2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
דגו לא יפוטר גם אם לא ייקח אליפות, רק במקרה וחיפה תתרסק בצורה איומה, הוא עושה שם פלאים, אלברמן מאוד האמין בו כשזה היה המהלך הכי לא פופולרי בעולם אז עכשיו על אחת כמה וכמה.
לגבי בכר לדעתי זו תהיה טעות קשה מבחינתו לחזור לארץ, אני מחזיק ממנו כאחד שלא ממהר להרים ידיים, מקום אצל הגדולות תמיד יהיה לו, אם הוא רוצה להגשים חלומות מעבר לים ולשחרר מהבינוניות של ליגת העל זה הזמן שלו, הוא כבר השלים עם הצעד הזה מבחינה מקצועית וגם מבחינת המשפחה, אין טעם לחזור אחורה.
לגבי בכר לדעתי זו תהיה טעות קשה מבחינתו לחזור לארץ, אני מחזיק ממנו כאחד שלא ממהר להרים ידיים, מקום אצל הגדולות תמיד יהיה לו, אם הוא רוצה להגשים חלומות מעבר לים ולשחרר מהבינוניות של ליגת העל זה הזמן שלו, הוא כבר השלים עם הצעד הזה מבחינה מקצועית וגם מבחינת המשפחה, אין טעם לחזור אחורה.
גם בגביע השוקו רובי קין פותח עם אוברים-פרץ-קניקובסקי-רביבו-זהבי. הזוי, הוא גומר את הקבוצה שלו.
זה מתחיל להזכיר את ואן לוון שגם התחיל מדהים אבל ברגע שעלו על הטריקים שלו הוא נאטם ולא ידע איך להגיב עד לרמה שגם משחקים מול סכנין ואשדוד היו 50:50 לגמרי.
מכבי ת"א מכירים את המאמן שלהם יותר טוב ממני אבל מהצד זה נראה כאילו נגמרו לו הרעיונות.
ובהחלט מאכזב לשמוע על בכר אבל האמת צפוי.
זה שהוא מלכתחילה ניסה את מזלו באירופה היה מפתיע. בכל מקרה לדעתי הוא יאמן את הנבחרת.
הנבחרת לא צפויה להתפנות בקיץ. אז זה לא רלוונטי לכרגע.
ובכל מקרה אני לא רואה אותו הולך לנבחרת כשבניון שם.
ובכל מקרה אני לא רואה אותו הולך לנבחרת כשבניון שם.
איזה הרכב של קין. מתגלה לאט לאט כמאמן בינוני לחלוטין.
3 שנים זכינו באליפויות
אף פעם לא ראיתי פחד בעיניים של שחקני מכבי ת"א לפני משחק נגדנו
היום, גביע הטוטו
ואני מרגיש שלכל שחקני מכבי ת"א רעדות הרגליים ממכבי חיפה
אף פעם לא ראיתי פחד בעיניים של שחקני מכבי ת"א לפני משחק נגדנו
היום, גביע הטוטו
ואני מרגיש שלכל שחקני מכבי ת"א רעדות הרגליים ממכבי חיפה
חח נסחפת קצת שמעון. מי ישמע באיירן מינכן עומדת מולה.
הביטחון ברצפה, זה כן, אבל זה גם הזדמנות לתקן קצת את השבועיים האחרונים.
הביטחון ברצפה, זה כן, אבל זה גם הזדמנות לתקן קצת את השבועיים האחרונים.
- ForeverRed
שימשיך ככהForeverRed כתב: ↑24 ינואר 2024, 20:25בינתיים על הדשא זה נראה בדיוק הפוך.
המפעל הזניח הזה כבר שינה מומנטומים בעונות קודמות.
אני בעד ת"א
לא התאבלו על שרי לפני יומיים שהוא עוזב? 
נקווה שגם האחרון בארץ
רק עכשיו רואה את הכדורסל של פיינגולד, מביך שלא הייתה שם שריקה לפנדל.

רק עכשיו רואה את הכדורסל של פיינגולד, מביך שלא הייתה שם שריקה לפנדל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא ברור לי למה לא שרקו פנדל חוזר, משפתי עומד מעבר לקו, העיקר בגביע המדינה מול מכבי חיפה דניאל בר נתן כמעט עשה לנו התקף לב עד שחיכה לאישור הואר שגלזר עמד עם רגל אחת על הקו בפנדל מול צ'יבוטה, אבל אתמול משפתי עמד לא על הקו וזכה ביתרון לא הוגן
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה לא נכון, יש תמונות שמראות שרגל אחת שלו כן נשארה על הקו.דר אדום בנשמה כתב: ↑25 ינואר 2024, 10:07לא ברור לי למה לא שרקו פנדל חוזר, משפתי עומד מעבר לקו, העיקר בגביע המדינה מול מכבי חיפה דניאל בר נתן כמעט עשה לנו התקף לב עד שחיכה לאישור הואר שגלזר עמד עם רגל אחת על הקו בפנדל מול צ'יבוטה, אבל אתמול משפתי עמד לא על הקו וזכה ביתרון לא הוגן
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מעניין אם דינו של דין דוד יהיה כמו של ז׳וסוואה ואליאס
ויקבל הרחקה ארוכה על היריקה, או כמו שאמר דון שחר ״סטירה ולמטוס״, מר יענקל'ה הפוסל במומו פוסל.
ויקבל הרחקה ארוכה על היריקה, או כמו שאמר דון שחר ״סטירה ולמטוס״, מר יענקל'ה הפוסל במומו פוסל.