רמזי ספורי
Re: רמזי ספורי
שולח אותו להתאמן עם הנוער עד ינואר ובינואר שיילך די זה פשוט להיות עיוורים לתת לו לשחק ולחשוב שהוא רוצה להיות פה
חודשו המגיעים להעברת ספורים לאנטליהספור התורכית ..
- ForeverRed
להוסיף את פאון כתנאי לעסקה.
יש לנו יומיים להעיף אותו מפה
אם זה לא דקה 90 עם מאה עסקאות מכל כיוון זה לא הפועל באר שבע.
מקווה שיעזוב. גם מקצועית ובעיקר חברתית.
מקווה שיעזוב. גם מקצועית ובעיקר חברתית.
- ForeverRed
עם כמה שהוא צריך ללכת, לשחרר אותו מבלי לדאוג לתחליף ראוי יהיה מבזה. ואני לא מתכוון לאוחנה.
השערה שלי- הבינו שיתקשו להשתחרר מפאון וחמד אז בשביל לפנות מקום בתקציב מתחילים לחתוך בבשר החי מתוך הסגל.
עשו את זה גם ב18/19 כשבשביל לממן את העסקאות של סבע והאסלביינק שחררו 3-4 שחקני רוטציה עם שכר כבד.
נקווה שבכל זאת נצליח לשחרר את כולם ברגע האחרון.
אלחמיד וספורי שחקנים מצוינים שעושים לא מעט כאב ראש גם ליריבות וגם למאמן שלהם. יצטרך להגיע תחליף הולם.
עשו את זה גם ב18/19 כשבשביל לממן את העסקאות של סבע והאסלביינק שחררו 3-4 שחקני רוטציה עם שכר כבד.
אלחמיד וספורי שחקנים מצוינים שעושים לא מעט כאב ראש גם ליריבות וגם למאמן שלהם. יצטרך להגיע תחליף הולם.
מעזיבה של אלחמיד אני פחות מודאג, הסתדרנו בלעדיו שנה שעברה ונמשיך גם השנה בלי הפוזות שלו.הפועלעולה כתב: ↑13 ספטמבר 2023, 20:24השערה שלי- הבינו שיתקשו להשתחרר מפאון וחמד אז בשביל לפנות מקום בתקציב מתחילים לחתוך בבשר החי מתוך הסגל.
לגבי ספורי גם צריך ללכת לדעתי אבל להחליף את המספרים שלו אכן בעיה, לא רואה ישראלי בנמצא שיכול לתת את זה
המריא לטורקיה.
ונקווה שהפעם בלי כרטיס חזרה לארץ.

ונקווה שהפעם בלי כרטיס חזרה לארץ.
שחקן חשוב בסגל שלנו, שהיה צריך לעבור סידרת חינוך ולתת את שלו. ראינו בעבר אצלנו ועכשיו בנבחרת שכשהוא מאופס, הוא יודע לתת פס( יצא לי חרוז....).
מבין את אלו שכבר לא יכולים לראות אותו.
מבין את אלו שכבר לא יכולים לראות אותו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1+
אממה? שלעיתים הסד''ח לא נושאות פרי... נראה מה יהיה איתו בהמשך.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שחקן מאוד כשרוני, גבוה, טכני, בעיטה מעולה. על הנייר 10 אירופי אבל רכות, ומנטליות נמוכה מנעה ממנו להגיע יותר מ70% מהתקרת זכוכית שלו. הקהל מאוד לא אהב את המנטליות שלו. הייתי במשחק נבחרת, ואחרי כל הסאגה איתו כשנכנס ועוד במקום נטע לביא חשבתי שחרב על הנבחרת.
היה שחקן אחר לחלוטין במשחק הזה וזה רק מראה כמה מיצה כאן.
מלשמוע את אבוקסיס מדבר על בית"ר על שחקנים שהחזיקו בכוח בבני יהודה וזה לא עבד, מרגיש שההחלטה לרענן תעשה טוב לסגל בשנה-שנתיים הקרובות, וממש לא שולל חזרה שלו בעתיד, זה מצחיק לומר כי בן 28, אבל כשהוא יתבגר.
נתן לנו המון, אני אזכור לו את השער בגמר והבומבה מול מכבי בדרומי.
המון בהצלחה!
היה שחקן אחר לחלוטין במשחק הזה וזה רק מראה כמה מיצה כאן.
מלשמוע את אבוקסיס מדבר על בית"ר על שחקנים שהחזיקו בכוח בבני יהודה וזה לא עבד, מרגיש שההחלטה לרענן תעשה טוב לסגל בשנה-שנתיים הקרובות, וממש לא שולל חזרה שלו בעתיד, זה מצחיק לומר כי בן 28, אבל כשהוא יתבגר.
נתן לנו המון, אני אזכור לו את השער בגמר והבומבה מול מכבי בדרומי.
המון בהצלחה!
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בהצלחה בטורקיה!
תודה על מה שנתן ועל התקופה שהיה מאופס
תודה על מה שנתן ועל התקופה שהיה מאופס
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
טריוויה: כבש נגדנו את שער הבכורה בקריירה, עונת 13/14 מחזור 15. ניצחנו 1-3 בבלומפילד את הפועל ת''א משלושער של דובב גבאי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר