לצערנו שוב הוכח שאי אפשר לסמוך על המולדובנים. פטרוקב ניצחה ולקחה דאבל, מה שאומר ששריף טירספול עקפה אותנו והיא כרגע ברשימת המדורגות. כמו שנראה כרגע הסיכוי להיות מדורגים סיבוב שלישי הוא דיי נמוך.simply--red כתב: ↑23 מאי 2024, 22:33בשיקטאש לקחו בדקה ה94 אחרי שטרבזו השוו בדקה 89 סטייל אנחנו מול נתניה בחצי
גביע המדינה 23/24
Re: גביע המדינה 23/24
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אז אנחנו נצטרך שאחת המדורגות מעלינו תעוף בסיבוב הראשון/השני?או רק בראשון?
רק בראשון, כי ההגרלה לסיבוב השלישי מתקיימת לפני הסיבוב השני. ויש רק קבוצה אחת שמדורגת מעלינו ונמצאת בסיבוב הראשון - שריף. לא מאמין שתהיה להם בעיה.Melikson24 כתב: ↑26 מאי 2024, 09:49אז אנחנו נצטרך שאחת המדורגות מעלינו תעוף בסיבוב הראשון/השני?או רק בראשון?
חוץ מזה אני לא מאמין שניקח גביע, וגם אם ניקח גביע אני בטוח שבהגרלה של הסיבוב השני נקבל איזה מסובבת אחת בצורת פנתינייקוס או ויסלה קרקוב או אולי אפילו חברתנו משכבר הימים מריבור כשכולם לא מדורגות בסיבוב 2.
- Melikson24
בקיצור כרגיל מנחוסים.
בואו ניקח גביע....ואז נעבור סיבוב שני בכלל
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מכבי פתח תקווה בכלל לא מדורגת אז לא הבנתי מה הדיבור כאן
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מדורגים בסיבוב השלישי,נשאר רק לקחת גביע
אכן מדורגים סיבוב ג' אם זוכים.
משמעות של צ'אנס כפול לעשות בתים קונפרנס, ההשלכות הכלכליות ברורות.
חייב להביא את זה.
משמעות של צ'אנס כפול לעשות בתים קונפרנס, ההשלכות הכלכליות ברורות.
חייב להביא את זה.
לפני שייתקפו אותי, קרה משהו מאוד מעניין היום. בגלל שאטלנטה ניצחה וסיימה רביעית היא בעצם מנעה מאיטליה נציגה שישית בליגת האלופות (החלטה מעניינת שלהם לא לוותר על המקום הרביעי למרות שהיה מובטח להם מקום באלופות שנה הבאה כי לקחו את האירופית).
זה בעצם גלגל נציגה פורטוגלית מהמוקדמות לבתים, אותה נציגה שהייתה אמורה לרדת לסיבוב השלישי של האירופית והייתה הופכת אותנו ללא מדורגים. ואז למעשה נדחפנו מקום אחד למעלה. אנחנו הקבוצה עם הדירוג הכי נמוך במדורגות של השלישי אם נצליח לקחת גביע ולהגיע לסיבוב השלישי.
זה בעצם גלגל נציגה פורטוגלית מהמוקדמות לבתים, אותה נציגה שהייתה אמורה לרדת לסיבוב השלישי של האירופית והייתה הופכת אותנו ללא מדורגים. ואז למעשה נדחפנו מקום אחד למעלה. אנחנו הקבוצה עם הדירוג הכי נמוך במדורגות של השלישי אם נצליח לקחת גביע ולהגיע לסיבוב השלישי.
מי יתקוף, עשית פה הסבר נפלא.oren2792 כתב: ↑26 מאי 2024, 22:43לפני שייתקפו אותי, קרה משהו מאוד מעניין היום. בגלל שאטלנטה ניצחה וסיימה רביעית היא בעצם מנעה מאיטליה נציגה שישית בליגת האלופות (החלטה מעניינת שלהם לא לוותר על המקום הרביעי למרות שהיה מובטח להם מקום באלופות שנה הבאה כי לקחו את האירופית).
כל הכבוד לך.
השיטה הפגה למסובכת יותר, עברו ימים מאז הייתי בעניינים וזה היה הרבה יותר פשוט מעכשיו

תודה רבה על הבאת המידע.
- simply--red
למרות שהסברת יפה ומפורט לא הבנתי כלום.oren2792 כתב: ↑26 מאי 2024, 22:43לפני שייתקפו אותי, קרה משהו מאוד מעניין היום. בגלל שאטלנטה ניצחה וסיימה רביעית היא בעצם מנעה מאיטליה נציגה שישית בליגת האלופות (החלטה מעניינת שלהם לא לוותר על המקום הרביעי למרות שהיה מובטח להם מקום באלופות שנה הבאה כי לקחו את האירופית).
בהצלחה למכבי פ"ת באירופית
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מכבי פתח תקווה לא מדורגים אז זה לא רלוונטי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מקצועןoren2792 כתב: ↑26 מאי 2024, 22:43לפני שייתקפו אותי, קרה משהו מאוד מעניין היום. בגלל שאטלנטה ניצחה וסיימה רביעית היא בעצם מנעה מאיטליה נציגה שישית בליגת האלופות (החלטה מעניינת שלהם לא לוותר על המקום הרביעי למרות שהיה מובטח להם מקום באלופות שנה הבאה כי לקחו את האירופית).