אתה לוקח מנהל מקצועי ואתה לא מתערב לו
הוא חייב לך דין וחשבון ואם לא עומד במה שהצבת לו הוא עף על טיל
אתה לוקח מנהל מקצועי ואתה לא מתערב לו
כרגע יש עמדות שאין אפילו אחד, שלא לדבר על 2-3. כשזה יהיה מצב נתון נדברItay כתב: ↑29 מאי 2024, 07:36בינתיים מי שאמר שהוא רוצה 2-3 שחקנים טובים על כל עמדה זה ברדה בעצמו ככה שהוא זה שחילק את העוגה דה פקטו. איזו סיבה רציונלית יש לאלונה לסרב לברדה אם יגיד לה אני רוצה שחקן אחד שירוויח 300 במקום שניים שירוויחו 150? כל עוד הוא לא עושה צעדים הזויים בבניית הסגל לא רואה סיבה למה שאלונה תתערב לו ברכש
(וכל מאמן שעבד תחתיה הודה שהיא נותנת עצמאות ומעורבת עד גבול מסוים).
ארתור הוא שחקן זול, שחקנים כאלה מגיעים או בחוזה של עונה עם אופציה לעונה או עונות נוספות או שהשחרור שלהם בקיץ הוא זול יחסית.yossi כתב: ↑29 מאי 2024, 08:16אתה מפספס את הנקודה.
השאלה היא לא אם צריך חלוץ, כל בר דעת עונה שכן.
השאלה האם התרומה של ארתור שווה או גדולה מספיק כדי שנחתים חלוץ לא מהסגנון שהמאמן רוצה, וסיכוי לא רע שהוא יחפש לשחרר בקיץ או פשוט יישאר עם חלוץ שלא מתאים לו ולסגנון.
בעיני התשובה היא שחד משמעית זה לא היה שווה.
אם יחליטו לשחרר את ארתור, בעיניי נשים בצד את הקטע שזה די חובבני, זה יעלה בכסף ובזמן.
אז אם התרומה לא שווה, מראש לא היה כדאי להחתים ולסנדל את עצמנו עם שחקן שהסגנון שלו לא ממש רצוי.
זה דוגמא קלאסית לאיך יוצרים בורות בהחלטות מקצועיות שישפיעו קדימה מבלי לקבל תמורה.
ואני בכוונה לא מדבר על האיכויות של ארתור כשחקן, בעיניי אני עדיין לא יודע לאמוד אותן.
זה לא קשור גם ליכולת שלו. חלוץ צריך לדעת להפעיל, הסגנון הוא חשוב מאוד.
אז למעשה שום דבר שאלונה תעשה הוא לא טעות ולא ניתן לביקורת כי ברגע שהיא שמה את הכסף אז מותר לה לעשות הכל ולהתנהל איך שבא לה.
אם אתה חושב שמישהו ייתן כסף מבלי להתערב אתה חי בסרט.Sir Alex Ferguson כתב: ↑29 מאי 2024, 21:19אז למעשה שום דבר שאלונה תעשה הוא לא טעות ולא ניתן לביקורת כי ברגע שהיא שמה את הכסף אז מותר לה לעשות הכל ולהתנהל איך שבא לה.
טענה גאונית שגם מונעת ביקורת מכל בעלים שאי פעם השקיע כספים בקבוצה.
במציאות אם אתה ממנה אנשי מקצוע, מנכ״ל, מנהל מקצועי, מאמן, לא משנה מי, אתה צריך לבטוח בו ולתת לו לעשות את העבודה ולא להתערב לו בהכל ושהכל יצטרך אישור ממך (הבדיחה במועדון בתקופת אסי הייתה שהוא אפילו לא היה יכול לבחור את הצבעים של העטים במשרד בלי אישור שלה ולכן אסי גם עזב בסוף).
במציאות אלונה עשתה המון בשביל המועדון אבל גם קיבלה המון חזרה, אהבה וחום כמו שאף בעלים אחר כולל שחר וגולדברג לא קיבלו, בטרנר גם סולד אואט מנויים וכמובן כלפי חוץ מאישה אלמונית לגברת הראשונה של הכדורגל, כמעט פוליטיקאית, זוכה פרסים על מפעל חיים ושם מוכר כמעט בכל בית, אז אני חושב שלי כאוהד כן יש זכות לבקר אותה כשהיא טועה ולא להשתמש כל פעם בסיסמא אלונה מוציאה כסף כל שנה אז זכותה לעשות מה שבא לה ולכן היא גם לא טועה לעולם וגם אם כן אסור לבקר אותה כי היא מוציאה כסף.
למיץ גולדהאר ויענקלה שחר יש מנהל/מנכ״ל מקצועי שתפקידם להתוות דרך ותכנית מקצועית למועדונים שלהם.Red Tiger כתב: ↑29 מאי 2024, 21:49אם אתה חושב שמישהו ייתן כסף מבלי להתערב אתה חי בסרט.
בישראל ובהרבה מקומות בעולם בעלים מעורבים ומאוד.
הם לא רואים בקבוצת כדורגל עסק,הם רואים בזה סטאטוס למעמדם,הם עושים את זה כי הם אוהבים את זה ורוצים להשפיע ולראות פרי להשקעה שהם עושים אגב מבלי לקבל תמורה בכסף.
אם אתה חושב שזז עט בקרית שלום מבלי שגולדאהר יאשר אז אין לך מושג ושם הם צריכים לחכות עוד יום עד שיענה בגלל הפרשי השעות.
זאת הכלה ככה היא לא תשתנה וכדאי שתתחיל לקבל את זה.
גאונים כמוכם שזה לא הספיק לכם היו גם בהפועל פ״ת,בית״ר ירושלים והפועל תא,
שתיים מהם בלאומית היום.