אין לי בעיה עם אף עזיבה חוץ מויטור וברדה, השאלה מה יגיע במקום.
לגבי יחזקאל, עוד כמה שעות נגלה מה נכון ומה לא
אני גם בראש הזה בגדול אבל זאת לא העברה שאתה עושה כשהחלון אוטוטו נסגר. פשוט לא.
לא בשביל 900 אלף יורו. ההצעה צריכה להיות סופר אטרקטיבית כדי לוותר על שחקן הרכב חשוב בסוף החלון.
אני גם בראש הזה בגדול אבל זאת לא העברה שאתה עושה כשהחלון אוטוטו נסגר. פשוט לא.
לא בשביל 900 אלף יורו. ההצעה צריכה להיות סופר אטרקטיבית כדי לוותר על שחקן הרכב חשוב בסוף החלון.
מיליון יורו זה הרבה כסף על שחקן שמסיים חוזה ומי יודע אם ירצה להאריך אחרי שהוא מקבל הצעה לשלש את השכר שלו.
לכולנו יש זוג עיניים וכולנו ראינו שיחזקאל וספורי התחילו את העונה מקולקל. אם זה היה תלוי בי היינו מביאים מגן זר ולא בונים עליו הרים וגבעות.
בכל מקרה הכסף שאנחנו מקבלים על יחזקאל וספורי (ואולי החוזה של אלחמיד) אמור לאפשר לבצע לא מעט שינויים הכרחיים בתוך הסגל.
אם יבזבזו את הכל על להביא את זסנו ושבירו אז גם אני אצטרף לזעקות השבר והנהי
כרגע אין לך בכלל מקום לזרים.
יש לך בור בעמדה אחת, בהתקפה, ועמדה נוספת אם יחזקאל עובר.
גם אם פאון יעזוב היום ואתה מצליח להנחית זר אתה עדיין נשאר עם בור בעמדה אחרת.
זסנו פוטנציאל נחמד וגם זה 90% בגלל הנתונים הפיזיים שלו ובגלל שהוא רק בן 21 ויש לו 100 הופעות בליגת העל.
הקרוסים שלו בינוניים והוא עב"מ בכל מה שקשור לעבודת הגנה. לא יודע למה האוהדים של בית"ר והפועל ת"א מריירים עליו כל הקיץ אבל זה ממש לא באנקר להרכב.
רוצים להביא אותו כמחליף וככזה שיוכל להחליף את יחזקאל בעוד שנה, בכיף. להרכב? זאת תהיה התאבדות.
ספרו לי שוב כמה ההנהלה טובה!
מי משחרר שחקן חשוב בתחילת עונה שגם ככה הקבוצה נראית לא מספיק טוב?
פשוט טמטום וטירלול ולא אכפת לי כמה משלמים עליו, זסנו זה המגן הימני שיהיה לנו? וגם זה לא בטוח כי הכל תלוי בג'קי בן זקן שלא לדבר על זה שגם ספורי עזב
איך בקיץ אחד איבדנו 4 שחקני מפתח ובמקומם הבאנו אולי אחד (ספר)
פשוט מדהים...
נחכה לראות מה יגיע במקומם. הפרידה מספורי הייתה הכרחית, השחרור של יחזקאל פחות.
אם לא ישתמשו בכסף הזה בשביל 2-3 שינויים חשובים בתוך הקבוצה זה יהיה מאכזב מאוד.