אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ReDo כתב:
19 מאי 2024, 20:04
אז חזרנו לימים האלה של הפועל באר שבע טרום עידן האליפוית?
אתה רק מחזק את הטענות שלי.
בפערים מהאלופה?
ברור.
לטעמי הפערים היום אפילו גדולים יותר בחלק מהמקומות.
אין לך בוזגלו, אין מליקסון, אין ברדה, אין פלט, אין הובאן וגם אין אוגו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ReDo כתב:
19 מאי 2024, 20:04
אז חזרנו לימים האלה של הפועל באר שבע טרום עידן האליפוית?
אתה רק מחזק את הטענות שלי.
התקציב של הפועל באר שבע מצטמק בכל עונה, עובדתית. עובדתית נמכרו 3 עוגנים משמעותיים: שוער נבחרת, מגן/ווינגר נבחרת, קשר אמצע נבחרת. במקומם הובאו שוער מעליה כפר סבא, ומקסימו לוי ויואן סטויאנוב (ישראלים בישראלים). אם אתה תגיד לי שלסיים במקום שלישי למרות כל המכירות האלה זה כשלון/אכזבה גדולה?וואללה אני לא מבין כדורגל. ובנוסף, לערבב את הקלפים ולהפוך את הסגל מקצה לקצה בקיץ הקודם, ואחר כך להפוך את כל הסגל בספטמבר שוב (כנראה שלפי רצונה של הבעלים) לעבור מלחמה עם זרים שפעם ראשונה בישראל ולרצות שזה ידפוק ויהיה מחובר סמבה למרות שמדובר בהרבה מאוד שחקנים מהליגה הלאומית (לשם כיוונו ולשם מכוונים וגם זה בלי לשלם העברה-ע״ע אלמגור שהלך להפועל ירושלים) אז וואללה אתה מפספס את הגרוש מתחת לפנס.
יש שחקנים טובים לקראת סיום הקריירה שלהם, כמה זרים נחמדים ב150 אלף יורו (לא משהו שביתר או נתניה לא מסוגלים לשלם) ושם זה נגמר. תאהב/לא תאהב, עם העובדות קשה להתווכח. הפועל באר שבע מועדון שקשה לעבוד בו, ציפיות לתארים, בפועל תשתית ותקציב של מקומות 3-5. כל עונה שנסיים מקום 3 זה אליפות. אתה פחות מתחבר לכדורגל? וואללה מה לעשות? איזה קלופ ממתין לך בשביל סמבה ברזילאית בחוץ? מימר? רפואה? אולי סילבס?

אין תלונות לבעלים על גודל השקעתה אבל ציפיות לסמבה בתקציב של עמבה? דחילאק. אנחנו חוזרים למקומות שהיינו בהם לפני שאליניב חזר ארצה, תקציבית, מבחינת התשוקה של הבעלים -חד וחלק.
אין מאמן טוב מאליניב בנמצא, ואחרי שנתיים של סגנות בתנאים לא תנאים, גביע, שלב בתים- ועכשיו מקום שלישי וגמר גביע? וואללה אתם חסרי הערכה בסיסית ובעיקר לא מחוברים לחשמל.

תתעורר, טענות לניהול המועדון, מבחינה מקצועית, ביחס לכלים אין פה שום דבר שהוא פחות מאליפות.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

1. המחליף של גלזר היה שוער נבחרת - אופיר מרציאנו - ולא שוער מעלייה כפר סבא.
המחליף של ספורי היה קשר זר. לא סטויאנוב(אגב מעדיף סטויאנוב על ספורי).

2. אנחנו רוכשים כל עונה שחקנים. גם ישראלים וגם זרים. הזרים של נתניה לא מתקרבים לרמות השכר של הזרים שמגיעים לפה בדרך כלל.

3. התקציב לא בירידה. להפך. הוא עולה בהתמדה מאז עונת הקורונה.

4. אם למאמן העונה היו קוראים רוני לוי הוא לא היה מסיים אותה והקהל היה שוחט אותו.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

sumsum כתב:
19 מאי 2024, 21:54
התקציב של הפועל באר שבע מצטמק בכל עונה, עובדתית. עובדתית נמכרו 3 עוגנים משמעותיים: שוער נבחרת, מגן/ווינגר נבחרת, קשר אמצע נבחרת. במקומם הובאו שוער מעליה כפר סבא, ומקסימו לוי ויואן סטויאנוב (ישראלים בישראלים). אם אתה תגיד לי שלסיים במקום שלישי למרות כל המכירות האלה זה כשלון/אכזבה גדולה?וואללה אני לא מבין כדורגל. ובנוסף, לערבב את הקלפים ולהפוך את הסגל מקצה לקצה בקיץ הקודם, ואחר כך להפוך את כל הסגל בספטמבר שוב (כנראה שלפי רצונה של הבעלים) לעבור מלחמה עם זרים שפעם ראשונה בישראל ולרצות שזה ידפוק ויהיה מחובר סמבה למרות שמדובר בהרבה מאוד שחקנים מהליגה הלאומית (לשם כיוונו ולשם מכוונים וגם זה בלי לשלם העברה-ע״ע אלמגור שהלך להפועל ירושלים) אז וואללה אתה מפספס את הגרוש מתחת לפנס.
יש שחקנים טובים לקראת סיום הקריירה שלהם, כמה זרים נחמדים ב150 אלף יורו (לא משהו שביתר או נתניה לא מסוגלים לשלם) ושם זה נגמר. תאהב/לא תאהב, עם העובדות קשה להתווכח. הפועל באר שבע מועדון שקשה לעבוד בו, ציפיות לתארים, בפועל תשתית ותקציב של מקומות 3-5. כל עונה שנסיים מקום 3 זה אליפות. אתה פחות מתחבר לכדורגל? וואללה מה לעשות? איזה קלופ ממתין לך בשביל סמבה ברזילאית בחוץ? מימר? רפואה? אולי סילבס?

אין תלונות לבעלים על גודל השקעתה אבל ציפיות לסמבה בתקציב של עמבה? דחילאק. אנחנו חוזרים למקומות שהיינו בהם לפני שאליניב חזר ארצה, תקציבית, מבחינת התשוקה של הבעלים -חד וחלק.
אין מאמן טוב מאליניב בנמצא, ואחרי שנתיים של סגנות בתנאים לא תנאים, גביע, שלב בתים- ועכשיו מקום שלישי וגמר גביע? וואללה אתם חסרי הערכה בסיסית ובעיקר לא מחוברים לחשמל.

תתעורר, טענות לניהול המועדון, מבחינה מקצועית, ביחס לכלים אין פה שום דבר שהוא פחות מאליפות.
אני אוהד סכנין ולא ידעתי? אולי הפועל פתח תקווה?
להוציא מקום שלישי בליגה הזאת זה לא הישג סלח לי. זה האובייס.
איך אתם אוהבים לרוץ לקיצון זה משהו. לא ביקשתי שנרוץ לאליפות ולא ביקשתי לראות כדורגל ברזילאי.
אין פה תשתיות וסגל של לרוץ לאליפות אני איתך בזה.
עונה לא טובה של אליה בלשון המעטה. יותר מדי משחקים שלא מצליחים לחבר שני פסים והשיא הוא ההתבזויות בסמי בבלומפילד.
להיראות יותר טוב ממה שאנחנו נראים אפשר גם עם סטויאנוב שמיר ועומאר.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

תראה, ללכת עם עשרה שקלים למכולת ולומר ׳אני כול לקנות ה שאני רוצה והשמיים הם הגבול זה בעייתי׳. צריך לומר כמו שזה, אנחנו חוזרים לתקופה של לפני אליניב, בשקט בשקט זה קורה.
תקציבית, מבחינת אטרקטיביות שאנחנו מציעים לשחקנים ומאבק על שחקנים-זה פשוט מה שזה.
זז כמו ברווז, מגעגע כמו ברווז ועף כמו ברווז…זה כנראה ברווז.
זה שפעם באף פעם לחיפה ומכבי תתרסק העונה והם לא יהיו במאבק ונוכל לגנוב את זה? סבבה, בשביל זה הספורט קיים. אבל מבחינת ציפיות הציפיות הן לעונות של מליקסון וואקמה שזה יואן סטויאנוב וניב אליאסי מעליה כפר סבא. בוא נתחבר למציאות נכוחה ולא נספר לעצמנו שמדובר ביובנטוס שכל עונה חייייבבבב אליפות. אנחנו לא שם בשום פרמטר.

מצטער להעיר אתכם מהחלום.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

sumsum כתב:
20 מאי 2024, 07:37
תראה, ללכת עם עשרה שקלים למכולת ולומר ׳אני כול לקנות ה שאני רוצה והשמיים הם הגבול זה בעייתי׳. צריך לומר כמו שזה, אנחנו חוזרים לתקופה של לפני אליניב, בשקט בשקט זה קורה.
תקציבית, מבחינת אטרקטיביות שאנחנו מציעים לשחקנים ומאבק על שחקנים-זה פשוט מה שזה.
זז כמו ברווז, מגעגע כמו ברווז ועף כמו ברווז…זה כנראה ברווז.
זה שפעם באף פעם לחיפה ומכבי תתרסק העונה והם לא יהיו במאבק ונוכל לגנוב את זה? סבבה, בשביל זה הספורט קיים. אבל מבחינת ציפיות הציפיות הן לעונות של מליקסון וואקמה שזה יואן סטויאנוב וניב אליאסי מעליה כפר סבא. בוא נתחבר למציאות נכוחה ולא נספר לעצמנו שמדובר ביובנטוס שכל עונה חייייבבבב אליפות. אנחנו לא שם בשום פרמטר.

מצטער להעיר אתכם מהחלום.
איתך
רק שהמועדון יישר קו ויגיד את זה

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

Melikson24 כתב:
19 מאי 2024, 22:01
1. המחליף של גלזר היה שוער נבחרת - אופיר מרציאנו - ולא שוער מעלייה כפר סבא.
המחליף של ספורי היה קשר זר. לא סטויאנוב(אגב מעדיף סטויאנוב על ספורי).

2. אנחנו רוכשים כל עונה שחקנים. גם ישראלים וגם זרים. הזרים של נתניה לא מתקרבים לרמות השכר של הזרים שמגיעים לפה בדרך כלל.

3. התקציב לא בירידה. להפך. הוא עולה בהתמדה מאז עונת הקורונה.

4. אם למאמן העונה היו קוראים רוני לוי הוא לא היה מסיים אותה והקהל היה שוחט אותו.
אני מבין, נעלבת מדברי ואני מתנצל על כך. כל קשר מקרי בהחלט בין מה שקרה פה (לפני אוקטובר 7). מבחינת סגל השחקנים ומה שהסגל הזה זוחל על גחונו המבוגר לעבר סיום עונה שהפורום פה ׳מאוד לא מרוצה ממנו׳, מקרי בהחלט. איזה זר החליף את ספורי מתחת לחלוץ? בוא, ספר לי? זה שהבאנו שוער ׳נבחרת׳ שלאחרונה שיחק אי שם בשנת 2021 ונראה כמו שוער מליגה ב׳ במקרה הטוב שלידו שוער מעליה כפר סבא נראה פתאום כמו גליק גדול ולאט לאט גם חוזר למימדיו בהיבט הזה, נו באמת.
לקחת מרצדס מודל 2023-2024 בעליה ובשיא כושרו הבאת מרצדס מודל 2015, חבוטה בדמדומיה. לקחת ספורי בספטמבר והבאת שחקן ששיחק ברמת ליגות של ליגה א בורכה לאומית ואתה אומר לי הבאתי תפוח תמורת תפוח. לא אתה לא מחובר לחשמל. שלחתי יחזקאל הבאתי שחקן ב5,000 יורו לחודש בספק אם שיחק מקצועני בארגנטינה (בחור טוב אגב) ואתה אומר לי ׳תפוח בתפוח׳.
רוני לוי הוא לא אליניב ברדה אישה התקומה של המועדון, הסיבה שהמועדון הזה קיים עם ציפיות שאתה מרייר עליהם בלילות. וכן מגיע לו קרדיט אדיר ולא אחרי שנתיים סגנות גביע, שלב בתים באירופה ושאתה תגיד לו ׳אם זה היה רוני לןי׳. זה בדיוק חוסר הכרת הטוב ובעיקר חוסר מודעות עצמית ממדרגה ראשונה.

זה בסדר, אנחנו לא מכבי בתקציבים אבל להפוך כל עונה שהיא לא אליפות/מאבק על אליפות לכשלון? זה טרלול מוחלט והקונספציה שהיא אבי אבות המכשיל כי אנחנו רצים עם תג של מועמדת לאליפות בלי כלים. איזה שחקן שלנו היום , יכול לשחק בקבוצות שמעלינו בהרכב מלבד לופס ווויטור? באמת שואל? על מה הלחץ הזה? חוסר הבנה. ותגיד שוב ׳רוני לוי׳ ואני אגיד ׳אליניב ברדה׳ כי בלי אליניב ברדה אנחנו לא מנהלים דיון כזה היום. בלי אליניב ברדה אנחנו נשארים בליגה מחזור אחרון בנתניה שנה אחר שנה. מתלהבים מפליאוף מרכזי חסר עניין. אז בוא, פירקו פה סגל בספטמבר, חמישה שישה שחקנים שוחררו ולא כי ׳המאמן לא מאמין בהם׳ וסביר לו היו נשארים שהיינו נאבקים יותר גבוה (ובאמת הייתה פתיחת עונה נוראית-מותר בספורט? או שזה משחק מנג׳ר ומסי משחק אצלי בסגל וכל משחק כובש שישיה).
דחילאק.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

שיש כתב:
20 מאי 2024, 07:44
איתך
רק שהמועדון יישר קו ויגיד את זה
לצערי אליניב הוא קורבן של סיטואציה בלתי אפשרית. מצד אחד כלים של בית״ר מחוזקת (נניח) וציפיות של אוהדי דורטמונד (לפחות). ובעלים שמאבדת עניין אט אט וכבוד של ווינר שנלחם עבור הבית שלו ודרי הבית שלו רואים בו ׳מועסק גנרי׳ ונשפט בחומרה כאילו פירק את המועדון בשנתיים האחרונות ועכשיו זה באמת באמת חרפה מתמשכת. יש כלים, יש ציפיות לא ריאליות, לא אומר סכנין אבל לנתניה יש מחלקת נוער מניבה, לנו גם זה לא. יש לנו תקציב גבוה יותר (נניח) אבל אין מה שדרוש למועדון בעל שאיפות וזה ׳מנועי צמיחה׳ דהיינו קהל ענק/מחלקת נוער מניבה ובעלים במוד של ׳אני רוצה הכל׳. ובתנאים האלה אליניב באמת מוציא מים מן הסלע, מאוד דומה לאבוקסיס רק שלאבוקסיס היה כוכב על. שרצה להיות פה, מקרה ראש קשה אבל מי שרוצה אותנו אנחנו מהר מאוד מפנים לו גב ושוכחים לו את האתמול. אני מודה לאלונה על כל מה שנותנת, זה בכלל לא מובן מאליו ואין כמו של אליניב אין אלטרנטיבה טובה יותר וראוי לזכור לו/לה את עשייתם בעבר הלא רחוק רק עם ציפיות ריאליות.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ReDo כתב:
19 מאי 2024, 23:09
אני אוהד סכנין ולא ידעתי? אולי הפועל פתח תקווה?
להוציא מקום שלישי בליגה הזאת זה לא הישג סלח לי. זה האובייס.
איך אתם אוהבים לרוץ לקיצון זה משהו. לא ביקשתי שנרוץ לאליפות ולא ביקשתי לראות כדורגל ברזילאי.
אין פה תשתיות וסגל של לרוץ לאליפות אני איתך בזה.
עונה לא טובה של אליה בלשון המעטה. יותר מדי משחקים שלא מצליחים לחבר שני פסים והשיא הוא ההתבזויות בסמי בבלומפילד.
להיראות יותר טוב ממה שאנחנו נראים אפשר גם עם סטויאנוב שמיר ועומאר.
זה דיון עקר.
יש פה אנשים שיהפכו אותנו אכן לאיזה חדרה כדי להוריד ביקורת מעונה לא טובה של המאמן.
ומדאיג מזה, גישה לא טובה שהולכת ומשתרשת בדמות כדורגל פסיבי, פחדני משהו, נסוג, כזה שבא קודם כל לנטרל את היריב והרבה פחות מחשבה על איך לתקוף בעצמך.
כי עונות לא טובות יש לכל אחד. זה בכלל לא מדאיג אותי. גישה לעומת זאת.. זה משהו אחר לגמרי. וזה מדאיג.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

yossi כתב:
20 מאי 2024, 08:03
זה דיון עקר.
יש פה אנשים שיהפכו אותנו אכן לאיזה חדרה כדי להוריד ביקורת מעונה לא טובה של המאמן.
ומדאיג מזה, גישה לא טובה שהולכת ומשתרשת בדמות כדורגל פסיבי, פחדני משהו, נסוג, כזה שבא קודם כל לנטרל את היריב והרבה פחות מחשבה על איך לתקוף בעצמך.
כי עונות לא טובות יש לכל אחד. זה בכלל לא מדאיג אותי. גישה לעומת זאת.. זה משהו אחר לגמרי. וזה מדאיג.
סבבה - זה דיון עקר כי אתה מציין שיש פוזיציה מסוימת - למה אף אחד לא מפקפק בפוזיציה שלכם?

יש לך את הכלים לשחק התקפי ואטרקטיבי?
אני חושב שגם אתה צריך להודות שכל הציפיות משחקנים כאלו ואחרים מתוודות פעם אחר פעם ולא זה לא אימון - כי נגד חיפה ומכבי תל אביב במשחקים הקודמים פתחנו לגמרי בעניינים, ולאט לאט עד הדקה ה-20 השחקנים נסוגו לחלוטין. כפי שכתבתי בזמנו אני מתקשה לחשוב שזו הוראה של מאמן.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

sumsum כתב:
20 מאי 2024, 07:55
לצערי אליניב הוא קורבן של סיטואציה בלתי אפשרית. מצד אחד כלים של בית״ר מחוזקת (נניח) וציפיות של אוהדי דורטמונד (לפחות). ובעלים שמאבדת עניין אט אט וכבוד של ווינר שנלחם עבור הבית שלו ודרי הבית שלו רואים בו ׳מועסק גנרי׳ ונשפט בחומרה כאילו פירק את המועדון בשנתיים האחרונות ועכשיו זה באמת באמת חרפה מתמשכת. יש כלים, יש ציפיות לא ריאליות, לא אומר סכנין אבל לנתניה יש מחלקת נוער מניבה, לנו גם זה לא. יש לנו תקציב גבוה יותר (נניח) אבל אין מה שדרוש למועדון בעל שאיפות וזה ׳מנועי צמיחה׳ דהיינו קהל ענק/מחלקת נוער מניבה ובעלים במוד של ׳אני רוצה הכל׳. ובתנאים האלה אליניב באמת מוציא מים מן הסלע, מאוד דומה לאבוקסיס רק שלאבוקסיס היה כוכב על. שרצה להיות פה, מקרה ראש קשה אבל מי שרוצה אותנו אנחנו מהר מאוד מפנים לו גב ושוכחים לו את האתמול. אני מודה לאלונה על כל מה שנותנת, זה בכלל לא מובן מאליו ואין כמו של אליניב אין אלטרנטיבה טובה יותר וראוי לזכור לו/לה את עשייתם בעבר הלא רחוק רק עם ציפיות ריאליות.
אתה צודק גבר,
אני הייתי זה שאמרתי שהפקתי לקחים מעונה קודמת ועכשיו אסגור את כל הסגל לפני ביציאה למחנה האימון וכבר במחנה ראיתי שזה לא זה.
אני הפסדתי 6:2 למכבי בתחילת עונה שכל הסגל שלי מלא ואני בציפיות של ״הנה העונה אני לוקח את זה״.
אני היה גם זה שהפסיד לאיזה קבוצה גנרית מבולגריה והודח בסיבוב השני מאירופה.
אני גם זה שיודע היטב מה משמעות הכסף מהמפעלים האירופיים,הודחתי ויש לי תלונות למה מכרו את יחזקאל,
שאגב אותו יחזקאל הפך בעל כורחו לכוכב עליון עקב העובדה שאין שיטה אלה למסור לו ולקוות לטוב.
אני זה שמכין את הקבוצה למשחקים נגד השתיים האחרות כאילו עומדת מולי באיירן מינכן.
ושזה נאמר צריך גם להגיד שהוא החזיר את הקבוצה לתלם עם 11 נצחונות רצופים בעונה שאם היית מסתבך בתחתית לאור איך שהתחלת אף אחד לא היה מופתע.
אליניב ברדה מתגלח יפה כמאמן על הפועל ב״ש,הוא נהנה מחסינות של הקהל והבעלים ובתכלס לאור מה שיש לו אי אפשר לקרוא לזה כישלון ועדיין יש לו המון מה ללמוד ולהשתפר כי יש משחקים ולא מעט העונה שהייתי בטוח שהקבוצה הגיעה ללא מאמן וזה לא תקין.
אנחנו רוצים לראות אותו מצליח,זה ייתן גאווה עצומה ולכן בחיים אל תקרא לו קורבן ואל תצייר אותו כאחד כזה.
אתה פוגע בו ובאינטלגנציה של כולנו.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

talb55 כתב:
20 מאי 2024, 08:26
סבבה - זה דיון עקר כי אתה מציין שיש פוזיציה מסוימת - למה אף אחד לא מפקפק בפוזיציה שלכם?

יש לך את הכלים לשחק התקפי ואטרקטיבי?
אני חושב שגם אתה צריך להודות שכל הציפיות משחקנים כאלו ואחרים מתוודות פעם אחר פעם ולא זה לא אימון - כי נגד חיפה ומכבי תל אביב במשחקים הקודמים פתחנו לגמרי בעניינים, ולאט לאט עד הדקה ה-20 השחקנים נסוגו לחלוטין. כפי שכתבתי בזמנו אני מתקשה לחשוב שזו הוראה של מאמן.
אני אפילו לא מבסס את התזה על המשחקים מול המכביות.
יותר מפריע לי המשחק הנסוג וחוסר היכולת לקחת שליטה במשחק מול יריבות כמו אשדוד, פ"ת, בית"ר וכו'.

ואני אזרום איתך, אין כלים.
מי האחראי המקצועי על בניית הסגל בשנים האחרונות בכובע של מאמן + מנהל מקצועי?
אני לא יודע אם הפילוסופיה של ברדה היא התקפית, אבל אם כן יש לו בעיה קשה בסגל שהוא יוצר.
כבר אמרתי שלדעתי אין הלימה בין פילוסופיית המשחק, החלל המקצועי שצריך למלא ואופי השחקן שמגיע. זה משהו שהוא נטו מקצועי ולוקה מאוד בחסר.
עוד 100 אלף יורו בשכר לא יעזרו כשאתה מביא שחקן לא מתאים.
זה כן יעזור שיש לך מקבץ של שחקנים איכותיים, כי ראינו מה 2 שחקנים טובים כמו עומאר ודיינר הוסיפו פרסנולית לקבוצה, אבל צריך גם דבק שמחבר הכל כדי לרוץ לאורך זמן. בסיס קבוצתי שלא תלוי באינדיבדואל כזה או אחר, ובעיניי הוא לא קיים.
ולכן הבעיה היא כפולה, גם באיכות הסגל וגם ביכולת האימון הקבוצתית.

ואסיים בזה שאני חושב שהציפיות שלי ריאליסטיות.
כבר אמרתי שהלכתי לבומפילד בידיעה ש90% נפסיד. זה לא באמת כזה אובר קיל ההפסד הזה, זה הרי ברור לכל בר דעת שהפסד הוא הדבר הדי צפוי ויקרה בסבירות גבוהה.
השאלה זה איך. גם כתבתי לפני המשחק שאני חושב שזו הדמנות לא רעה מעבר לתוצאה, אלא מבחינת דרך, לבחון איך יוצאים קדימה מול קבוצה שרוצה לבוא ולקחת כדור, כי פ"ת תהיה כזו.
בהרכב שעלה בפועל ובצורת המשחק, הוקדש לזה מעט מאוד מחשבה וזה בא לידי ביטוי מצוין על הדשא.
להעמיס נגרים על הדשא בצורה הגנתית זה משהו שאני מתקשה מאוד לנרמל. ורצה הגורל והקארמה שגם התבזינו באותם משחקים, לדעתי בצדק. מגיע להיראות ככה למי שלא בא לשחק כדורגל גם שאין לו שום דבר להפסיד.

לטעמי מי שחושב שברדה עם התקציב השלישי בגודלו לא יכול לעשות משהו שהוא מעבר ללהיות שטיח עלוב בבלומפילד וסמי עופר, הוא זה שמקטין את ברדה.
כי צריך רק זוג עיניים כדי לראות שגם סכנין, ריינה והפועל חיפה עושות במגרשים הללו ליריב חיים הרבה יותר קשים ממה שאנחנו עושים במגרשים שציינתי.
וברור שיש פה גם משהו מנטלי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

sumsum כתב:
20 מאי 2024, 07:37
מדויק להפליא.
האמת כואבת ולפעמים קשה לעיכול, אבל אנחנו על המסלול הבטוח לשם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
20 מאי 2024, 08:55
אני אפילו לא מבסס את התזה על המשחקים מול המכביות.
יותר מפריע לי המשחק הנסוג וחוסר היכולת לקחת שליטה במשחק מול יריבות כמו אשדוד, פ"ת, בית"ר וכו'.

ואני אזרום איתך, אין כלים.
מי האחראי המקצועי על בניית הסגל בשנים האחרונות בכובע של מאמן + מנהל מקצועי?
אני לא יודע אם הפילוסופיה של ברדה היא התקפית, אבל אם כן יש לו בעיה קשה בסגל שהוא יוצר.
כבר אמרתי שלדעתי אין הלימה בין פילוסופיית המשחק, החלל המקצועי שצריך למלא ואופי השחקן שמגיע. זה משהו שהוא נטו מקצועי ולוקה מאוד בחסר.
עוד 100 אלף יורו בשכר לא יעזרו כשאתה מביא שחקן לא מתאים.
זה כן יעזור שיש לך מקבץ של שחקנים איכותיים, כי ראינו מה 2 שחקנים טובים כמו עומאר ודיינר הוסיפו פרסנולית לקבוצה, אבל צריך גם דבק שמחבר הכל כדי לרוץ לאורך זמן. בסיס קבוצתי שלא תלוי באינדיבדואל כזה או אחר, ובעיניי הוא לא קיים.
ולכן הבעיה היא כפולה, גם באיכות הסגל וגם ביכולת האימון הקבוצתית.

ואסיים בזה שאני חושב שהציפיות שלי ריאליסטיות.
כבר אמרתי שהלכתי לבומפילד בידיעה ש90% נפסיד. זה לא באמת כזה אובר קיל ההפסד הזה, זה הרי ברור לכל בר דעת שהפסד הוא הדבר הדי צפוי ויקרה בסבירות גבוהה.
השאלה זה איך. גם כתבתי לפני המשחק שאני חושב שזו הדמנות לא רעה מעבר לתוצאה, אלא מבחינת דרך, לבחון איך יוצאים קדימה מול קבוצה שרוצה לבוא ולקחת כדור, כי פ"ת תהיה כזו.
בהרכב שעלה בפועל ובצורת המשחק, הוקדש לזה מעט מאוד מחשבה וזה בא לידי ביטוי מצוין על הדשא.
להעמיס נגרים על הדשא בצורה הגנתית זה משהו שאני מתקשה מאוד לנרמל. ורצה הגורל והקארמה שגם התבזינו באותם משחקים, לדעתי בצדק. מגיע להיראות ככה למי שלא בא לשחק כדורגל גם שאין לו שום דבר להפסיד.

לטעמי מי שחושב שברדה עם התקציב השלישי בגודלו לא יכול לעשות משהו שהוא מעבר ללהיות שטיח עלוב בבלומפילד וסמי עופר, הוא זה שמקטין את ברדה.
כי צריך רק זוג עיניים כדי לראות שגם סכנין, ריינה והפועל חיפה עושות במגרשים הללו ליריב חיים הרבה יותר קשים ממה שאנחנו עושים במגרשים שציינתי.
וברור שיש פה גם משהו מנטלי.
דשנו מספיק בנושא של בחירת שחקנים.
זה לא שחור ולבן.
לפעמים אתה הולך על סגנון שונה משחיפשת כדי להרוויח שחקן טוב יותר. אלה חלק מהאילוצים.

לא מתחבר לביקורת על ההרכב והסגנון מול מכבי.
המאמן עלה עם מה שהיה לו + חטף פצצה לפנים אחרי עשר שניות. לא רואה מה אפשר היה לעשות אחרת.

ולסיום שוב אגיד שאתם לגמרי מקלים ראש בנסיבות של העונה הזאת. אתה מדבר עם חיבור קבוצתי ושוכח שעומאר הגיע אחרי החגים. קיניונס בינואר. יחזקאל וספורי עזבו דקה לפני פתיחת העונה. כל הקבוצה הזאת נבנתה תוך כדי תנועה, בתנאים לא תנאים ובכל זאת אליניב הצליח להמציא פתרונות ולהתגבר על חוסרים משמעותיים בדרך חזרה למעלה. זה לא דבר מובן מאלו ואני חותם לך שכמעט כל אחד אחר היה נכשל בניסיון הזה. וזה מבלי לגרוע מחסרונות שלו.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

למה הכל חייב להיות קיצוני לכאן או לכאן?

נכון, אין לנו תקציב כמו המתחרות (אף פעם לא היה) ואי אפשר לדרוש אליפות.
מצד שני, יש לנו מספיק משאבים כדי לעשות יותר ממקום שלישי ללא תחרות כלל. זה הישג שאלי טביב עם מאמנים כמו בן זקן, גיא לוי ודראפיץ הביא כל שנה שם (ואפילו בית"ר של אז לא התבזתה כמונו במשחקי חוץ מול הגדולות).

את אלישע צלבנו פה על זה שהקבוצה שלו משקשקת כל פעם שהיא מגיעה לבלומפילד.

זה שאנחנו מקבלים את המשחק שלשום ספציפית כמובן מאליו זה לא יכול להיות. אל תדברו על הבדלים תהומיים בהרכב ועוד בערב כזה שזהבי, פרץ ורביבו לא פתחו. מציירים פה פתאום את אבו עביד כשחקן ליגה א' השהצד השני מורכב מנחמיאס ורז שלמה. חטפנו גול מסלאלום של דוידזאדה ובעיטה מימין.

שלח תגובה