רק לא מהפך של חיפה בבקשה
2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
בנו למשחק הזה בילד אפ של סולד אאוט בצומת כברי ובסוף 700 אוהדים בלחץ של מכבי ועד 688 של סכנין.
עונה שכנראה תוכרע על ידי בית הדין. הזיה מוחלטת.
טוענים שהוא לא ישחק גם נגדנו.Melikson24 כתב: ↑06 מאי 2024, 21:00מילסון הורחק ולא ישחק מול חיפה ומיד אחר כך סכנין כובשת עם טעות ענקית של משפתי
צהוב חמישי + אדום.
גם הפעם סכנין לא ייענשו שבאמצע התקפות הם יורים זיקוקים על משפתי.
גועל נפש מזוקק.
והחזקתי להם אצבעות.
גועל נפש מזוקק.
והחזקתי להם אצבעות.
דגו מביא אליפות לחיפה = חותם בתל אביב.
סכנין תמשיך לירות זיקוקים,לבזות את ההמנון,להעמיד מגרש ברמה של דיר חזירים ובסוף אנחנו נקבל עונש יותר כבד מהם בגלל שאיזה אוהד זרק כוס מים למגרש.
ובעניין מכבי, יהיה מאוד מעניין לראות אותם מול חיפה בסמי ללא מילסון, מתקשה להאמין שהם ישלשלו העונה גם את האליפות, זה יהיה מפואר מדי.
ובעניין מכבי, יהיה מאוד מעניין לראות אותם מול חיפה בסמי ללא מילסון, מתקשה להאמין שהם ישלשלו העונה גם את האליפות, זה יהיה מפואר מדי.
חדרה גם הסתבכה
יש להם עכשיו את נתניה, אם הם מפסידים...
אח"כ יש להם את הפועל ת"א שיכול להיות שזה יהיה משחק של הישארות ראש בראש
אשדוד מחזור אחרון מארחים את הפועל ירושלים
יש להם עכשיו את נתניה, אם הם מפסידים...
אח"כ יש להם את הפועל ת"א שיכול להיות שזה יהיה משחק של הישארות ראש בראש
אשדוד מחזור אחרון מארחים את הפועל ירושלים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
כל עוד השוער עולה עם חולצה בצבע הנכון הכל טובItay כתב: ↑06 מאי 2024, 21:38סכנין תמשיך לירות זיקוקים,לבזות את ההמנון,להעמיד מגרש ברמה של דיר חזירים ובסוף אנחנו נקבל עונש יותר כבד מהם בגלל שאיזה אוהד זרק כוס מים למגרש.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
גם האליפות וגם היורדת עשויה להיות בעקבות הורדת נקודות בבית הדין.
אם לא היו הורדת נקודות מכבי חיפה הייתה מגיעה למשחק העונה כשניצחון מעלה אותה למקום הראשון והפועל תל אביב מעל אשדוד לפני המשחק ביניהן.
אם לא היו הורדת נקודות מכבי חיפה הייתה מגיעה למשחק העונה כשניצחון מעלה אותה למקום הראשון והפועל תל אביב מעל אשדוד לפני המשחק ביניהן.
מכבי הזו זה דוגמא מושלמת למה לא מסתכלים רק על התוצאה.
זה מתחיל בבניית סגל גרועה, וינואר מהרעים שאני זוכר. להביא את מלדה, שלמה ובלטקסה בסכומים שהם עלו, פשוט הזוי. התמזל מזלם שהביאו את מילסון, וזה מזל נטו כי רואים מה תורמים וכמה משחקים שאר הזרים שלהם.
וממשיך במאמן שלא צריך להמשיך כמו קין. מגיב למשחקים גרוע ביותר.
וחושב שמבחינת צורה של קבוצה הוא דווקא לא רע, מכבי בונה ומניעה משחק נכון. אבל בשאר הוא מאמן בוסר מאוד, ועושה עבודה לא טובה בעיניי.
ועונה מחרידה של זהבי, המספרים שלו לא עושים רושם. נותר ממנו מעט מאוד.
קיקו בנדוסו לטעמי בדקות המעטות שכן שיחק הראה דברים יפים. לא ברור למה נשרף.
גם מוערך מאוד בפורטוגל. לא אתפלא אם יעשה סוג של ואן אובריים בעונה הבאה או בקבוצה אחרת בארץ. שחקן שהייתי לגמרי שוקל להביא.
הבעיה היחידה בו זה שהוא פחות מספרים, יותר מסירה וקבוצתיות. לא יודע אם זה מספיק מספרים מהקווים אגפים שלו ושל דיינר.
כבר לפני הפליאוף אמרתי שאם זה יהיה קרוב הם ישלשלו.
חבל על הניצחון על סכנין שהושג עם ה-VAR ברגע קריטי וגרם לפער, אין לי ספק שהם מפסידים בסמי וירעדו להם הביצים במשחקים שנותרו.
יש פה עדיין סיכוי לא רע בכלל לעונת השלשול הגדולה בהיסטוריה. נחיזק אצבעות, בעיניי לחיפה יותר מגיע.
זה מתחיל בבניית סגל גרועה, וינואר מהרעים שאני זוכר. להביא את מלדה, שלמה ובלטקסה בסכומים שהם עלו, פשוט הזוי. התמזל מזלם שהביאו את מילסון, וזה מזל נטו כי רואים מה תורמים וכמה משחקים שאר הזרים שלהם.
וממשיך במאמן שלא צריך להמשיך כמו קין. מגיב למשחקים גרוע ביותר.
וחושב שמבחינת צורה של קבוצה הוא דווקא לא רע, מכבי בונה ומניעה משחק נכון. אבל בשאר הוא מאמן בוסר מאוד, ועושה עבודה לא טובה בעיניי.
ועונה מחרידה של זהבי, המספרים שלו לא עושים רושם. נותר ממנו מעט מאוד.
קיקו בנדוסו לטעמי בדקות המעטות שכן שיחק הראה דברים יפים. לא ברור למה נשרף.
גם מוערך מאוד בפורטוגל. לא אתפלא אם יעשה סוג של ואן אובריים בעונה הבאה או בקבוצה אחרת בארץ. שחקן שהייתי לגמרי שוקל להביא.
הבעיה היחידה בו זה שהוא פחות מספרים, יותר מסירה וקבוצתיות. לא יודע אם זה מספיק מספרים מהקווים אגפים שלו ושל דיינר.
כבר לפני הפליאוף אמרתי שאם זה יהיה קרוב הם ישלשלו.
חבל על הניצחון על סכנין שהושג עם ה-VAR ברגע קריטי וגרם לפער, אין לי ספק שהם מפסידים בסמי וירעדו להם הביצים במשחקים שנותרו.
יש פה עדיין סיכוי לא רע בכלל לעונת השלשול הגדולה בהיסטוריה. נחיזק אצבעות, בעיניי לחיפה יותר מגיע.
רק לא חיפה רק לא חיפה רק לא חיפה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני בעד שחיפה יזכו כדיי לראות איך שחר יגיב לעובדה שהוא מפטר מאמן שלו שלקח אליפות לטובת מאמן קודם...
אם דגו זוכה באליפות יהיה מעניין לראות מה יקרה בחיפה.
זה מזכיר לי שפפ גוורדיולה הגיע לבאיירן מינכן אחרי שהם זכו עונה לפניי בכל תואר אפשרי ובסטייל ועם פפ הם לא זכו בליגת האלופות ולא הגיעו לגמר שהוא אימן אותם...
זה מזכיר לי שפפ גוורדיולה הגיע לבאיירן מינכן אחרי שהם זכו עונה לפניי בכל תואר אפשרי ובסטייל ועם פפ הם לא זכו בליגת האלופות ולא הגיעו לגמר שהוא אימן אותם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מענייןדר אדום בנשמה כתב: ↑07 מאי 2024, 08:00אני בעד שחיפה יזכו כדיי לראות איך שחר יגיב לעובדה שהוא מפטר מאמן שלו שלקח אליפות לטובת מאמן קודם...
לקחת אליפות רביעית רצוף ועוד אחרי פער כזה מהמוליכה.....מתכון להדלקת משואה של יעקב שחר ויום חג לאומי. טפי!