גביע המדינה 23/24
Re: גביע המדינה 23/24
פנינו לעתיד.
עוד שבוע משחק עונה,20000 איש ואישה אין מקום לטעויות.
הקהל חייב להיות כאן פקטור משמעותי ביותר ולתת בוסט לקבוצה במיוחד לאור היכולת לאחרונה,
אם אנשים יבואו לי בגישת ״ארוחת בוקר אצל טיפאני״ ופיקניק עצמאות זה לא יילך.
צריך אטרף ביציעים חצי שעה לפני השריקה.
עוד שבוע משחק עונה,20000 איש ואישה אין מקום לטעויות.
הקהל חייב להיות כאן פקטור משמעותי ביותר ולתת בוסט לקבוצה במיוחד לאור היכולת לאחרונה,
אם אנשים יבואו לי בגישת ״ארוחת בוקר אצל טיפאני״ ופיקניק עצמאות זה לא יילך.
צריך אטרף ביציעים חצי שעה לפני השריקה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
חצי שעה לפני לא טוב
אחר כך כולם שבורים ועייפים כשהמשחק מתחיל.
אין ספק שהקהל צריך להיות פקטור רציני בגמר הזה. נקווה שהשחקנים יקחו את זה למקום החיובי ולא ישלשלו במכנסיים מהלחץ.

אין ספק שהקהל צריך להיות פקטור רציני בגמר הזה. נקווה שהשחקנים יקחו את זה למקום החיובי ולא ישלשלו במכנסיים מהלחץ.
חצי שעה אחי.Melikson24 כתב: ↑22 מאי 2024, 19:00חצי שעה לפני לא טובאחר כך כולם שבורים ועייפים כשהמשחק מתחיל.
שעה לפני מזכיר לי את ה6:2 בסמי עופר.
בוא תיהיה בנעלים שלו ותקבל ברקס לאולימפיאדה......Melikson24 כתב: ↑22 מאי 2024, 17:32מה זה קייטנה?טיול שנתי?
יש לנו מוקדמות באירופה. אם פרץ מוזמן אין שום סיבה שנאשר לאליאסי לנסוע לעודד מהספסל.
על השורה האחרונה שלך עדיף לא להגיב.
- Melikson24
הוא מקצוען. שיתמודד.
טוב אחי
אתה אוהד תתמודד
- Melikson24
אני לא מקבל כסף. אני משלם כסף.
המחויבות שלו היא קודם כל למועדון שמשלם לו כסף. ככה זה גם במועדונים הגדולים בעולם.
אבל אצל שיש החכם בשמש, מועדון של 60 מיליון שקל לפני קמפיין של מיליונים זה בוטנים. יותר חשוב שהשוער יחמם ספסל ויטייל בפריז. שלא יעלב חלילה
רק אל תשכח להטיף על מקצוענות.
המחויבות שלו היא קודם כל למועדון שמשלם לו כסף. ככה זה גם במועדונים הגדולים בעולם.
אבל אצל שיש החכם בשמש, מועדון של 60 מיליון שקל לפני קמפיין של מיליונים זה בוטנים. יותר חשוב שהשוער יחמם ספסל ויטייל בפריז. שלא יעלב חלילה
רק אל תשכח להטיף על מקצוענות.
- Melikson24
מעלה ומוסיף שיש לנו סיכוי לא רע להיות מדורגים גם סיבוב שלישי באירופית (אם ניקח גביע ונעבור את הסיבוב השני), הכל תלוי כמה שזה מצחיק בתוצאות של גמר הגביע המולדובי וגמר הגביע הטורקי.
עדיין הזוי בעיניי שחיפה תהיה בקונפרנס ומכבי פתח תקווה האירופית.
איזה שיטה מטומטמת.
איזה שיטה מטומטמת.