אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
בשקלול העונה כולה, לא צריך להמשיך בעונה הבאה.
(אל תספרו לי סיפורים על " הוציא מים מהסלע" עם הסגל הזה).
(אל תספרו לי סיפורים על " הוציא מים מהסלע" עם הסגל הזה).
לפני שזורקים משהו טוב לפח , צריך לראות מה מחכה בחוץ .
כשמיהרנו להעיף את בכר , הסתבכנו עם האנטי כדורגל של רוני לוי ואבוקסיס עד שבא ברדה .
כן , וגם אצל ברדה לפעמים יש אנטי כדורגל ,אבל זה לפעמים .
נערך לאחרונה על ידי הראל ב 18 מאי 2024, 21:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
הוא צריך להמשיך כי אין אלטרנטיבה.
אבל חייב להשתפר. עונה רעה שלו מכל הבחינות. הוא כבר לא מאמן טירון ולכל מי שמסתכל מהצד כל ההנחות שעושים לו הן מגוחכות ומביכות.
אבל חייב להשתפר. עונה רעה שלו מכל הבחינות. הוא כבר לא מאמן טירון ולכל מי שמסתכל מהצד כל ההנחות שעושים לו הן מגוחכות ומביכות.
- dardasmiley
אליניב צריך לחזןר לתפקיד המנהל המקצועי
אופיר חיים מאמן
ואם אין כוונה להשקיע כסף שתתכבד ותעמיד הקבוצה על המדף או שתכניס משקיע.
אופיר חיים מאמן
אני ראיתי כמה דברים אצלו שאין אצל אבקוסיס/רוני לוי/ סילבס ומי שאתה רוצה .
היחיד שהם הרשים מכל המאמנים הבינונים זה שרון מימר שעשה עונה מדהימה , לדעתי הוא צריך להיות מאמן העונה.
אין כוונה להשקיע כסף? אתה על תקציב של הפועל פ"ת? מבלי לבדוק אני בטוח שאלונה מוציאה *מהכיס* יותר כסף מגולדהאר ושחר. יש להם הכנסות מטורפות.dardasmiley כתב: ↑18 מאי 2024, 21:22אליניב צריך לחזןר לתפקיד המנהל המקצועי
אופיר חיים מאמן
אופיר חיים לא צריך לאמן פה. מה הוא עשה? טורניר טוב כשהיה לו מגה שחקן כמו גלוך? איך הנבחרת שלו נראתה בלי גלוך, ומה היו "ההישגים" שלו כמאמן קבוצות?
מספיק עם החלטורה. ברדה הגיע עד לכאן כי הוא הראה פוטנציאל כמאמן, אם לא הוא אז שיביאו זר.
ליצן, תן לי שחקן אחד ששיחק היום ששווה את המיקום שלך?
יכולת נוראית נכון, אבל אל תספרו לי סיפורים על השקעה שזה הסגל שלנו
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 18 מאי 2024, 21:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
הכי טוב בארץ!
אם חלילה הוא לא ממשיך, אני סיימתי עם כדורגל
אם חלילה הוא לא ממשיך, אני סיימתי עם כדורגל
- Melikson24
- Title: CrazyRed
תנשמו עמוק.
מתפלל שלא יקח את התפקיד הזה, שלא יפול טרף לכפויי טובה ולניצול ציני של הדמות מצד המועדון
- ForeverRed
איך אפשר לשים את ברדה, אבוקסיס, רוני לוי וסילבס באותו משפט.
גם רוני לוי וסילבס (יורש פוטנציאלי של בכר, זוכרים?) התחילו כמאמנים צעירים ומבטיחים.
בעונה הבאה אני מצפה מברדה להרבה יותר. אם לא אז ההשוואה כבר לא תהיה כזאת הזויה.
הרבה מאוד חומר יש לו ללמוד מהעונה הנוראית הזו.
מקצועית צריך להיות כנים ולומר שאם היו קוראים לו דני כהן הוא כבר מזמן היה מגורש מהעיר ולא היה מעניין מה האלטרנטיבה.
כמובן ברדה זה לא עוד אחד והוא צריך להיות נעול במערכת עד שהוא יגיד די, מה שכן חייב להיות פה שדרוג בהול בדברים המאוד בסיסיים שאנחנו לוקים בהם וזה קודם כל גישה ומנטליות, לא ייתכן שהשחקן הכי ווינר והכי שאפתן שזכיתי לראות הפך למאמן כל כך פחדן, הוא מסוגל להרבה יותר, אין לי ספק בכך.
נאחל שיזכה להניף איתנו גביע ויבוא הרבה יותר מחושל ומנוסה לקראת העתיד.
מקצועית צריך להיות כנים ולומר שאם היו קוראים לו דני כהן הוא כבר מזמן היה מגורש מהעיר ולא היה מעניין מה האלטרנטיבה.
כמובן ברדה זה לא עוד אחד והוא צריך להיות נעול במערכת עד שהוא יגיד די, מה שכן חייב להיות פה שדרוג בהול בדברים המאוד בסיסיים שאנחנו לוקים בהם וזה קודם כל גישה ומנטליות, לא ייתכן שהשחקן הכי ווינר והכי שאפתן שזכיתי לראות הפך למאמן כל כך פחדן, הוא מסוגל להרבה יותר, אין לי ספק בכך.
נאחל שיזכה להניף איתנו גביע ויבוא הרבה יותר מחושל ומנוסה לקראת העתיד.