רותם חטואל חתם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: רותם חטואל חתם

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:
24 דצמבר 2023, 14:50
בואו נהפוך את זה לדיון ענייני יותר ולא רק לצעוק שברדה ילך , וברדה זה רוני לוי עם פאה וכל מיני שטויות כאלה.
ברדה הלך וצוות זר לא יגיע לפה .

תנו לי שמות של מאמנים ראויים (ופנויים) , ריאלים שיגיעו לפה ויכולים לעשות יותר טוב .

לצערי אין אף שם ראוי , ואנחנו נכנס לסחרור של מאמנים שילכו כל חצי או 3/4 שנה .
השם היחיד הריאלי שראוי לקבל פה צ׳אנס אמיתי זה רן בן שמעון.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
24 דצמבר 2023, 16:20
השם היחיד הריאלי שראוי לקבל פה צ׳אנס אמיתי זה רן בן שמעון.
עוד מאמן מהזן של רוני לוי ואבוקסיס, גנב דעת ברמות הגבוהות שעשה קריירה על אליפות אחת אי שם ב-2011 עם ק״ש.

יש ביקורת רבה על ברדה וסביר להניח שאם מאמו אחר היה עושה את התוצאות האלה הוא כבר היה בבית, בכל זאת צריך תמיד לזכור שהבאים בתור זה באמת מאמנים כמו רב״ש או בלבול.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

אופיר חיים וברדה ראש המערכת המקצועית לשנים רבות קדימה. תהיה ביניהם כימייה. בשנה הבאה כמובן, לא כעת.
(הצעתי את זה בעבר, עוד לפניי שעלה לגדולה, כיוון שאני רוצה את ברדה במערכת להרבה שנים, וכמאמן ברור שבשלב מסויים זה ייגמר)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
24 דצמבר 2023, 17:15
עוד מאמן מהזן של רוני לוי ואבוקסיס, גנב דעת ברמות הגבוהות שעשה קריירה על אליפות אחת אי שם ב-2011 עם ק״ש.

יש ביקורת רבה על ברדה וסביר להניח שאם מאמו אחר היה עושה את התוצאות האלה הוא כבר היה בבית, בכל זאת צריך תמיד לזכור שהבאים בתור זה באמת מאמנים כמו רב״ש או בלבול.
אני חושב שהוא התפתח מאוד מאז. וגם אם לא, אין שום שם אחר באיזור חיוג של מה שצריכים, רק הימורים מוחלטים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
24 דצמבר 2023, 13:30
קל מאוד לשבת על הכורסא בבית ולצפות מאדם שרואה את עצמו כשאיש מערכת, להפוך שולחן ולוותר על מקור הפרנסה שלו, על השם שלו, על הגוף שהוא רואה את עצמו כחלק מהעתיד שלו. לכן יש לי אכזבה מברדה בנושא הזה, אבל אני גם לא יכול להאשים אותו.

לגבי העניין המקצועי, לא חושב שצריך לדבר הרבה.
העובדות מדברות בעד עצמן.
בכלים העומדים לרשותו, ברדה מתקשה לבנות קבוצות שיעמדו ברף הציפיות. בעיקר בכל מה שנוגע לזרים.

האם הבעיה היא בברדה או בכלים העומדים לרשותו?
זו כבר שאלה אחרת.
כמו בפוליטיקה, יש מקומות שאתה יכול למתוח את החבל, ויש שלא.
וברדה בשל הדברים שציינת יכול למתוח את החבל יותר מאשר איזה רב"ש.
כשאתה לא מותח בכלל, אז אתה עוד אחד שרק מסתפק בעצם הישיבה על הכיסא.
אז אשאל שוב, אם הכל לא על דעתו, איפה ברדה מותח את החבל?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

MikiRed כתב:
24 דצמבר 2023, 17:58
אופיר חיים וברדה ראש המערכת המקצועית לשנים רבות קדימה. תהיה ביניהם כימייה. בשנה הבאה כמובן, לא כעת.
(הצעתי את זה בעבר, עוד לפניי שעלה לגדולה, כיוון שאני רוצה את ברדה במערכת להרבה שנים, וכמאמן ברור שבשלב מסויים זה ייגמר)
בעבר הייתי פחות חד משמעי מזה ואני מודה שלעיתים זה אפילו קסם לי אבל היום בעיניי הדיבורים על אופיר חיים הם ממש הוזלת התפקיד של המאמן פה (שהוא מהשלושה הנחשקים ביותר בארץ). מה בקריירת האימון שלו מרמז שאנחנו צריכים בכלל לשקול את זה? שיחות מוטיבציה לילדים זה דבר אחד, בכדורגל בוגרים צריך הרבה יותר.
זה היה מתקבל טוב יותר במערכת מקצועית מאוזנת ובעלת חזון, בתקופה שהמועדון יציב וגם אז זה צעד שנוי במחלוקת בלשון המעטה (ע״ע דגו בחיפה), אצלנו מרכז הכובד הוא המאמן ולא ניהול מקצועי ולכן זה לא דומה. במיוחד בתקופה שאנחנו נמצאים בה עכשיו אני אעדיף אנשים עם קילומטראז׳ כמו רבש או בלבול על צעירים שעלולים להישאב לסחרור של המועדון.
כמובן שאם יש נכונות עדיף צוות זר ברמה או אם ריאלי בכלל (זה לא) להחזיר את בכר אבל פנטזיות לחוד ומציאות לחוד.

עריכה:
אני גם חושב שהפנטזיות על ברדה חוזר לעמדת ניהול מקצועי לא ריאליות. היא לא תיתן למאמן שנפל ברכש כל כך הרבה להמשיך לנהל לה את הרכש ובמידה לא מבוטלת של צדק (ושוב, למרות שיש לה חלק די גדול בזה)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Itay כתב:
24 דצמבר 2023, 17:15

צריך גם לציין פרט קטן (אני ציני כמובן), שהתוצאות האלה לא מגיעות ישר אחרי המינוי שלו, כי אז באמת אפשר היה לשאול האם הוא מספיק איכותי כמאמן, אלא מגיעות אחרי חצי עונה שבה זכה בגביע (כשהוא מנצח בגמר הגביע בטדי את חיפה של בכר מיד אחרי שניצח את מכבי בחצי הגמר בבלומפילד) וסיים במקום השני (לפי מכבי עם תקציב עדיף), ועונה מלאה שבה עשה שלב בתים באירופה ומתח את חיפה האיכותית הרבה יותר של בכר מבחינת הסגל עד הסוף (ושוב סיים מעל מכבי העדיפה תקציבית גם אחרי הורדת הנקודות שקיבלנו).
וכל זה כשהוא מגיע לסמי עופר מול מכבי חיפה של בכר עם סגל עדיף ומחפש לנצח ובהרבה משחקים טוב ממנה ומפסיד בגלל מחסור בשחקן הכרעה.

גם עם הסגל המוגבל והכישלון עד עכשיו העונה, מבחינה מקצועית נטו, ברדה מאמן מעניין פי אלף מכל הישראלים הגנרים שעולים כמועמדים היום אצל האוהדים שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

השתכנעתי.
חלוץ.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

4 לב אדום כתב:
29 מאי 2022, 10:22
כי לבן שהר כן הייתה טכניקה ומוח ....
תפרגנו , מה קרה ?
בן שהר היה הרבה יותר נגר ופחות טכני ממנו והבקיע שערים "קלים" בפנדלים .
רותם לא הכי גבוה , לא הכי חזק , לא הכי מהיר , לא הכי טכני ( והוא טכני ) ויש לו עוד הרבה להשתפר בקבלת ההחלטות .
אבל הוא יודע להתמקם , הוא כוכב כדורגל , יש לו ביצים לקחת שחקנים באחד על אחד , יש לו מספרים , ויש לו את המזל הזה להיות הרבה פעמים במקום הנכון ובזמן הנכון .
יגעת ומצאת - תאמין !
ניסיתי למצוא מי הראשון שידע לקרוא לו בשמו, כוכב כדורגל.

מבלי להכביר במילים את דעתי עליו, הוא נכנס לשנת חוזה בקיץ. אין כאן שאלה, קרואטים שהתעניינו בו אנטישמים וקור כלבים שם וגם המאמן שלהם זה בטח רוני לוי הקרואטי. רותם צריך להאריך חוזה ומקווה לשמוע על זה בקרוב, ואז שיצא מכאן מהדלת הבאמת ראשית שראויה לו.

רק שימשיך לעבוד קשה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לא יודע קצת קשה לבנות עליו כחלוץ עם כל האיטיות שלו והחוסר פיזיות, אולי כפלסטר עד תום העונה אפשר עוד לבלוע את זה.
רק היום קיבל לדעתי איזה 2 כדורים ב1 על 1 והאיטיות הכריעה את המהלך (לא מאשים אותו כמובן).

נניח והגיעו למסקנה שהוא לא מתאים ממש לכנף אז כן הייתי מנסה אותו אולי כ-10,כחלוץ שני,שחקן חופשי... כחלוץ בודד? לא חושב כרגע.

בכל מקרה טוב לראות אותו חוזר אלינו כזה פורה אחרי הפציעה הקשה שעבר, הלוואי וימשיך ככה. אגב חטואל עצמו פרגן היום לברדה ומלי שהפכו אותו כלשונו ״משחקן שמתעסק בשטויות לשחקן של תכלס״ אז גם להם מגיעה מילה טובה, יש להם חלק גדול בפריחה שלו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Itay כתב:
27 דצמבר 2023, 00:26
לא יודע קצת קשה לבנות עליו כחלוץ עם כל האיטיות שלו והחוסר פיזיות, אולי כפלסטר עד תום העונה אפשר עוד לבלוע את זה.
רק היום קיבל לדעתי איזה 2 כדורים ב1 על 1 והאיטיות הכריעה את המהלך (לא מאשים אותו כמובן).

נניח והגיעו למסקנה שהוא לא מתאים ממש לכנף אז כן הייתי מנסה אותו אולי כ-10,כחלוץ שני,שחקן חופשי... כחלוץ בודד? לא חושב כרגע.

בכל מקרה טוב לראות אותו חוזר אלינו כזה פורה אחרי הפציעה הקשה שעבר, הלוואי וימשיך ככה. אגב חטואל עצמו פרגן היום לברדה ומלי שהפכו אותו כלשונו ״משחקן שמתעסק בשטויות לשחקן של תכלס״ אז גם להם מגיעה מילה טובה, יש להם חלק גדול בפריחה שלו.
אחרי הגול בטדי שרצו לחגוג איתו הוא סימן לכולם לבוא איתו לברדה ולחגוג איתו.
גם הוא מבין שהוא חייב לברדה את הקרירה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מצטער להרוס את החגיגה הוא ממש לא חלוץ.
יש לו חוש לשערים אולי זה כן אבל הוא רחוק מאוד מלהיות חלוץ, היו לו כמה פעמים היה צריך לקחת 10-15 מטר בדריבל את הבלם ולעבור אותו לכיוון השער והוא לא הצליח , פעם זה אלחמיד שנתן לו גול וזרק אותו פעם זה אליהו שעשה את זה .

הוא צריך לקבל את הכדור באיזורים המסוכנים ובכמה נגיעות לנסות לבעוט/למסור.

בפריצה שלו במחצית הראשונה דווקא שפגש את הקורה זה היה מהלך אנוכי שלו כשיכל למסור הרבה לפני שחדר עוד ועוד פנימה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

הראל כתב:
27 דצמבר 2023, 01:21
מצטער להרוס את החגיגה הוא ממש לא חלוץ.
יש לו חוש לשערים אולי זה כן אבל הוא רחוק מאוד מלהיות חלוץ, היו לו כמה פעמים היה צריך לקחת 10-15 מטר בדריבל את הבלם ולעבור אותו לכיוון השער והוא לא הצליח , פעם זה אלחמיד שנתן לו גול וזרק אותו פעם זה אליהו שעשה את זה .

הוא צריך לקבל את הכדור באיזורים המסוכנים ובכמה נגיעות לנסות לבעוט/למסור.

בפריצה שלו במחצית הראשונה דווקא שפגש את הקורה זה היה מהלך אנוכי שלו כשיכל למסור הרבה לפני שחדר עוד ועוד פנימה.
אתה צודק בהחלט .
הוא לא חלוץ אבל יכול לשחק כחלוץ .
אתמול הוא הוצב שם כי תורג'מן לא היה 100% כשיר .
ואני אחדד משהו - הוא קיבל את כל ההחלטות אתמול בצורה נכונה .
הביצוע של ההחלטה עדיין לא 100% כי הוא עדיין מתחדד עם הכושר משחק . בכל זאת , היה רק 9 חודשים בחוץ
אבל מאז שחזר למגרש - אי אפשר שלא להרגיש אותו .
כשהוא מקבל את הכדור אתה יודע שמשהו הולך לקרות , אתה קם מהכיסא , ההתרגשות הזאת ... אין לנו כרגע עוד שחקן כזה - תבינו .
כוכב כדורגל !
גם הראיון שלו אחרי המשחק - ללקק את האצבעות איזו בגרות ואיזה מיקוד במה שחשוב .
כמו שאמר shovalb9 - נקווה שעוד היום תצא הודעה על הארכת חוזה שלו .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

כוכב כדורגל היה ויהיה נקווה הילד , הוא רחוק מזה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לחטואל אין מהירות ובטח שלא יציאה מהמקום.
תנו לו כדור שהוא צריך להשתלט עם הגב והוא מחוץ לרחבה, בטח שהוא לבד, ויהיה קשה עד בלתי אפשרי להשיג מזה משהו.
הוא לא שחקן למתפרצות למשל, בטח לא שהוא הכי קדמי.

אז צריך לצפות ממנו למה שהוא מסוגל. כשמשחקים מעבר לעומת זאת כשהכדור זז, או בצפיפות, הוא מצוין.
התנועה שלו מעולה, המיקום שלו מעולה, והגול הראשון למשל זה גול קלאסי שאני סומך עליו שישים הרבה יותר מכל חלוץ אחר שהיה פה בעשור האחרון.

שלח תגובה