שוריין לקמפיין הפרסומת של טובורג רד .
שיעשו לו סרטון welcome עם חולצה שכתוב עליה טובורג .
אין יותר מתבקש מזה .
רלוונטי , הומוריסטי ומסתלבט על הכתב הליצן .
שוריין לקמפיין הפרסומת של טובורג רד .
שיעשו לו סרטון welcome עם חולצה שכתוב עליה טובורג .
אין יותר מתבקש מזה .
רלוונטי , הומוריסטי ומסתלבט על הכתב הליצן .
אז יש מצב שהוא הסכים לבוא רק בגלל שיש בשם שלנו beer?
קשרה של נבחרת גאבון, אנדרה פוקו, חתם לשתי עונות בהפועל "ויקטורי" באר שבע.
אנדרה אמר לאחר החתימה: "אני נרגש לפתוח פרק חדש בקריירה שלי. שמעתי רבות על העיר והאוהדים ואני מחכה לשחק באצטדיון טרנר מולכם. אני מודה לצוות המקצועי על האמון בי וכעת המטרה היא לעזור לקבוצה במטרות שלה".
קשרה של נבחרת גאבון, אנדרה פוקו, חתם לשתי עונות בהפועל "ויקטורי" באר שבע.
אנדרה אמר לאחר החתימה: "אני נרגש לפתוח פרק חדש בקריירה שלי. שמעתי רבות על העיר והאוהדים ואני מחכה לשחק באצטדיון טרנר מולכם. אני מודה לצוות המקצועי על האמון בי וכעת המטרה היא לעזור לקבוצה במטרות שלה".
אני לא חושב שזה המצב איתו. הוא קשר פר אקסלנס, מתוך 250 הופעות, יש לו כ25 הופעות כמגן ימני,רובם בעונה אחת שהוא הועבר לעמדה הזאת (ולא היה להיט לפי מה שהבנתי) בגלל אילוצי פציעות. 90% מההופעות שלו היו בקישור (נע בין קשר אחורי למרכזי).
ראיתי כמה תקצירים שלו מסעודיה ומטורקיה, לא חושב שמדובר בקשר אחורי ובטח לא מגן ימני.
קשר 8 ואם משחקים במערך של 433 אז הוא יכול לשחק את הקשר הקדמי כי יש לו כושר מצוין ואחלה הצטרפות לרחבה.
הוא לא פראייר בכלל עם הכדור ויש לו מה לתרום בשליש האחרון של היריבה. על הנייר הרבה זמן חיכינו לקשר עם סט תכונות כמו שלו, נקווה לחיבור טוב ושהוא ישתלב כמו שצריך.
הייתי מביא קשר אמצע-התקפי נוסף גם אם מדובר בישראלי בינוני כדי שסופסוף נוכל לשחק ב433.
ראיתי כמה תקצירים שלו מסעודיה ומטורקיה, לא חושב שמדובר בקשר אחורי ובטח לא מגן ימני.
קשר 8 ואם משחקים במערך של 433 אז הוא יכול לשחק את הקשר הקדמי כי יש לו כושר מצוין ואחלה הצטרפות לרחבה.
הוא לא פראייר בכלל עם הכדור ויש לו מה לתרום בשליש האחרון של היריבה. על הנייר הרבה זמן חיכינו לקשר עם סט תכונות כמו שלו, נקווה לחיבור טוב ושהוא ישתלב כמו שצריך.
הייתי מביא קשר אמצע-התקפי נוסף גם אם מדובר בישראלי בינוני כדי שסופסוף נוכל לשחק ב433.
גם אני התרשמתי כך.
נקווה לקבל ממנו את הדברים האלה. זה חשוב לא פחות משחקן התקפה טוב.