ומה כל זה עוזר אם לא מסוגלים לשים גול?
2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
דגו גמר היום את חיפה. לא יודע לגבי אילוצים והספסל אבל לשחק בסוף עם שני עמודי חשמל בלי מוסר אחד על הדשא זה הזוי.
מהמעט שראיתי גם לפני הגול הראשון של ריינה זה נראה כמו משחק שוויוני לגמרי.
מנגד בבית"ר נתנו הופעה טובה כמו בטרנר אבל שוב.... הכל נחמד, הכל ליד, מתקשה לראות מי יביא שם מספרים.
מהמעט שראיתי גם לפני הגול הראשון של ריינה זה נראה כמו משחק שוויוני לגמרי.
מנגד בבית"ר נתנו הופעה טובה כמו בטרנר אבל שוב.... הכל נחמד, הכל ליד, מתקשה לראות מי יביא שם מספרים.
דגו באמצע המשחק הקודם, "גאון", "משכיח את בכר".
דגו מאז...
.
מניה דיפרסייה בעיקר בכתבלבי החצר החיפאים.
מכבי תל אביב כבר לא תסתכל אחורה.
דגו מאז...

מניה דיפרסייה בעיקר בכתבלבי החצר החיפאים.
מכבי תל אביב כבר לא תסתכל אחורה.
- ForeverRed
יצחקי עושה עבודה טובה בביתר למרות התוצאות.
לדגו בא להקיא מהענף.......לומד מהר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דיבר על ביה''ד והפחתת הנק'...
לרגע חשבתי שדיבר בקונטקסט אחר
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הם מתלוננים על בית הדין אבל על המטח שעף שם מחוץ לאיצטדיון אף אחד לא מדבר?
אולי אם מכבי חיפה הייתה אומרת לקהל שלה "תראו את באר שבע, לא סתם הם לא מבקרים בבית דין", הם היו יכולים לבוא בטענות למישהו אחר.
אולי אם מכבי חיפה הייתה אומרת לקהל שלה "תראו את באר שבע, לא סתם הם לא מבקרים בבית דין", הם היו יכולים לבוא בטענות למישהו אחר.
אין מה לדבר על מה שקרה מחוץ לאיצטדיון כי אין איך להתקדם עם זה. אין שום דרך להוכיח מי זה ובטח לא לקשר את זה למכבי חיפה המועדון ולהעניש אותם על זה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה ענק לראות את הבכי של אוהדי מכבי וחיפה, לזה הורידו נקודות סתם (והאוהדים שלהם ממשיכים עם הפירו שזה כבר מרגיש בכוונה, הם כמובן שכחו את אירועי שנה שעברה בטרנר שלא ידעו לקבל הפסד ושאחריו פירקו לנו את הקבוצה עם ההרחקות ועליהם ריחמו והורידו לנו את אותם נקודות כמוהם) לזה לא שרקו אתמול פנדל (אחרי שנים של מתנות שקיבלו כולל פנדל הזוי מולנו בבלומפילד וכולם אדום שלא נשרק אתמול), צופה מהצד יחשוב שמדובר בשתי קבוצות קטנות ומקופחות ולא בשתי הקבוצות שקיבלו הכי הרבה מתנות מהשופטים בשנים האחרונות וששופטים חושבים פעמיים בכל שריקה נגדם.
לא רוצה לחשוב איך מסתכל עליהם אוהד בית״ר שקיבל הורדת נקודות משמעותית יותר על אירוע שהקבוצה שלו לא ניהלה בכלל.
לא רוצה לחשוב איך מסתכל עליהם אוהד בית״ר שקיבל הורדת נקודות משמעותית יותר על אירוע שהקבוצה שלו לא ניהלה בכלל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
זה לא משנה, קודם כל כי אין איך להוכיח כאמור ושנית כי איך מכבי חיפה המועדון אחראי למה שקורה מחוץ למגרש? ממילא האחריות השילוחית שנהוגה כיום בבתי הדין שרירותית ומטומטמת אז עכשיו נתחיל להעניש מועדונים על מה שקורה ברחובות?
אני מבין שנוח ליפול על חיפה אבל דברים כאלה הם מדרון שגם אנחנו נחליק בו
רק עכשיו יצא לי לראות את השערים של ריינה, לא בפעם הראשונה חיפה סופגת שערים קלים מאוד על הראש של כיוף, השער השני זה חרפה, אין לי מילה אחרת. גם מול פיורנטינה היה לו חלק נכבד בשערים, אין ספק שהזלזול שלהם בעמדה הזו עולה להם ביוקר.
האמת כיף לראות את הקצף שיוצא לחיפה מהפה ב-24 שעות האחרונות, מועדון שחרט על דגלו את המשפט ״אכלו לי שתו לי״,
הרבה זמן לא ראיתי כזה מועדון בכיין וקוטר, עם כל השנאה למכבי אעדיף שהצלחת תנחת אצלהם העונה.
האמת כיף לראות את הקצף שיוצא לחיפה מהפה ב-24 שעות האחרונות, מועדון שחרט על דגלו את המשפט ״אכלו לי שתו לי״,
הרבה זמן לא ראיתי כזה מועדון בכיין וקוטר, עם כל השנאה למכבי אעדיף שהצלחת תנחת אצלהם העונה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הגול השני על כיוף שגם שני השערים הראשונים של פיורנטינה היו עליו, אבל מה שמפתיע שעם כל הגובה של סימיץ והפיזיות של סק שני השערים התחילו מניצחון של בני ריינה במאבק גובה (בגול הראשון סמביניה, בגול השני גאנם).Itay כתב: ↑11 מרץ 2024, 13:11רק עכשיו יצא לי לראות את השערים של ריינה, לא בפעם הראשונה חיפה סופגת שערים קלים מאוד על הראש של כיוף, השער השני זה חרפה, אין לי מילה אחרת. גם מול פיורנטינה היה לו חלק נכבד בשערים, אין ספק שהזלזול שלהם בעמדה הזו עולה להם ביוקר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שאפו לחיפה שהצליחה לעשות תיקו מול פיורנטינה.
נצחון של מכבי בעוד כמה דקות ואנחנו מבטיחים שתי נציגות בעונה הבאה בליגת האלופות .
נצחון של מכבי בעוד כמה דקות ואנחנו מבטיחים שתי נציגות בעונה הבאה בליגת האלופות .