אז גם גורדנה מחוץ לסגל. אין שמיר, אין גורדנה ואין פוקו.
האופציות עכשיו: אליאס ובריירו ( ) או... מדמון ואליאס ( ).
מקווה שברדה ינסה לחשוב מחוץ לקופסה.
אולי 3 בלמים ואז לשחק רק עם אליאס בקישור האחורי או ללחוץ גבוה עם אליאס קשר אחורי ושחקנים נמרצים כמו ספר וסטויאנוב מעליו.
בשבוע שעבר לא הצלחנו לעבור את החצי מול בית"ר ששיחקה עם אמצע של סורו, יונה ומיכה.
לשחק עם הקישור שרשמתי למעלה ואבו עביד מגן ימני זה אנטי כדורגל מזעזע.
אז גם גורדנה מחוץ לסגל. אין שמיר, אין גורדנה ואין פוקו.
האופציות עכשיו: אליאס ובריירו ( ) או... מדמון ואליאס ( ).
מקווה שברדה ינסה לחשוב מחוץ לקופסה.
אולי 3 בלמים ואז לשחק רק עם אליאס בקישור האחורי או ללחוץ גבוה עם אליאס קשר אחורי ושחקנים נמרצים כמו ספר וסטויאנוב מעליו.
בשבוע שעבר לא הצלחנו לעבור את החצי מול בית"ר ששיחקה עם אמצע של סורו, יונה ומיכה.
לשחק עם הקישור שרשמתי למעלה ואבו עביד מגן ימני זה אנטי כדורגל מזעזע.
רגישות בארבע ראשי.
כבר לפני חודש ראינו שהשחקנים בקושי זזים, היה ברור שחצי הרכב על סף פציעה. ברדה היה צריך לרענן אבל זה כבר לא רלוונטי.
המצב לא אופטימלי אבל תראו את ההרכב של הפועל חיפה שרשמתי בעמוד הקודם, אין תירוצים. צריך לנצח.
ברדה אחרי ביתר דיבר שקיניונס נגד טבריה בהגבהה לגורדנה מתח את המפשעה, ושמיר מאיך שתכנן מקורית לא היה אמור לשחק עכשיו נגד הפועל חיפה אז אולי יעלה עם זריקה.
מרייאנו עם הביטחון שיש לו מהגנה אולי כן ייתן לנו משחק טוב בקישור וזה הכי סולידי על הנייר, אבל גם מסוכן לשבש ככה את ההגנה, ועוד דדיה ואבועביד זה יהיה רע.
הייתי אולי מכניס את שלום במקום שיהיה על אגף שמאל, לופז יורד לבלם שלישי, טיבי באמצע ואבועביד בלם ימין.
אם יש גם מקום שברדה רוצה לתת למדמון את הזדמנות חייו, אני לגמרי אבין את זה וזה לגמרי על השחקן הזה שמאוד רציתי שיצליח ועד כה שלשל בכל הזדמנות אמיתית שקיבל בבוגרים מאז גיל 17.
נ.ב גם ההצעה לשחק של הפועלעולה עם סטויאנוב וספר ביחד באמצע מעל אליאס לא פוסלת את מה שהצעתי עם שלום, אני באמת הייתי מעדיף שאחד מהם לפחות לשם שינוי יתחיל על הספסל. תורג'מן, דדיה, ו3 חילופים מהנוער וואי וואי.