אם היו אלטרנטיבות ראויות על המדף הייתי מסכים איתך...
שגיב יחזקאל חתם רשמית ל3.5 שנים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: שגיב יחזקאל חתם רשמית ל3.5 שנים
אם היו אלטרנטיבות ראויות על המדף הייתי מסכים איתך...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לאור מצב הסגל והעומס גם אני הייתי הולך על יחזקאל לחצי עונה
אחי, זה לא שיש לך איזה תותח שאתה מוותר עליו כרגע.
לפעמים פתרונות אד הוק גם נכונים בכדי להשיג מטרות של ההווה.
אם זה ודאי שהוא לא ממשיך, צריך לעבוד על רכש הולם. אבל לא יזיק ליהנות בינתיים מכישוריו.
בדרך למכבי לפי הפירסומים..
- אורי אדום בנשמה
נראה מה יוחלט בפיפ''א... אינשאללה יפול על דיין אנטישמי 

טפי
שימשיכו לישון פה על האף, להקיא עלינו
שימשיכו לישון פה על האף, להקיא עלינו
- אורי אדום בנשמה
אתה מה זה לא בכיוון...יש דברים שהם מעבר לשליטתנו והכחשה עצמית לא תשנה את זה... כדי שהוא יעדיף אותנו על פני מכבי, אתה צריך במינימום להוסיף 50% על ההצעה שלהם. נקסט
גם אם תשווה את ההצעה שקיבל ממכבי אתה לא במשחק...
לא יודע מה מכבי הציעו אבל אנחנו לא נוותר על 650 אלף ולא נשלם 400 צפונה , זהלמה אנחנו לא במשחקאורי אדום בנשמה כתב: ↑02 פברואר 2024, 10:37אתה מה זה לא בכיוון...יש דברים שהם מעבר לשליטתנו והכחשה עצמית לא תשנה את זה... כדי שהוא יעדיף אותנו על פני מכבי, אתה צריך במינימום להוסיף 50% על ההצעה שלהם. נקסט
גם אם תשווה את ההצעה שקיבל ממכבי אתה לא במשחק...
וכמובן הרצון של השחקן , השתמש בנו יפה למקפצה
נקווה שיגיע לשם ויחזור להיות היחזקאל הישן וה(לא) טוב
- ForeverRed
זה היה ברור מהרגע הראשון.
בקיץ סיפרו לנו שאלונה לא הייתה מוכנה בשום אופן למכור.
חצי שנה אחרי היא לא מוכנה לוותר על חוב של כמה מאות אלפי דולרים ולנסות למנף את הסיטואציה שנוצרה.
אני כבר מזמן הפסקתי לקנות את הספינים העלובים האלה.
וכן, זה היה מצריך שכר גבוה. מי שלא רוצה לשלם שימשיך להסתפק בשאריות.
חצי שנה אחרי היא לא מוכנה לוותר על חוב של כמה מאות אלפי דולרים ולנסות למנף את הסיטואציה שנוצרה.
לא הכל קשור אליה היא תמיד הראתה שכשצריך היא מוציאה את הכסף,הוציאה לא פחות על איילון אלמוג אז נראה לך שקשה לה לוותר על הסכום הזה? יש צד שני לעסקה, יחזקאל היה שחקן בינוני ומטה ושידרגנו אותו לשחקן הרכב טוב, חתם בטורקיה נתן כמה גולים וחוזר על תקן "כוכב" , ולכן כנראה פחות מעדיף לשחק מגן ימני (כשחקן כנף אנחנו מכירים את החסרונות), רוצה משכורת הכי גבוה בקבוצה ( שוב אנחנו מדברים על שחקן טוב אבל עם לא מעט מגבלות) , כנראה חוזה ארוך טווח עם סעיף יציאה נוח, וכמובן כנראה חושב שבמכבי יגיע למפעלים יותר "סקסים". ולכן לא הייתי ממהר להאשים את אלונה או את הצוות.ForeverRed כתב: ↑02 פברואר 2024, 10:59זה היה ברור מהרגע הראשון.
אני מקווה מאוד שזה לכל הפחות הקץ לקונספציית ה״ניתן לשחקן להתקדם״ גם במחיר פגיעה במועדון. תזכרו את זה בפעם הבאה כי אף אחד אחר לא יזכור לך את זה כשתגיע לpay day
- ForeverRed
הכל קשור לכסף.red guy כתב: ↑02 פברואר 2024, 11:08לא הכל קשור אליה היא תמיד הראתה שכשצריך היא מוציאה את הכסף,הוציאה לא פחות על איילון אלמוג אז נראה לך שקשה לה לוותר על הסכום הזה? יש צד שני לעסקה, יחזקאל היה שחקן בינוני ומטה ושידרגנו אותו לשחקן הרכב טוב, חתם בטורקיה נתן כמה גולים וחוזר על תקן "כוכב" , ולכן כנראה פחות מעדיף לשחק מגן ימני (כשחקן כנף אנחנו מכירים את החסרונות), רוצה משכורת הכי גבוה בקבוצה ( שוב אנחנו מדברים על שחקן טוב אבל עם לא מעט מגבלות) , כנראה חוזה ארוך טווח עם סעיף יציאה נוח, וכמובן כנראה חושב שבמכבי יגיע למפעלים יותר "סקסים". ולכן לא הייתי ממהר להאשים את אלונה או את הצוות.
משקר לעצמו מי שחושב שלא.
אני מוכן להתערב שהציעו לו פה שכר בסביבות ה-200 אלף דולר לעונה. אף אדם שפוי במצבו לא יתפשר בצורה כל כך קיצונית. בנוסף, כבר קראנו כמה פרסומים על כך שאלונה לא מוכנה לוותר על החוב ורוצה אותו בהשאלה בחינם.
לכן אני חוזר למה שנכתב כאן מהרגע הראשון.
קודם תעשה את החלק שלך. תתאמץ, תמתח יכולות.
אחר כך תבוא בטענות לאחרים על ההחלטות שלהם.
- אורי אדום בנשמה
ForeverRed כתב: ↑02 פברואר 2024, 10:59זה היה ברור מהרגע הראשון.
גם אם אתה צודק ב-100% זה לא רלוונטי כעת... השחקן עצמו רוצה מכבי וגם ירצה מכבי אפילו אם תשווה לו את ההצעה. אתה לא בלבל של מכבי, לא כמועדון ובטח לא העונה בכל הקשור למאבק האליפות.
קודם כל אתם ממהרים להתרגש מידיעה של פשכצקי, נתחיל מזה.
אין משהו שקורה במכבי ת"א מבלי שרז אמיר וטוכמן יודעים. כשהם ידווחו, זה יהיה רציני.
השחקן עדיין אפילו לא שוחרר. שני הצדדים מכינים את עצמם לקראת תביעה והספינים בהתאם.
לגבי יחזקאל, מודה שזה לא מרגיש "נכון" להחזיר אותו כרגע.
גם כי הוא בשיא הקריירה, גם כי אני לא חושב שזה שחקן ששווה שכר של אצילי וגם כי אני לא מחזיק ממנו כשחקן התקפה.
אם זה יקרה אז אחלה בטח כמגן ימני אבל לא אפול מהרגליים אם הוא יגיע בלי חשק כמו חאתם שהבין שנגמרה לו הקריירה ברגע שעזב את סלטיק
אין משהו שקורה במכבי ת"א מבלי שרז אמיר וטוכמן יודעים. כשהם ידווחו, זה יהיה רציני.
השחקן עדיין אפילו לא שוחרר. שני הצדדים מכינים את עצמם לקראת תביעה והספינים בהתאם.
לגבי יחזקאל, מודה שזה לא מרגיש "נכון" להחזיר אותו כרגע.
גם כי הוא בשיא הקריירה, גם כי אני לא חושב שזה שחקן ששווה שכר של אצילי וגם כי אני לא מחזיק ממנו כשחקן התקפה.
אם זה יקרה אז אחלה בטח כמגן ימני אבל לא אפול מהרגליים אם הוא יגיע בלי חשק כמו חאתם שהבין שנגמרה לו הקריירה ברגע שעזב את סלטיק