גמר גביע המדינה :: הפועל באר שבע-מכבי פתח תקווה, חמישי, 20:30
Re: גמר גביע המדינה :: הפועל באר שבע-מכבי פתח תקווה, חמישי, 20:30
הרכב משעמם וכרגיל נצטרך לחכות לחילופים כדי לראות קצת צבע בעיניים.
ממש לא הייתי מזלזל באיך שנפתח את המשחק. אנחנו רואים איך המשחקים שלנו נפתחים בחודש האחרון, ופ"ת קבוצה שמתנפלת על ההתחלה ויודעת להעניש.
ממש לא הייתי מזלזל באיך שנפתח את המשחק. אנחנו רואים איך המשחקים שלנו נפתחים בחודש האחרון, ופ"ת קבוצה שמתנפלת על ההתחלה ויודעת להעניש.
גם להפועל ר"ג ב2003 היו שחקנים צעירים שלא רגילים לשחק מול 20,000.Sir Alex Ferguson כתב: ↑29 מאי 2024, 21:26יש לפתח תקווה המון שחקנים צעירים, לא יודע כמה הם רגילים לשחק מול 20 אלף פלוס אוהדים יריבים. צריך לנצל את הטירוף של הקהל בהתחלה כדי לפתוח בטירוף, אגרסיביות, לתקוף מהדקה הראשונה כדי לנצל את האווירה והגיל הצעיר של השחקנים.
המון קהל זו לא ערובה לכלום.

- ForeverRed
אשמח לדעת מה היית עושה אחרת בהינתן שדיינר לא כשיר ל-90 דקות.
גנאח שנראה כמו אוויר?
ארתור שגם הוא לא לגמרי כשיר ונראה כמו עמוד חשמל?
אנא שתף אותנו.
כרגיל, אותה שאלה תקבל את אותה תשובה.ForeverRed כתב: ↑30 מאי 2024, 09:59אשמח לדעת מה היית עושה אחרת בהינתן שדיינר לא כשיר ל-90 דקות.
גנאח שנראה כמו אוויר?
אנא שתף אותנו.
מה לא הייתי עושה זה פותח עם אגף ימין של ספר ופוקו. עם חטואל לבד באמצע. עם 6 שחקני הגנה והתקפה איטית.
אם אין את קניונס וגנאח מה הטעם לשמור על המבנה של 4231? איך זה יעבוד ולמה שזה יעבוד?
היה עדיף לשחק עם שני חלוצים ולנסות ליצור יתרון מספרי מול פ"ת שכרגיל יעמידו את הבלמים על קו האמצע.
נקווה שהמצבים הנייחים שוב יושיעו אותנו אחרת נסבול כמו תמיד עד החילופים.
- ForeverRed
השינוי שאתה מציע יגרע ממקומות אחרים.הפועלעולה כתב: ↑30 מאי 2024, 10:03כרגיל, אותה שאלה תקבל את אותה תשובה.
מה לא הייתי עושה זה פותח עם אגף ימין של ספר ופוקו. עם חטואל לבד באמצע. עם 6 שחקני הגנה והתקפה איטית.
אם אין את קניונס וגנאח מה הטעם לשמור על המבנה של 4231? איך זה יעבוד ולמה שזה יעבוד?
היה עדיף לשחק עם שני חלוצים ולנסות ליצור יתרון מספרי מול פ"ת שכרגיל יעמידו את הבלמים על קו האמצע.
נקווה שהמצבים הנייחים שוב יושיעו אותנו אחרת נסבול כמו תמיד עד החילופים.
אני לא הייתי עולה במערך כזה לגמר גביע. סיכון גדול מדי.
מבחינת הצבות בהרכב, לא רואה מה אפשר לעשות טוב יותר. אלה תלונות לשם התלונה ולא יותר.
ה11 לא מעניינים אותי. מעניין אותי איך נשחק.ForeverRed כתב: ↑30 מאי 2024, 10:11השינוי שאתה מציע יגרע ממקומות אחרים.
אני לא הייתי עולה במערך כזה לגמר גביע. סיכון גדול מדי.
מבחינת הצבות בהרכב, לא רואה מה אפשר לעשות טוב יותר.
כשיצחקי החליף את אבוקסיס וברדה את רוני לוי הם בעיקר שינו את הגישה של הקבוצה. בסוף השחקנים היו אותם שחקנים.
כולנו מכירים את החוזקות והחולשות הרבות שיש לפ"ת. לא רואה הפקת הלקחים מהמשחק הקודם מולם ואיך ההרכב הזה הולך לנצל את הבעיות שיש להם.
להפך, אני רואה את הלחץ הגבוה של פ"ת חונק את הקבוצה כמו בטרנר, בטח בפתיחת המשחק.
נותר רק לקוות שכרגיל הכתבים טועים בהרכב המשוער.
- ForeverRed
אם כך הביקורת עוד יותר מיותרת.הפועלעולה כתב: ↑30 מאי 2024, 10:17ה11 לא מעניינים אותי. מעניין אותי איך נשחק.
כשיצחקי החליף את אבוקסיס וברדה את רוני לוי הם בעיקר שינו את הגישה של הקבוצה. בסוף השחקנים היו אותם שחקנים.
כולנו מכירים את החוזקות והחולשות הרבות שיש לפ"ת. לא רואה הפקת הלקחים מהמשחק הקודם מולם ואיך ההרכב הזה הולך לנצל את הבעיות שיש להם.
להפך, אני רואה את הלחץ הגבוה של פ"ת חונק את הקבוצה כמו בטרנר, בטח בפתיחת המשחק.
נותר רק לקוות שכרגיל הכתבים טועים בהרכב המשוער.
התאמות ושינויים אפשר לעשות בתוך כל מערך.
בוא נמתין למשחק ונשפוט אחר כך.
אם ארתור כשיר יש לך ספק שהוא עדיף על חטואל?ForeverRed כתב: ↑30 מאי 2024, 09:59אשמח לדעת מה היית עושה אחרת בהינתן שדיינר לא כשיר ל-90 דקות.
גנאח שנראה כמו אוויר?
אנא שתף אותנו.
כבר ראינו איך נראית התקפה של ספר, יוני וחטואל מול קבוצה לוחצת שרוצה כדור. כמו כלום ושום דבר.
אין סיבה שהיום זה יהיה שונה.
אני לא יודע מה מצב הכשירות, ההרכב המשוער הזה צריך לשחק את מינימום הדקות האפשרי.
והיום זה לא יהיה שונה. פ"ת יבואו ללחוץ ולשחק גבוה, אני לא רואה אותם פותחים בצורה מהוססת, וכשהם יעשו את זה אין לי ספק שהם ישתלטו על המגרש.
נראה איך ברדה יגיב לזה, ואיך הוא מתכנן לצאת קדימה. אם זה העפת כדורים על ספר וחטואל, אז נצטרך להעביר את המחצית הראשונה בתקווה לא לספוג ואולי לנצל איזה נייח או מתנה של ההגנה שלהם.
אולי ספר יהיה בשמאל וסטויאנוב בימין?
יכול להיות?
יכול להיות?
מה נסגר עם הכבישים היום בסוף ?
אני רואה בחדשות ובכמה אתרים עדיין רשום שהחסימות יחלו בשעה 5 ולא כמו שאמרו שזה נדחה ל8 בערב
אני רואה בחדשות ובכמה אתרים עדיין רשום שהחסימות יחלו בשעה 5 ולא כמו שאמרו שזה נדחה ל8 בערב
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
״קאניוניס צפוי לעבור מבחן כשירות לפני המשחק, במידה ויעבור אותו בהצלחה הוא צפוי לפתוח בהרכב הקבוצה״
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אל תיקח סיכונים.
נראה לי שעדיף לך לבוא ברכבת.
לדעתי יהיו פקקים מטורפים( שגם ככה נוראיים כל יום ובעיקר ביום חמישי באיילון), דוקא בשעות מוקדמות, כי כולם ינסו להקדים לפני השעות שהודיעו עליהם.
גם ביום חמישי רגיל, בשעה 14:00 כבר יש פקקים אינסופיים...
נקווה לטוב איתו.Sir Alex Ferguson כתב: ↑30 מאי 2024, 11:31״קאניוניס צפוי לעבור מבחן כשירות לפני המשחק, במידה ויעבור אותו בהצלחה הוא צפוי לפתוח בהרכב הקבוצה״
אני מתרגש!!!