+1ForeverRed כתב: ↑15 מאי 2024, 11:02אני לא חושב שמדובר באבידה מקצועית כל כך גדולה.
לוחם, גלדיאטור. שחקן כדורגל בינוני.
חושב שזר צריך להביא יותר מגוון לקישור הרעוע שלנו.
לגביע זה כן חוסר שיהיה מורגש.
אנדרה פוקו חתם לשנתיים
Re: אנדרה פוקו חתם לשנתיים
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להביא לכאן זרים טובים הקיץ
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הייתי משאיר אותו כמגן ימני בקלות, גם בקישור הוא מוסיף המון, הוא חוטף המון כדורים, אתלט, פיזי, אגרסיבי, מקווה שיקבל אישור רפואי לחזור לשחק.ForeverRed כתב: ↑15 מאי 2024, 11:02אני לא חושב שמדובר באבידה מקצועית כל כך גדולה.
לוחם, גלדיאטור. שחקן כדורגל בינוני.
חושב שזר צריך להביא יותר מגוון לקישור הרעוע שלנו.
לגביע זה כן חוסר שיהיה מורגש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
אי אפשר לשחק כדורגל מודרני עם מגנים שלא עוברים את החצי. אני באופן אישי מיציתי את הקונספט.Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 מאי 2024, 11:53הייתי משאיר אותו כמגן ימני בקלות, גם בקישור הוא מוסיף המון, הוא חוטף המון כדורים, אתלט, פיזי, אגרסיבי, מקווה שיקבל אישור רפואי לחזור לשחק.
לגבי הזרים, מאמין שימצאו דרך להסתדר בדיוק כמו שהצליחו להביא את קיניונס וארתור בינואר.
- Sir Alex Ferguson
לדעתי כמגן הוא משחרר את לופס לתקוף פלוס חוטף המון כדורים.ForeverRed כתב: ↑15 מאי 2024, 11:58אי אפשר לשחק כדורגל מודרני עם מגנים שלא עוברים את החצי. אני באופן אישי מיציתי את הקונספט.
לגבי הזרים, מאמין שימצאו דרך להסתדר בדיוק כמו שהצליחו להביא את קיניונס וארתור בינואר.
אלא אם תגיד לי שיש נכונות ללכת בכל הכוח על בן הרוש/יחזקאל, אני שקט איתו כמגן ימני.
פוקו מקצועית לא אבידה כזאת גדולה עושה לא מעט טעויות ואינטלגנצית משחק מהנמוכות שראיתי כיפה על זה בעיקר בעזרת זה שהוא מפלצת פיזית לליגה שלנו אז זה פחות הורגש
שתיהיו בריאים.....כלום לא מספיק טוב ותמיד המחליף רע יותר
תמיד חושבים שמשהו יותר טוב מחכה מעבר לפינה. ברוב המוחלט של המקרים זה לא נכון.
פוקו לא גאון כדורגל אבל הוא הטוב בליגה בפרמטרים פיזיים ואי אפשר להקל בזה ראש, כמו שאי אפשר לזלזל בעוצמות של פיירו או ברגל שמאל של ספר גם אם הם חלשים-בינוניים בפרמטרים אחרים.
כמו כל שחקני הרכש לא נבנתה מסביבו קבוצה שתצליח להבליט את היתרונות שלו וזה עלינו.
אם יעזוב אני בספק שזה יהיה בגלל שיקולים מקצועיים. קודם נראה מתי הוא יחזור לכשירות.
- ForeverRed
העניין פה הוא לא פוקו כן או לא.
שכל אחד ישאל את עצמו איזה קישור הוא מעוניין לראות בעונה הבאה. אם אתם חיים בשלום עם המגבלות הקיימות - אל תבלבלו לנו את המוח על איכות כדורגל אחרי כל משחק.
שכל אחד ישאל את עצמו איזה קישור הוא מעוניין לראות בעונה הבאה. אם אתם חיים בשלום עם המגבלות הקיימות - אל תבלבלו לנו את המוח על איכות כדורגל אחרי כל משחק.
+1הפועלעולה כתב: ↑15 מאי 2024, 21:03תמיד חושבים שמשהו יותר טוב מחכה מעבר לפינה. ברוב המוחלט של המקרים זה לא נכון.
פוקו לא גאון כדורגל אבל הוא הטוב בליגה בפרמטרים פיזיים ואי אפשר להקל בזה ראש, כמו שאי אפשר לזלזל בעוצמות של פיירו או ברגל שמאל של ספר גם אם הם חלשים-בינוניים בפרמטרים אחרים.
כמו כל שחקני הרכש לא נבנתה מסביבו קבוצה שתצליח להבליט את היתרונות שלו וזה עלינו.
אם יעזוב אני בספק שזה יהיה בגלל שיקולים מקצועיים. קודם נראה מתי הוא יחזור לכשירות.
למדנו על בשרנו בקיץ שעבר שכשאתה מעיף את כל ה"לא מספיק טובים", לפעמים התוצאה היא קטסטרופה.
קיבל אישור לחזור לאימונים מלאים
ראינו אותו בקישור מאחורי גורדנה ועומאר?
בעיניי הוא לא מגן, והייתי רוצה אותו באמצע.
אם הוא כשיר הוא לגמרי שחקן להשאיר לעונה הבאה.
בעיניי הוא לא מגן, והייתי רוצה אותו באמצע.
אם הוא כשיר הוא לגמרי שחקן להשאיר לעונה הבאה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Sir Alex Ferguson
רק מגן, או שבא לכם שימשיכו לאנוס את דדיה/מקסימו/אבו עביד באגף ימין?
- Melikson24
- Title: CrazyRed