ויטור עם 3 שערים בליגה ועוד 1 בקונפרנס .
חתואל עם 4 בליגה .
same same but different

ויטור עם 3 שערים בליגה ועוד 1 בקונפרנס .
פתח את העונה מצוין בהפועל עכו עם 7 שערים ב - 10 משחקים...4 לב אדום כתב: ↑16 יוני 2023, 11:54נתנאל חגאני שחתם בקיץ האחרון ל-3 עונות והושאל להפועל רמת השרון בעונה האחרונה , הושאל לעונה נוספת להפועל נוף הגליל ששרדו בליגה הלאומית .
בניגוד לעונה האחרונה שבקושי שותף וכבש 4 שערים , נקווה שהפעם הוא יקבל צ'אנס אמיתי להראות מה הוא יודע .
למי ששכח - הפועל באר שבע החתימה אותו בקיץ האחרון לאחר עונה נהדרת בליגה א' שבה סיים כמלך השערים עם 22 כיבושים .
עריכה : הבחור שוחרר וחתם בנוף הגליל .
לא מדוייק ... דווקא פתח את העונה בנוף הגליל , לא שיחק בכלל כי לא הצליחו להעביר את החוזה שלו בבקרה או משהו בירוקרטי כזה , הוא והסוכן שלו עידו קרן הבינו שזה לא הולך להיפתר מהר ועברו לעכו אז למעשה ההישג שלו אפילו טוב יותר .Sir Alex Ferguson כתב: ↑08 ינואר 2024, 16:49פתח את העונה מצוין בהפועל עכו עם 7 שערים ב - 10 משחקים...
הם לא יעדרו מול ביתר אם הם יקבלו צהוב?4 לב אדום כתב: ↑18 ינואר 2024, 08:57מעודכן 18.1 ...
ה-מ-ש-כ-י-ו-ת !!!!!
זה שם הסיפור .
לא להסתכל על מקום ראשון , לא על שני , לא על הפער ולא ברעשי רקע אחרים . מה שחשוב - זה המשחק הבא בלבד !
משחק קשה עברנו .
האדום המוקדם של פ"ת דווקא הקשה עלינו כי גם הבונקר הגיע ממש מוקדם בעקבותיו . למרות זאת שלטנו ללא עוררין והגענו להמון מצבים אם כי לצופה המזדמן זה לא מספיק אטרקטיבי שניצחנו 2:0 כי "התרגלו" פה ליעילות גבוהה יותר . גם שיחק לנו המזל עם הפסילה של השער של סמואל בראון על השריקה לסיום המחצית הראשונה .
אם לא היינו מייצרים הרבה מצבים הייתי מודאג אבל אנחנו כן מייצרים .
שי אליאס ושמיר באמצע ביחד זה עיקור העוקץ מהמשחק השוטף והמעבר מהגנה להתקפה . גורדנה פה סופר קריטי ומסתמן שאחרי המגן הימני - זו העמדה השנייה בחשיבותה בקבוצה .
מבחינתי הסדר הוא כזה : מגן ימין , קשר 8 , חלוץ , בלם .
ספר חזר לעצמו בטור המספרים עם שער דחיקה חשוב מאין כמותו ועוד בישול נהדר לתורג'מן .
אני גם שמח לבשר שיש לנו את אחד החלוצים האמיתיים היחידים והטובים בארץ . אני כמובן מדבר על תורג'מן . רק צריך לתת לו זמן והוא יידע כבר מה לעשות . ככה נראה חלוץ !
לא ברור לי איך מ-65 דק' במחזור האחרון , עומאר ירד ל-9 . איך ייכנס לעניינים ? לבחור יש כדורגל ורואים את זה בכל נגיעה . חייב לדחוף אותו להרכב !
גורדנה וסטויאנוב מרחק של צהוב אחד מהרחקה ( יש להם 4 ואם יקבלו מול הפ' ירושלים - ייעדרו מול מכבי חיפה בטרנר )
הפנים לזיו אריה והפועל ירושלים .
יאללה ב"ש![]()
אכן .