שום קמפיין. אומר את האמת. אני מאוד מקווה שברדה יישאר, לדעתי הוא נכס גדול של המועדון, אבל זכותו לא להסכים להיות הפנים של עוד עונה שבה לא עומדים מאחורי הציפיות, שבה מדברים על ״זכייה בכל התארים״ אבל לא עומדים מאחורי זה במעשים ואז הוא צריך להתמודד עם ההבדל בין הציפיות למציאות, בטח כשהוא זה שנשלח לדבר על ״זכייה בכל התארים״ ולא ההנהלה ואז בסוף עונה הוא גם זה שצריך להתמודד עם ההשלכות של הפער בין הציפיות למציאות.Melikson24 כתב: ↑28 מאי 2024, 20:45קמפיין על מלא מצד משה. חבל מאוד.
אלונה מאוד רוצה את ברדה. היא לא דוחקת אותו החוצה.
לברדה יש דרישות לגבי התקציב?זכותו המלאה.
אם אלונה תגיד שהתקציב נניח 60 מיליון והיא לא יכולה יותר וברדה יחליט ללכת כי זה לא מספיק לטעמו אני לא חושב שאפשר וראוי להאשים מי מהם.
אם למישהו זה לא נראה ביג דיל להגדיל את התקציב מ60 מיליון ל80 מיליון לדוגמא,
בוא נראה מה הוא חושב על לשים 0.1% בלבד מהכיס שלו לטובת העניין.
אליניב ברדה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 28 מאי 2024, 21:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ואללה, באמת נורא ואיום שיש לנו בעלים שאנחנו מעריכים ולא רוצים לצאת נגדה.
באמת בעיה. כלוב של זהב.
באמת בעיה. כלוב של זהב.
- Sir Alex Ferguson
לא נורא ואיום, אלא המציאות.
אוהדי מכבי חיפה אחרי המון אליפויות והשקעה כספית עצומה לא פחדו להעביר ביקורת על שחר כשהיה צריך, אוהדי מכבי תל אביב אחרי הרבה אליפויות והשקעה כספית עצומה לא פחדו להעביר ביקורת על גולדהאר כשהיה צריך, לפעמים גם הבעלים הכי טובים טועים ואם אנחנו האוהדים לא נעביר ביקורת בונה איך הטעויות יתוקנו? איך נמנע מלחזור על אותם טעויות?
אצלנו יש פחד להעביר ביקורת, זאת עובדה, זאת המציאות, ולכן אין לי ספק שגם הפעם כלום לא ישתנה, גם אם אליה יוחלף באיזה מימר, הניהול לא ישתנה, הטעויות לא יתוקנו, רק נקבל בעמדת המאמן מישהו פחות מעניין ואיכותי ובעיקר פחות מחובר למועדון.
אבל אם העדפתם את התקופות של אבוקסיס ורוני לוי אז הכל בסדר, אין בעיה…
- Melikson24
- Title: CrazyRed
זכותו. כתבתי. לא אגיד מילה אחת רעה עליו.Sir Alex Ferguson כתב: ↑28 מאי 2024, 20:59שום קמפיין. אומר את האמת. אני מאוד מקווה שברדה יישאר, לדעתי הוא נכס גדול של המועדון, אבל זכותו לא להסכים להיות הפנים של עוד עונה שבה לא עומדים מאחורי הציפיות, שבה מדברים על ״זכייה בכל התארים״ אבל לא עומדים מאחורי זה במעשים ואז הוא צריך להתמודד עם ההבדל בין הציפיות למציאות, בטח כשהוא זה שנשלח לדבר על ״זכייה בכל התארים״ ולא ההנהלה ואז בסוף עונה הוא גם זה שצריך להתמודד עם ההשלכות של הפער בין הציפיות למציאות.
ומצד שני אתה מלכלך ומדבר עליה כמו אל אויב, על מישהי שעשתה לא פחות עבור המועדון ושמה מיליונים מהכיס כל שנה ושנה.
אם היא תחליט שאין באפשרותה להגדיל את התקציב אני אגיד לה תודה על המיליונים שהיא שמה ולא אגיד מילה אחת רעה עליה. לא מתוך "פחד" אלא מתוך הבנה והערכה.
- Sir Alex Ferguson
ושוב אני כותב, אתם יכולים עד מחר לנסות להפוך אותי לקיצוני ולטעון כאילו אני טוען שאלונה היא זינו או שאני חושב/רוצה שהיא תלך.Melikson24 כתב: ↑28 מאי 2024, 21:08זכותו. כתבתי. לא אגיד מילה אחת רעה עליו.
ומצד שני אתה מלכלך ומדבר עליה כמו אל אויב, על מישהי שעשתה לא פחות עבור המועדון ושמה מיליונים מהכיס כל שנה ושנה.
אם היא תחליט שאין באפשרותה להגדיל את התקציב אני אגיד לה תודה על המיליונים שהיא שמה ולא אגיד מילה אחת רעה עליה. לא מתוך "פחד" אלא מתוך הבנה והערכה.
ממש ממש לא.
אני פשוט חושב שאם ברדה ילך בגלל הרצון שלו שהמועדון יתקדם, זה לדעתי טעות גדולה ויהיה כישלון עצום של אלונה.
וכן אני מאמין שאצלנו פוחדים להעביר ביקורת, גם ביקורת בונה, וגם ביקורת נכונה, והתגובות כאן הם דוגמא קלאסי לניסיון להשתיק דעה ולהפוך אותה לקיצונית למרות שבפנים גם אתם יודעים שאם ברדה ילך בגלל הדרישות האלה זה כישלון ניהולי עצום של אלונה שבמכבי או חיפה הבעלים היה מקבל על זה ביקורת גם אם קוראים לו שחר או גולדהאר.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
"אנחנו" לא מנסים כלום. אתה חושף את עצמך יפה מאוד בעצמך.
טעות גדולה?אולי. אבל אם אין ביכולתה להגדיל את התקציב משמעותית אני לא מבין מה אתה רוצה ממנה.
בעיני זה קצת חוצפה להיות חכם גדול על כסף של אחרים. במיוחד שהאחרים שמים מיליונים מהכיס כדי שתהיה לך קבוצה ראויה.
טעות גדולה?אולי. אבל אם אין ביכולתה להגדיל את התקציב משמעותית אני לא מבין מה אתה רוצה ממנה.
בעיני זה קצת חוצפה להיות חכם גדול על כסף של אחרים. במיוחד שהאחרים שמים מיליונים מהכיס כדי שתהיה לך קבוצה ראויה.
- Sir Alex Ferguson
לא חושף כלום.
אתם אוהדי הפועל ברקת, אני אוהד הפועל באר שבע ואם הבעלים שלי עושה צעד שהוא לטעמי לא נכון אני אכתוב את זה ולא אנסה להגיד כן אבל היא משקיעה כספים אז היא לא טועה או אסור להעביר עליה ביקורת.
ומי אמר שאליניב ביקש להגדיל את התקציב בעוד 20 מיליון שקל? איפה שמעת על זה או שסתם המצאת את זה עכשיו?
- ForeverRed
המספרים שנזרקו כאן לא קשורים בכלל למציאות.
בוא נתחיל מלחלק באופן שונה את העוגה הקיימת. גם את זה היא לא תאפשר לו.
ואם ברדה יקבל מה שירצה טעדיין לא יביא אליפות אז זה בסדר שהוא יילך?Sir Alex Ferguson כתב: ↑28 מאי 2024, 21:13ושוב אני כותב, אתם יכולים עד מחר לנסות להפוך אותי לקיצוני ולטעון כאילו אני טוען שאלונה היא זינו או שאני חושב/רוצה שהיא תלך.
ממש ממש לא.
אני פשוט חושב שאם ברדה ילך בגלל הרצון שלו שהמועדון יתקדם, זה לדעתי טעות גדולה ויהיה כישלון עצום של אלונה.
וכן אני מאמין שאצלנו פוחדים להעביר ביקורת, גם ביקורת בונה, וגם ביקורת נכונה, והתגובות כאן הם דוגמא קלאסי לניסיון להשתיק דעה ולהפוך אותה לקיצונית למרות שבפנים גם אתם יודעים שאם ברדה ילך בגלל הדרישות האלה זה כישלון ניהולי עצום של אלונה שבמכבי או חיפה הבעלים היה מקבל על זה ביקורת גם אם קוראים לו שחר או גולדהאר.
בינתיים מי שאמר שהוא רוצה 2-3 שחקנים טובים על כל עמדה זה ברדה בעצמו ככה שהוא זה שחילק את העוגה דה פקטו. איזו סיבה רציונלית יש לאלונה לסרב לברדה אם יגיד לה אני רוצה שחקן אחד שירוויח 300 במקום שניים שירוויחו 150? כל עוד הוא לא עושה צעדים הזויים בבניית הסגל לא רואה סיבה למה שאלונה תתערב לו ברכשForeverRed כתב: ↑28 מאי 2024, 22:05המספרים שנזרקו כאן לא קשורים בכלל למציאות.
(וכל מאמן שעבד תחתיה הודה שהיא נותנת עצמאות ומעורבת עד גבול מסוים).
אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של ״לא להתערב״,
אני שם 15 מליון מהכיס שלי כל שנה ויגידו לי לא להתערב? למה מה זה בית זונות?
ברמת ההרכב אין בעלים שמתערב,מדיניות לשאר קובע הבעלים אוהבים את זה או לאו.
אני שם 15 מליון מהכיס שלי כל שנה ויגידו לי לא להתערב? למה מה זה בית זונות?
ברמת ההרכב אין בעלים שמתערב,מדיניות לשאר קובע הבעלים אוהבים את זה או לאו.
אתה מפספס את הנקודה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑27 מאי 2024, 20:17בלי הפציעה שלו בברך לדעתי הוא לא יוצא מההרכב.
הגענו אפילו למצב שסטויאנוב משחק כחלוץ בגלל פציעות של חטואל ותורג'מן (כשהאחרון לאחרונה מקבל המון הזדמנויות ועושה איתם 0 גדול).
קשה לי עם ארתור כי הוא לא קילר, לא רוצח ברחבה, אבל כשיש לך רק את תורג'מן בסגל ואת חטואל שהוא לא באמת חלוץ 9, הוא כן מוסיף ואני כן חושב שהוא זה שגם יפתח בגמר.
השאלה היא לא אם צריך חלוץ, כל בר דעת עונה שכן.
השאלה האם התרומה של ארתור שווה או גדולה מספיק כדי שנחתים חלוץ לא מהסגנון שהמאמן רוצה, וסיכוי לא רע שהוא יחפש לשחרר בקיץ או פשוט יישאר עם חלוץ שלא מתאים לו ולסגנון.
בעיני התשובה היא שחד משמעית זה לא היה שווה.
אם יחליטו לשחרר את ארתור, בעיניי נשים בצד את הקטע שזה די חובבני, זה יעלה בכסף ובזמן.
אז אם התרומה לא שווה, מראש לא היה כדאי להחתים ולסנדל את עצמנו עם שחקן שהסגנון שלו לא ממש רצוי.
זה דוגמא קלאסית לאיך יוצרים בורות בהחלטות מקצועיות שישפיעו קדימה מבלי לקבל תמורה.
ואני בכוונה לא מדבר על האיכויות של ארתור כשחקן, בעיניי אני עדיין לא יודע לאמוד אותן.
זה לא קשור גם ליכולת שלו. חלוץ צריך לדעת להפעיל, הסגנון הוא חשוב מאוד.
- ForeverRed
אתה כמו תקליט שבור.Itay כתב: ↑29 מאי 2024, 07:36בינתיים מי שאמר שהוא רוצה 2-3 שחקנים טובים על כל עמדה זה ברדה בעצמו ככה שהוא זה שחילק את העוגה דה פקטו. איזו סיבה רציונלית יש לאלונה לסרב לברדה אם יגיד לה אני רוצה שחקן אחד שירוויח 300 במקום שניים שירוויחו 150? כל עוד הוא לא עושה צעדים הזויים בבניית הסגל לא רואה סיבה למה שאלונה תתערב לו ברכש
(וכל מאמן שעבד תחתיה הודה שהיא נותנת עצמאות ומעורבת עד גבול מסוים).
בהפועל באר שבע יש מגבלת שכר.
המאמן לא מחליט איך לחלק את העוגה.
תעשה מה שאתה רוצה עם הנתון הזה.