שגיב יחזקאל חתם רשמית ל3.5 שנים
Re: שגיב יחזקאל חתם רשמית ל3.5 שנים
אני לא מבין אף אחד בצוות המקצועי לא יכול לשבת איתו משחק אחרי משחק על הדברים המטומטמים שהוא עושה?
ואם יושבים איתו איך זה חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב והוא לא עף ליציע וחוטף איזה צעקה מברדה?
זה שחקן שחייבים לשמור אותו קצת במסגרת מסוימת אחרת ההתפזרות היא מיידית וקטלנית(ולא לטובה).
ואם יושבים איתו איך זה חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב והוא לא עף ליציע וחוטף איזה צעקה מברדה?
זה שחקן שחייבים לשמור אותו קצת במסגרת מסוימת אחרת ההתפזרות היא מיידית וקטלנית(ולא לטובה).
- ForeverRed
זאת התוצאה כששחקן מרגיש שיש לו בלעדיות על העמדה.
אבישי כהן עדיין פנוי.
אבישי כהן עדיין פנוי.
מה ? הוא לא מגן? איך לא מביאים מגן ימני זר? נשגב מבינתי. הבן אדם חור הגנתי. לעבוד על יסודות הגנה בגיל 28? בהצלחה.CrazyRed7 כתב: ↑02 ספטמבר 2023, 20:52אני לא מבין אף אחד בצוות המקצועי לא יכול לשבת איתו משחק אחרי משחק על הדברים המטומטמים שהוא עושה?
הוא חור הגנתי כי הוא עולה גבוה כי ככה ברדה ממקם את הקבוצה. הוא גם מכסה הרבה שטח. הגנתית באחד על אחד הוא נהדר, כשהוא יוצא ללחוץ כמו חמור בתיקולים מיותרים או לקבל צהוב על דיבורים או לא להביא קבלות בהתקפה אחרי תקופה שהביא אחלה קבלות.
אלחמיד שחוזר מפציעה לא פשוטה, שיחק שם אחלה היום. מבחינתי אין מה לחזק את העמדה, או לתת ליחזקאל זריקת השכמה ולהגיד לו שאלחמיד דופק לו על הדלת.
לא רואה סיבה לחיזוק בעמדה הזו ובטח לא רואה סיבה לבזבז זר על העמדה האולי הכי שכיחה בכדורגל הישראלי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הלוואי שההגנה הייתה הבעיה שלו. חותם על זה עכשיו.
הבעיה שלו היא שסלחו לי על המילה, אבל הוא שחקן התקפה כל כך טיפש ומחורבן.
לא יודע לעשות כלום חוץ מלרוץ מהר מהר בלי להפעיל טיפה של שכל. לא יודע מה זה דאבל פס, לא יודע מה זה לעשות תנועה כדי לקחת שומר מהקיצוני.
ספר מנסה לשחק איתו פשוט,קח כדור ותחזיר לתנועה ויחזקאל מקבל וצריך לגעת בו 10 פעמים לפני שמשחרר. בלתי נסבל. 0 טכניקה, 0 הבנה במשחק.
לא יודע לעשות כלום חוץ מלרוץ מהר מהר בלי להפעיל טיפה של שכל. לא יודע מה זה דאבל פס, לא יודע מה זה לעשות תנועה כדי לקחת שומר מהקיצוני.
ספר מנסה לשחק איתו פשוט,קח כדור ותחזיר לתנועה ויחזקאל מקבל וצריך לגעת בו 10 פעמים לפני שמשחרר. בלתי נסבל. 0 טכניקה, 0 הבנה במשחק.
למה הוא דווקא מצליח להרחיק לא רע, הרחיק את ג׳וס בוולה.yossi כתב: ↑02 ספטמבר 2023, 22:13הלוואי שההגנה הייתה הבעיה שלו. חותם על זה עכשיו.
משחק שני שלו כבר שיותר פוזה ופחות נטו כדורגל אולי צריך זעזוע בספסל
יחזקאל כל משחק ככה, גם בעונה שעברה.
ההבדל הוא שבעונה שעברה היה מחרב 10 כדורים טובים, אבל נותן 2-3 לגול כל משחק ואז משתיק את כל הביקורת.
הגנתית הוא בסדר גמור.
ברדה חייב לעבוד איתו על קבלת החלטות או פשוט להסביר לו לעשות הכל הפוך מהאינסטינקט.
ההבדל הוא שבעונה שעברה היה מחרב 10 כדורים טובים, אבל נותן 2-3 לגול כל משחק ואז משתיק את כל הביקורת.
הגנתית הוא בסדר גמור.
ברדה חייב לעבוד איתו על קבלת החלטות או פשוט להסביר לו לעשות הכל הפוך מהאינסטינקט.
- ForeverRed
לא צריך גם לשחוט את הבנאדם.
הוא עדיין מגן תוקף מעולה ביחס לחומר שמסתובב בליגה.
כושר פחות טוב. קורה. זה לא אומר שחזרנו שנתיים אחורה.
הוא עדיין מגן תוקף מעולה ביחס לחומר שמסתובב בליגה.
כושר פחות טוב. קורה. זה לא אומר שחזרנו שנתיים אחורה.
לצערי ההופעות שלו בנבחרת עושות את העבודה מבחינת סקאוט והקבוצה שחתם ספורי רוצה את יחזקאל.
כנראה זה הזמן שלו לצאת החוצה לקריירה….
הפסד גדול שלנו במידה וזה יקרה(שכנראה שוב ישימו את אבו אביד/ סטואינוב בעמדת המגן)
כנראה זה הזמן שלו לצאת החוצה לקריירה….
הפסד גדול שלנו במידה וזה יקרה(שכנראה שוב ישימו את אבו אביד/ סטואינוב בעמדת המגן)
הבטחתי לעצמי שלא אגיב לך אבל שיהיה - החלון הטורקי נסגר מחר. הסכום שבאר שבע דורשת גבוה פי 4 ממה שהטורקים מוכנים לשלם (אותם טורקים שרצו לחלק ל300 תשלומים את הגרוש וחצי שסוכמו על ספורי לפני חודש).
לא יקרה.
חייבים לפתוח לו את החוזה מסיים חוזה בסוף העונה ולקראת ינואר יהיה לו ביקוש גבוה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם זה קורה אפשר להגיד קדיש על העונה הזאת סופית
טירלול וטמטום לשחרר כל כך הרבה שחקנים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בואו נמכור גם אותו ונשאר עם אבו עביד כבלם מחליף ומגן ראשון ועם יוני סטויאנוב שהוא הכל חוץ ממגן ברביעייה
כבר אין לי כוח לחלון ההעברות הזה אבל שלא יגידו שנלחמים על תארים...
כבר אין לי כוח לחלון ההעברות הזה אבל שלא יגידו שנלחמים על תארים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!