמוך ברוני לוי ששיחק כדורגל מזעזע עם סגל טוב יותר מזה שיש היום, ובו בזמן לטעון שברדה, שעם אותו סגל בדיוק הפיק כדורגל טוב יותר, המציא שחקנים, הביא גביע ובהמשך נדבק לצמרת והסתכל על מכבי תל אביב מלמעלה (שנתיים ברצף) - אומר הרבה על הפוזיציה שלך.
להגיד על ברדה לא מאמן, זו אמירה חמורה שאני לא יודע אם נאמרה מתוך כעס או אמונה שלמה.
השנתיים הקודמות מוכיחות אחרת גם אם בנוכחית הוא כשל והלך לאיבוד. היו לו את כל הסיבות להגיע לשם.
+ 1000.
יש לאנשים אצלנו זיכרון קצר, שכחו לאיזה קבוצה ברדה הגיע (חדר הלבשה מפורק, בדרך להדחה מול יורדת ליגה, קהל שלא קונה אפילו אלף כרטיסים למשחק בית בגלל ניתוק עם המאמן והקבוצה), ולאן הוא לקח אותנו מאז.
הוא נכשל השנה, אבל אלונה נכשלת כבר שנים בהתאם לציפיות שהיא עצמה מייצרת כל קיץ, פשוט כשזאת אלונה אז מנסים לשנות את המציאות ולהאשים את כולם חוץ מהניהול שלה.
בלי שינוי בניהול שלה נמשיך להיכשל גם אם שרון ״פפ״ מימר יחליף את ברדה בקיץ.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 31 מאי 2024, 09:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמשיך לגנוב דעת.
הביא גביע ושלב בתים מה קיבל? מגבלת שכר? ארתור בינואר אחרי שחודשיים התחנן לחלוץ?
אתמול אליה עשה עבודה גרועה אבל יש לו כלים גרועים ומוגבלים, חודשיים כתבתי כאן שאין לנו שחקני אלפא שיובילו ולכן לא הופתעתי שהתפרקנו אחרי שמיגל נפצע.
אלונה לא צריכה להביא לו רכש או לא בהתאם להאם הוא נכשל או לא, אלונה צריכה להחליט האם היא רוצה שישאר, ואם כן היא צריכה לגבות אותו, אם לא זה מה הטעם שימשיך? שנקבל כאן ברק בכר 2 שבסוף הדרך הראתה לו את הדרך החוצה וסירבה לחזק לו את הקבוצה מה שהביא לקרע בין השניים ולעזיבה?
אתה הגונב דעת הכי גדול, כל השנה ממשיך להגן על המאמן החלש הזה, מתלונן על ההתנהלות של אלונה ומנסה להציג את זה כאילו אנחנו עם תקציב של טבריה.
אין מה לעשות זה התקציב שהבעלים מוכן לשים וגם עם תקציב כזה אפשר לקחת אליפויות אם לא טועים בלי הפסקה ברכש ובניהול המשחק עצמו.
לגבי הסגל שאתה לא מפסיק להתלונן על אז כל מאמן גנרי אחר היה מוציא ממנו לפחות מקום שלישי אם לא יותר ככה שהישג אין פה אז תפסיק אתה לגנות דעת בכל הודעה שאתה כותב ומציף אותן פה בפורום.
עוד דבר שחמק מתחת לרדאר.
אין לי שום פוזיציה,אליניב חשוב לי לא פחות מלכם.
אני לא אוהב חוסר צדק ופוזיציה על מלא שרואים שהדברים לא עובדים.
את רוני לוי פיטרו כאן על הרבה פחות ובצדק,אליניב נכשל כישלון חרוץ.
לא ממהר להחליף אותו ויחד עם זאת הקרדיט שלו נגמר כנראה שלא הבנתם אחרי אתמול,עוד עונה כזאת והוא יקבל הכל לפנים וזה לא מגיע לו.
אז או שהוא מתאפס ומתחיל לסגל לעצמו סגנון משחק שמתאים להפועל ב״ש ומתאים לאליניב ברדה או שהוא אומר לאלונה ״אני לא מסוגל״.
אם הוא חושב שהוא לא מקבל את הכלים שהוא צריך הוא צריך לשים את המפתחות,הסר דאגה יהיו עשרות קופצים על התפקיד.
אין לי שום פוזיציה,אליניב חשוב לי לא פחות מלכם.
אני לא אוהב חוסר צדק ופוזיציה על מלא שרואים שהדברים לא עובדים.
את רוני לוי פיטרו כאן על הרבה פחות ובצדק,אליניב נכשל כישלון חרוץ.
לא ממהר להחליף אותו ויחד עם זאת הקרדיט שלו נגמר כנראה שלא הבנתם אחרי אתמול,עוד עונה כזאת והוא יקבל הכל לפנים וזה לא מגיע לו.
אז או שהוא מתאפס ומתחיל לסגל לעצמו סגנון משחק שמתאים להפועל ב״ש ומתאים לאליניב ברדה או שהוא אומר לאלונה ״אני לא מסוגל״.
אם הוא חושב שהוא לא מקבל את הכלים שהוא צריך הוא צריך לשים את המפתחות,הסר דאגה יהיו עשרות קופצים על התפקיד.
אתה מספר את זה לי?
אני כבר חודשיים כותב פה שהוא לא צריך להמשיך.
לא רואה את אלונה מתמלאת פתאום רעב ואת הסיטואציה משתנה מבחינתו.
יחד עם זאת, לקחת את העונה הזאת בלבד כמקרה בוחן ולהתעלם מכל מה שהיה קודם - זה מה שנקרא זיכרון קצר. לאמירות כמו ״הוא לא מאמן״ אין מקום. מי ישמע מה תרמו שני חסרי המושג שהיו לפניו, או מה יתרמו אלה יבואו אחריו. הוא שתי דרגות מעליהם גם אם נכשל העונה. קצת פרופורציות.
אתה מספר את זה לי?
אני כבר חודשיים כותב פה שהוא לא צריך להמשיך.
לא רואה את אלונה מתמלאת פתאום רעב ואת הסיטואציה משתנה מבחינתו.
יחד עם זאת, לקחת את העונה הזאת בלבד כמקרה בוחן ולהתעלם מכל מה שהיה קודם - זה מה שנקרא זיכרון קצר. לאמירות כמו ״הוא לא מאמן״ אין מקום. מי ישמע מה תרמו שני חסרי המושג שהיו לפניו, או מה יתרמו אלה יבואו אחריו. הוא שתי דרגות מעליהם גם אם נכשל העונה. קצת פרופורציות.
אף אחד לא לוקח מברדה את מה שעשה ויד עם זאת אתה מצפה ממאמן שישתפר עם הזמן ויהפוך אותך טוב יותר,זה מה שקורה בדר״כ למאמנים טובים.
בכר נכשל בעונה הרביעית והחמישית שלו אחרי שהביא את המועדון לפיק מטורף ולא הצליח בשינויי הדורות על אף תקציב פסיכי שקיבל,קורה.
אליניב עדיין לא הגיע לתקרה במיצוי הסגל הקיים.
אתה הגונב דעת הכי גדול, כל השנה ממשיך להגן על המאמן החלש הזה, מתלונן על ההתנהלות של אלונה ומנסה להציג את זה כאילו אנחנו עם תקציב של טבריה.
אין מה לעשות זה התקציב שהבעלים מוכן לשים וגם עם תקציב כזה אפשר לקחת אליפויות אם לא טועים בלי הפסקה ברכש ובניהול המשחק עצמו.
לגבי הסגל שאתה לא מפסיק להתלונן על אז כל מאמן גנרי אחר היה מוציא ממנו לפחות מקום שלישי אם לא יותר ככה שהישג אין פה אז תפסיק אתה לגנות דעת בכל הודעה שאתה כותב ומציף אותן פה בפורום.
עם השילוב של התקציב והניהול הנוכחי אי אפשר לקחת אליפות, אם אתה טוען שכן אתה גונב דעת.
עם השילוב של התקציב והניהול הנוכחי אי אפשר לקחת אליפות, אם אתה טוען שכן אתה גונב דעת.
בתקציב הנוכחי שלך גם בניהול רע הרבה יותר
אתה אמור לחבר 2 פסים נגד מכבי פת
ואתה אמור לעבור את החצי יותר מפעם אחת במחצית
אליניב ברדה נכשל לא בגלל תקציב,בגלל יכולת האימון שלו.
אתמול הוא עשה סלט במערך וככה נראו השחקנים גם
אבודים.
אז במקום שזה יסתיים באמצע העונה הבאה בצורה מכוערת
עדיף שזה יסתיים עכשיו כי עדיין הוא סמל פה.
היה שחקן גדול אבל מאמן חלש.